Влез

View Full Version : Силикон

godji3
06-19-2010, 18:35
ЗА или ПРОТИВ

мен лично много ме кефи ама проблема е че после ще овиснат :( иначе е яко за гледане особенно да гледаш как две хубави сочни гарди се клатят е прекрасно

как са на допир не знам моля някой колека гойто е пипал да ми каже плсссс :lol:

TykaSePisheNick
06-19-2010, 18:39
ЗА или ПРОТИВ

мен лично много ме кефи ама проблема е че после ще овиснат :( иначе е яко за гледане особенно да гледаш как две хубави сочни гарди се клатят е прекрасно

как са на допир не знам моля някой колека гойто е пипал да ми каже плсссс :lol:
Ти си глупав човек, спри да пишеш теми.Как може да са на допир?Пластмаса.И на гледане не са хубави даже..Гледаш няква права от врата надолу..Прав ъгъл навън..5-6 санта отвесна стена..Прав ъгъл навътре..Дано ме разбра :razz:
Та, естествените гърди са мноо по приятни на гледане..А и на допир.

hamilcar
06-19-2010, 18:50
Хубаво е, че използвате форума за да получите информация, но все пак не се увличайте с темите - това се отнася за автора.

Иначе харесвам и силиконови гърди. На пипане са доста приятни, имал съм удоволствието.

Против съм когато се слага в ранна възраст, например 20 годишни момичета. Силикона го възприемам като вид "грим", който трябва да се използва в по-късен етап.

SpOrTs_GiRl
06-19-2010, 19:04
Не ми харесва силикона, не харесвам изкуствените гърди дори на вид. Но одобрявам слагането му, ако момичето найстина няма гърди, комплексира се/има проблеми с това и т.н.
За мен гърдите са признак на женственост.

BiGBaDWolF
06-19-2010, 19:32
Против хубавата жена е хубава когато има какво да покаже без 1000 операции ! :)

razores
06-19-2010, 19:35
ПРОТИВ

LadyDi
06-19-2010, 19:53
ПРОТИВ... дебилизма.