Влез

View Full Version : Ниските стандарти при момичетата

miminka__94
06-17-2010, 15:00
Малко хора осъзнават колко минимални изисквания всъщност имат момичетата спрямо момчетата.Докато едно момиче търси просто разбиране и добро държание,то момчетата са прекалено взискателни към нас и външния ни вид и често имат прекалено висок стандарт,които не отговаря на възможностите им.Дори и не толкова привлекателните момчета ходят след принцесите и не искат да разберат,че тяхното ниво отговаря по скоро за "пепеляшките", искат от нас момичетата да не сме прекалено слаби,но не и твърде дебели,да не сме прекалено ниски,но не и твърде високи,да не сме прекалено умни, но и да не е твърде глупави, да не сме прекалено дръзки, но и да не е твърде срамежливи и затворени, да имаме едновременно големи гърди,малко дупе и тънка талия,перфектна коса, красиво лице,чувство за хумор, и дори и минималния ни дефект бива забелязан като под лупа,а ние момичетата правим всичко само и само да им се харесаме,готови сме да прекараме часове в разкрасителни процедури,да отидем дори и някъде където не искаме само и само за да угодим на момчетата, да изглеждаме перфектно само,за да не се срамуват да излезнат с нас. . . готови сме на всичко,за да се впишем в изискванията им,а ние в същия момент искаме прекалено малко и сме готови да останем слепи за тяхните недостатъци като се започне от малките неща като това,че са забравили да се обръснат и се стигне до това,че са дошли с хавайски гащи и блуза с дълъг ръкав на кафе без да обърнат внимание ние колко сме се приготвяли и без да ни направят дори и малък комплимент . . . Та въпроса ми е защо и ние не вдигнем летвата,не вдигнем стандарта спрямо тях . . . точно комплексите,че не сме достатъчно добри идват от мъжете,които ни налагат норми,а не виждат колко трябва да се постараят те . . . и към мъжете оценявайте това което имате,радвайте се на приятелките си дори и да не са перфектни, и стига гледайте супер яките тупалки, защото повечето от вас няма да бъдат забелязани от тях... погледнете реално над възможностите си :)

Не казвам,че някоя от нас би се примирила с някой по-малко привлекателен от другите,без да използва шанса си с друг красив,но ако харесваме държанието на едно момче,мисленето му,характера му,но външния му вид не е дотолкова добър,едва ли ще сме толкова повърхностни да го зарежем само заради това :)

cinderella_gugutka
06-17-2010, 15:03
Не е вярно,че имаме минимани изисквания към момчетата.Аз примерно имам МНОГО.Освен това една жена никога незнае какво иска....

BlueFace
06-17-2010, 15:04
Май някой има лични проблеми с момчетата а?

valdesbg
06-17-2010, 15:06
Абе правилни разсъждения имаш... обаче посоката ти на мисли не е съвсем правилна. И от там всичко отива по дяволите. В момента не ми се дискутира....

miminka__94
06-17-2010, 15:07
Не е вярно,че имаме минимани изисквания към момчетата.Аз примерно имам МНОГО.Освен това една жена никога незнае какво иска....

искаш хубаво момче,нормално едва ли някоя ще каже искам грозен,обаче ако ти харесва характера на едно момче,харесва ти държанието му,но не е КРАСАВЕЦ едва ли ще го оставиш само заради това ...

DYNAMIC
06-17-2010, 15:13
зависи от момичето..зависи и от момчето..едни се вманиачават на тема външност и тн..за други е по-важно да се разбират добре..за трети само секс без мн подбиране...зависи мн..но всеки нормален човек,се опитва да се хареса на някого,било то несъзнателно дори...смятам,че има момчета,които оценяват момичетата до тях,има и доста по-безусетни..има момичета,които не се разкрасяват с часове и такива,които го правят..зависи на какво държиш ти и човекът до теб 8) доста е относително като цяло.Но съм съгласна,че има момчета..които въобще не си преценяват шансовете реално..а йа-мн ме дразни идеята момиче и момче и момчето постоянно зяпа готините кифли ..мн зле :D

anonymous708973
06-17-2010, 15:14
Грам не съм съгласна. Ако ти изброя какво трябва да е едно момче, за да се занимавам с него изобщо, не за да ходя, а за да ми е в обкръжението, свят ще ти се завие. Звучи надуто сигурно... но тъй като вярвам в "С какъвто се събереш, такъв ставаш", гледам да се събирам с приятни хора. А за да излизам с едно момче наистина искам да виждам в него много неща - добър външен вид (т.е. чаровна усмивка, сладък смях, красиви очи, бели зъби), да има чувство за хумор, да не се спича, да има стил - не само на обличане (не да ми се облича като момченце тип Теранова или като селски ерген), но и за момичета... не да ми заглежда някакви кифли, да не е стиснат, да е умен (може и повече от мен, стига да не парадира с това), да не е прекалено романтичен, да не го е срам да говори за всичко с мен и трябва да ме ръчка да говоря с него по някакви неудобни за мен теми, да се отнася с уважение към момичетата (не да им крещи по коридорите на "нещастна мръхло, махни се от пътя" като един от даскало), но да няма някви разбирания от 17 век, да е чаровно нескромен, да знае кога да говори и кога да мълчи, да не е твърде ревнив и прочее, и прочее!

На фона на моите изисквания мога ли да обвиня някого, че има твърде високи към моя пол? Естествено, и аз имам претенции колко да е висок (не като сложа 5 санта токче и да съм една глава над него) или колко да тежи. И аз обръщам внимание на обиколките му... Естествено, че няма да иска нито да съм курва с деколте под пъпа и да се свалям на всеки, нито да ме е срам да си събуя чорапите пред него. Златната среда!

Аз не бих отишла някъде, само и само на него да му е удобно или да изглеждам перфектно, за да излезе с мен. Моите изисквания към мен самата са в пъти по-високи от неговите! Винаги, когато не се е обръснал, ще му кажа "Мишко, боцкаш ме така, избръсни се моля те" и той ще го направи... а хавайски гащи на кафе няма да сложи, защото както казах държа да има стил.

Комплексите ми въобще не са налагани от него - аз съм убедена, че имам голямо дупе, той днес каза, че ми е съвсем тамън! Убедена съм, че трябва да сваля килца, той каза "Глупости!" и това не е защото не иска да ме обиди, а защото така мисли!

А последното ти изречение е култово - погледнете реално НАД възможностите си! Човек гледа реално само когато гледа ВЪВ възможностите си, не ПОД или НАД тях.

Ии да на фона на тоя ферман, дето изписах, очаквам прилични мнения от останалите :-D

BlueFace
06-17-2010, 15:15
Явно не можеш да осъзнаеш ,че има толкова много различни хора на тази земя...Някой момичета търсят момчета само с хубаво тяло и не се интересуват от характера, други търсят момче,в което се комбинират и двете ,а трети просто искат момче с благ характер и не им пука за външността....Не можем просто да сложим всички под общ знаменател. :?
Явно теб много са те отхвърляли момчетата и сега си започнала да мислиш предубедено и еднопосочно ... :?

П.П. Много момичета даже не биха опознали момче ,което няма хубава визия ;) Естествено същото важи и за много момчета ....

miminka__94
06-17-2010, 15:15
DYNAMIC,много съм съгласна с теб . . . интересно ми е как има момичета,които се примиряват когато момчето до тях обсъжда и заглежда някоя яка кака . . .

DaemonBoy
06-17-2010, 15:16
Хмм интересни мнения. Разни хора, разни идеали ще кажа само :)

cinderella_gugutka
06-17-2010, 15:21

искаш хубаво момче,нормално едва ли някоя ще каже искам грозен,обаче ако ти харесва характера на едно момче,харесва ти държанието му,но не е КРАСАВЕЦ едва ли ще го оставиш само заради това ...
по твойта логика няма нито едно грозно момиче с гадже и те си умират сами :? Момичетата са по-склонни да пренебрегнат външността ,защото принципно хубавите момчета са по-малко от хубавите момичета (дали това е защото момичетата се правят повече или природно е така си е друг вапрос...)

miminka__94
06-17-2010, 15:21
Явно не можеш да осъзнаеш ,че има толкова много различни хора на тази земя...Някой момичета търсят момчета само с хубаво тяло и не се интересуват от характера, други търсят момче,в което се комбинират и двете ,а трети просто искат момче с благ характер и не им пука за външността....Не можем просто да сложим всички под общ знаменател. :?
Явно теб много са те отхвърляли момчетата и сега си започнала да мислиш предубедено и еднопосочно ... :?

П.П. Много момичета даже не биха опознали момче ,което няма хубава визия ;) Естествено същото важи и за много момчета ....

за отхвърлянето от момчетата едва ли,защото съм намерил какъвто ми трябва,но идеята да търся момче да има хубава фигура и т.н. е далеч от мозъка ми,защото е твърде повърхностно,нали разбираш,че ти например търсиш мега яка,но вечерта като си свали грима и усетиш,че от принцеса е станала жаба и разбираш,че донякъде си сгрешил като си гледал само външния вид. В темата не визирам себе си или някой познат,от общо наблюдение виждам как момичетата се подлагаме на всякакви неща заради момчетата,ако момиче чуе,че задника и не е перфектен веднага минава на диета,а момчетата си ходят с бирените коремчета и очакват момичетата да не кажат нищо. . . съгласна съм,че всички по дрехите посрещаме по мозъка изпращаме,но по-скоро ние момичетата даваме шанс и гледаме по не повърхностно,до колкото момчетата стига да има руса коса и големи гърди и са готови на всичко ...

miminka__94
06-17-2010, 15:23

по твойта логика няма нито едно грозно момиче с гадже и те си умират сами :? Момичетата са по-склонни да пренебрегнат външността ,защото принципно хубавите момчета са по-малко от хубавите момичета (дали това е защото момичетата се правят повече или природно е така си е друг вапрос...)

хубави май не е точната дума,а поддържани,защото всяка е хубава с нещо,но просто забележи и във форума има всякакви теми като как да сваля кг.,как да изглеждам по-добре,защо никое момче не пита- защото не го интересува как изглежда и смята,че приятелката му трябва да го харесва такъв и защо темата за красиви момичета е пълна със снимки на кифли :)

DYNAMIC
DYNAMIC,много съм съгласна с теб . . . интересно ми е как има момичета,които се примиряват когато момчето до тях обсъжда и заглежда някоя яка кака . . .
има..аз даже съм го правила с приятеля ми..един път си говорихме кой ми харесва на мене и коя на него 8-) не беше успешен експеримент,понеже сме адски ревниви и 2мата...не го повторихме,но си беше занимавка..иначе на мен ако ми се случи такова нещо на сериозно,въобще не бих го търпяла..ще дигна скандал ,а по вероятния случай е да си тръгна и да не кажа дума..зависи..така наизуст е малко трудно да се говори

DaemonBoy
Хмм тук може ли малко да споря? Ние сме по-суетни и от вас, но не си го признаваме. Аз за една година си промених коренно телосложението, понеже се усетих. Вярно е има и такива на които не им пука, но вече смятам че не са толкова много или просто около мен ги няма вече :)

Iria
06-17-2010, 15:25
Пред мен не бившият ми не е заглеждал "яки каки". Пък и да беше загледал, нямаше да му направя забележка.Колко е странно да загледаш дадено момиче? Твоите критерии май са много ниски. Моите са високи. Не е вярно, че момчетата са прекалено взискателни, даже напротив. Изглежда, че нямаш много опит. :D

DaemonBoy
06-17-2010, 15:26
Пред мен не бившият ми не е заглеждал "яки каки". Пък и да беше загледал, нямаше да му направя забележка.Колко е странно да загледаш дадено момиче? Твоите критерии май са много ниски. Моите са високи. Не е вярно, че момчетата са прекалено взискателни, даже напротив. Изглежда, че нямаш много опит. :D Ехх пак ви казвам. Разни хора, разни идеали ;) :) Алеко Константинов го е казал преди 100 и кусур години

anonymous708973
06-17-2010, 15:28

Не се примиряваме (говоря хипотетично, на мен такова нещо не ми се е случвало) - задавам си въпроса ЗАЩО гледа яката кака. И не, отговорът не е "защото е мъж". Дали реагира първосигнално и заглежда дълбокото деколте? Ако е така, е ок - аз заглеждам повече момичетата по улиците, отколкото момчетата. Ако обаче гледа нещо друго - се запитвам дали на мен ми липсва същото, защо ми липсва... и ако установя, че и аз бих искала да притежавам същото качество, ще поработя в тая посока. :)

Съгласна съм с Павел - вероятно на теб са ти насаждани комплекси и затова мислиш по този начин. И да, аз съм от тия, за които визията е страшно важна. Не опознавам първо характера, нали? И няма да имам потръпвания в корема заради характера му, нали?

Обаче ако не е малко чаровен, вероятно нямаме бъдеще - написах два реда по-горе защо. Освен това "Красотата" е субективно понятие. Моят приятел е висок и слабичък, има тъмнокестенява коса - която сякаш винаги е рошава (по един страшно чаровен и секси начин за мен), кафеви очи (страшно изразителни за мен) и меки устни... Окей, за мен това е красиво, за теб може би не особено, трето момиче ще каже "Аа, ако не е блондин, с мен няма шанс". Субективно е, нали? :wink:

miminka__94
06-17-2010, 15:28
Пред мен не бившият ми не е заглеждал "яки каки". Пък и да беше загледал, нямаше да му направя забележка.Колко е странно да загледаш дадено момиче? Твоите критерии май са много ниски. Моите са високи. Не е вярно, че момчетата са прекалено взискателни, даже напротив. Изглежда, че нямаш много опит. :D

иии заядох те вчера и айде почна 8-) нали разбираш,че опита на човек не идва от бройката и какво да ти кажа и аз предпочитам момчето да е красиво,с хубаво тяло,да се поддържа,да има хубава усмивка,да е умно и с чувство за хумор,да е много мило ама в край на сметка именно опита ми казва,че такива момчета са рядкост ;)

Iria
06-17-2010, 15:30
Моят приятел е висок и слабичък, има тъмнокестенява коса - която сякаш винаги е рошава (по един страшно чаровен и секси начин за мен), кафеви очи (страшно изразителни за мен) и меки устни... :wink: [/i] Wow, все едно описваш бившия ми.. :Д

Iria
06-17-2010, 15:31
ии заядох те вчера и айде почна 8-) нали разбираш,че опита на човек не идва от бройката и какво да ти кажа и аз предпочитам момчето да е красиво,с хубаво тяло,да се поддържа,да има хубава усмивка,да е умно и с чувство за хумор,да е много мило ама в край на сметка именно опита ми казва,че такива момчета са рядкост ;)

Разбирам, но не са рядкост. Познавам доста такива момчета.

miminka__94
06-17-2010, 15:32

Не се примиряваме (говоря хипотетично, на мен такова нещо не ми се е случвало) - задавам си въпроса ЗАЩО гледа яката кака. И не, отговорът не е "защото е мъж". Дали реагира първосигнално и заглежда дълбокото деколте? Ако е така, е ок - аз заглеждам повече момичетата по улиците, отколкото момчетата. Ако обаче гледа нещо друго - се запитвам дали на мен ми липсва същото, защо ми липсва... и ако установя, че и аз бих искала да притежавам същото качество, ще поработя в тая посока. :)

Съгласна съм с Павел - вероятно на теб са ти насаждани комплекси и затова мислиш по този начин. И да, аз съм от тия, за които визията е страшно важна. Не опознавам първо характера, нали? И няма да имам потръпвания в корема заради характера му, нали?

Обаче ако не е малко чаровен, вероятно нямаме бъдеще - написах два реда по-горе защо. Освен това "Красотата" е субективно понятие. Моят приятел е висок и слабичък, има тъмнокестенява коса - която сякаш винаги е рошава (по един страшно чаровен и секси начин за мен), кафеви очи (страшно изразителни за мен) и меки устни... Окей, за мен това е красиво, за теб може би не особено, трето момиче ще каже "Аа, ако не е блондин, с мен няма шанс". Субективно е, нали? :wink:

да,защото всеки има различен вкус,както казах аз не визирам в темата нито мен,нито теб нито Хасан,които гледа темата и не знае какво да напише.Ти може да си намерила това което ти харесва напълно в едно момче,но колко от другите са?

BlueFace
06-17-2010, 15:33
за отхвърлянето от момчетата едва ли,защото съм намерил какъвто ми трябва,но идеята да търся момче да има хубава фигура и т.н. е далеч от мозъка ми,защото е твърде повърхностно,нали разбираш,че ти например търсиш мега яка,но вечерта като си свали грима и усетиш,че от принцеса е станала жаба и разбираш,че донякъде си сгрешил като си гледал само външния вид. В темата не визирам себе си или някой познат,от общо наблюдение виждам как момичетата се подлагаме на всякакви неща заради момчетата,ако момиче чуе,че задника и не е перфектен веднага минава на диета,а момчетата си ходят с бирените коремчета и очакват момичетата да не кажат нищо. . .

Мога да ти кажа ,че за мен тези момичета ,които като чуят ,че задника им е дебел и се подлагат на диета са тъпи.Това е така ,защото те го правят заради хорското мнение,а не ,защото на те биха се харесвали повече...
Аз лично не харесвам момичета ,които носят много грим-колкото по-малко ,толкова по-добре.Но и аз имам някакви критерии за момичетата ,които не се отнасят само за характера.Наречи ме повърхностен ,но за мен съотношението характер:външност е 50:50 ...

Всеки има право на личен избор ...Ти си мислиш,че едва ли не само момичетата се мъчат да се харесат на момчетата ,че смо вас ви отхвтрлят ,че вие правите всички жертви ,но явно правиш личните си разочарования общи за всички момичета...

П.П. В хавайските шорти няма нищо лошо...Какво искате вие в официален костюм ли да се появи ? :? :?

awerw
06-17-2010, 15:35
абе вие имате повече изисквания какво се правите на :lol:

miminka__94
06-17-2010, 15:35
ии заядох те вчера и айде почна 8-) нали разбираш,че опита на човек не идва от бройката и какво да ти кажа и аз предпочитам момчето да е красиво,с хубаво тяло,да се поддържа,да има хубава усмивка,да е умно и с чувство за хумор,да е много мило ама в край на сметка именно опита ми казва,че такива момчета са рядкост ;)

Разбирам, но не са рядкост. Познавам доста такива момчета.

рядкост са,има ги,но или са заети или имат много фенки,или вероятно няма да ти обърнат достатъчно внимание(уточнявам не говоря точно за теб,а за момичета,които са красиви,но не точно миски)

valdesbg
06-17-2010, 15:37
Ай адашката се развилня. И гледам една по една главите почват да хвърчат.

Аз няма да се меся.. тя явно може да се справи и самичка (:

*дъвче пуканки*

miminka__94
06-17-2010, 15:38
за отхвърлянето от момчетата едва ли,защото съм намерил какъвто ми трябва,но идеята да търся момче да има хубава фигура и т.н. е далеч от мозъка ми,защото е твърде повърхностно,нали разбираш,че ти например търсиш мега яка,но вечерта като си свали грима и усетиш,че от принцеса е станала жаба и разбираш,че донякъде си сгрешил като си гледал само външния вид. В темата не визирам себе си или някой познат,от общо наблюдение виждам как момичетата се подлагаме на всякакви неща заради момчетата,ако момиче чуе,че задника и не е перфектен веднага минава на диета,а момчетата си ходят с бирените коремчета и очакват момичетата да не кажат нищо. . .

Мога да ти кажа ,че за мен тези момичета ,които като чуят ,че задника им е дебел и се подлагат на диета са тъпи.Това е така ,защото те го правят заради хорското мнение,а не ,защото на те биха се харесвали повече...
Аз лично не харесвам момичета ,които носят много грим-колкото по-малко ,толкова по-добре.Но и аз имам някакви критерии за момичетата ,които не се отнасят само за характера.Наречи ме повърхностен ,но за мен съотношението характер:външност е 50:50 ...

Всеки има право на личен избор ...Ти си мислиш,че едва ли не само момичетата се мъчат да се харесат на момчетата ,че смо вас ви отхвтрлят ,че вие правите всички жертви ,но явно правиш личните си разочарования общи за всички момичета...

П.П. В хавайските шорти няма нищо лошо...Какво искате вие в официален костюм ли да се появи ? :? :?

хм,не съм казала,че само нас ни отхвърлят,и нито ме познаваш нито знаеш нещо за мен така,че едва ли можеш да говориш за личните ми разочарования,да има нещо свързано,като например,че един от предишния ми приятели ми каза,че го дразни това,че отделям прекалено много време на външния си вид и съм твърде повърхностна,и от тогава се мъча да го променя.Едва ли не всички момичета дето писаха се изкараха супер красавиците дето винаги намират най-якия ... по форумите е лесно да се правиш на тупалка ;)

DYNAMIC
06-17-2010, 15:47
то по форумите верно е наи-лесно..да си тупалка и всичко,което искаш...
а,относно..че всяка е намерила най-красивия,бъди сигурна,че е така..в очите на едно влюбено момиче,няма по-хубаво от нейното момче :) и оттам една лека идеализация,не че е лошо

а споровете..различни хора,разл мнения..не можеш да убедиш другите да повярват в твоето,всеки си има критерии и разл ценности..нормално за едно момиче хавайските щорти да са нещо закачливо,неглиже и готино..а за др да са мърляшка история,щото виждаш ли не може така да се излиза на кафе..разл хора,разл идеали..както казаха преди мен :)

miminka__94
06-17-2010, 15:47
явно в моята тема решиха да пишат най-красивите момичета,дето нямат никакъв проблем да си хванат супер уникален пич с всички екстри ама нали знаете,че повечето такива са рядкост,защото както казах в темата визирам момичета на които чета мненията във форума,защо като всички имаме високи стандарти,защото се имаме за нещо,има такива момичета,които постоянно слагат снимки и казват "грозна съм" надявайки се някой да им направи комплимент,защо на ден се пускат 43209342 теми от сорта на как да сваля килограм,хубава ли съм и т.н. !? Момиче,беше дало отговор,че казала на приятеля си,че има дебел задник,а той и казал,че не е така... еми като имаш дебел задник мини на диета какво питаш момчето с което си то много ясно,че дори и от чиста любезност ще ти каже,че си добре ... а и по-често всички казват "дебела съм" само и само,за да чуят отговор " ааа не бе,не си... перфектна си"

valdesbg
06-17-2010, 15:50
Абе... да си просиш комплименти щото егото ти не е достатъчно силно/здраво и искаш да си го напомпаш не е ли жалко?

Щото така като гледам основната идея на темата е това. Макар и добре покрита с други неща.

miminka__94
06-17-2010, 15:54
Абе... да си просиш комплименти щото егото ти не е достатъчно силно/здраво и искаш да си го напомпаш не е ли жалко?

Щото така като гледам основната идея на темата е това. Макар и добре покрита с други неща.

хм не разбирам как без да съм си сложила снимка или без да съм казала нещо от сорта на "олеее колко съм зле" си прося комплименти ... но щом казваш :-o

А и е въпрос на самочувствие да оценим възможностите си,защото има доста хубави,които не са достатъчно самоуверени,и доста с по-голямо самочувствие отколкото трябва :)

BlueFace
06-17-2010, 15:58
Oh dear god ...."Мини на диета" ....*faceplam*

Диетите изобщо не са нещо ,което трябвва да бъде правено от тиинейджъри.Детският организъм има нужда от всякакъв вид храна (здравословна, не говоря за бързите закуски ).Спортът му е майката ,но явно на повечето хора им е по-лесно да спрат да се хранят,вместо да положат малко физически труд ... :?

Още си на 16 и имаш още много да растеш (физически и в начина си на мислене ;) )

miminka__94
06-17-2010, 16:03
Oh dear god ...."Мини на диета" ....*faceplam*

Диетите изобщо не са нещо ,което трябвва да бъде правено от тиинейджъри.Детският организъм има нужда от всякакъв вид храна (здравословна, не говоря за бързите закуски ).Спортът му е майката ,но явно на повечето хора им е по-лесно да спрат да се хранят,вместо да положат малко физически труд ... :?

Още си на 14 и имаш още много да растеш (физически и в начина си на мислене ;) )

да на 14 съм,защото от 94 година до 2010 има точно 14 години :) ти пък се научи да смяташ,тогава като спортува и е толкова яка защо му казва,че има голям задник? Да си изпроси комплимент или да сподели комплекс за иначе перфектната си външност -ама забравих вие сте толкова яки,че комплекси нямате и че най-красивите момчета се бият за вас :)))))

BlueFace
06-17-2010, 16:08
Съжалявам ,не видях "_94" на ника ти...Просто с такова впечатление останах ... :(

Иначе аз съм много якА :lol: :lol: КаквА съм тукалка ,всички момчета се бият за мене :razz: :razz:

П.П. Май май бъркаш потребителите тука ?

valdesbg
06-17-2010, 16:09
Мименце, не че нещо но от 1994 до 2010 има 16 години. Макар че.. не знам коя 94-та имаш предвид :)

Факта че не разбра какво ти казвам за просенето на компименти ми е достатъчен. Отново казвам - насочваш правилните разсъждния в грешната посока. Въпроса не е да угодиш на момчето и да пренебрегваш 1000 неща заради еди какво си.

Съвсем на друго място седи питанката :)

Някъде между - защо си позволявам да не уважавам себе си? И Имам ли право да очаквам уважение от другите, ако не се уважавам аз самият/самата първо?

miminka__94
06-17-2010, 16:09
Съжалявам ,не видях "_94" на ника ти...Просто с такова впечатление останах ... :(

Иначе аз съм много якА :lol: :lol: КаквА съм тукалка ,всички момчета се бият за мене :razz: :razz:

П.П. Май май бъркаш потребителите тука ?

еми вие толкова много се изсипахте и особенно като сте адвокати един на друг обърках за кой говоря :) но го поправих

miminka__94
06-17-2010, 16:12
Мименце, не че нещо но от 1994 до 2010 има 16 години. Макар че.. не знам коя 94-та имаш предвид :)

Факта че не разбра какво ти казвам за просенето на компименти ми е достатъчен. Отново казвам - насочваш правилните разсъждния в грешната посока. Въпроса не е да угодиш на момчето и да пренебрегваш 1000 неща заради еди какво си.

Съвсем на друго място седи питанката :)

Някъде между - защо си позволявам да не уважавам себе си? И Имам ли право да очаквам уважение от другите, ако не се уважавам аз самият/самата първо?

това за 14 години го казах иронично и момчето разбра какво имам предвид ;)
като сме тръгнали да говорим за мен(на тая тема и до утре мога да говоря :razz: ) едва ли самоувереноста ми зависи от комплиментите на някого непознат,които слабо ме интересува ама съм сигурна,че не всички във форума имат самочувствие и увереност до небето!

antifashionshit
06-17-2010, 16:34
струва ми се, че авторката май се определя по-скоро като женски индивид, отколкото като личност.

много можем да си говорим как нито момчетата, нито момичетата са стока. има истина в твоите думи, обаче ми се струва, че малко си избиваш някакъв комплекс така...

а да имаш много конкретни изисквания към момче/момиче според мен е малко себеограничаващо...

това дали някой ти харесва на външен вид в по-голямата си част е заложено в човешката психика и е по-скоро на несъзнателно равнище. Ако не ме лъже паметта, до определена възраст изграждаме нашата сексуалност на подсъзнателно ниво, тогава се формират нашите предпочитания. критериите за външния вид са поставени в по-голямата си част от подсъзнанието ни.

не е нужно момичето да изглежда като супермодел, да има пищни цомби и стегнат задник, стига на мен да ми харесва. не е нужно критериите да бъдат конкретни като 'стегнат задник', 'руса коса' и така нататък. пък и е доста субективно. може на един да му харесват такива очи и такава коса, на друг обаче тази комбинация може да му се струва отврат.

тъй че според мен реалните, удачни критерии би трябвало да бъдат насочени по-скоро към характера на момичето/момчето. тук критериите според мен са доста по-конкретни. аз искам той/тя да е забавен/на, мили/а, честен/на. много хубаво, наистина, но първо може би върви повече да се запитаме 'способни ли сме на това, което очакваме от другите до нас?'.

та така, според мен лошо в това да имаш високи критерии няма, стига да можеш и ти да отговариш поне донякъде на тях. по мое мнение много по-лошо е да имаш занижени критерии.

miminka__94
06-17-2010, 16:44
струва ми се, че авторката май се определя по-скоро като женски индивид, отколкото като личност.

много можем да си говорим как нито момчетата, нито момичетата са стока. има истина в твоите думи, обаче ми се струва, че малко си избиваш някакъв комплекс така...

а да имаш много конкретни изисквания към момче/момиче според мен е малко себеограничаващо...

това дали някой ти харесва на външен вид в по-голямата си част е заложено в човешката психика и е по-скоро на несъзнателно равнище. Ако не ме лъже паметта, до определена възраст изграждаме нашата сексуалност на подсъзнателно ниво, тогава се формират нашите предпочитания. критериите за външния вид са поставени в по-голямата си част от подсъзнанието ни.

не е нужно момичето да изглежда като супермодел, да има пищни цомби и стегнат задник, стига на мен да ми харесва. не е нужно критериите да бъдат конкретни като 'стегнат задник', 'руса коса' и така нататък. пък и е доста субективно. може на един да му харесват такива очи и такава коса, на друг обаче тази комбинация може да му се струва отврат.

тъй че според мен реалните, удачни критерии би трябвало да бъдат насочени по-скоро към характера на момичето/момчето. тук критериите според мен са доста по-конкретни. аз искам той/тя да е забавен/на, мили/а, честен/на. много хубаво, наистина, но първо може би върви повече да се запитаме 'способни ли сме на това, което очакваме от другите до нас?'.

та така, според мен лошо в това да имаш високи критерии няма, стига да можеш и ти да отговариш поне донякъде на тях. по мое мнение много по-лошо е да имаш занижени критерии.

еми и аз се опитвах да кажа нещо такова явно не съм го написала разбираемо :) съгласна съм,че много по-важен е характера и както казах 449032 пъти вече в темата не визирам себе си,а хора които виждам всеки ден,чийто мнения чета тук дори,но важно е да се опознае характера,не да гледаме хубавата опаковка.И да аз също нямам голямо самочувствие и това не се дължи на комплименти или самоувереност,а на това,че за сега нямам кои знае какви успехи в живота,не съм помогнала на кои знае колко хора,не съм направила нещо значимо :) Но самочувствието на повечето момичета се дължи на момчетата,защото тези които биват харесвани имат по-голямо самочувствие,ами другите !?

antifashionshit
06-17-2010, 16:49
хайде тогава, go out and do something for urself. поработи над себе си ако нямаш достатъчно самочувствие.

justwondering
06-17-2010, 16:50

Ако си ходил/а в Германия или Англия например, там е обратното- има много повече хубави момчета, отколкото момичета. :)
По темата: Да, и аз съм забелязала как някои момчета дори не поглеждат момичета, които не са адски красиви/ отворени, дори самите те са не са кой знае каква стока. Аз лично гледам да не съм с много високи критерии, защото не се смятам за нещо кой знае какво. :)

anonymous708973
06-17-2010, 16:54
Момиче,беше дало отговор,че казала на приятеля си,че има дебел задник,а той и казал,че не е така... еми като имаш дебел задник мини на диета какво питаш момчето с което си то много ясно,че дори и от чиста любезност ще ти каже,че си добре ... а и по-често всички казват "дебела съм" само и само,за да чуят отговор " ааа не бе,не си... перфектна си"

Абее, момиче, ти слушаш ли ме... Не съм казала, че имам ДЕБЕЛ ЗАДНИК, а голямо дупе и има разлика! Освен това ти казах - Познавам си момчето, няма да каже нещо, което не мисли, дори и да ми стане кофти.
И не съм си изпросила комплимент. Ти си тази, която се нуждае някой да й каже, че е красива - това е просене на комплимент. Доказателство:

без да обърнат внимание ние колко сме се приготвяли и без да ни направят дори и малък комплимент . . .
Предишното ти гадже не само ти е казало, че си много суетна, но и не ти е направило комплимент... Даам, на мен определено ми мяза на кофти опит с момчетата и поради това - кофти разбирания.

Аз от комплименти нужда нямам - но като всяко момиче се радвам да ги чуя. НУЖДА обаче нямам. А за какво са ми? Оня ден като бях с роклята - той една дума не ми каза за външния ми вид, но нямаше и нужда - нали видях как ме огледа и как му изскочиха очите, като ме видя? И нали 1 час по-късно роклята беше на земята, а аз в ръцете му? Идеята ми е, че уверените момичета нямаме нужда да чуем комплимент, защото знаем колко струваме и защото имаме високи стандарти - не само към самите нас, но и към момчето до себе си.
И не, това не е самочувствие на тупалка - а просто на момиче, което знае какво иска.

Едва ли не всички момичета дето писаха се изкараха супер красавиците дето винаги намират най-якия ... по форумите е лесно да се правиш на тупалка
Просто не мога да ти опиша колко си далече от това. Като за начало, тупалките пишат еТуУ тЪкАаа ... а я ми погледни постовете и ако откриеш правописна (а не техническа) грешка и повече от 2 пропуснати запетаи на 100 и кусур поста, ще те черпя! :wink: ... И няма да ти дам други примери - за обличането в стил Теранова, за тупираната коса, за джуките етц.. Не, не съм красавица, просто знам как да си използвам чара.

във форума има всякакви теми като как да сваля кг.,как да изглеждам по-добре,защо никое момче не пита- защото не го интересува как изглежда и смята,че приятелката му трябва да го харесва такъв
Всъщност ... защото момичетата ги мързи да отворят гугъл и да пишат "упражнения за бедра", а момчетата - не... 8-)

И съм съгласна с Явор /DaemonBoy, че и те са страшно суетни! И с Iria - чаровни, умни момчета с чувство за хумор има доста всъщност, явно не знаеш къде да ги търсиш.

И да, аз съм намерила всичко, което търся в него... Но точно тук тезата ти издиша. Въпросът на темата не е "Колко от другите са" (въпреки че отговорът е "Много"), въпросът на темата е дали момичетата имаме ниски изисквания. Аз казвам, че тези, които имаме самочувствие, имаме ВИСОКИ изисквания, точно както и момчетата. :)
Мислиш, че имаме ниски стандарти само заради съкратената версия на "Идеалният": "Момче с хубав характер, няма нужда да е красавец". Наистина кратко, нали? Обаче... винаги идва едно НО! - Но да не нисък (за да мога да обуя токчета), Но да не е еди-какъв-си... И всъщност списъка с "Но-тата" става доста дълъг и претенциозен.

ако момиче чуе,че задника и не е перфектен веднага минава на диета,а момчетата си ходят с бирените коремчета и очакват момичетата да не кажат нищо. . .
Абсолютно невярно! Няма момче, на което приятелката му да му е намекнала, че има коремче (или голям задник, или кофти мускули) и той да не се е опитал да ги оправи! Моля, момчетата, които следят темата, да потвърдят - Павел, Явор, Влади? Ако ви намекнат нещо, ще се опитате ли да го промените, ако сте на същото мнение?
Аз ако бях момче - да, това би било потвърждение на моето мнение!

Абе, какво ме нападнахте с тия хавайски шорти! Не съм казала, че не може... ама да не ги съчетае с риза и с чорапи до коленете (като един пич от даскало)! 8-)

Ако не разбереш нищо от поста - прочети го втори път. Дала съм примери за всяко нещо...

miminka__94
06-17-2010, 16:54
хайде тогава, go out and do something for urself. поработи над себе си ако нямаш достатъчно самочувствие.

основната ми цел не е да съм пълна със самочувстие ;) не съм фенка на хората със самочувствие . . . ама е жалко хора да си вдигат акциите като споделят колко са яки и как нямат проблеми относно красотата и как момчетата тичат след тях - еми естествено,че ще го кажете като сте пред компа и никои не може да ви види всъщност "красотата" :))))) жалко е,че тая тема я написах за многото момичета,които нямат такова самочувствие,които знаят какво е постоянно да се стараят за нищото,които страдат от комплекси и това им пречи,които се примиряват с малкото само,за да не са сами,но при толкова много самовлюбени красавици ....

Sashko95
06-17-2010, 16:59
:D аз съм объркан... :shock: много...при мене е обратното аз не искам нищо освен някоя да ме харесва или нещо такова докато момичетата тука искат да сме перфектни.знам как да се държа прилично за разлика от другите ми приатели с които момичетата излизат,ама...просто нещо не става :D май ще драсна тема за живота си и ще потъна в срам(ма не ми пука щото е в интернет)

miminka__94
06-17-2010, 17:02
Момиче,беше дало отговор,че казала на приятеля си,че има дебел задник,а той и казал,че не е така... еми като имаш дебел задник мини на диета какво питаш момчето с което си то много ясно,че дори и от чиста любезност ще ти каже,че си добре ... а и по-често всички казват "дебела съм" само и само,за да чуят отговор " ааа не бе,не си... перфектна си"[/quote

Абее, момиче, ти слушаш ли ме... Не съм казала, че имам ДЕБЕЛ ЗАДНИК, а голямо дупе и има разлика! Освен това ти казах - Познавам си момчето, няма да каже нещо, което не мисли, дори и да ми стане кофти.
И не съм си изпросила комплимент. Ти си тази, която се нуждае някой да й каже, че е красива - това е просене на комплимент. Доказателство:
[quote]без да обърнат внимание ние колко сме се приготвяли и без да ни направят дори и малък комплимент . . .
Предишното ти гадже не само ти е казало, че си много суетна, но и не ти е направило комплимент... Даам, на мен определено ми мяза на кофти опит с момчетата и поради това - кофти разбирания.

Аз от комплименти нужда нямам - но като всяко момиче се радвам да ги чуя. НУЖДА обаче нямам. А за какво са ми? Оня ден като бях с роклята - той една дума не ми каза за външния ми вид, но нямаше и нужда - нали видях как ме огледа и как му изскочиха очите, като ме видя? И нали 1 час по-късно роклята беше на земята, а аз в ръцете му? Идеята ми е, че уверените момичета нямаме нужда да чуем комплимент, защото знаем колко струваме и защото имаме високи стандарти - не само към самите нас, но и към момчето до себе си.
И не, това не е самочувствие на тупалка - а просто на момиче, което знае какво иска.

Едва ли не всички момичета дето писаха се изкараха супер красавиците дето винаги намират най-якия ... по форумите е лесно да се правиш на тупалка
Просто не мога да ти опиша колко си далече от това. Като за начало, тупалките пишат еТуУ тЪкАаа ... а я ми погледни постовете и ако откриеш правописна (а не техническа) грешка и повече от 2 пропуснати запетаи на 100 и кусур поста, ще те черпя! :wink: ... И няма да ти дам други примери - за обличането в стил Теранова, за тупираната коса, за джуките етц.. Не, не съм красавица, просто знам как да си използвам чара.

във форума има всякакви теми като как да сваля кг.,как да изглеждам по-добре,защо никое момче не пита- защото не го интересува как изглежда и смята,че приятелката му трябва да го харесва такъв
Всъщност ... защото момичетата ги мързи да отворят гугъл и да пишат "упражнения за бедра", а момчетата - не... 8-)

И съм съгласна с Явор /DaemonBoy, че и те са страшно суетни! И с Iria - чаровни, умни момчета с чувство за хумор има доста всъщност, явно не знаеш къде да ги търсиш.

И да, аз съм намерила всичко, което търся в него... Но точно тук тезата ти издиша. Въпросът на темата не е "Колко от другите са" (въпреки че отговорът е "Много"), въпросът на темата е дали момичетата имаме ниски изисквания. Аз казвам, че тези, които имаме самочувствие, имаме ВИСОКИ изисквания, точно както и момчетата. :)
Мислиш, че имаме ниски стандарти само заради съкратената версия на "Идеалният": "Момче с хубав характер, няма нужда да е красавец". Наистина кратко, нали? Обаче... винаги идва едно НО! - Но да не нисък (за да мога да обуя токчета), Но да не е еди-какъв-си...

ако момиче чуе,че задника и не е перфектен веднага минава на диета,а момчетата си ходят с бирените коремчета и очакват момичетата да не кажат нищо. . .
Абсолютно невярно! Няма момче, на което приятелката му да му е намекнала, че има коремче (или голям задник, или кофти мускули) и той да не се е опитал да ги оправи! Моля, момчетата, които следят темата, да потвърдят - Павел, Явор, Влади? Ако ви намекнат нещо, ще се опитате ли да го промените, ако сте на същото мнение?
Аз ако бях момче - да, това би било потвърждение на моето мнение!

Абе, какво ме нападнахте с тия хавайски шорти! Не съм казала, че не може... ама да не ги съчетае с риза и с чорапи до коленете (като един пич от даскало)! 8-)

Ако не разбереш нищо от поста - прочети го втори път. Дала съм примери за всяко нещо...

само,че аз не съм съгласна с примерите ти знаеш ли колко много има които слагат хубави рокли и се надяват на момчетата да им изкочат очите,но не става така... какво те не са красиви като теб ли? Но все пак са хора ... да се върна към реалния свят не във вашия форум където всички сте красиви и перфектни в нета ... имам приятелка спечелила конкурс Мис,тя ходи с момче,което определено не и е на нивото с бирено коремче и непривлекателен,много хора си казват какво намира тя в него? еми явно намира нещо или може би не мисли за себе си като за най-красивата и не търси мачо на бял кон... друг пример има много момичета страдащи от синдрома на грозното пате - като малки не са получавали достатъчно внимание и комплименти,с възраста са порастнали и са се разхубавили,но не са го осъзнали и имат нисък критерии,защото не разбират красотата си.... и трети пример отвори тема за снимки и виж колко красиви момичета пишат "леле колко съм грозна" защо!?

zero
06-17-2010, 17:03
miminkata_94 от кой град си ?

anonymous708973
06-17-2010, 17:11
само,че аз не съм съгласна с примерите ти знаеш ли колко много има които слагат хубави рокли и се надяват на момчетата да им изкочат очите,но не става така... какво те не са красиви като теб ли? Но все пак са хора ... да се върна към реалния свят не във вашия форум където всички сте красиви и перфектни в нета ... имам приятелка спечелила конкурс Мис,тя ходи с момче,което определено не и е на нивото с бирено коремче и непривлекателен,много хора си казват какво намира тя в него? еми явно намира нещо или може би не мисли за себе си като за най-красивата и не търси мачо на бял кон... друг пример има много момичета страдащи от синдрома на грозното пате - като малки не са получавали достатъчно внимание и комплименти,с възраста са порастнали и са се разхубавили,но не са го осъзнали и имат нисък критерии,защото не разбират красотата си.... и трети пример отвори тема за снимки и виж колко красиви момичета пишат "леле колко съм грозна" защо!?

Миме, примерът с роклята влезе в употреба като пример, че не си прося комплименти. И както казах, изобщо, ама ХИЧ не се смятам за красива - мога и примери да ти дам, мога и снимка да ти кача, колкото и смешно да бъде.
Съгласна съм, че има много такива момичета. Ами да направят нещо! Животът е за тези, които могат. И сега ще кажеш "Ами не може да отслабне, защото генът е такъв" - има многобройни примери за хора, които са го преборили без диети. Майка ми например. Като има голям задник - ми да скача на въже! Като не си харесва паласките - упражнения бол!
Относно приятелката ти Мис - Да приемем, че тя е красива и ходи с некрасиво момче. Това не е защото има ниски изисквания, а защото е направила компромис. Може за теб да е непривлекателен, но тя да намира нещо страшно секси в коремчето му или в наболата брада (която на мен ми причинява лишеи). Аз също съм направила компромис - и със себе си, и с човека до мен, всеки прави. Няма идеални хора. Аз не съм идеална, не мога да искам от Него да бъде идеален. Нали?
Втори пример - просто няма! Няма как едно красиво момиче да не осъзнало красотата си! Нали някой около нея ще й каже "Божеее, Иванке (примерно) имаш уникални очи!" или "Силве, какви упражнения правиш - имаш уникални крака!" Няма как едно красиво момиче да не е осъзнало. Това че тя е потисната и не вярва на хорското мнение (което най-често е по-обективно от нейното собствено) е съвсем друг въпрос.
Трети - честно казано, не знам... спомням си само за 2-3 случая, в които някои момичета бяха набеждавани за красиви, а аз бях на абсолютно противоположно мнение. Но ще проверя след малко. :)

Едит: Сега се сещам за онова от първия ти пост - как някое момиче е стояло пред огледалото часове, а момчето не й е направило комплимент. Ами.. ако от стоенето е нямало резултат? Ако фон-дьо-тенът, който е сложила, за да скрие въображаемите пъпки, прави рязка линия между оранжевата площ и бялата й кожа? Нали знаеш - това, че правиш нещо, не значи, че си го НАправил. Както когато майките ни ни питаха във трети клас "Научи ли си урока" и ние отговаряхме: "Учих го"... Учене не означава НАучаване. Стоене пред огледалото с часове не значи, че резултатът ще е добър. Пример: Кифлите! :-D Те са убедени, че с квадратни глави и оранжев фон-дьо-тен изглеждат добре, нали? Стоели са 20 мин само да си тупират косите... и резултатът добър ли е? Не. Може да се случи и на обикновено момиче и момчето просто да си замълчи, за да не я обиди...

miminka__94
06-17-2010, 17:18

Миме, примерът с роклята влезе в употреба като пример, че не си прося комплименти. И както казах, изобщо, ама ХИЧ не се смятам за красива - мога и примери да ти дам, мога и снимка да ти кача, колкото и смешно да бъде.
Съгласна съм, че има много такива момичета. Ами да направят нещо! Животът е за тези, които могат. И сега ще кажеш "Ами не може да отслабне, защото генът е такъв" - има многобройни примери за хора, които са го преборили без диети. Майка ми например. Като има голям задник - ми да скача на въже! Като не си харесва паласките - упражнения бол!
Относно приятелката ти Мис - Да приемем, че тя е красива и ходи с некрасиво момче. Това не е защото има ниски изисквания, а защото е направила компромис. Може за теб да е непривлекателен, но тя да намира нещо страшно секси в коремчето му или в наболата брада (която на мен ми причинява лишеи). Аз също съм направила компромис - и със себе си, и с човека до мен, всеки прави. Няма идеални хора. Аз не съм идеална, не мога да искам от Него да бъде идеален. Нали?
Втори пример - просто няма! Няма как едно красиво момиче да не осъзнало красотата си! Нали някой около нея ще й каже "Божеее, Иванке (примерно) имаш уникални очи!" или "Силве, какви упражнения правиш - имаш уникални крака!" Няма как едно красиво момиче да не е осъзнало. Това че тя е потисната и не вярва на хорското мнение (което най-често е по-обективно от нейното собствено) е съвсем друг въпрос.
Трети - честно казано, не знам... спомням си само за 2-3 случая, в които някои момичета бяха набеждавани за красиви, а аз бях на абсолютно противоположно мнение. Но ще проверя след малко. :)

само да кажа да не приемеш и ти коментарите ми като нападане,аз казвам,че има много момичета склонни да правят компромиси,а да не получават такива насреща от човека до себе си,нима не си съгласна с това? Още в началото вие сами започнахте да се защитавате,че не сте такива,еми добре аз не съм казала,че сте,нито съм казала,че аз съм,нито съм дала пример кой е ... мислех,че с тая тема някои момичета ще открият себе си,ще се замислят над комплексите,породени от това,че момчетата не им обръщат достатъчно внимание,ще помислят над това какво заслужават,извинявайте,че се превърна в панайр на суетата,нападките и адвокатите ;)

changess
06-17-2010, 17:21
Изискванията, за мен, не са свързани с пола. Аз лично съм момиче и имам сравнително високи изисквания към едно момче, тъй като търся човек, с който да ми е приятно. От друга страна пък, в момента не отговарям на изискванията на средностатистическото момче, което обаче в никакъв случай не ме кара да занижа критериите си.
Пример: Ако харесвам атлетични мъже, няма да тръгна с пълен, само защото аз съм пълна. По- лесно ще променя себе си, отколкото изискванията си.
ПП: Не съм сигурна, че мнението ми е по темата. 8-)

valdesbg
06-17-2010, 17:24
Скандирания от публиката:

Ина! Ина! Ина! :grin:

По темата казах каквото имаше за казване.

Адашке - марш на ЛС :)

miminka__94
06-17-2010, 17:28
^ адвокатството край няма ... мисля,че момичето показа,че може и само да се защити,не мисля,че коментара ти е адекватен за човек на твоята възраст ... whatever ... и аз си споделих мнението,които иска да се оправдава,че има високи стандарти,защото е много добър нека го направи,аз ще ви оставя за малко,че имам среща с реалния живот,но после с радост ще поспоря с вас 8-)

anonymous708973
06-17-2010, 17:32
Шш, Влади, трай си :P

Миме, реалният живот е точно това. Заблуда е, че момичетата имаме ниски очаквания, както е заблуда, че момчетата търсят само руса коса и чифт огромни цици... :)
За всеки влак има пътници. А това че аз не разбирам изискванията да едно момиче към момчето до нея е същото, както и не разбирам как една мацка може да се харесва, гледайки се в огледалото с отвратително зелени лещи, бяла коса (не руса) и оранжев фон-дьо-тен. (Нищо против лещите, просто тези нашумелите зелени са пълен абсурд.)

Lyubeto
06-17-2010, 17:38
Не мисля ,че момичетата имат ниски стандарти за момчета. Повечето лапетии на по 15-16 години носещи "Адидас" и не знам си още какво , големите "гъзарчета" са толкова повърхностни и с детски акъл ,че не може и да бъде. Те просто нямат никаква представа как да се отнасят с едно момиче .Но заради външния си вид се радват на доста голямо внимание от страна на женската половина. Докато другите малко по - грозновати на външен вид момчета (което пак е относително) не са толкова популярни , нямат толкова обожателки и т.н. се стараят по всякакви начини да се харесат на дадения обект. Стараят се за всичко и търсят начини , което съответно помага и за израстването на самото момче до някаква степен.
Та... отклоних се малко от темата, но трябваше да поясня.При по - големите не е точно така .Там вече зависи кой колко акъл има и за какво се бори.
В крайна сметка аз не мисля ,че имам ниски стандарти и изисквания.Но за мен не е важно дали ще дойде с хавайки , дали ще е имал време да се обръсне или не . По - важното е как се държи с мен на срещата и попринцип. По - важно ми е това , което ми дава .Но всеки с принципите и идеалите си . Въпреки,че моят ми никога не се запуска и не ходи как да е.Е, не винаги ...всеки понякога има моменти когато просто не му е до "контене". Понякога и двамата си обличаме екипите и ходим в кварталното заведение да си пием кафето ... Мисълта ми е ,че има много по - важни неща , които да се търсят и гледат в един човек и по които да се мери дали са ни ниските стандарти , от външния вид.

miminka__94
06-17-2010, 17:39
Шш, Влади, трай си :P

Миме, реалният живот е точно това. Заблуда е, че момичетата имаме високи очаквания, както е заблуда, че момчетата търсят само руса коса и чифт огромни цици... :)
За всеки влак има пътници. А това че аз не разбирам изискванията да едно момиче към момчето до нея е същото, както и не разбирам как една мацка може да се харесва, гледайки се в огледалото с отвратително зелени лещи, бяла коса (не руса) и оранжев фон-дьо-тен. (Нищо против лещите, просто тези нашумелите зелени са пълен абсурд.)

е на вратата ме хвана както се казва ... ама няма как да не ти отговоря ... така,не съм казала,че всички момчета това търсят,но например погледни в темата за красиви момичета- момчета като tuzaro(на когото масово се мазнят и молят за вниманието му), (и други ама не се сещам за никовете в момента,а нямам време да ровя) пускат снимки на момичета с твоето определение за лещите и косите и това за тях е образец за перфектна жена,ако момичето има големи гърди или хубава фигура и до нея върви също красиво момиче,но със скромни възможности,то просто ще бъде незабелязано,в повечето случай,и именно по форумите се дига самочувствието,защото повечето тук са достатъчно мазни за да не го признаят,но има момичета,които пускат снимки,на които са перфектни грим прически всичко и получават за мен незаслужени комплименти,вдига им се самочувствието и се мислят за голяма работа,че заслужават най-красивия,има момичета,които са естествени,но на фона на сички гримирани кифли не получават внимание и колкото и да са добре самочувствието им липсва и дават на момчетата да ги мачкат,правят компромиси ... И ДА ОТБЕЛЕЖА ИМА ГРУПИЧКА ОТ ХОРА,КОИТО МАСОВО СЕ ЗАЩИТАВАТ И ДРУГА КОЯТО МАСОВО ЛИЖАТ ЗАДНИЦИТЕ НА ПО-ВИСШИТЕ ОТ ТЯХ ВЪВ ФОРУМА :-o

YouMakeMeSmile
06-17-2010, 17:42
аз искам от приятеля си разбиране, доверие и любов, и ги получавам. Той е прекрасен, смисъл, уникален.

Bixel
06-17-2010, 17:43
при всеки е различно

babity
06-17-2010, 17:43
Имам чувството, че напоследък всеки, който напише тема го освиркват. Или се хвали, или търси съжаление, ебаси.

Не изчетох всички коментари. Аз винаги съм си казвала как действам. Сядам, давам си оценка (по шестобалната система) и почвам да се оглеждам за някой с моята оценка или евентуално единица по - надолу. Не винаги е особено приятно, след всичкото това време и излизане с разни хора се оказва, че все още има брутално грозни+кухи пичове, които си вярват, че 6 е за тях. Стана малко сложно... Търси си някой около твоето ниво. Природата така повелява.

YouMakeMeSmile
06-17-2010, 17:46
е как мое да оценяваш хората по неква систма, ебаси :lol: на човек му трябва адски много време, за да осъзнае дали човека до него е 6, или 3. В един момент е 6, в друг 2, примерно. Аз вярвам в любовта от пръв поглед така че за мен или има тръпка, или няма, или ти харесва, или не. След време ще разбереш истината 8-)

Lyubeto
06-17-2010, 17:48
babity .. Зависи ... Ако една истинска четворка има какво да даде и да предложи на една истинска шестица , но въпреки това си остава четворка .. къде е проблема да се пробва ?

anonymous708973
06-17-2010, 17:58
Това със системата го имаше в една мнооого подробна статия за мъже как се сваляло жена... Някви формули как да изчислиш кой номер е жената. ПФ, много сложно, в това отношение съм традиционалист. Или ми трепва нещо, или не. :)

babity
06-17-2010, 18:00
babity .. Зависи ... Ако една истинска четворка има какво да даде и да предложи на една истинска шестица , но въпреки това си остава четворка .. къде е проблема да се пробва ?

Не знам. Определям се като четири само в най - най - добрите си дни (т.е. изключително рядко). Мен ме беше страх да не падна от високо и това ме отказа да се пробвам. Наистина смятам, че подобни комбинации са изключително, изключително редки.

Lyubeto
06-17-2010, 18:05
Или печелиш или губиш. Няма среден вариант , но човек и да падне това не е причина да се откаже. Ако човек се определя като 3 , може да се постарае малко и да стане така ,че вече е поне 3:50 :)

babity
06-17-2010, 18:23
Или печелиш или губиш. Няма среден вариант , но човек и да падне това не е причина да се откаже. Ако човек се определя като 3 , може да се постарае малко и да стане така ,че вече е поне 3:50 :)

Е, да ама човек има възможност да надгражда само до определена степен. После и да си скъсаш гъзa няма как да станеш повече.

balon4eeeee
06-17-2010, 19:18
а колко сте слепи за истината ...

Glamour92
06-17-2010, 19:32
а колко сте слепи за истината ...
а ще ни направиш ли огроомната услуга да ни помогнеш да прогледнем...поне мъничко 8-)
каква е великата истина,според твоите разбирания?

tuzaro
06-17-2010, 19:57
те момичетата ако им са такива изискванията, аз до ся да съм минал половин Пловдив... вие имате супер високи изисквания

radeberger
06-17-2010, 20:39
Авторке , не е правилно това , което казваш . Сякаш жените не гледате външния вид . И ако намериш някой с който да си пасвате като характер , но не е красавец съм сигурен, че няма да искаш да тръгнете.
Както единия , така и другия пол гледат външния вид , а истинските качества на човек остават на заден план. :)

asp1r1n94
06-17-2010, 21:22
Авторке , не е правилно това , което казваш . Сякаш жените не гледате външния вид . И ако намериш някой с който да си пасвате като характер , но не е красавец съм сигурен, че няма да искаш да тръгнете.
Както единия , така и другия пол гледат външния вид , а истинските качества на човек остават на заден план. :)
Много точно!
Аз пък мисля ,че момичетата имат големи изисквания 8)

ScarletBite
06-18-2010, 12:23
Минимални изисквания и ниски стандарти имаш ТИ. :)

Linns
06-18-2010, 12:27
Евала за темата !!! ВАЖНА направо !!!
Всичко е толкова вярно, ние сме заслепени..

DaemonBoy
06-18-2010, 12:33
Всичко си ни е заложено в гените още от прадедите. Тогава те какво са гледали?Дали една жена е здрава и красива и дали ще може да роди. Жените какво са гледали? Дали мъжът е силен и здрав, доминиращ, за да ги предпазва. Външния вид почти винаги е от значение. Не можете да ме убедите, че ще заговорите един дебел пъпчасал вместо някой, който се поддържа, добре сложен :?

SolemnityOfDeath
06-18-2010, 12:33
Сега всички ще се изкарат доста яки, извисени, недостъпни и с егати изискванията.

Мдаам.

MiSs_Dimitrova
06-20-2010, 08:27
Аз съм съгласна донякъде с авторката, макар че не е редно да се слагат под общ знаменател момичетата или момчетата.Всеки е индивидуален и има своите изисквания към половинката ,но смятам че като цяло, по скоро едно момиче би се съгласило да бъде с момче, което не се откроява с особена красота, отколкото обратното.

ceballos1990
06-20-2010, 08:38
Абе красавци стандарти я слизайте от марс :razz: :-P :-P :-P

loliii
06-20-2010, 08:57

Всъщност вече много момичета станаха като момчетата, /или обратното, не знам.../ и гледат само външния вид, яките татуси, обичките и дали боксерките им излизат от дънките. :? Аз лично съм съгласна с теб. Примерно, ходих с едно хубаво момче, с което после скъсахме, разбрах какъв му е шибан характера и вече ми се струва грозен. Човек наистина трябва да гледа първо личността и после външността.

BladeOfMySoul
06-20-2010, 09:09
:razz:

Глупости говорите. Авторката описа една определена "социална група" от момчетата, която си има своята противоположност. Няма как да знаем коя е по-голяма и коя по-малка, защото не познаваме всички момчета на света. Същото е и с момичетата.

( + че като вкараваме хора под общ знаменател, все пак всеки е отделен индивид със собствен възглед, което значи, че всичко е строго индивидуално, въпреки приликите при някой индивиди :lol: )

IndependentGirl
06-20-2010, 09:11
Съгласна съм с всичко, което каза PinkPan7her ... ;]

anonymous708973
06-20-2010, 09:26
Съгласна съм с всичко, което каза PinkPan7her ... ;]

Eй това е най-точното мнение в темата 8) 8-)

Сега всички ще се изкарат доста яки, извисени, недостъпни и с егати изискванията.
Помисли кое е логично - да кажа, че имам ниски изисквания и по тоя начин да спечеля точки или да си кажа истината, както си е. :wink: Уверявам те, не ги пиша тия милионни изисквания, за да се направя на яка и недостъпна, а всъщност само да гледам 2-3 неща - не, пиша ги, защото това търся несъзнателно или съзнателно в противоположния пол. :)

Machine123
06-20-2010, 09:29
Аз мисля , че момичетата са доста повърхностни . Само казвате , че гледате човек какъв е отвътре ама лъжете .. И да е най - милият и най -страхотния ама има шкембе пак няма да го вземете

loliii
06-20-2010, 09:32
Аз мисля , че момичетата са доста повърхностни . Само казвате , че гледате човек какъв е отвътре ама лъжете .. И да е най - милият и най -страхотния ама има шкембе пак няма да го вземете
Че ти ще вземеш ли мило момиче с бирено шкембе до пода? :? :D

Machine123
06-20-2010, 09:34
Че ти ще вземеш ли мило момиче с бирено шкембе до пода? :? :D
Зависи от момичето ако много съм си я харесал ще си я взема :)

anonymous708973
06-20-2010, 09:34
Много мразя така - влиза в темата и без да е прочел постовете, се изказва. Ако ги беше прочел, щеше да видиш, че сме 50/50 и че никоя не е казала, че гледа само отвътре... ама нали е по-лесно просто да съдим хората :?

Machine123
06-20-2010, 09:35
Много мразя така - влиза в темата и без да е прочел постовете, се изказва. Ако ги беше прочел, щеше да видиш, че сме 50/50 и че никоя не е казала, че гледа само отвътре... ама нали е по-лесно просто да съдим хората :?
Аз съдя по тези който познавам :)

alonedark
06-20-2010, 09:37
Аз попринцип съм много повърхностна и материална...първото нещо , което гледам в едно момче е неговата визия , като започна със сините или черни очи , мускулите и високия ръст(просто , защото не съм ниска) , а след време когато опозная даденото момче , го гледам по характера , но това е много рядко срещано!!!

Machine123
06-20-2010, 09:43
Еми защото сте повъхностни аз губя .. Защото не съм мускулест и не съм с бръсната глава губя .. Защо никое момиче неиска дълготрайна връзка а само връзка за около 1 месец ???

vesito13
06-20-2010, 09:45
Останах разочарована от мненията в тази тема. Тук не видях нищо друго освен, че за вас външният вид е много важен. Ако той няма това, ако той няма онова, ако той не се държи така, ако се облича така. Скоро ще искате и бял кон да отима човека. Вие да не би да сте перфектни, че да имате такива огромни изисквания към някой друг. #-o
Ще давам акъл на приятеля ми да не ходи с шорти на кафе, а с какво да ходи, с папионка? :? Той ще си се облича, както иска, аз ще си се обличам, както искам и въобще не ме интересува какво мисли някой си от някое кафе за мен. Или какво трябва да е поне 11 см. по-висок от мен, за да мога да нося 10 см. токчета и пак да е по-висок от мен. Вие да не сте заедно за хорското мнение. Когато съм на по-високо токче, аз съм по-висока от приятеля ми. Е и :?: Въобще не ме засяга, че на някой това не му харесва. Мен ми е добре с този човек, обичам го и ще го обичам въпреки мнението на някакви непознати.
Изисквания за човека до мен, имам що се отнася до държанието му спрямо мен. Външния вид е на доста по-задно място в моята връзка. И той към мен няма кой знае какви изисквания, ако аз искам и това ще ми достави удоволствие ще си направя прическа, но да го направя просто, защото той ми е казал, а на мен въобще не ми е до това, няма да стане. За това и той в тези работи избягва да ми се меси. Познаваме се, като характери и двамата знаем, че няма как да поставяме кой знае какви условия и изисквания на другия. И така ми е много добре. :)

anonymous708973
06-20-2010, 09:54
Еми защото сте повъхностни аз губя .. Защото не съм мускулест и не съм с бръсната глава губя .. Защо никое момиче неиска дълготрайна връзка а само връзка за около 1 месец ???
Отново не си прав. След 2 годишна връзка си бях обещала, че няма да търся нищо сериозно... но със сегашния ми приятел скоро правим 5 месеца и ще продължим още много пъти по толкова. :)

vesito13, не съм перфектна, затова не очаквам човека до мен да е перфектен. Еми да, няма да искам да е с хавайски шорти и дълъг ръкав на кафе - аз съм се облякла старателно, спретнатко и красиво, очаквам същото и от него... С какво да ходи ли? С тениска и нормални панталони, примерно.
И ми е кофти, ако съм по-висока от него на токчета - това, разбира се, не е определящ фактор, но все пак е предпочитание.
И не си ме разбрала очевидно - изобщо нямам предвид, че имам такива изисквания заради хората - изискванията ми са за да се чувствам самата аз добре с тоя човек. Окей виновна съм, че няма да ми е добре с някъв селянин, който ходи на кафе с хавайски шорти и чорапи до коленете (примерно). И явно, щом не си видяла нищо друго, освен че външният вид е много важен, си чела през ред. Имам и доста странни предпочитания към характера му... но на първо четене (т.е.като се запознаваш с някого), гледаш визията, нали? Не съм казала, че трябва да е красавец, а просто да е чаровен (за мен). :) Определено не си извадила важната информация от темата... Накратко: Не съм перфектна, затова и не очаквам от него да е перфектен. Но когато аз полагам старание да изглеждам добре, държа да видя същото от него. Меря двама ни с еднакъв аршин. :wink:

Assshley
06-20-2010, 09:58
Това,което е описала авторката както казаха вече някои се отнася само за определена група от хора и аз НЕ СЪМ от тях.;) Да,признавам,че винаги съм била много капризна по отношение на момчетата.При мен да харесам някой става доста трудно,но никога примерно като видя някое момче не мога да кажа така и така този не запълва всичките ми изисквания ии не става.Всеки човек си има някакъв недостатък.Разберете ,че няма перфектни хора и колкото и високи изисквания да имате няма да са напълно покрити.Той може да е адски красавец и да е адския глупак в същото време.Пък и нали,когато обичаш някого се научаваш да приемаш недостатъците му както и той твоите.:) По другата част от написаното мога да кажа,че никога не съм живяла за мнението на хората,на момчетата специално или на някой.Искам да излгеждам добре най-напред заради себе си.Защото аз се чувствам добре вътрешно,когато изглеждам добре външно.Естествено,че искам да съм желана от приятеля ми то всеки иска да бъде желан и харесван,но няма как цял живот да живееш за това да впечатлиш другите.

vesito13
06-20-2010, 10:05
Визията ня някой никога не ме е спирала да общувам с него. А за една връзка мога да говоря, едва след като съм опознала някой, като характер. Само заради външния вид не бих се впуснала в такава. Давам шанс на всеки да се опознаем и някак си съм свикнала да не обръщам толкова голямо внимание на външния вид. Смятам се за красиво момиче, но това не значи, че не мога да имам за приятели хора, които не са чак толкова красиви, симпатични и чаровни.

Не смятам, че имам прекалено снишени критерии за хората, просто в тези критерии, външният вид няма особено голяма роля. Всеки си поставя някакви критерии за човека до него било то съзнателно или не. Но в зависимост от самия човек тези критерии са различни. Не приемам моето мнение за 100% правилно и сега дай всички да мислят така, но за мен нещата стоят по този начин. :)

anonymous708973
06-20-2010, 10:11
Той може да е адски красавец и да е адския глупак в същото време.Пък и нали,когато обичаш някого се научаваш да приемаш недостатъците му както и той твоите.:)

Аа това да си тъп не е недостатък! Че той нали ако е тъп, аз няма да го заговоря дори!

Искам да излгеждам добре най-напред заради себе си. Но с това съм съгласна. Ако мога да удовлетворя собствените си изисквания, искрено ще се изненадам, ако той има по-високи към мен... Едва ли ще стане. Но ако някой има обосновата критика, съм готова да я приема и евентуално да се променя. :)

Веси, никога не съм рязала приятелите си, защото не са чаровни или нещо такова, но някак си съм обградена с харизматични хора! Единственото, по което режа околните е, ако усетя, че са негативно настроени към живота - защото попринцип аз се влияя страшно много от обкръжението си и такива хора ми действат мрачно. :) Но се отклоних от темата леко...

Assshley
06-20-2010, 10:18
Той може да е адски красавец и да е адския глупак в същото време.Пък и нали,когато обичаш някого се научаваш да приемаш недостатъците му както и той твоите.:)

Аа това да си тъп не е недостатък! Че той нали ако е тъп, аз няма да го заговоря дори!

Искам да излгеждам добре най-напред заради себе си. Но с това съм съгласна. Ако мога да удовлетворя собствените си изисквания, искрено ще се изненадам, ако той има по-високи към мен... Едва ли ще стане. Но ако някой има обосновата критика, съм готова да я приема и евентуално да се променя. :)

Веси, никога не съм рязала приятелите си, защото не са чаровни или нещо такова, но някак си съм обградена с харизматични хора! Единственото, по което режа околните е, ако усетя, че са негативно настроени към живота - защото попринцип аз се влияя страшно много от обкръжението си и такива хора ми действат мрачно. :) Но се отклоних от темата леко...
Еми фактически не можеш да знаеш дали е тъп преди да тръгнеш да водиш някакъв разговор с него.Така,че да за мен е недостатък. 8-) Незнам може би ти говориш само за визуалните критерии,по които можеш да оцениш някой.

vesito13
06-20-2010, 10:24
Веси, никога не съм рязала приятелите си, защото не са чаровни или нещо такова, но някак си съм обградена с харизматични хора! Единственото, по което режа околните е, ако усетя, че са негативно настроени към живота - защото попринцип аз се влияя страшно много от обкръжението си и такива хора ми действат мрачно. :) Но се отклоних от темата леко...[/i]
Аз говорех за себе си, не съм казала нещо конкретно за теб :) Нали попита за първото впечатление и просто ти отговорих. Но пак казвам всеки си има негови разбирания за нещата :)

spopi
06-20-2010, 10:42
Супер гадно ми става че повечето хора гледат външния вид и си правят изводи :? Всеки има недостатъци и аз се примирявам макар че не съм от тези хора.Но като се замисла и аз си имам недостатъци и ако търся момче с прическа готино да се облича и т.н аз до него ще съм някава смешка :? Бих предпочела да е на моето ниво. :)
ЗА мен е важно човека да ме РАЗБИРА аз съм от хората който молко хора малко хора да ме разберат.

anonymous708973
06-20-2010, 11:00
Веси, никога не съм рязала приятелите си, защото не са чаровни или нещо такова, но някак си съм обградена с харизматични хора! Единственото, по което режа околните е, ако усетя, че са негативно настроени към живота - защото попринцип аз се влияя страшно много от обкръжението си и такива хора ми действат мрачно. :) Но се отклоних от темата леко...[/i]
Аз говорех за себе си, не съм казала нещо конкретно за теб :) Нали попита за първото впечатление и просто ти отговорих. Но пак казвам всеки си има негови разбирания за нещата :)

Дам, просто казвах. Всеки си има мнение... А културният спор е готина работа. :)

DqVoLsKoJeLaNiE
06-20-2010, 11:05
Външния вид не е всичко..., но за повечето хора е определящ. Съмнявам се, че някой от нас би зарязал гаджето си заради малък дефект във ваншния вид, заради който дори момичето/момчето няма вина...Но има едни момчета(и момичета има също,но просто представям нещата от моя гледна точка), които преди да те "свалят" изглеждат повече от добре, но след месец, примерно, започват изобщо да не се грижат за външния си вид... и ето тук се сещам за едно предаване, което гледах и в него коментираха именно това, което масово се случва:мъжете изглеждат супер преди сватбата, жените-също, след година положението е съвем различно-жената дава мило и драго да не изглежда зле, една бръчица я прави дива и щастлива, а мъжа с доволно отпуснатото бирено коремче виси пред телевизора с приятели, обсъждайки колко дребнави са жените...И действително, критериите към нас-жените са малко по-високи, защото ние сме нежната, красивата половина от човечеството. От нас се очаква освен да чистим, готвим, гладим, перем, гледаме децата, и да изглеждаме супер, да сме с прилична фигура, да се поддържаме..., а мъжете имат право да изглеждат повече от незадоволително след определен период от връзката?!-Не съм съгласна... Сега, много ясно е, че моите наблюдения засягат само част от връзките, което от части е радостно, но пък има и още сума ти сакатлъци, които могат да станат заради един глупав външен вид...Например, виждала съм двойки, при които жената има страшно самочувствие, изнудва съпруга/гаджето си за какви ли не джунджурии, а горкия мъж под чехъл дава мило и драго само за да може въпросната куха красавица да остане доволна за едно денонощие.
Много от нас са роби на външния си вид...и когато казвам "роби", имам впредвид не визирам хората, които спортуват, внимават какво хапват и се поддържат, визирам тези, които прекарват часове пред огледалото, ядат по една маслина на ден и пак се чувстват виновни, че са "преяли"..., но колко от тези хора получават подкрепа от половинките си...колко от тях получават критики, не знам..Но се надявам, че някой ден мъжете и жените ще сме равностойни, а няма единия да е просто аксесоар...било подвижен банкомат или кукла "Барби" джобен формат...Затова е по-добре да се чувсташ добре в кожата си, отколкото да даваш всичко, за да се впишеш във високите критерии за партньор на другия пол. :)

Machine123
07-05-2010, 14:30
http://smileys.smileycentral.com/cat/1/1_4_126.gifhttp://plugin.smileycentral.com/http%253A%252F%252Fimgfarm%252Ecom%252Fimages%252F nocache%252Ftr%252Ffw%252Fsmiley%252Fsocial%252Egi f%253Fi%253D1%252F1_4_126%2526uiv%253D3.0/image.gif (http://plugin.smileycentral.com/http%253A%252F%252Fwww.smileycentral.com%252F%253F partner%253DZSzeb008%255FZVxdm008YYBG%2526i%253D1% 252F1%255F4%255F126%2526feat%253Dprof/page.html)

miminka__94
07-05-2010, 15:13

Мдаам.

Най-вярното мнение дето съм прочела ... :D Linns,мерси :)

Тва е,че реално погледнато много хора се надценяват и си казват "Аз съм бахти яката работа как ще тръгна с някой не толкова як". . . и сега ще стане "гузен негонен бяга" и сички ще почнете да се оправдавате,че не е така просто си знаете нивото ... е да ама от къде сте сигурно,че точно това ви е нивото ( И ПАК НЕ КАЗВАМ,ЧЕ ВСИЧКИ СА ТАКА,НО НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИТЕ,ЧЕ НЯМА ТАКОВА НЕЩО)

miminka__94
07-05-2010, 15:26
Не мисля,че е така... Ние нима не искаме перфектната половинка? Не искаме ли красавец,силен,умен,с чувство за хумор,подход към жените и т.н, и тн.. Момчетата искат същото. Всеки си мечтае за перфектната половинка,просто някои хора не осъзнават, че перфектни хора няма и едва ли не захвърлят всички,които имат дадени недостатъци.. Но по това отношение според мен се делим на реалисти и хвърчащи в облаците, не на мъже и жени. :wink:

съгласна съм,че всеки неосъзнат иска точно това,но едва ли човек,който осъзнава реалните си възможности би искал перфектния ...

Rebus
07-05-2010, 16:16
Не съм чел другите отговори,та към авторката..

Малко хора осъзнават колко минимални изисквания всъщност имат момичетата спрямо момчетата

Сама вярваш ли си ?

Чета нататък какво си написала..Възможно ли е да си толкова комплексирана?Глупости е,че момчетата гледат само външния вид.Мислиш ли,че момчетата не искат да виждат добро държание от момичето?Лично аз,мразя едно момиче да се държи просташки,просто не и отива..Каква файда като е много красива,а умственият капацитет не е особено голям,а?Май не особено голяма..Всеки човек е различен и харесва различни неща.Някои харесват големи гърди,а други малки..Какви са тея общи знаменатели,едва ли не всички сме еднотипни..

Сдухана тема..

soul1199
07-05-2010, 18:18
съгласна съм с теб,но напоследък рязко дигнах летвата,не може да аз да съм супер наконтена,а той да ми дойде по анцунг и то за първа среща :lol:

djstyle
07-05-2010, 19:36
Боли те главата нещо... Аз лично, бих те съветвал да смениш "момичета" с "момчета" във поста си, че да звучи по-достоверно... Ако си ходила само със задници, си е твой проблем съкровище :)

justonegirlwithonehope
07-05-2010, 19:46
Не съм съгласна с мнението, което изразяваш.Всеки човек е различен и има различни изисквания и различно виждане за перфектното момче, това че вижданията са различни не прави критериите минимални.Лично мое мнение все пак . . :)

s0b1esk1
07-05-2010, 23:53
Грам не съм съгласна. Ако ти изброя какво трябва да е едно момче, за да се занимавам с него изобщо, не за да ходя, а за да ми е в обкръжението, свят ще ти се завие. Звучи надуто сигурно... но тъй като вярвам в "С какъвто се събереш, такъв ставаш", гледам да се събирам с приятни хора. А за да излизам с едно момче наистина искам да виждам в него много неща - добър външен вид (т.е. чаровна усмивка, сладък смях, красиви очи, бели зъби), да има чувство за хумор, да не се спича, да има стил - не само на обличане (не да ми се облича като момченце тип Теранова или като селски ерген), но и за момичета... не да ми заглежда някакви кифли, да не е стиснат, да е умен (може и повече от мен, стига да не парадира с това), да не е прекалено романтичен, да не го е срам да говори за всичко с мен и трябва да ме ръчка да говоря с него по някакви неудобни за мен теми, да се отнася с уважение към момичетата (не да им крещи по коридорите на "нещастна мръхло, махни се от пътя" като един от даскало), но да няма някви разбирания от 17 век, да е чаровно нескромен, да знае кога да говори и кога да мълчи, да не е твърде ревнив и прочее, и прочее!

На фона на моите изисквания мога ли да обвиня някого, че има твърде високи към моя пол? Естествено, и аз имам претенции колко да е висок (не като сложа 5 санта токче и да съм една глава над него) или колко да тежи. И аз обръщам внимание на обиколките му... Естествено, че няма да иска нито да съм к***а с деколте под пъпа и да се свалям на всеки, нито да ме е срам да си събуя чорапите пред него. Златната среда!

Аз не бих отишла някъде, само и само на него да му е удобно или да изглеждам перфектно, за да излезе с мен. Моите изисквания към мен самата са в пъти по-високи от неговите! Винаги, когато не се е обръснал, ще му кажа "Мишко, боцкаш ме така, избръсни се моля те" и той ще го направи... а хавайски гащи на кафе няма да сложи, защото както казах държа да има стил.

Комплексите ми въобще не са налагани от него - аз съм убедена, че имам голямо дупе, той днес каза, че ми е съвсем тамън! Убедена съм, че трябва да сваля килца, той каза "Глупости!" и това не е защото не иска да ме обиди, а защото така мисли!

А последното ти изречение е култово - погледнете реално НАД възможностите си! Човек гледа реално само когато гледа ВЪВ възможностите си, не ПОД или НАД тях.

Ии да на фона на тоя ферман, дето изписах, очаквам прилични мнения от останалите :-D

ЕТО ТОВА Е ИСТИНАТА ПОДЯВОЛИТЕ !

fireball121
07-06-2010, 06:22
има адски много момчета, които обръщат внимание на външността си...например аз може би седя пред огледалото повече от някои момичета...просто държа да изглеждам добре...замисляш ли се колко усилия полагат момчетата за да изглеждат добре? да не мислиш че хубавото тяло идва ей така...при МОМИЧЕТАТА ако си слаба...просто можеш да надебелееш...ако си дебела можеш да отслабнеш..и всичко е готово...а при нас освен влизането в нормите трябва да се тренира здраво, ако искаме да ни забележат...в момента се скъсвам да тренирам само и само да ме забележи едно момиче, въпреки че съм свестен и добър....мога да кажа че вие момичетата имате по-високи изисквания

Whoopdedoo
07-06-2010, 11:41
Само хората с комплекси гледат хубави момичета, въпреки че нямат шанс с тях.
А много често съм виждал и хубави момичета с някакви пълни изроди... не върви изобщо, но както казват "за всеки влак си има пътници".

Al3ksandra
07-06-2010, 13:40
Според мен всичко си е до самия човек било то момиче било то момче.. Виждала съм и по немърливи момичета да ходят с хубави момчета.. Дори момичета които са доста грозноватички , ходят с момчета за които "принцеските " биха им завидяли. Но и обратното го има - което е по-често срещано. Аз лично имам един определен критерий за момче, и той е просто да се поддържа независимо дали е красив или грозен. Това е най важното - както се казва да носи хубави дрешки, да се е обръснал да се е сложил в приличен вид :), а не да ходи като някакъв селянин.. :D

umri
07-06-2010, 15:08

На фона на моите изисквания мога ли да обвиня някого, че има твърде високи към моя пол? Естествено, и аз имам претенции колко да е висок (не като сложа 5 санта токче и да съм една глава над него) или колко да тежи. И аз обръщам внимание на обиколките му... Естествено, че няма да иска нито да съм к***а с деколте под пъпа и да се свалям на всеки, нито да ме е срам да си събуя чорапите пред него. Златната среда!

Истината за теб и повечето жени е една.
Колкото по-големи изисквания имаш те стават все по-големи, ако мъжът се опитва да се впише в тях, отколкото ако обърне играта и стане така, че ти на него да трябва да се доказваш. Имам чувството, че само пишеш и ги вадиш дебели,дебели, но реалността е друга.

За мен истината е, че всичко опира до държанието. Приемлива+ външност, погледи, жестове, докосвания, непредсказуемост, спонтанност, безстрашие и най-важното непукизъм. Събери го това в един човек, пусни го в атака и всичките ти изисквания отиват по дяволите.

Изискванията са много високи и същевременно прекалено ниски. Според теб защо жени, които имат богати, работливи, интелигентни, и тн.(добри качества) мъже изневеряват с най-големите утрепки или поне някой, който е с по-ниски характеристики.

Личното ми мнение, без да се обиждаш е, че си ги пишеш ей така както ти дойдат, без да имаш реална представа, достатъчно опит. Мислиш си какво би станало, ако.... и разсъждаваш.

Rebus
07-06-2010, 17:13
Аз лично имам един определен критерий за момче, и той е просто да се поддържа независимо дали е красив или грозен. Това е най важното - както се казва да носи хубави дрешки, да се е обръснал да се е сложил в приличен вид :), а не да ходи като някакъв селянин.. :D

Важното е дрехите да са маркови нали?В дрехите ли се влюбваш ти? Сигурно 38 годишния е чичко паричко ,а? Хахахахахахахахахахахах :D :D

Whoopdedoo
07-06-2010, 18:17
Аз лично имам един определен критерий за момче, и той е просто да се поддържа независимо дали е красив или грозен. Това е най важното - както се казва да носи хубави дрешки, да се е обръснал да се е сложил в приличен вид :), а не да ходи като някакъв селянин.. :D

Важното е дрехите да са маркови нали?В дрехите ли се влюбваш ти? Сигурно 38 годишния е чичко паричко ,а? Хахахахахахахахахахахах :D :D
Къде е казала "маркови", Шерлок?

anonymous708973
07-06-2010, 19:23
umri, а на мен ми се струва, че търсиш къде да се заядеш с мен...
Съгласна съм, нямам опит, но пък затова умея да преценявам хората зашеметяващо бързо и съм имала един-два случая, в които да съм се излъгала в нечия личност. И не казвам, че е защото са прозрачни, а защото аз съм логична, когато стане дума за характера на хората. Давам пример... пиша си с даден човек от 3-4 дена и на базата на това, което ми е казал, му казвам кой е любимият му ча. Окей, ще кажеш - отгатнала си. Еми, не. Не е единичен случай. :wink:

Наистина имам високи критерии и държа на всеки един от тези, такава е реалността наистина, не го пиша просто така. И всъщност моя пост е разширен вариант на твоите изисквания - Приемлива външност, погледи, жестове, докосвания, непредсказуемост, спонтанност, безстрашие и най-важното непукизъм. (Последното до известна степен - колкото човекът да ме балансира, понеже на мен ми пука прекалено много за всичко.)

Нямам наблюдения, за да кажа дали жените изневеряват с някого с по-ниски характеристики (каквото и да значи това), но ако аз изневеря, ще е човек, който е на по-високо ниво не само от партньора ми, а и от самата мен. Както и да е, отплеснах се. Идеята ми е, че изискванията ми са точно такива, каквито ги пиша. :)

VinDiesel
07-06-2010, 19:29
Не съм женско,ама да си кажа :D .Мойте изисквания са:
-Да ми хареса 1-во на характер
-Да не се гримирва или минимално,не да стъпва и да падат буци ,и да вика"Аз съм пичка"
-Да иска да ми готви :D

Rebus
07-06-2010, 19:43

Къде е казала "маркови", Шерлок?

Може да е пропуснала.

anonymous708973
07-06-2010, 19:46
И затова ти реши да й набуташ думи, които не е казала... Ама естествено, нали е по-лесно... :?

ForzaFelipe
07-06-2010, 19:47
Аз ще коментирам само първия пост,нямам време да прочета коментарите :)

Значи не съм съгласен с написаното и ся ще обесня защо.Да вярно е че има момчета лигльовчи който само искат от момичетата но те са доста по малко от момичетата """"принцеси""" който се мислят за големи а са на 13-14(това се отнася и за по големите) който искат някакъв оръфляк който имал 10 реда плочки ама иначе мозък липсва...Та тъй като по ирония на съдбата постоянно съм покрай момичета,а нямам приятелка,слушам ги,знам им проблемите,всичките са свесно но.........гледам ги как ходят с момчета със едиси колко реда плочки,безмозъчни и който ги карат само да ревнуват и постоянно ми реват...естествено връзка с такъв за повече от месец не съм виждал :D .Момичетата търсят известност и това че се дупят за да изглежтат като Андрея ли ква беше и после ми викат че ние сме ги карали.Хахаха може да се каже само.Момичетата нямали претенций друг път,ако видите момиче което ходи с някое момче не щото е някакъв спортист или тати му има мноого пари то значи сънувате ;) Ако момичетата започнат да не гледат само външноста то със сигурност ще намерят някой много по-добър който ще ги разбира,който ще е готов да им помогне в нещо и така нататък отколкото един дето ще я ебне 1-2 пъти за 1 месец и ще и бие шута и тя ще ми реве 1 месец още и след това наново всичко...

Момчетата не правим изключение защото повечето сме същите...търсим някаква порно звезда дето има 7 тона грим и т.н....но тук говорим за по малък брой подобни индивиди.Сега може би защото съм момче незнам как стой въпроса се пак си падам по момичета и мога да кажа повече лоши неща за тях,но до сега не съм срещнал момиче което да не търси някой който ще я разбира,а някой има 10 реда плочки и въпреки знаят че ги търсят само за ебане пак ходят там...Аз съм момче което не е много атлетично,ходя на плуване,работя и бих казал че момичетата ги разбирам и всяко момиче което съм харесвал и съм им признавал чуствата си ми казва че въпреки че я разбирам и ще съм винаги със нея и т.н. тя пак иска някакъв който вообще няма да я обича но се пак е "мнооо як"...

В общи линий се получава че момичетата са по глупави,моля ви не ме разбирайте погрешно не ви обиждам,но вие все търсите хубавия безмозъчен който само ще ви нарани вместо не толкова привлекателния който ще ви обича...А за момчетата,естествено някоя която истински те обича и е истиска пред теб...е аз лично бих я предпочел пред барбито без мозък което след 2 седмици ще те напусне :)

Rebus
07-06-2010, 19:58
И затова ти реши да й набуташ думи, които не е казала... Ама естествено, нали е по-лесно... :?

Аре не говори глупости,нищо не съм набутвал.Зададох и един въпрос само!

anonymous708973
07-06-2010, 20:08
Каза, че е може да е пропуснала да спомене "маркови", а момичета ясно написа "хубави"... На мен това ми прилича точно на набутване на тъпи предразсъдъци! Камо ли това с 38-годишния чичко...
Ама какво знам аз, нали говоря глупости. :?

Rebus
07-06-2010, 20:19
Каза, че е може да е пропуснала да спомене "маркови", а момичета ясно написа "хубави"... На мен това ми прилича точно на набутване на тъпи предразсъдъци! Камо ли това с 38-годишния чичко...
Ама какво знам аз, нали говоря глупости. :?

Знам какво съм казал и защо съм го казал..Останах с впечатлението,че гледа едва ли не само дрехите.Това е толкова грозно,независимо дали се отнася за момче или момиче.

За чичкото ..това е от една друга тема.

anonymous708973
07-06-2010, 20:26
...ако видите момиче което ходи с някое момче не щото е някакъв спортист или тати му има мноого пари то значи сънувате ;)

Моля?! :o Как обичам общите знаменатели...

Bellatrix
07-06-2010, 20:30
ForzaFelipe:
Леле. На мен всичките ми приятели са момчета (с едно сполучливо изключение) и мога да кажа същото за вас. Странно...
Впрочем винаги съм си избирала момчетата по ума. Просто ми е скучно с момчета, които не могат да ме научат на нещо ново и интересно (и в представите ми за ново и интересно не влиза футбол, к*рви, коли и алкохол). Ходила съм и с момчета, които далеч не са красавци, защото са ме впечатлили я с някое хоби, я с дар слово.
А колко само от приятелите ми са отказвали на просто прекрасни момичета, за да се забиват с разни гримирани до гротеска кифли с топинг до небето и ония огромните очила. Не всички са така, разбира се. Ама то си и личи. Повечето хора, които имат връзка над 3-4 месеца се вижда, че не са от тоя кухия тип. Просто за някои момчета да забият мацка на токчета е голяма гордост. А това, че не могат да я задържат не се зачита.
Имаше един такъв случай в моя квартал. Една страхотна девойка (стъпило на земята момиче, спретнато и усмихнато, че и обича да готви) я зарязаха точно за едно такова кифлище, в чийто мозък нямаше и половин гънка.
При всички го има това с високите критерии и повърхностното оценяване и ужасно се дразня. Всички момчета вече се мъчат да станат някви селяци с плочки и неизчерпаем запас от алкохолни истории и не мога да си намеря интересно умно момче, което да може да води нормален разговор. Даже да се пробвам с някой от тия индивиди, колкото за опита все се разочаровам ужасно.

ForzaFelipe
07-06-2010, 20:49
ForzaFelipe:
Леле. На мен всичките ми приятели са момчета (с едно сполучливо изключение) и мога да кажа същото за вас. Странно...
Впрочем винаги съм си избирала момчетата по ума. Просто ми е скучно с момчета, които не могат да ме научат на нещо ново и интересно (и в представите ми за ново и интересно не влиза футбол, к*рви, коли и алкохол). Ходила съм и с момчета, които далеч не са красавци, защото са ме впечатлили я с някое хоби, я с дар слово.
А колко само от приятелите ми са отказвали на просто прекрасни момичета, за да се забиват с разни гримирани до гротеска кифли с топинг до небето и ония огромните очила. Не всички са така, разбира се. Ама то си и личи. Повечето хора, които имат връзка над 3-4 месеца се вижда, че не са от тоя кухия тип. Просто за някои момчета да забият мацка на токчета е голяма гордост. А това, че не могат да я задържат не се зачита.
Имаше един такъв случай в моя квартал. Една страхотна девойка (стъпило на земята момиче, спретнато и усмихнато, че и обича да готви) я зарязаха точно за едно такова кифлище, в чийто мозък нямаше и половин гънка.
При всички го има това с високите критерии и повърхностното оценяване и ужасно се дразня. Всички момчета вече се мъчат да станат някви селяци с плочки и неизчерпаем запас от алкохолни истории и не мога да си намеря интересно умно момче, което да може да води нормален разговор. Даже да се пробвам с някой от тия индивиди, колкото за опита все се разочаровам ужасно.

В общи линий всички сме еднакви и момчета и момичета :D Винаги има изключения но за жалост май повечето са такива...аз лично предпочитам до мен да бъде едно умно момиче независимо от красотата си с което можем да си говорим с часове без да ми омръзва,а не с някаква измислена красавица която не знае какво представлява,а и да не говорим че незнаеш дали във момента в който ти казва че е с приятелки всъщност не е с няокй твой приятел и не ти изневерявя...
Лошото е че всички гледат първо красотата,дал ие натокан някой и т.н.... Ако те видят с някоя "красавиц/а" то всички ще почнат ейй гледай го тоя/тая и т.н.Мнението на другите явно вече е по важно от чуствата ти...

asp1r1n94
07-06-2010, 20:56
Нямам много опит с момичета по простата причина ,че не съм имал много приятелки (гаджета) ,но ето какво гледам:
1 Когато видя момиче както всяко момче гледам външен вид ,да е в рамките на нормалното...
2 Когато излизаме не да мълчи, а да общуваме и на такива съм попадал , аз попитам нещо тя...
3 Може да звучи смешно за някои но наистина не харесвам кифли, за пример ще дам вчера...Играя си тенис на маса и минава кифла ама кифла в прякото значение с коса като пудел...не ми хареса !
4 Не харесвам момичета ,които искат само по кафетаи т.н. , просто ,когато изизам искам да ми е забавно,примерно в парка или ддз.
5 Да не пуши , това го добавям ,защото последния път май точно заради това ме скъсаха... понеже исках да ги спре пък тя ... леко лирическо отклонение :)
6 За пиене ми е все тая ,аз не пия или ако пия то е само една чаша бира примерно.
7 Да бъде наистина момиче,който както иска да си го разбира.

От изброените почти всичко ,да не кажа и всичко зависи от самото момиче и дали тя ще съумее да бъде наистина момиче
8)

ForzaFelipe
07-06-2010, 21:08
...ако видите момиче което ходи с някое момче не щото е някакъв спортист или тати му има мноого пари то значи сънувате ;)

Моля?! :o Как обичам общите знаменатели...

Добре има изключения но не са много ;)

ivcheto0o
07-06-2010, 21:44
То е ясно че всеки има различни изисквания относно външноста и характера.Има хора и хора.
За мен външния вид е важен до там че все пак трябва да прилича на човек,да се поддъжа,добра хигиена.
А за характера имам доста изисквания (които за сега са мечти 8-) ).Искам като си започнем да си говорим да си кажа "уоу",първите му думи да не са свързани със секс и такива.

ForzaFelipe според мен причината тези момичета да те отрежат е че си се държал като приятел и те са те възприемали само като такъв.Вината не е само тяхна,трябвало е да им покажеш че не искаш да сте само приятели.

Grassh0pper
07-06-2010, 21:46
Авторката на темата май май сгреши леко .... Споделям моето мнение , че МАСОВО (не казвам всички) момичетата биват много взискателни и недай си боже момчето , което са си набелязали примерно има 2 косъмчета на корема ще го води на цялостна кола маска... Пак казвам , че не са всички такива , но повечето като общност.. Затова се завъди и "Метросексуален"... Не казвам , че трябва да си манекенче за да те харесат , но САМО с интелект много много не играе роля... поне не и в "тийн" възрастта.. Вече в по-зряла възраст , външния вид не е поставен на челна позиция (Има и други значителни качества) , но това е друг въпрос..

candy_girl4e
07-06-2010, 22:39
Някой по-нагоре беше казал, че зависи и от момчето и от момичето и е много прав .. за някои неща си права за други не.Аз съм си аз ..странна съм малко по характер и въпреки че на момчетата им харесва как изглеждам, не винаги им харесва това, че съм своенравна, понякога незнам какво искам (като вс момичета :D ) казвам винаги каквото мисля, открита съм и в повечето случеи знам как да постигам това, което искам, не ме мислете за надута - не съм. И аз винаги съм мислела, че каквито и изисквания да има някой към мен ако иска да е с мен, ще приеме това което има .. Права си за това, че ние имаме по-малко изисквания, защото знаем какво търсим знаем,че момчета , които са страхотни на външен вид в повечето случеи мислят, че могат да имат ваяка и заради това имат право да си играят с чувствата на момичетата, затова избираме не до толкова красиви момчета, защото те оценяват в нас и това какви сме всъщност :)

RoXeL
07-07-2010, 05:15
Не прочетох всички мнения, но смятам че външния вид не е на 1-во място от нещата който гледам в едно момиче. Но все пак външния вид в някой случаи се променя с една прическа и едни хубави дрешки, докато сивото вещество с главата , не ... Примерно страшно много ме дразнят момичета които не са чак толкова красиви, но се имат като модели от списания (макар и моделите да са с 1/4 от техните килограми - нищо против момичетата с наднормено тегло).Пак казвам това за мен е променлива величина и не би трябвало да е на 1-во място. Защото една "кифла" тази година примерно е 40-50 кила след 2 години може да е 70-80. В природата красивите винаги са имали предимство. Всеки трябва да има високи стандарти , но и да прави компромиси. Мисля че по-скоро трябва да се търси нестандартното в човека който харесваш и човек да гледа с реално око на себе си и винаги да вярва че там някаде има човек за него. Лошото е когато не обърне внимание на човек който го харесва , просто защото е заинтересован от човек над неговото/нейното ниво.

fenasf
07-07-2010, 10:32
Пълни глупости.

umri
07-07-2010, 11:56
umri, а на мен ми се струва, че търсиш къде да се заядеш с мен...
Съгласна съм, нямам опит, но пък затова умея да преценявам хората зашеметяващо бързо и съм имала един-два случая, в които да съм се излъгала в нечия личност. И не казвам, че е защото са прозрачни, а защото аз съм логична, когато стане дума за характера на хората. Давам пример... пиша си с даден човек от 3-4 дена и на базата на това, което ми е казал, му казвам кой е любимият му ча. Окей, ще кажеш - отгатнала си. Еми, не. Не е единичен случай. :wink:

Наистина имам високи критерии и държа на всеки един от тези, такава е реалността наистина, не го пиша просто така. И всъщност моя пост е разширен вариант на твоите изисквания - Приемлива външност, погледи, жестове, докосвания, непредсказуемост, спонтанност, безстрашие и най-важното непукизъм. (Последното до известна степен - колкото човекът да ме балансира, понеже на мен ми пука прекалено много за всичко.)

Нямам наблюдения, за да кажа дали жените изневеряват с някого с по-ниски характеристики (каквото и да значи това), но ако аз изневеря, ще е човек, който е на по-високо ниво не само от партньора ми, а и от самата мен. Както и да е, отплеснах се. Идеята ми е, че изискванията ми са точно такива, каквито ги пиша. :)
Отгатнала си кой е любимият му какво? Добре щом чак по писане можеш да определяш, я направи една характеристика на мен, на база на това, което си прочела като мнения до сега.

BiGBaDWolF
07-07-2010, 12:20
Е чак па толко :?

Anonimen00
07-07-2010, 12:37
населението на земята е около 8 милиарда , сериозно ли не можеш да намериш подходящия човек ?

anonymous708973
07-07-2010, 14:09
ForzaFelipe, грешиш, напоследък изключенията са много... или поне явно аз си подбирам обкръжението страшно много. Заобиколена съм от хора със стабилни връзки от по 2-3 години, които правят неща, които една смешна двойка от футболистче и кифла не правят. И ми е интересно като дойде едно умно момиче с шини на зъбите, очила, с 15 кг отгоре и с мъжки работни обувки, дали пък няма да ти запука изведнъж за външния вид? Външният вид е важен и първото, което прави впечатление. Всеки, който твърди обратното, е лицемер. Това е като "Размерът няма значение, ама да не е някой 5 сантиметров". Или имаш претенции, или нямаш. А за да нямаш претенции за външния вид, трябва да си страшно... (не знам какъв епитет да употребя).
Съгласна съм с ivcheto0o - valdesbg e направил страшно хубава тема най-горе на раздела, в която се набляга на разликата на възприемането ти като потенциален партньор и просто приятел.

Grassh0pper, искам пример за момиче, което заради 2 косъмчета на корема е завело приятеля си на коламаска... И какво е това мекотело, на което ще му кажат: "Миличък, имаш косми по корема, затова ще ти оскубем краката, ръцете, подмишниците и гърдите" и той ще отиде на кола.
:)

GregoryHouse
07-07-2010, 14:18
Не казвам,че някоя от нас би се примирила с някой по-малко привлекателен от другите,без да използва шанса си с друг красив,но ако харесваме държанието на едно момче,мисленето му,характера му,но външния му вид не е дотолкова добър,едва ли ще сме толкова повърхностни да го зарежем само заради това :)

Толкова повърхностни сте,да!

umri
07-07-2010, 14:25
ForzaFelipe, грешиш, напоследък изключенията са много... или поне явно аз си подбирам обкръжението страшно много. Заобиколена съм от хора със стабилни връзки от по 2-3 години, които правят неща, които една смешна двойка от футболистче и кифла не правят. И ми е интересно като дойде едно умно момиче с шини на зъбите, очила, с 15 кг отгоре и с мъжки работни обувки, дали пък няма да ти запука изведнъж за външния вид? Външният вид е важен и първото, което прави впечатление. Всеки, който твърди обратното, е лицемер. Това е като "Размерът няма значение, ама да не е някой 5 сантиметров". Или имаш претенции, или нямаш. А за да нямаш претенции за външния вид, трябва да си страшно... (не знам какъв епитет да употребя).
Съгласна съм с ivcheto0o - valdesbg e направил страшно хубава тема най-горе на раздела, в която се набляга на разликата на възприемането ти като потенциален партньор и просто приятел.

Grassh0pper, искам пример за момиче, което заради 2 косъмчета на корема е завело приятеля си на коламаска... И какво е това мекотело, на което ще му кажат: "Миличък, имаш косми по корема, затова ще ти оскубем краката, ръцете, подмишниците и гърдите" и той ще отиде на кола.
И ако момичето е с шини, какво? Аз лично, като видя човек с шини си казвам "евала, тоя човек е имал проблем със зъбите и е жертвал много пари, нерви и е превъзмогнал егото си, за да инвестира в бъдещата си красива усмивка." Има много хора, които предпочитат цял живот да са си с кривите зъби и не се решават да си сложат брекети заради егото си и си стоят с грозната усмивка, дори и да имат финансова възможност. С това изказване доказа колко малка, все още глупава и високомерна си. На 15 максимум 16 години си и си мислиш, че си изключително интелигентна и велика(както написах и в миналата тема). Много добре си можела да определяш хората... да ти кажа много хора си го мислят това. Все още си чакам характеристиката. Предостатъчно материал имам, за да ме определиш.

edit: За очилата е същото, като за брекетите.

FlipY
07-07-2010, 16:28
Всеки чука външността , затова и имаме изисквания . Колкото момичетата гледат външността , толкова и ние я гледаме,вярно че ако е хубава ама куха съчма най-много да правим секс с нея и да се разделим,а ако момичето е хубаво , симпатично,такова с което да имаш какво да си кажеш и не те кара да й плащаш сметки и да й купуваш дрешки има много по-голям шанс да задържи вниманието на 1 момче ( даже ако не е толкоз яка , толкова кифлока дето пак се е захласнал по новия адидас ). Има сякакви индивиди ,ама знам ли може би еволюцията ни е накарала да избираме по-хубавите , а не дръгливите за да имаме яки бебешоци :lol:

ForzaFelipe
07-07-2010, 17:27

Мии за това със шините,аз нося брекети(то е като шини но моето не се маха) от 2 години.Даже ако видя момиче с брекети ми харесва много повече защото ме разбира и както каза umri знам колко струват тея работи и щом това оммиче е мислило за себе си това би трябвало ад е много по високо в очите на околните.

ivcheto0o и как трябва да се държиш с едно момиче за да не си помисли че искам да сме само приятели?Нали началото на стабилна връзка е приятелството,а и когато я прегръщам и се опитвам да я целуна или излизаме почти всеки ден и т.н. не мисля че тя не се досеща ще искам да сме нещо повече от това и това може да е само проятелско държание.

anonymous708973
07-07-2010, 20:15
Нищо против скобите (шини) и аз нося чат-пат, обаче включи и другите характеристики, които написах след тях :) Едва ли би излизал с такова момиче. :wink:

umri
07-07-2010, 20:32
Нищо против скобите (шини) и аз нося чат-пат, обаче включи и другите характеристики, които написах след тях :) Едва ли би излизал с такова момиче. :wink:
Отново неподготвена се изказваш. "Нося чат-пат". С носене чат-пат нищо не можеш да промениш, даже ще те боли, ако ги сваляш и слагаш, когато ти дремне. Пък и обикновените скоби, които се махат и слагат на твоята възраст (предполагам 15-16) не могат да променят абсолютно нищо. В такъв случай или си ме излъгала или има някаква по-логична причина, до която моето, до някъде развито знание за шините не достига.

3-ти път чакам си характеристиката.

ForzaFelipe
07-07-2010, 20:35
Еми мога да кажа че примерно на мен не ми харесват момичета който са 20 килограма...очила,е ся едвали очила с дебели рамки могат да ми харесат но има момичета на който им отиват очила,който са с тънка рамка и и придават една красота.За мъвките обувки,е сега едно момиче трябва все пак да изглежда на момиче,същото е все едно аз да тръгна с токчета,дали някое момиче ще ме хареса?Не нали,същото е.Но тук говорим и за характер,не казвам че ако момичето е невероятно и с мъжки обувки,облича се като момче и вообще не изглежад на момиче не бих излязъл с нея да ,признавам си,но пак е същото все едно аз да си сложа токчета,прилепнала блузка до пъпа...е ще излезнеш ли с мен?