.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

...а в леглото мъжът не лъже никога

Чух го в една песен и се замислих :всеки ден само някой пита:"Дали не е мен заради секса?".За бога,това не си ли проличава?По отношение,компромиси и така нататък?Все пак едва ли отношението към човека,който обичаш,ще е същото като при случайната мацка за една нощ,например.
    Та въпроса ми е:Мислите ли,че си проличава дали човек обича някой,по начина по който прави секс с него?
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

anonymous708973
    Guest
    Почти съм сигурна, че не. Ако човекът не е егоист, ще се постарае да достави удоволствие на партньора си.

не точно ..
    ако не го обича,за къф хуй ше се старае да доставя удоволствие на партньора си ? То си е до човек де,ама аз така си го обяснявам ..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Дори да не правя секс отношението се усеща. Погледа, докосването, прегръдката и целувката. Когато има обич нещата са много различни

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    "Oci, oci, tvoje oci kao sjajni biseri u noci oci, oci, kad me gledaju mojoj dusi mira nedaju"

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    "Oci, oci, tvoje oci kao sjajni biseri u noci oci, oci, kad me gledaju mojoj dusi mira nedaju"

Добре го каза
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Зависи...

Някои лъжат брутално... други - не
    It's too late...

според мен пък точно заглавието на темата е абсолютно вярно... не за друго просто 1 мъж във възбуда едва ли би тръгнал да мисли кой знае каквите лъжи и схеми да сваля правителството... тогава е може би мааалко по-искрен... пък и ест че си личи от това как човек прави секс... дали би му пукало ако момичето е за една вечер да я хване за главата/косата без да пита и да си навре чонката до гърло... с човек, който обича, това е немислимо, всичко е нежно освен ако партньора предварително не е казал че иска

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от DemonchY
    според мен пък точно заглавието на темата е абсолютно вярно... не за друго просто 1 мъж във възбуда едва ли би тръгнал да мисли кой знае каквите лъжи и схеми да сваля правителството... тогава е може би мааалко по-искрен... пък и ест че си личи от това как човек прави секс... дали би му пукало ако момичето е за една вечер да я хване за главата/косата без да пита и да си навре чонката до гърло... с човек, който обича, това е немислимо, всичко е нежно освен ако партньора предварително не е казал че иска
    Т'ва са пълни глупости. Точно пък когато е възбуден ще ти каже всичко, което поискаш само за да си свърши. Право казаха, че отношението след секса показва повече.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Почти съм сигурна, че не. Ако човекът не е егоист, ще се постарае да достави удоволствие на партньора си.
    Най-точно казано.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Дори да не правя секс отношението се усеща. Погледа, докосването, прегръдката и целувката. Когато има обич нещата са много различни
    +1
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    +1
    +++
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от bybalazi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Най-точно казано.
    Точно така! Пък и + това ако м/у двама души има тръпка,страст и те ще се гледат,галят,целуват,прегр щат,което обаче не означава непременно,че се обичат!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    ДА!

Пичове предполагам знаете как стоят нещата с курвите....не не ...говоря за курвите курвата, на която плащате първо, а после секса ... или можеби просто дупката...
    Та... айде кажете ми сега каква е разликата? Едва ли е същото като при с приятелката, гаджето, половинката или можеби със съпругата, която тъй силно обичате.... Като има любов си е много по- различен секса, а и тогава не мислите само за себе си....
    Мое лично предпочитание е ТЯ да получи това, от което има нужда....след това вече знам, че ТЯ ще ми отвърне със същотото. Но както казах.... Постарай се ТЯ да получи, за да имаш достойнството да искаш ТИ
    А конкретно по въпроса на темата: Аз съм лъгал доста, но никога след секс... просто ми е вложено да съм честен след секс...

NB! Това, че си свършил не означава, че сексът е приключил...това, което ще кажеш след секс е понякога адски важен и играещ главна роля при някои жени фактор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си