Влез

View Full Version : ...а в леглото мъжът не лъже никога

MishaBabyy
06-15-2010, 11:09
Чух го в една песен и се замислих :всеки ден само някой пита:"Дали не е мен заради секса?".За бога,това не си ли проличава?По отношение,компромиси и така нататък?Все пак едва ли отношението към човека,който обичаш,ще е същото като при случайната мацка за една нощ,например.
Та въпроса ми е:Мислите ли,че си проличава дали човек обича някой,по начина по който прави секс с него?

anonymous708973
06-15-2010, 12:25
Почти съм сигурна, че не. Ако човекът не е егоист, ще се постарае да достави удоволствие на партньора си. :)

MaLty
06-15-2010, 12:41
не точно ..
ако не го обича,за къф хуй ше се старае да доставя удоволствие на партньора си ? То си е до човек де,ама аз така си го обяснявам .. :)

dimitar_ak
06-15-2010, 13:10
Дори да не правя секс отношението се усеща. Погледа, докосването, прегръдката и целувката. Когато има обич нещата са много различни

VinDiesel
06-15-2010, 14:37
"Oci, oci, tvoje oci kao sjajni biseri u noci oci, oci, kad me gledaju mojoj dusi mira nedaju"

:smt118

kireca
06-15-2010, 16:11
"Oci, oci, tvoje oci kao sjajni biseri u noci oci, oci, kad me gledaju mojoj dusi mira nedaju"

:smt118

Добре го каза :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stupid0boy
06-15-2010, 19:33
Зависи...

Някои лъжат брутално... други - не :)

DemonchY
06-15-2010, 22:12
според мен пък точно заглавието на темата е абсолютно вярно... не за друго просто 1 мъж във възбуда едва ли би тръгнал да мисли кой знае каквите лъжи и схеми да сваля правителството... :D тогава е може би мааалко по-искрен... пък и ест че си личи от това как човек прави секс... дали би му пукало ако момичето е за една вечер да я хване за главата/косата без да пита и да си навре чонката до гърло... с човек, който обича, това е немислимо, всичко е нежно освен ако партньора предварително не е казал че иска ;)

babity
06-15-2010, 22:27
според мен пък точно заглавието на темата е абсолютно вярно... не за друго просто 1 мъж във възбуда едва ли би тръгнал да мисли кой знае каквите лъжи и схеми да сваля правителството... :D тогава е може би мааалко по-искрен... пък и ест че си личи от това как човек прави секс... дали би му пукало ако момичето е за една вечер да я хване за главата/косата без да пита и да си навре чонката до гърло... с човек, който обича, това е немислимо, всичко е нежно освен ако партньора предварително не е казал че иска ;)

Т'ва са пълни глупости. Точно пък когато е възбуден ще ти каже всичко, което поискаш само за да си свърши. Право казаха, че отношението след секса показва повече.

bybalazi
06-15-2010, 22:31
Почти съм сигурна, че не. Ако човекът не е егоист, ще се постарае да достави удоволствие на партньора си. :)

Най-точно казано. :)

FiRe_LaDy
06-16-2010, 09:26
Дори да не правя секс отношението се усеща. Погледа, докосването, прегръдката и целувката. Когато има обич нещата са много различни

+1

tanch3t093
06-16-2010, 09:38

+1
+++

alex4o
06-16-2010, 12:56

Най-точно казано. :)

Точно така! Пък и + това ако м/у двама души има тръпка,страст и те ще се гледат,галят,целуват,прегр щат,което обаче не означава непременно,че се обичат!

BiGBaDWolF
06-16-2010, 13:42
ДА!

Kushkumen
06-19-2010, 21:58
Пичове предполагам знаете как стоят нещата с курвите....не не ...говоря за курвите ;) курвата, на която плащате първо, а после секса ... или можеби просто дупката...
Та... айде кажете ми сега каква е разликата? Едва ли е същото като при с приятелката, гаджето, половинката или можеби със съпругата, която тъй силно обичате.... Като има любов си е много по- различен секса, а и тогава не мислите само за себе си....
Мое лично предпочитание е ТЯ да получи това, от което има нужда....след това вече знам, че ТЯ ще ми отвърне със същотото. Но както казах.... Постарай се ТЯ да получи, за да имаш достойнството да искаш ТИ :)
А конкретно по въпроса на темата: Аз съм лъгал доста, но никога след секс... просто ми е вложено да съм честен след секс...

NB! Това, че си свършил не означава, че сексът е приключил...това, което ще кажеш след секс е понякога адски важен и играещ главна роля при някои жени фактор!