View Full Version : Агресивен бивш
dimitar_ak
06-15-2010, 13:35
Не знам темата дали е за тук или за пълнолетник, но все пак. Какво бихте предприели към агресивен бивш, който не може да се примири с мисълта, че момичето вече не е негово и всичко е приключило? Как да спре да тормози нея и да се прекъснат постоянните търсения на конфликти и поводи за бой?
Glamour92
06-15-2010, 13:38
...намерете му нова
dimitar_ak
06-15-2010, 13:41
...намерете му нова
Той да не е малък за да не си намери сам?
hahavteen
06-15-2010, 13:44
Аз щях да се обадя в полицията ама в България едва ли ще има ефект. :-o Освен да го сплашите с нещо знам ли...
DqVoLsKoJeLaNiE
06-15-2010, 13:47
Момичето да му каже, че не иска нищо общо с него и това е.. :) :)
dimitar_ak
06-15-2010, 13:49
Аз щях да се обадя в полицията ама в България едва ли ще има ефект. :-o Освен да го сплашите с нещо знам ли...
След ударите, които получих вчера беше викната патрулка, а подадох и оплакване от мое име в районното (вече като потърпевш). Дано има ефект. За съжаление не мога да ударя бащата на едно дете, ако то присъства. Не исках да се бия с него.
WaterLilly
06-15-2010, 14:24
Изкарайте ограничителна заповед срещу него. Освен това друго не се сещам какво да се прави, след като си звънял в полицията.
gLypChenCee
06-15-2010, 15:03
ш се оплача на татИ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
П.Т.
Ще се опитам да поговоря с него .. ако стане , стане. Ако не... ще се мисли за нещо по-сериозно от разговор ... абе не знам не ми се е случвало 8-)
mArMaLaDkA
06-15-2010, 15:05
За съжаление не мога да ударя бащата на едно дете, ако то присъства. Не исках да се бия с него.
Ами тогава го удари, когато детето му не е с него. :-o На такива индивиди точно, ясно и кратко им се заявява, че не бива да си търсят проблемите. Ако си достатъчно убедителен - ето ти решение, няма да се налага да го биеш.
Тъпо е, ама такива селяни разбират само от бой. Събери тайфата и му върнете жеста.
Аз обаче смятам, че като цяло проблема не е твой и трябва момичето да се справи с него. Ако е изпробвано вече и резултати няма се връщаме към по - горното.
VampireGirl666
06-15-2010, 15:13
Не му обръщайте внимание или бой...
FuckedUp
06-15-2010, 16:19
Тъпо е, ама такива селяни разбират само от бой. Събери тайфата и му върнете жеста.
Аз обаче смятам, че като цяло проблема не е твой и трябва момичето да се справи с него. Ако е изпробвано вече и резултати няма се връщаме към по - горното.
+1
ladykeisy
06-15-2010, 16:23
Малко информация си дал и не схванах правилно това за детето май. Имала съм подобна случка и ако разкажеш подробности, може да ти помогна.
justwondering
06-15-2010, 16:28
Бой докато мърда 8) Е ок де, прекалих малко. :D
Боже има ги много такива ...
Една приятелка се опари от такова момче . Звънеше и нон стоп висеше пред тях изпълнения налиташе на нейни познати ....
Накрая се оказа , че найстина само бой оправя такива
Дори и да се извади ограничителна заповед - не мисля, че ще има кой знае какъв ефект ;) По-ефективно ще е да го поступате тоя, и на бързо ще му мине агресията {:
hahavteen
06-15-2010, 18:07
Абе не знам дали боя е решението. Нали като го набият после може да ги съди.. :-o
Зависи дали можеш да го прибиеш.
Ако да - eби му майката.
Ако не - подмолна атака, събери хора, издебнете го или с една бухалка, същата работа ще свърши.
Абе не знам дали боя е решението. Нали като го набият после може да ги съди.. :-o
Средностатистическия селянин, който само в боя вижда оправия на всичките си проблеми смята, че да съдиш някого защото са те набили един вид е долна постъпка. Това накърнява честта му. Това го казвам от опит, брат ми имаше много тежки тийнейджърски години. Пък сега... има и бой и бой, де. Едно е го да му изтупат прахта, друго е да не могат да му съберат парчотиите.
DevilWish
06-15-2010, 18:35
Хм, така е, но момичета сигурно го е страх.Мен поне би ме било страх.Мъж с/у мъж е друго от това жена срещу жена.
hahavteen
06-15-2010, 18:58
Средностатистическия селянин, който само в боя вижда оправия на всичките си проблеми смята, че да съдиш някого защото са те набили един вид е долна постъпка. Това накърнява честта му. Това го казвам от опит, брат ми имаше много тежки тийнейджърски години. Пък сега... има и бой и бой, де. Едно е го да му изтупат прахта, друго е да не могат да му съберат парчотиите.
Все забравям че в България нещата са различни :D .
Не знам темата дали е за тук или за пълнолетник, но все пак. Какво бихте предприели към агресивен бивш, който не може да се примири с мисълта, че момичето вече не е негово и всичко е приключило? Как да спре да тормози нея и да се прекъснат постоянните търсения на конфликти и поводи за бой?
Кое е правилно не мога да кажа. Аз първо отправям сериозно предупреждение. Вторият път жесток побой. Ако не смяташ, че си достатъчно психически и физически способен на това, по-добре не го прави.
mimsssssss
06-15-2010, 21:45
Иначе - само бой може да набие в главите на кретените, че всичко е свършило за тях.
точно!
bybalazi
06-15-2010, 22:24
Полицията си върши прекалено добре работата даже.Просто няма ред в България и закона трябва да се оправи.
hahavteen
06-15-2010, 22:39
Абе не знам колко добре си върши работата но имам спомен от преди няколко години за случай свързан с домашно насилие и просто не ми се коментира.
Митак надявам се да се оправите някак си пък даже и с бой (ако мислиш че няма да си докараш повече проблеми от това) защото си спомням една съседка в София как бившия й я тормозеше. То не беше денонощно звънене, следене, бой, приятелките й тероризираше даже. Просто такива хора не са с всичкия си.
bybalazi
06-15-2010, 22:53
Абе не знам колко добре си върши работата но имам спомен от преди няколко години за случай свързан с домашно насилие и просто не ми се коментира.
Да знам че нищо не правят... в такива случай.И защо..щото ЗАКОНА не го позволява..само се пишат некви глупости и тва е ,ако полицай предприеме някакво действие спрямо извършителя рискува да го отстранят от работа,въпреки че тук във Враца като ходя в районното да тренирам в залата , долу на пропуска в една стаичка почти всеки път бият некой .. :)
Евала за психиката ти човек още след първия удар бих забравил че детето му е там.Иначе полиций ала бала заеби човек губиш си времето ;) Такива като него малко или много са си психично разтроени щом го е направил веднъж ще го направи пак особено пък ти като не си отвърнал.Присъединявам се към мнозинството че шутове най добре ще му разяснят къде му е мястото ;)
dimitar_ak
06-16-2010, 06:36
Полицията обаче си свърши работата. Предупреден е.