View Full Version : Училище + любов = .....
Здравейте приятели.
Малко съм новак в любовта, макар да съм вече на 17 :D , но това не ми пречи. С малки крачки навлизам в нещата, но друго ме мъчи :-o ... . Харесвам момиче от класа, но се чудя ако и кажа, което смятах да направя тези дни, се чудя как ще се развият нещата в училище имам предвид, тя е най-добрата ми приятелка, но ако не се получи според мен ще е доста конфузно :? , а ако се получи не знам как ще продължим след 12 клас. И сега ми е много трудно да реша какво да правя. Можете да кажите, че мисля много в бъдещето ама не знам вече.. . Малко помощ или поне съвети няма да откажа и мерси предварително. :)
Съжалявам ако има грешки ама е 00:11 и вече малко ми се спи :D :D :D
епа пробвай, или ще те отреже или не. не го мисли много.
Jimmy412
06-19-2010, 21:18
ако не рискуваш, ние няма как да знаем.. дори да допуснеш грешка, ще натрупаш опит.. не е болка за умиране :)
е, успех..
Пробвай !!! А пък ако стане ще разнообразите даскалото с някоя друга целувка в някое ъгълче :-D
Училище + любов = shit 8-)
candyelle
06-19-2010, 22:07
Рискувай ! : ]
до 12-ти клас вече ще имаш 2 деца от нея.
remix1912
06-19-2010, 23:10
Аз съм горе долу в същата ситуация,т.е. зарежи ако се объркат нещата,т.е. те одреже всичко отива на майната си,особено ако се разприказва.
ivcheto0o
06-20-2010, 04:24
Ох аз принципно съм против връзките между хора от един клас.Но все пак ти си решаваш,все пак можеш да предположиш нейната реакция,познаваш я най-добре.
cveti685
06-20-2010, 07:23
И аз бях против връзките на хора от един клас докато не тръгнах с едно мом4е от моя клас :-D .и вече ходим 9 месеца :grin: :grin:
darkPaladin
06-20-2010, 07:26
Аз съм горе долу в същата ситуация,т.е. зарежи ако се объркат нещата,т.е. те одреже всичко отива на майната си,особено ако се разприказва.
Ем грешиш случи ми се същото разприказва се.Но не и останах длъжен веднъж я хванах за задника в коридора целунах я и я оставих замислена,просто ми се изкефи цяло даскало тогава...
Пробвай смело ;)
С моя приятел бяхме от съседни класове.Лятото преди 12 клас бяхме на екскурзия и точно там и в двама ни се появиха адски силни симпатии един към друг,но точно поради същата причина ("Да направя ли първата крачка?!Да й/му кажа ли,че го харесвам?!А ако нещата не се получат как ще се погледнем в даскало?!) цели 5 месеца карахме само като приятели (въпреки,че от километри личеше,че се харесваме много) и накрая взехме,че се събрахме (и то благодарение на една устата приятелка,която все ни базикаше,че много си подхождаме 8-) )
...
Тааа мисълта ми беше да действаш смело ;)
Наистина мислиш прекалено надълбоко в бъдещето. Веднъж се живее, човек прави грешки, а и може да имате успех и това да бъде най-хубавата ти връзка. Късмет.
ceballos1990
06-20-2010, 08:41
То попринцип това от класа малко скапана история ми се вижда ама опитай не ти пречи но и няма да ти е лесно щом ти е от класа имах 1-такава връзка много е тъпо съобразяваш се пред учители ала бала абе нз ти си решавай
Тва връзката с някой от класа е голяма драма.Не съм ставала свидетелка на дълга и хубава такава връзка.Но винаги има изключения.Пробвай пък каквото стане.
В моя клас си имаме две двойки :-D .Едната наскоро направи една година ,а другата 8 месеца. Мога да ти кажа ,че ако найстина се харесват двама души няма абсолутно никакъв проблем да са от един клас. Наблудавала съм ги дълго и са найстина много щастливи. Моят съвет е не да отидеш и да й кажеш харесвам те аре да тръгнем. Според мен всичко трябва да стане бавно. Бавно да се сближите кафета, купончета, мили думи. Покажи й че имаш по специално отношение към нея нея. Да не й дойде като гръм от ясно небе, защото ще се отдръпне. :) :)
vilityyy96
06-20-2010, 12:34
Рискувай, нищо че сте от един клас! :)
риск печели, риск губи :)
Училище + любов = FAIL.
дай пет лева :)
izlishna
06-20-2010, 15:52
Не си набивай филми.. Рискувай!
Училище + любов = ЛАЙНА
дай петДЕСЕТ лева :) :D :D :D
IKnowYou
06-20-2010, 22:36
Ами който играй - пичели, който ни играй - ни пичели :D
Пробвай да й кажеш :---)
YouDontKnowMe
06-21-2010, 07:46
Най-добри приятели = откажи се. Надали я привличаш, инак щеше да ти сподели.Ама нищо не пречи да се пробваш де.
selenasky
06-21-2010, 09:05
такива връзки не вървят да знаеш - аз пробвах и нищо не стана :?
YouDontKnowMe
06-21-2010, 09:21
В моя клас има три връзки. Най-кратката е от около 7 месеца. И всички са щастливи, ама както казах - при вас приятелството е проблема.
Това с приятелството е супер тъпо :?
С моя след една екскурзия се превърнахме в адски добри (а може би и най-добри) приятели.След като се събрахме приятелството ни дори се разрасна.Сега на първо място е моят най-добър приятел,а на второ - момчето,което обичам.
Тааа мисълта ми беше,че всичко си зависи от хората.Аз също мислех,че ако двама души са били приятели,а след това станат гаджета всичко ще се прецака и точно за това не исках да съм с моя,но се оказа,че не е точно така.
YouDontKnowMe
06-21-2010, 09:44
С моя пък се познавахме 3 години, но до там. Сега той ми е най-близкият приятел.На първо място приятел, а след това - гадже.
С един бивш (кофти ми е , че трябва да го нарека така). Беше ми най-най-най близкият приятел 3 години, всичко му споделях, какви ли не дълбоки признания му вадех. И нали, заблудих се , че може да има нещо между нас - ами нищо не се получи, може би заради мен. Нямаше привличане от моя страна,докато той ме харесваше от както се запознахме. И в крайна сметка цялото ни приятелство се оказа заблуда, не си дадох сметка, че той има задни мисли и т.н. Като сянката ми беше, както се казва. Което не е приятелство.
Та , за пича от темата - и ти ако си такъв приятел- откажи се..
UrbanLegend
06-21-2010, 10:07
Ако отложиш ще загубиш само това ще ти кажа :wink:
cocacolalight
06-21-2010, 13:59
!!!
Здравейте приятели.
Малко съм новак в любовта, макар да съм вече на 17 :D , но това не ми пречи. С малки крачки навлизам в нещата, но друго ме мъчи :-o ... . Харесвам момиче от класа, но се чудя ако и кажа, което смятах да направя тези дни, се чудя как ще се развият нещата в училище имам предвид, тя е най-добрата ми приятелка, но ако не се получи според мен ще е доста конфузно :? , а ако се получи не знам как ще продължим след 12 клас. И сега ми е много трудно да реша какво да правя. Можете да кажите, че мисля много в бъдещето ама не знам вече.. . Малко помощ или поне съвети няма да откажа и мерси предварително. :)
С писаници мъж не мога да те направя, но като за начало НЕ и казвай какво чувстваш. Започвай повече физически контакт - прегръдки, докосвания и с времето пробвай да я целунеш, като сте само двамата и ако не ти върже го преживяваш и готово. Не искам да ти развалям мотивацията, но по-добре да си приземен преди да те приземят. Момичетата много рядко тръгват с най-добрите си приятели.
EndlessVoid
06-21-2010, 18:43
Докато все още учех от по горните класове имаше двойка от един клас, която от 9-ти клас до завършването бяха заедно, а след като завършиха се и ожениха :D И до днес все още са заедно и се обичат :D
Така, че можеш да пробваш :D
soul1199
06-21-2010, 20:04
действай :)
Тегаво е пичага... И да се забиете, ще се чукате, ще се разделите, и после ако нещата са шибани, няма да е готино да не можете да се гледате до 12 клас...
Но тва не е причина да ти пука...Ако ти харесва мацката - газ до дупка...
ъм... Джам парти! Мляскате се докато всички ви обсъждат и на родителската среща директора ви оправя пред всички как ви е гледал на камерите.
Been there,done that
xXxsyndromexXx
06-22-2010, 05:25
Ем грешиш случи ми се същото разприказва се.Но не и останах длъжен веднъж я хванах за задника в коридора целунах я и я оставих замислена,просто ми се изкефи цяло даскало тогава...
браво !! ;ддд
Мн бързо ще си омръзнете 8-)
Мн бързо ще си омръзнете 8-)
аз не мисля така...хубаво е , че ще са заедно и през учебно време...лично на мен там са ми повечето спомени...всичко ще си изживеят заедно...ще са си още по-близки...
според мен трябва да пробраш...ако те отреже...кажии и че няма да позволиш на чувствата ти да попречът на приятелството ви..и така :)
waller12345
06-22-2010, 16:38
АЗ ЩЕ ТИ КАЖА, НИКОГА АМА НИКОГА НЕ ТРЪГВАЙ С МОМИЧЕ, КОЕТО Е ОТ ТВОЯ КЛАС ИЛИ ОТ ТВОЙТО УЧИЛИЩЕ, МОЖЕ ДА НЕ СТАНЕ КАКТО СТАНА С МЕН, НО СЛЕД ВРЕМЕ АКО СКЪСАТЕ(ГОВОРЯ ЗА ДЪЛГО ВРЕМЕ ЗАЕДНО), АКО СКЪСАТЕ ТАКА ЩЕ СЪЖЕЛЯВАШ, НЯМА ДА ТИ СЕ ЖИВЕЕ ДОРИ, КАКТО СЕГА Е ПРИ МЕН, ВСЕКИ ДЕН, КОГАТО Я ВИДЯ, ОЧИТЕ МИ СЕ НАСЪЛЗЯВАТ, ПРАВЯ СЕ, ЧЕ НЕ Я ВИЖДАМ, НО И КАКВОТО И ДА ПРАВИШ ...ЩЕ...БОЛИ... Нямам нищо против, пробвай се, но не дай си боже скъсате, няма да ти се живее, повярвай ми
и аз съм на 17 години и ми беше първата сериозна и дълга връзка и истинска обич :(
BlueFace
06-22-2010, 16:44
^ Филмирано емо .... :?
В моят клас има една много щастлива двойка.Вече са заедно от близо 2 години и са си много щастливи :)
Бъдещето на тези връзки според мен зависи от хората.Ако не ви пука какво мислят другите и просто се наслаждавате един на друг ,няма да имате никакви проблеми : )
Force_bladeR
06-22-2010, 19:09
Рискувай ! : ]
Къции :lol:
да много е гадно ако се разделите, имал съм подобен случай в началото на 8ми клас после цяла година трябваше да стой в една стая по 6-7 часа на ден, по-гадна година не съм имал през живота си... МОЯ СЪВЕТ: НЕДЕЙ!
tanch3t093
06-22-2010, 20:30
bybalazi
06-22-2010, 20:43
Здравейте приятели.
Много го мислиш,ти сигурно и сватбата си планувал вече..ама нали знаеш че когато правиш планове може и да не станат,така че живей за момента и и кажи квото имаш пък квото стане..
InloVeGirl27
06-23-2010, 11:16
Никога няма да разбереш,ако не я попиташ! Поговори с нея,ако те харесва-всичко ще бъде наред! Ама какво като е от неговия клас? Да не би да е извънземно. Ако скъсат,ако скъсат... Ами,ако не скъсат??? Може пък да си изкарат дълго време заедно... :-o :P
RalittyYy
06-24-2010, 20:16
Според мен приятелството не ви е голям проблем защото вие се познавате отлично и не би трябвало да има някаква пречка.
Защото щом казваш че сте най - добри приятели няма никави пречки.
Защото винаги от най - добри приятели между момче и момиче момичето или момчето се влюбва в най - добрата си приятелка или приятел. И на мене така ми се случи, сега завърших 7 клас, но повреме на 7 клас бях стана най - добра приятелка с едно момче което седеше точно зад мен и повреме на часовете той ми правеше така да се каже смешки постоянно ме размиваше и ме забавляваше, но когато имах нужда от него винаги ми помагашел Но един ден моята най - добра приятелка го бе питала уж на базик дали той ме харесва и той и беше казал " ДА " и след това тя нали ми каза и аз бях много учудена. На другия ден бяхме до късно на училище и след това се прибрахме заедо ( с най - добрия ми приятел) защото в един блок живее той и мойта баба ( е не живеят заедно а на различни етажи :D ) и точно пред асансьора го спрях и нали го питах за това дали е вярно и той ме каза че е вярно но също ми каза че си е знаел че аз няма да искам да тръгнеме защото е по малък от мене. И когато ми каза това аз му отговорих че това на мене не ми пречи но просто не искам да го нараня с двудневна връзка която ще го нарани а просто искам да си останеме пак много добри приятели и в този момент в който му казах за двудневната връзка видях как очите му се насълзиха.. и ми стана малко кофти.. :-k и да ти кажа след този ден в училище няколко дни не ми говореше :( и аз пак го питах нали защо не ми говори а той ми каза че просто не ме чувал когато съм го заговаряла :( но общо взето отношенията ни не бяха едни и същи, втория срок той се премести на друго място да седи и много рядко той ме заговаряше ако исках нещо да му кажа трябваше да го заговоря. И след тая случка отношенията много охладняха.
Та мисълта ми е, че трябва да рискуваш, но ако тя не ти върже както в моя случай много вероятно е отношенията ви да охладнеят. И да се учуждите малко по малко един от друг. Но ако ти върже се надявам да сте щастливи и да се обичате, защото обичта е най - важна... :smt007 :smt007