PDA

View Full Version : Приятели бяхме...

Zar4e
06-20-2010, 09:44
Познаваме се с нея от 2 годишни,това са над 10 години.Винаги сме били заедно,даже живеем в един блок,учим в един клас,седим заедно...Свърши се 7ми клас свърши,но това не е от значение сега...Лошото е,че това приятелство се разпада...Когато сме сами са най-хубавите ми мигове в живота!Но имаме много общи приятели и...като сме с тях е друг човек...Зарязвала ме е заради други,седяла съм сама на 2 метра от нея и другите и приятели...Но всичко и е простено,останал е само спомен от това...НЕ мога да и простя обаче едно.в дасакло дойдоха нови ученичи и аз седях по номер до един.Да го наречем Х.Та супер човек е този Х и бяхме супер приятели...Тя като разбра започна с нейните,как да кажа да се мота само около него и понежбе тя е доста развита и айде започна да и обръща повече внимание...Тя твърси,че хар едно момче,което също много държи на нея,ама като сме с него и други френдчета само се натискат...Е писна ми...Някво ходи с к*рвенските потничета,късите полички и тн....Ако хиодя с нея някъде ми е супер неудобно само някой да подвиква ей ти на колко си и тн...Поговорих с нея ама нищо...Не искам да става така.Искам да бъде както преди...Кво да направя вече?Говорих с нея-нищо,скарах се с нея-пак нищо освен малко сълзи...Вече и отказвамкато ме помоли да излезнем аз,т я и Х и после ми е гадно като видя техни снимки...Заради н ея Х ме заряза и вече не сме такива приятели каквито бяхме....Айде дайте съвет,с говорене не става,с какво тогава?Да се трепем,няма смисъл?Нищо няма да постигна :(

awerw
06-20-2010, 09:59
Приятели бяхме...
в гъзЪ се ебахме :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: неможах да се сдържа :razz: :razz: :razz: :razz:

SmilezZz
06-20-2010, 10:07
Имам чувството,че не сте били никакви "приятели"..Но както и да е..Ако искаш поговори с нея..Ако ли пък не,намери си други приятели и не се занимавай с нея..Намери си някакво занимание и така ще я забравиш по бързо :wink:

Zar4e
06-20-2010, 10:15
Еми нз...аз държа на нея много..за нея може да съм нищо,но за мен тя е много близък чоек..просто последната година нищо не върви...Както казах говорих с нея,но нищо.....Ся цяло лято ще си кръстосвам по планините с кучето,но пак...КАто сме си двете е супер,но като сме повече някак си всеки си ходи при групичката... :?

SmilezZz
06-20-2010, 11:22
Не знам..Разбирам те напълно,но не знам дали ако говориш още веднъж - ще стане нещо..Опитай се ако искаш,щом толкова държиш на нея..Обясни й,че така на ти е удобно и тем подобни..
Успех..Дано всичко се оправи

BebYlzZz
06-20-2010, 11:22
Просто хората се променят...не можеш да очакваш че човек цял живот няма да кривне от пътя. Явно сега има различни интереси, но по-нататък може би сама ще разбере грешките си. Опитала си се да й отвориш очите- не е станало...нищо повече не можеш да направиш. Но щом сте били толкова добри приятелки, значи че тя дори и да не го показва те обича, въпреки различията в интересите ви...