- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чудя се..дали наистина ме харесва или просто е много загорял
Преди имах един ''бивш'' приятел..преди година и половина..даже две..само че ние тогава не правихме секс..(странно,да,но явно на тоя период никак не бяхме зрели..) и наскоро се срещнахме и взехме,че започнахме точно сексуални отношения..той ми сподели,че е нямал приятелка,откакто е бил преди с мен,тоест от доооста дълго време..та се чудя дали това нашето не е просто на база Секс и само Секс и такива нужди..щото и аз отдавна не съм имала микого... или той наистина държи на мене..тъй като не сме от един град и чак сега лятото имаме в малък период от време имаме възможността да се виждаме повече..та се чудя аз..дали на него не съм му просто заради единия секс. или има нещо повече..![]()
всички мъже искат само секс
до сега не си ли го разбрала
Да,да,а вие отговаряте така,защото ви е достъчно бедна фантазията,за да измислите друго..
Ясно е,че като си задавам така въпроса трябва да очаквам подобни отговори,но...
Все пак чакам някой да каже реално.
Въпреки че не НИ познава..
Пиша си темата просто за мнения.
Не означава,че ги приемам или считам за вярни,а че просто ми е любопитно..
Мерси.
Просто ти казваме мъжката гледна точка и изказваме мнението си по разчупеноЕдва ли има някой в света, който не би се съгласил, че жените са тези с приказките за любов, чувства, емоции и темподобни, а мъжете се преструват, че и на тях им допадат тия неща, за да получат нещо. Сама се сети какво
Та вероятноста той да си няма приятелка 2 години след като е скъсал с теб е меко казано нищожна, сама си прави изводите![]()
точно,кратко и ЯсНоПървоначално написано от Unabomber
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Е, не мисля, че абсолютно ВСИЧКИ се преструват! В 90 на 100 от мъжете се преструват, но тези 10% къде отиват?![]()
Все пак, не всички мъже са такива ненормалници!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Що пък да са ненормалници....всеки обича секса , просто момчетата го искат по всяко време...мене лично ме кефат повече тея дето са по - активните , а не някои романтици , дето по цял ден мислят какво да ти кажат , какво да ти подарят!!---Тъпо е!!!
А са п*ткиПървоначално написано от AniBG
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Мацка,под други обстоятелства бих казала,че може и да е нещо повече от секс.Но при положение,че живеете в различни градове и се виждате само лятото,при това за малкоПървоначално написано от psihqsala
Няма смисъл да мислиш за някаква сериозна връзка,радвай се на секса докато сте заедно и толкова.А ако наистина искате да сте заедно,трудно ще бъде,но не е напълно невъзможно.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
този ще топи чушката![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Заради кого от двамата се разделихте?
А той след като сте скъсали, преди две години, обаждал ли ти си е?
Изобщо интерисувал ли си е от теб? Как вървят нещата при теб, как е животът?
Ти сама си прецени дали да му вярваш в думите, защото понякога жените сме много наивни. Когато някой ни каже точно това, което искаме и айдеее сами скачаме в ръцете му.
А за този период, в който сте били разделени, живеете в различни градове, напълно нормално е той да си е имал и други момичета.
Незнам на каква възраст сте, но това, че ти си нямала никого и казваш самата истина - не е гаранция, че и той прави същото.
Аз си мисля, че ще си проличи дали те иска само за секс или за нещо повече. Но винаги си имай едно на ум, а и не всичко, което блести е злато.
Ами заради него се разделихме,той така реши. Дълго време не ме търси,но и аз не съм искала контакт с него. Тогава обаче бяхме малки и сме мислили по др.начин. Нямахме почти нищо общо,само се лигавихме в предната си ''връзка''. Сега това е истинско,поне така го усещам,било то базирано на секс и интимни отношения. Той прояви интерес към мен и той беше този,който ме покани на гости,така че негова беше инициативата. Не знам,но ми харесва да съм с него,а дали му е само за секса може би наистина времето ще покаже. (т'ва не ни пречи да се счупим от секс)
О,като се замисля..сега наистина се замислям..
Сякаш съзнанието ни е промито от тази ''любов''. Е,да,но според мен тя представлява милото отношение и готовността за съдействие,отзивчивостта на този до вас и желанието му и на вас да ви е добре. А ние хората се оплитаме само в някакви определения. Изисквания. Стремежи. Защо го правим? Защо си усложняваме излишно живота? Ако трябва да съм откровена мъжа мисли много по-изчистено и незатормозяващо. Дали му било за секса. Ами нека да му е,къде е проблема? Все едно на нас жените не ни се прави секс...
Та така,мисля,че дори да съм му само за секса-то това не е малко,при положение че мъжкото съсловие така изразява,че харесва дадено момиче.А и секса носи удоволствие и помага на организма. Защо да е нещо лошо? Защо да не пускаме на приближения си?
Секс или любов..а може би и двете..но във всеки случай,ако имаме дори само едното защо да не ни е достатъчно ?
Замисляли ли сте се ?
Замислял съм се. Сложно е, защото всеки разглежда нещата по различен начин. Много хора бъркат любовта и секса, а те са 2 доста различни неща. Затова и после се чувстват излъгани и употребени, просто защото са се самозаблуждавали. Всички харесваме секса, той е неизменна част от нас и ни доставя удоволствие. Любовта е друга, много по-сериозна категория, изискваща отдаденост и многобройни отговорности към някого.
Лично аз препоръчвам на младите хора секса - правете го, забавлявайте се, сега му е времето (естествено с предпазни средства). Ако прерастне в любов - толкова по-добре. Ако не се стигне дотам, пак няма да сте изгубили нищо.
Уфф по тая тема мога да говоря/пиша с часове. Имам наум толкова различни гледни точки, че не мога да ги събера в един пост.
P.S. Нещо към момчетата/мъжете - не лъжете жените, че ги обичате, когато всъщност искате само секс. Намерете точен начин да им покажете, че ги желаете сексуално, без да задълбавате в чувства. Те няма да ви откажат и ще ви е по-мирно на главата после.
ами седнете поговорете защото иначе се получават обърквания няма нищо страшно ..и според мен той търси секс ако и ти искаш...няма лошо
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Обаче, авторке, личи си, че на теб не ти пречи, ако е за едното е***e, ми тогава... К`фо ти пука?
хей просто си изкарай едно яко лято с това момче и кво ти пука дали той е с теб само заради секса или не?! ... секса му е майката хаха![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
На мене ми е чудно ... Защо питаш тук, като спокойно можеш да питаш него ?! Отиваш и му казваш " Искаш ли сериозна връзка с мен или искаш само секс ... ?! По дяволите какво целиш ?! "
От там нататък само времето и той ще ти дадат желания отговор ...
Хора, бъдете откровенни с половинките си, ако ще те да не са с вас ...
Марио
Ти случайно да си от Варна и да завърши испанската гимназия миналата година, май те знамПървоначално написано от SunShinePearl
![]()
по темата: и да е само за секс, лошо няма питай го какво иска като му кажеш че и да е само за секс няма проблем :P
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
искат само секс, ама рано или късно всеки си намира майстора и тогава става мазало![]()
Truth is only skin deep
иска да я тъпче като бидон с кисело зеле!Първоначално написано от winterfresh4o
![]()
Начи вижте сега.. ВСИЧКИ мъже искат секс.. просто има такива които умело се прикриват и такива които открито си заявяват.. и друг е въпроса че някои са готови да почакат а други не. Такава е мъжката психика.
Обещанието е учтива форма на отказване.