View Full Version : Към момичетата: Какви момчета предпочитате?
stoteen4o
06-20-2010, 17:10
Кое за вас е по-важното в едно момче - мускулите или характера? :shock:
А може би двете? :P
MaLkaTa_LaDy
06-20-2010, 17:21
Мусколесто момче?! Грозно е. С добре оформено телосложение - да. Важен е както характера, така и визията. За това работи и по двете.
kalpazanka
06-20-2010, 17:23
Напомпани със зоб орангутани няма как да предизвикат интерес у мен. За капак ако наличието на мускули е комбинирано с липса на багаж "на втория етаж", момъкът бива безкомпромисно отписван.
Предпочитам момчета с нормално телосложение.
izlishna
06-20-2010, 17:24
Характера.. За какво ми е мускулест, безхарактерен идиот :)
ivcheto0o
06-20-2010, 17:28
Характерът .Мускулите се правят,характерът си остава :wink:
И все пак е най-добре и двете да са на ниво.
И не точно мускулест,а с добре оформено тяло.
XTREMEFREERIDE
06-20-2010, 17:38
Абсолютно. :)
Но пък не харесвам и ПРЕКАЛЕНО мускулестите. Предпочитам релефно тяло с леко изразени плочки и добре оформени бицепси спрямо големината на тялото. Все пак пропорциите правят голямо впечатление.
cherinka
06-20-2010, 17:56
Онзи ден осъзнах едно нещо. Може би го ПРЕОСЪЗНАХ.
Искам мъжа до мен да е преди всичко забавен! Забавен! Забавен! Забавен!
Вече това ми се изкачва на първа позиция в списъка с качествата, които трябва да притежава моята половинка.
Не искам почти нищо друго, освен шеговитост, забавност, лъчезарност и т.н...
Искам да се усмихвам, а едно небрежно погъделичване ми е съвсем достатъчно! Точно и това ми липсва с сегашната и ми липсваше в предишната "връзка".
Не искам мечти, планове, надежди за общо бъдеще и т.н. искам просто едно шибано погъделичване от време на време, щипкане по бузките, по коремчето, по дупенцето, по баджаченцето, позитивна настроена личност към живота, не искам да ми бъдат разказвани вицове, искам човека до мен да е забавен, мамка му :booooomb:
Онзи ден осъзнах едно нещо. Може би го ПРЕОСЪЗНАХ.
Искам мъжа до мен да е преди всичко забавен! Забавен! Забавен! Забавен!
Вече това ми се изкачва на първа позиция в списъка с качествата, които трябва да притежава моята половинка.
Не искам почти нищо друго, освен шеговитост, забавност, лъчезарност и т.н...
Искам да се усмихвам, а едно небрежно погъделичване ми е съвсем достатъчно! Точно и това ми липсва с сегашната и ми липсваше в предишната "връзка".
Не искам мечти, планове, надежди за общо бъдеще и т.н. искам просто едно шибано погъделичване от време на време, щипкане по бузките, по коремчето, по дупенцето, по баджаченцето, позитивна настроена личност към живота, не искам да ми бъдат разказвани вицове, искам човека до мен да е забавен, мамка му :booooomb:
много познато, за съжаление
anonymous708973
06-20-2010, 18:33
Напомпани със зоб орангутани няма как да предизвикат интерес у мен. За капак ако наличието на мускули е комбинирано с липса на багаж "на втория етаж", момъкът бива безкомпромисно отписван.
Предпочитам момчета с нормално телосложение.
Точно! :)
nefchi_bs
06-20-2010, 19:00
Както може да е мускулест и с добър характер,така може и да е някаква клечка с ужасен...Нямам претенций чак толкова големи,важното е да изглежда добре и да ми допада .
alonedark
06-20-2010, 19:34
Мускулести , със сини или черни очи...висок около 1 , 80 до 1 , 90 метра и с характер тип , като например , той да е активния...охх...нещо ии аз самата не мога да схвана кво пиша!!! :oops: :D :oops: :D
izlishna
06-20-2010, 19:40
Мускулести , със сини или черни очи...висок около 1 , 80 до 1 , 90 метра и с характер тип , като например , той да е активния...охх...нещо ии аз самата не мога да схвана кво пиша!!! :oops: :D :oops: :D
Май се издухваш в този момент :D
IndependentGirl
06-20-2010, 19:54
^ :lol:
Няма никакво значение дали ще е с мукули или не (но вече много мускулест изобщо не е мой тип).. И все пак ще ми е приятел, а не бодигард, нали? :?
Характерът има значение, но преди да опознаеш даден човек външността е първоначалното впечатление, с което оставаш, затова ще кажа, че харесвам поддържани момчета.. :]
^ :lol:
Няма никакво значение дали ще е с мукули или не (но вече много мускулест изобщо не е мой тип).. И все пак ще ми е приятел, а не бодигард, нали? :?
Характерът има значение, но преди да опознаеш даден човек външността е първоначалното впечатление, с което оставаш, затова ще кажа, че харесвам поддържани момчета.. :]
Точноо!!!
YouDontKnowMe
06-20-2010, 21:00
Характер. Не си падампо мускулестите чичковци ..
ScarletBite
06-20-2010, 21:26
Абе как може да делите хората на "мускулести" и "с хубав характер"?!
По-едрият мъжкар винаги печели борбата за женската. Законите на джунглата, законите на секса. Аз, като жена, имам нужда да се чувствам закриляна и е нормално да бъда привлечена от силни мъже. Силни, не груби. :wink:
Това е на физическо ниво.
Той трябва да бъде начетен и забавен, да ме стимулира интелектуално, за да задържи интересът ми.
Това е на умствено ниво.
Когато общуваме с хора, обменяме енергия. Нашите души трябва да си пасват като дупе и гащи, но и да са леко противоположни, за да се допълват. Трябва да има безсловесно разбиране и грижа. Уважение и незадушаваща любов.
Това е на духовно ниво.
Зависи колко мускулести..
Да речем, че ги харесвам с добре поддържано тяло, не някви борци..
mincheto
06-21-2010, 05:36
Мускулите са важни,но какво има в главата, и в сърцето е по -важно за мен.Мускулите може да ги направи,характера...много трудно се променя.
kalpazanka
06-21-2010, 05:40
По-едрият мъжкар винаги печели борбата за женската. Законите на джунглата, законите на секса.
Мнението е като задните части. ;)
Ако пред мен застане някой бодибилдинг маниак или нещо подобно на Митьо Крика, ще ми се изпарят законите на джунглата и секса моментално!
krem4et0
06-21-2010, 05:59
Никакви мускули. Много ми е грозно и неестествено.
FuCkInBuBbLeGuM
06-21-2010, 06:16
Характера разбира се... Кви мускули кво нещо?! Да, тялото му да е до няква степен стегнато, но не като ония дето са като четирикрилни гардероби.
И не точно мускулест,а с добре оформено тяло.
++.. 8-)
SunSetBeach
06-22-2010, 19:45
Характера разбира се... Кви мускули кво нещо?! Да, тялото му да е до няква степен стегнато, но не като ония дето са като четирикрилни гардероби.
razbi me twa garderoba :D:D (I AZ SYM NA twa mnenie)
Wse pak da ne e s pile6ki muskuli , da e silen i da moj da me za6titawa ama tolkowa muskulest e gadno :-D :)
WaterLilly
06-22-2010, 19:49
Не ме кефят мускулести. Някакви плашещи са ми, сякаш само да ме пипнат и ще ме счупят. :lol:
YouMakeMeSmile
06-22-2010, 19:57
бе зависи 8-) смисъл, не искам да са му пилешки ръцете, да има малко маса искам, да тежи повече от мене поне. смисъл, приятеля ми е перфектен, вего си харесвам. 8-)
минути за реклама.
soul1199
06-22-2010, 20:15
Кое за вас е по-важното в едно момче - мускулите или характера? :shock:
А може би двете? :Pмн тъп въпрос,много ясно,че характера