View Full Version : Пред дилема съм
В момента имам приятелка и сме заедно от месец и малко след време (няколко месеца или година) ако се стигне до там че да имаме възможност да правим секс и го направим (аз съм една година по оглям от нея) тя има ли право да ме съди за нещо ???
да, взима ти парите и ти ебава майката :D
Има право да те съди само за не добре свършена работа в леглото :D
Unabomber
06-20-2010, 11:01
Доста нескопосано си написал темата, без да кажеш на каква възраст си ти, нито тя...
Ако ти си пълнолетен и я насилиш, може да те съди.Това е.
gandalfepi4
06-20-2010, 11:01
ако правиш секс с нея докато е непълнолетна може да бъдеш съден за изнасилване от нея или семейството ѝ.
и все пак защо питаш това не са много хората, които се притесняват че ще бъдат подведени под съдебна отговорност от гаджетата си?
в момента съм на 15
питам защото доста често сами са се случвали кофти неща и ...
та има ли право или не когато и двете страни са непълнолетни
Тя няма право...
Родителите и имат право...
Какво те притеснява.. че ще те съди гаджето ти, след като ти е пуснала? :shock:
btw: Колко теми смяташ да пуснеш?
Grudi_SeXa
06-20-2010, 11:21
Ако не й докарваш редовно поне по няколко оргазма, ще те вкара в дранголника за поне 10 години. :D
ами тооооо там е проблема родителите и нещо не са ми фенове тя пита майка си дали ще я пусне да се видим и майка и казва еее нали имате скайп :(
bebito0o
06-20-2010, 13:53
пълни простотии,тя няма право да те съди..родителите й имат,но ако това стане,тя отива на гинеколог да се докаже,че има разкъсвания и насилие.Всичко което ти трябва да направиш е да не я нараняваш докато правите секс . 8-)
SmilezZz
06-20-2010, 14:53
Тя няма,но родителите й имат..Но едва ли ще ти се случи нещо,при условие,че тя се е съгласила да го правите
passi0n кое му е смешното от това може да зависи живота ми
някои мнения наистина ми помогнаха БЛАГОДАРЯ
traktor4o
06-20-2010, 16:06
С кви глупости му пълните главата на пича самоо....Като е на 15 кой и за какво ще го съди бе?
п.с.А майката като се дърпа оправи я нея първо,да си трае.
:D е това последното беше .................... :D
phenomenally
06-20-2010, 23:32
Имало скайп.. Ооо боже.. :razz:
dexterbg
06-21-2010, 05:39
Пич, не се притеснявай. Направи го, когато и двамата сте готови и го желаете.
YouDontKnowMe
06-21-2010, 13:15
Ама наистина ли ?
:lol:
BabyBluee
06-21-2010, 14:56
не е подсъдимо че не ставаш, спокойно :razz:
Callisto
06-21-2010, 15:25
Аз съм на 17 (момиче съм), а гаджето ми е на 14(момче е). Правим секс заедно от както аз бях на 16, а той на 13. Родителите ни знаят, но понеже сме били винаги много честни с тях, говорим си като големи хора и си казваме всичко никога не са ни правели проблеми. Знаят, че няма да предприемем нещо безотговорно и, че всичко ще е ок. Знаят, че ако се опитат да ни попречат нещата ще загрубеят и затова са на наша страна и ни подкрепят и помагат с каквото могат. Живеем заедно с гаджето ми от 10 месеца и нещо и още никой не ни е съдил, че правим секс. :D Родителите му имат право да ме съдят (въпреки че аз не знаех, че е толкова малък в началото и го мислех поне за 19 годишен) :D ...мутирала работа какво искате. Срещни се с родителите и (но и момичето да е с теб), седнете, поговорете, изяснете си нещата и докажи, че си достатъчно отговорен човек.
krem4et0
06-21-2010, 15:51
пълни простотии,тя няма право да те съди..родителите й имат,но ако това стане,тя отива на гинеколог да се докаже,че има разкъсвания и насилие.Всичко което ти трябва да направиш е да не я нараняваш докато правите секс . 8-)
Това не е точно така. Ако момичето е малолетно, т.е. под 14 години, сексът е наказуем, дори и да е с нейно съгласие. Не е необходимо да има разкъсване или каквото и да е. Може и тя да му е скочила на инструмента, но той е виновен за секс с малолетна. Така е по закон. Друг е въпросът как стоят нещата в действителност в нашата страна. Но, за да носиш някаква частична наказателна отговорност, трябва да си поне на 16. На 18 за пълна наказателна отговорност.
Eshrefov
06-21-2010, 17:33
passi0n кое му е смешното от това може да зависи живота ми
някои мнения наистина ми помогнаха БЛАГОДАРЯ :razz: След като от тва може да зависи живота ти закво рискуваш за 1 път :lol: .Иначе по горе се изказаха.
alexcheto0
06-21-2010, 18:22
Момче разби мее :lol: :lol:
Нали не си тръгнал да я изнасилваш.. тя ще си го поиска.. за какво да те съдят бе?! 8-) :booooomb:
krem4et0
06-22-2010, 07:03
Защото такъв е законът. Ако тя е под 14, сексът с нея е незаконен!
Grudi_SeXa
06-22-2010, 08:12
Което не спира 12-13 годишните да се порят. :D
ще те съдят до гроб за кутията ти презервативи
аУуууууууууууу
:razz: :razz: :razz: :razz:
alexcheto0
06-22-2010, 08:29
Защото такъв е законът. Ако тя е под 14, сексът с нея е незаконен!
аа не .. не е нормално да го правят деца под 14
krem4et0
06-22-2010, 09:10
Което не спира 12-13 годишните да се порят. :D
Това е факт, но в общия случай едва ли правят секс с 18+ годишен. Порочна практика, но какво да правим?
Grudi_SeXa
06-22-2010, 09:30
Нищо, просто отбелязвам фактите. Иначе обикновено го правят с някой пишлигар на техните години и после влизат тук да питат "той ми свърши на косата, бременна ли съм?"
Slynchiicee
06-22-2010, 11:00
Имало скайп.. Ооо боже.. :razz:
.. + :lol:
Кажи й че има и форум в който пишеш 8-) :lol: :lol: