View Full Version : За косата ми.
titinkaa
06-18-2010, 17:01
Момичета,трябва ми заглаждаща/приглаждаща,както искате го четете маска за коса,която да заглажда косъма и да стои права и да не ми е суха.По принцип косата ми е мазна,но само в корените,а по дължината е суха,и одеве бях при фризьорката и ми каза,че съм имала хубава дълга коса,но да взема нещо,което да заглади косата,за да ми помогне да не ми е суха.Някой може ли да ми каже дали е ползвал такова нещо и марка и цена да кажете,и употреба.
Аз използвам всякакви маски за коса и много се грижа за косата си, но за съжаление сега мога да ти кажа само тези продукти, които сега ползвам, другите ги забравих! 8-) Сега използвам на milmil - Crema Regenerante (маска) и на Orzene - с бира (балсам)! Много съм доволна, продават се в по-големите супермакети например в Metro, а за цена - не мисля че надвишават 10-15 лева (даже и това е много!) :? Преди си бях взела маска със змииска отрова - не се плаши, няма ка да се отровиш :D, но и тя беше доста ефикасна! И един съвет - по-добре редувай маската с балсам! Аз слагам 1-2 пъти в седмицата маска, а в останалото време - балсам, защото си мия косата през не повече от 2 дена, в тези жеги...! Надявам се, съм ти била от полза! :-o
titinkaa
06-18-2010, 17:32
Със змийска отрова и аз ползвам,доволна съм ама ми трябва и нещо друго.
nymphadora
06-18-2010, 19:43
абе ква отрова ви гони всичките :-o
СЪС ЗМИЙСКО МЛЯКО Е !
titinkaa
06-20-2010, 08:12
Хайде де,никой ли не е ползвал такъв продукт,дайте ми предложения,че трябва да си купя такова нещо.
titinkaa
06-20-2010, 14:53
Никой ли няма да помогне. :(
cherinka
06-20-2010, 15:36
кристали за коса?
cherinka
06-20-2010, 15:45
кристали за коса?
titinkaa
06-20-2010, 15:59
Ползвам,но ми трябва за цялата коса,не само за краищата.