PDA

View Full Version : Помогнете със съвет :(

DoomShadow
06-17-2010, 16:42
Става дума за космите на краката. Понеже при мен са в повече реших да пробвам да ги махна със самобръсначка (от тези с трите ножчета). Бръсненето беше срещу косъма и сега се чувствам супер само че се появиха малки червени точици след бръсненето. Това нормално ли е или не ? Ще минат ли и след колко време? Може ли да доведе до неприятни последици или не? Нека който знае нещо по темата с обезкосмяването да помогне. Благодаря ви предварително :) :) :)

malkataa
06-17-2010, 17:00
Нормално е.Аз чистя моите с епилатор,но те пак излизат.След 8-10 часа ще се махнат.Аз лично ако малко след това трябва да излизам след като си изчистя краката ги измивам с душ-гел и след това ги мажа с крем.Така пъпчиците намаляват. Надявам се да съм ти била полезна :)

DoomShadow
06-17-2010, 19:33
благодаря :) коментара ти ме обнадежди :)
ако някой друг знае нека да пише и да помогне :)

LipSy
06-17-2010, 19:53
Ми те пъпчиците ще се махнат. И на мен са ми излизали. Не е фатално както и не е повод за притеснение. По друг начин можеш да се обезкосмяваш с епилатор, лентички или кола маска. Други начини не знам. :)

DoomShadow
06-18-2010, 05:35
за епилатора ми казаха че боляло, на мен болката не ми е проблемм щот хич не ми пука от нея. Притеснява ме да не си разраня кожата и да се получат големи червени гнойни пъпки. Веднъж вече се преебах с депилиращ крем на Veet :(

GabyLinnkka
06-18-2010, 06:35
нормално е .. купи си крем Бочко или крем Здраве :D помага или пък пробвай с after shave след бръсненето :D