PDA

View Full Version : Чудя се..дали наистина ме харесва или просто е много загорял

psihqsala
06-19-2010, 23:12
Преди имах един ''бивш'' приятел..преди година и половина..даже две..само че ние тогава не правихме секс..(странно,да,но явно на тоя период никак не бяхме зрели..) и наскоро се срещнахме и взехме,че започнахме точно сексуални отношения..той ми сподели,че е нямал приятелка,откакто е бил преди с мен,тоест от доооста дълго време..та се чудя дали това нашето не е просто на база Секс и само Секс и такива нужди..щото и аз отдавна не съм имала микого... или той наистина държи на мене..тъй като не сме от един град и чак сега лятото имаме в малък период от време имаме възможността да се виждаме повече..та се чудя аз..дали на него не съм му просто заради единия секс. или има нещо повече.. :?

Passi0n
06-19-2010, 23:14
всички мъже искат само секс
до сега не си ли го разбрала

t0d1t0
06-19-2010, 23:18
уууумно

Unabomber
06-19-2010, 23:21

:smt002 Потвърждавам

psihqsala
06-19-2010, 23:55
Да,да,а вие отговаряте така,защото ви е достъчно бедна фантазията,за да измислите друго..
Ясно е,че като си задавам така въпроса трябва да очаквам подобни отговори,но...
Все пак чакам някой да каже реално.
Въпреки че не НИ познава..
Пиша си темата просто за мнения.
Не означава,че ги приемам или считам за вярни,а че просто ми е любопитно..
Мерси.

Unabomber
06-20-2010, 00:01
Просто ти казваме мъжката гледна точка и изказваме мнението си по разчупено :) Едва ли има някой в света, който не би се съгласил, че жените са тези с приказките за любов, чувства, емоции и темподобни, а мъжете се преструват, че и на тях им допадат тия неща, за да получат нещо. Сама се сети какво :oops:
Та вероятноста той да си няма приятелка 2 години след като е скъсал с теб е меко казано нищожна, сама си прави изводите :)

pebals
06-20-2010, 07:40

:smt002 Потвърждавам

точно,кратко и ЯсНо :)

AniBG
06-20-2010, 08:00
Е, не мисля, че абсолютно ВСИЧКИ се преструват! В 90 на 100 от мъжете се преструват, но тези 10% къде отиват? :?
Все пак, не всички мъже са такива ненормалници! 8)

alonedark
06-20-2010, 08:05
Що пък да са ненормалници....всеки обича секса , просто момчетата го искат по всяко време...мене лично ме кефат повече тея дето са по - активните , а не някои романтици , дето по цял ден мислят какво да ти кажат , какво да ти подарят!!---Тъпо е!!!

vaseto0o
06-20-2010, 08:07
Е, не мисля, че абсолютно ВСИЧКИ се преструват! В 90 на 100 от мъжете се преструват, но тези 10% къде отиват? :?
Все пак, не всички мъже са такива ненормалници! 8)
А са п*тки :-|

Extremescream
06-20-2010, 08:40
Преди имах един ''бивш'' приятел..преди година и половина..даже две..само че ние тогава не правихме секс..(странно,да,но явно на тоя период никак не бяхме зрели..) и наскоро се срещнахме и взехме,че започнахме точно сексуални отношения..той ми сподели,че е нямал приятелка,откакто е бил преди с мен,тоест от доооста дълго време..та се чудя дали това нашето не е просто на база Секс и само Секс и такива нужди..щото и аз отдавна не съм имала микого... или той наистина държи на мене..тъй като не сме от един град и чак сега лятото имаме в малък период от време имаме възможността да се виждаме повече..та се чудя аз..дали на него не съм му просто заради единия секс. или има нещо повече.. :?

Мацка,под други обстоятелства бих казала,че може и да е нещо повече от секс.Но при положение,че живеете в различни градове и се виждате само лятото,при това за малко :? Няма смисъл да мислиш за някаква сериозна връзка,радвай се на секса докато сте заедно и толкова.А ако наистина искате да сте заедно,трудно ще бъде,но не е напълно невъзможно.

awerw
06-20-2010, 08:40
този ще топи чушката :smt040

whysosad
06-20-2010, 09:08
Заради кого от двамата се разделихте?
А той след като сте скъсали, преди две години, обаждал ли ти си е?
Изобщо интерисувал ли си е от теб? Как вървят нещата при теб, как е животът?
Ти сама си прецени дали да му вярваш в думите, защото понякога жените сме много наивни. Когато някой ни каже точно това, което искаме и айдеее сами скачаме в ръцете му.
А за този период, в който сте били разделени, живеете в различни градове, напълно нормално е той да си е имал и други момичета.
Незнам на каква възраст сте, но това, че ти си нямала никого и казваш самата истина - не е гаранция, че и той прави същото.
Аз си мисля, че ще си проличи дали те иска само за секс или за нещо повече. Но винаги си имай едно на ум, а и не всичко, което блести е злато.

psihqsala
06-20-2010, 09:56
Ами заради него се разделихме,той така реши. Дълго време не ме търси,но и аз не съм искала контакт с него. Тогава обаче бяхме малки и сме мислили по др.начин. Нямахме почти нищо общо,само се лигавихме в предната си ''връзка''. Сега това е истинско,поне така го усещам,било то базирано на секс и интимни отношения. Той прояви интерес към мен и той беше този,който ме покани на гости,така че негова беше инициативата. Не знам,но ми харесва да съм с него,а дали му е само за секса може би наистина времето ще покаже. (т'ва не ни пречи да се счупим от секс :D )

Gr0zDan0v
06-20-2010, 10:10
до сега не си ли го разбрала :oops:

psihqsala
06-20-2010, 10:22
О,като се замисля..сега наистина се замислям..
Сякаш съзнанието ни е промито от тази ''любов''. Е,да,но според мен тя представлява милото отношение и готовността за съдействие,отзивчивостта на този до вас и желанието му и на вас да ви е добре. А ние хората се оплитаме само в някакви определения. Изисквания. Стремежи. Защо го правим? Защо си усложняваме излишно живота? Ако трябва да съм откровена мъжа мисли много по-изчистено и незатормозяващо. Дали му било за секса. Ами нека да му е,къде е проблема? Все едно на нас жените не ни се прави секс...
Та така,мисля,че дори да съм му само за секса-то това не е малко,при положение че мъжкото съсловие така изразява,че харесва дадено момиче. :D А и секса носи удоволствие и помага на организма. Защо да е нещо лошо? Защо да не пускаме на приближения си?
Секс или любов..а може би и двете..но във всеки случай,ако имаме дори само едното защо да не ни е достатъчно ?
Замисляли ли сте се ?

Grudi_SeXa
06-20-2010, 10:33
Замислял съм се. Сложно е, защото всеки разглежда нещата по различен начин. Много хора бъркат любовта и секса, а те са 2 доста различни неща. Затова и после се чувстват излъгани и употребени, просто защото са се самозаблуждавали. Всички харесваме секса, той е неизменна част от нас и ни доставя удоволствие. Любовта е друга, много по-сериозна категория, изискваща отдаденост и многобройни отговорности към някого.

Лично аз препоръчвам на младите хора секса - правете го, забавлявайте се, сега му е времето (естествено с предпазни средства). Ако прерастне в любов - толкова по-добре. Ако не се стигне дотам, пак няма да сте изгубили нищо. :)

Уфф по тая тема мога да говоря/пиша с часове. Имам наум толкова различни гледни точки, че не мога да ги събера в един пост.

P.S. Нещо към момчетата/мъжете - не лъжете жените, че ги обичате, когато всъщност искате само секс. Намерете точен начин да им покажете, че ги желаете сексуално, без да задълбавате в чувства. Те няма да ви откажат и ще ви е по-мирно на главата после.

SunShinePearl
06-20-2010, 16:20
ами седнете поговорете защото иначе се получават обърквания няма нищо страшно ..и според мен той търси секс ако и ти искаш...няма лошо

phenomenally
06-20-2010, 23:39
Обаче, авторке, личи си, че на теб не ти пречи, ако е за едното е***e, ми тогава... К`фо ти пука?

bebito0o
06-21-2010, 02:48
хей просто си изкарай едно яко лято с това момче и кво ти пука дали той е с теб само заради секса или не?! ... секса му е майката хаха :booooomb:

slun4evka
06-21-2010, 05:02
На мене ми е чудно ... Защо питаш тук, като спокойно можеш да питаш него ?! Отиваш и му казваш " Искаш ли сериозна връзка с мен или искаш само секс ... ?! По дяволите какво целиш ?! "

От там нататък само времето и той ще ти дадат желания отговор ...

Хора, бъдете откровенни с половинките си, ако ще те да не са с вас ...

vaseto0o
06-21-2010, 11:31
ами седнете поговорете защото иначе се получават обърквания няма нищо страшно ..и според мен той търси секс ако и ти искаш...няма лошо
Ти случайно да си от Варна и да завърши испанската гимназия миналата година, май те знам :D

по темата: и да е само за секс, лошо няма питай го какво иска като му кажеш че и да е само за секс няма проблем :P

PlamM
06-21-2010, 14:14
искат само секс, ама рано или късно всеки си намира майстора и тогава става мазало :D

BabyBluee
06-21-2010, 14:25
Пичът иска да те клати както циганин селска джанка през лятото :Д
иска да я тъпче като бидон с кисело зеле! :D

DinViesel
06-21-2010, 15:43
Начи вижте сега.. ВСИЧКИ мъже искат секс.. просто има такива които умело се прикриват и такива които открито си заявяват.. и друг е въпроса че някои са готови да почакат а други не. Такава е мъжката психика.

SmilezZz
06-21-2010, 16:26
Да,съгласна съм с това,че всеки мъж мисли за секс..Друг е въпроса,че някои не го показват..За разлика от "откритите"..
Относно това,защо е с теб - само ти можеш да разбереш..А и като те гледам,нямаш нищо против да си му само за секса..Тогава не виждам къде е проблема ?

jimei
06-21-2010, 17:31
I'm in the pursuit of happiness and I know that...

не всичко, което блести е злато.[/b]

xXxsyndromexXx
06-22-2010, 05:13
Пичът иска да те клати както циганин селска джанка през лятото :Д
иска да я тъпче като бидон с кисело зеле! :D

охх ии двамата ме разбихте :razz: :razz: :razz:

По темата: Ох и аз имах некви емоции за през лятото..но само свалки..щом не е от твоят град НИЩО НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ.. сори ако прозвучи грубо..но е така..Пък и се възползвай от секса.. :)

cvetelina1996
06-22-2010, 11:04
Според мен те лъже за това,че нямал приятелка..а ако това е било вярно вариантите са:

1. Да е грозен..
2.Да е задръстен..
3.Още в самото началото на другите си връзки да е намеквал на момичета за секс и те да са разбрали що за стока е..

Може би не те взима много на сериозно щом имате само лятото малко време да сте заедно..има нужда от секс..щом сте на голямо разстояние един от друг няма да продължи дълго това между вас бъди сигурна.. по-дъбре си намери момче от твоя град дори това да не стане веднага..за всеки влак си има пътници.. :wink:

krem4et0
06-22-2010, 11:19
Да попитам нещо и по темата, а и малко извън нея. Пишете, че всички мъже/момчета искат секс. Момичетата/жените, които са правили секс, не искат ли и те? Или мъжът иска, а жената дава колкото да мине вечерта...Всяка нормална, зряла жена, правила секс иска секс и мисли за секс. Друг е въпросът, че голямата част от жените искат И друго освен секса. Нека всяко момиче, което е правило секс и после не иска да прави отново, да ми пише по 1 ЛС. Да видим ще ме се задръсти ли пощата или не! Хората искат секс, защото е приятно, защото е заложено в природата ни, защото е полезно и доставя положителни емоции и заряд. за някои е необходимо да го правят с важен и близък човек, а за други няма значение.

Passi0n
06-22-2010, 11:25
до сега не си ли го разбрала :oops:
знам, че го желаеш

Grudi_SeXa
06-22-2010, 11:28
krem4et0, напълно си права. Мъжете мислят основно за секс (в което няма нищо странно и срамно). Жените обаче също (наблягам на жените, не малките прости шматки дето не знаят дали им се пикае или пори). Затова и се дразня на глупавите и незрели разсъждения в стил "Ами той ме иска само за секс.." - Е,и ? Кво да не би да иска да те корми или да те коли? А и какво пречи от само секс да се премине към нещо по-сериозно. А в бъдеще когато момичето стане жена дали няма да прави секс за една вечер или да има предимно сексуални връзки с мъже?

Не знам дразня се на задръстените хора и тези с прекалени предразсъдъци, а такива бол.

Не по-малко ме нервят и глупавите и непросветени сексуално дебилчета, които са тръгнали да правят неща, които просто не могат.

silky92
06-22-2010, 12:01
И двамата искате секс ,какъв ти е проблема тогава ? Ако се получи нещо повече после е в плюс . 8-)

krem4et0
06-22-2010, 14:53
krem4et0, напълно си права. Мъжете мислят основно за секс (в което няма нищо странно и срамно). Жените обаче също (наблягам на жените, не малките прости шматки дето не знаят дали им се пикае или пори). Затова и се дразня на глупавите и незрели разсъждения в стил "Ами той ме иска само за секс.." - Е,и ? Кво да не би да иска да те корми или да те коли? А и какво пречи от само секс да се премине към нещо по-сериозно. А в бъдеще когато момичето стане жена дали няма да прави секс за една вечер или да има предимно сексуални връзки с мъже?

Не знам дразня се на задръстените хора и тези с прекалени предразсъдъци, а такива бол.

Не по-малко ме нервят и глупавите и непросветени сексуално дебилчета, които са тръгнали да правят неща, които просто не могат.

Виж, аз съм от групата на задръстените и тези, които не приемат да са само за секс. За мен е нужно повече от харесване, за да си легна с някой. За това и бройката ми е толкова нищожна на тези години. НО това не значи, че не обичам да правя секс и че аз сама не искам секс от партньора си. Някакво средновековно мнение, че сексът служи за удоволствие на мъжа, е наседено във всички момичета. А това е много грешно и неправилно.

Към авторката. Ако интересите ви не съвпадат-не правете секс. Ако той не желае връзка, а ти искаш-не правете. Ако обаче и двамата нямате против отношенията да са ви чисто сексуални, тогава си правете секс.

Grudi_SeXa
06-22-2010, 17:09
Виж, аз съм от групата на задръстените и тези, които не приемат да са само за секс. За мен е нужно повече от харесване, за да си легна с някой. За това и бройката ми е толкова нищожна на тези години. НО това не значи, че не обичам да правя секс и че аз сама не искам секс от партньора си.

Някакво средновековно мнение, че сексът служи за удоволствие на мъжа, е наседено във всички момичета. А това е много грешно и неправилно.

Към авторката. Ако интересите ви не съвпадат-не правете секс. Ако той не желае връзка, а ти искаш-не правете. Ако обаче и двамата нямате против отношенията да са ви чисто сексуални, тогава си правете секс.
Принципно упрека за "задръстеност" не беше насочен към теб, може би си такава, а може би просто си имаш сериозни принципи за тея неща. Под задръстени имах предвид такива, дето ми се правят на света вода ненапита и гледат тъпо като се спомене нещо, свързано със секса (все едно се говори за Големия Адронен Колайдер), а в същото време чупят от свирки и т.н. нечий инструмент. И двамата знаем, че бройката не е критерий за качество.

Някакво средновековно мнение, че сексът служи за удоволствие на мъжа, е насадено във всички момичета. А това е много грешно и неправилно.
С това съм адски съгласен и е добре доста от тея "задръстените" и другите "непросветените" да си го набият в главите. Ключовата дума в секса е взаимно.

Авторката предполагам вече е решила кво да прави след толкова многобройни и разнообарзни съвети. ;)

Vanko0o
06-22-2010, 17:17
ако искаш да разбереш дали иска само секс питай самия него..
пък ако ти се прави секс с момчето прави.. какъв е проблема ?

zority7
06-22-2010, 21:08
сега ще ти споделя нещо,когато питах приятеля ми защо иска да правим секс :дали защото има нужда от това или защото ме обича? и той знаш ли какво ми отговори:и двете .... в първия момент се стаписах ,но после разбрах че е искрен мисля че сама можеш да си извлечеш поуката от моита случка :)

VinDiesel
06-22-2010, 21:13
сега ще ти споделя нещо,когато питах приятеля ми защо иска да правим секс :дали защото има нужда от това или защото ме обича? и той знаш ли какво ми отговори:и двете .... в първия момент се стаписах ,но после разбрах че е искрен мисля че сама можеш да си извлечеш поуката от моита случка :)Детска му работа.Ти защо си чистиш ушите с клечки,защото обичаш да си чиста или имаш нужда от това?

viqnkababyy
06-22-2010, 21:34
само сеск

BiGBaDWolF
06-22-2010, 21:42
Май иска да те разпокеца ..

vik4et0
06-22-2010, 22:01
Просто ти казваме мъжката гледна точка и изказваме мнението си по разчупено :) Едва ли има някой в света, който не би се съгласил, че жените са тези с приказките за любов, чувства, емоции и темподобни, а мъжете се преструват, че и на тях им допадат тия неща, за да получат нещо. Сама се сети какво :oops:
Та вероятноста той да си няма приятелка 2 години след като е скъсал с теб е меко казано нищожна, сама си прави изводите :)

Само да те светна, че в последно време мъжете са станали по-големи лигльовци и от жените. Нали вече не ходят в казарма... :) А иначе жените мислят за секс и имат нужда от него не по малко от мъжете. А на psyhqsala-та само искам да ти кажа,че няма начин да знаеш дали някой държи на теб, докато не дойде момента, в който ще ти го докаже по един или друг начин. Няма смисъл да се чудиш какво е това, което има между вас. Моят съвет- наслаждавай му се докато го има, не прави планове за бъдещето от сега, пък времето ще покажедали си струва. Ти си жена все пак- довери се на интуицията си!

VinDiesel
06-22-2010, 22:22
Само да те светна, че в последно време мъжете са станали по-големи лигльовци и от жените. Нали вече не ходят в казарма... :) А иначе жените мислят за секс и имат нужда от него не по малко от мъжете. А на psyhqsala-та само искам да ти кажа,че няма начин да знаеш дали някой държи на теб, докато не дойде момента, в който ще ти го докаже по един или друг начин. Няма смисъл да се чудиш какво е това, което има между вас. Моят съвет- наслаждавай му се докато го има, не прави планове за бъдещето от сега, пък времето ще покажедали си струва. Ти си жена все пак- довери се на интуицията си!
Само да те светна ,че това не са мъже,а 15-16 годишни паляци с прически "Гео Милев" на 1 плюнка живот....Истинските мъже и без казарма са си мъже! :)

vik4et0
06-22-2010, 22:28
Само да те светна ,че това не са мъже,а 15-16 годишни паляци с прически "Гео Милев" на 1 плюнка живот....Истинските мъже и без казарма са си мъже! :)

Само да те светна, аз със 15-16 годишен не съм излизала дори и когато аз бях на 15-16! Това с казармата естествено беше шега, но факта,че младите мъже не са това,което бяха за жалост си остава. А интересно, ти очевидно не си на 15-16, но също не си ходил и в казарма, но съдейки по самочувствието ти,че вече си мъж мисля,че няма как да си на повече от 21...

VinDiesel
06-22-2010, 22:31
Само да те светна, аз със 15-16 годишен не съм излизала дори и когато аз бях на 15-16! Това с казармата естествено беше шега, но факта,че младите мъже не са това,което бяха за жалост си остава. А интересно, ти очевидно не си на 15-16, но също не си ходил и в казарма, но съдейки по самочувствието ти,че вече си мъж мисля,че няма как да си на повече от 21...Ами на 20 години съм,имам редовна и второстепенна работа,издържам се сам,не чакам на мама и тати,според теб мамино детенце ли съм?

vik4et0
06-22-2010, 22:38
Само да те светна, аз със 15-16 годишен не съм излизала дори и когато аз бях на 15-16! Това с казармата естествено беше шега, но факта,че младите мъже не са това,което бяха за жалост си остава. А интересно, ти очевидно не си на 15-16, но също не си ходил и в казарма, но съдейки по самочувствието ти,че вече си мъж мисля,че няма как да си на повече от 21...Ами на 20 години съм,имам редовна и второстепенна работа,издържам се сам,не чакам на мама и тати,според теб мамино детенце ли съм?

А кой е казал,че си? Аз също имам редовна работа и следвам едновременно с това. Също така живея сама и само се издържам. Ма си мисля,че не сме тук да си ги мерим,нали? Аз просто наблегнах на факта, че жените не са тези,които искат лигави връзки или поне със сигурност не са единствените. Не знам как си решил,че се опитвам да ти кажа,че си мамино момченце, но си мисля,че не е редно да подценяваш 15-16 годишните,защото и ти си бил същия и то не отдавна, а и те имат шанс да станат самостоятелни и независими като теб.

VinDiesel
06-22-2010, 22:54
Засегна ме с последното изречение ,както и да е.Аз също пробвах за висше миналата година с "Педагогика на физическото възпитание и спорт"Влезнаха да учат точно тези ,които ти описваш ,че не са за подценяване.На испита които са си платили им писаха по-високи оценки.Явяването на физическия испит беше публично,след моето представяне имаше групичка момичета ,които ме питаха колко са ми писали,тъй като дадох скромно да го кажа, добри резултати...Аз отговорих 3-ка и ме погледнаха с широко отворени усти.Ония незнаеха как да си вържат маратонките,камоли нормативи да попълват.Малко са момчетата по на 15 - 16 ,които да са свестни ,поне за мен.

diksi
06-22-2010, 22:58
Винаги е било така, тези на които татковците им плащат - просперират.

vik4et0
06-22-2010, 23:06
Винаги е било така, тези на които татковците им плащат - просперират.

Брей, това е вярно, ама какво правят тези дето няма кой да им плаща. С тези разсъждения си до никъде и това определено не е причина да не опитваш. Освен това повечето изпити са анонимни. Мойте бяха- 4бр изпити- 3 по рисуване и един по математика. Не стана от първия път, но човек не се отказва лесно от нещата, които иска. Или поне аз не го правя. VinDiesel- ти също трябва да опиташ пак. Ако си толкова добър, колкото твърдиш, ще се намери кой да те забележи. А и не се обиждай от последното изречение, нито от първото, защото целта на казаното беше, за да разбереш,че няма лошо да си мамино дете, стига да можеш да се оправяш и сам. Аз може да си изкарвам парите и да живея под наем, но разчитам на 100% на моите родители да удрят по едно рамо,когато имам нужда...

VinDiesel
06-22-2010, 23:06
Винаги е било така, тези на които татковците им плащат - просперират.За мен парите не са проблем,но няма да стане тая.Аз не съм инвалид.Връзки също имам,колегите от второстепенната ми работа,ми се скараха защо не съм й се обадил.Казах й само"Неискам да ставам нещо с пари или с връзки,искам сам да си постигна всичко в живота"А и вече чувам ,че завършилите във Варна "Свободния" на много места не им признават дипломите.Тази година пак ще кандидатствам,но няма да е там и със спорт.Обиден съм й :D

diksi
06-22-2010, 23:12
Хмм принципно и на мен парите на са проблем обаче, това което постигна напред в живота си, искам да е благодарение само и единствено на мен. Искам да мога някога да кажа, че всичко съм постигнала сама и да е истина..

Grudi_SeXa
06-23-2010, 12:45
Хмм принципно и на мен парите на са проблем обаче, това което постигна напред в живота си, искам да е благодарение само и единствено на мен. Искам да мога някога да кажа, че всичко съм постигнала сама и да е истина..
Достойно за уважение.

И все пак няма да е лошо да се върнем на темата. ;)