- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какви момчета предпочитате?
Кое за вас е по-важното в едно момче - мускулите или характера?
А може би двете? :P
Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!
Мусколесто момче?! Грозно е. С добре оформено телосложение - да. Важен е както характера, така и визията. За това работи и по двете.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Напомпани със зоб орангутани няма как да предизвикат интерес у мен. За капак ако наличието на мускули е комбинирано с липса на багаж "на втория етаж", момъкът бива безкомпромисно отписван.
Предпочитам момчета с нормално телосложение.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Характера.. За какво ми е мускулест, безхарактерен идиот![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
И не точно мускулест,а с добре оформено тяло.Първоначално написано от miminko
Абсолютно.Първоначално написано от miminko
Но пък не харесвам и ПРЕКАЛЕНО мускулестите. Предпочитам релефно тяло с леко изразени плочки и добре оформени бицепси спрямо големината на тялото. Все пак пропорциите правят голямо впечатление.
Онзи ден осъзнах едно нещо. Може би го ПРЕОСЪЗНАХ.
Искам мъжа до мен да е преди всичко забавен! Забавен! Забавен! Забавен!
Вече това ми се изкачва на първа позиция в списъка с качествата, които трябва да притежава моята половинка.
Не искам почти нищо друго, освен шеговитост, забавност, лъчезарност и т.н...
Искам да се усмихвам, а едно небрежно погъделичване ми е съвсем достатъчно! Точно и това ми липсва с сегашната и ми липсваше в предишната "връзка".
Не искам мечти, планове, надежди за общо бъдеще и т.н. искам просто едно шибано погъделичване от време на време, щипкане по бузките, по коремчето, по дупенцето, по баджаченцето, позитивна настроена личност към живота, не искам да ми бъдат разказвани вицове, искам човека до мен да е забавен, мамка му![]()
много познато, за съжалениеПървоначално написано от cherinka
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays
Точно!Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Както може да е мускулест и с добър характер,така може и да е някаква клечка с ужасен...Нямам претенций чак толкова големи,важното е да изглежда добре и да ми допада .
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Мускулести , със сини или черни очи...висок около 1 , 80 до 1 , 90 метра и с характер тип , като например , той да е активния...охх...нещо ии аз самата не мога да схвана кво пиша!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Май се издухваш в този моментПървоначално написано от alonedark
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
^![]()
Няма никакво значение дали ще е с мукули или не (но вече много мускулест изобщо не е мой тип).. И все пак ще ми е приятел, а не бодигард, нали?![]()
Характерът има значение, но преди да опознаеш даден човек външността е първоначалното впечатление, с което оставаш, затова ще кажа, че харесвам поддържани момчета.. :]
Първоначално написано от IndependentGirl
Точноо!!!
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Характер. Не си падампо мускулестите чичковци ..
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Абе как може да делите хората на "мускулести" и "с хубав характер"?!
По-едрият мъжкар винаги печели борбата за женската. Законите на джунглата, законите на секса. Аз, като жена, имам нужда да се чувствам закриляна и е нормално да бъда привлечена от силни мъже. Силни, не груби.
Това е на физическо ниво.
Той трябва да бъде начетен и забавен, да ме стимулира интелектуално, за да задържи интересът ми.
Това е на умствено ниво.
Когато общуваме с хора, обменяме енергия. Нашите души трябва да си пасват като дупе и гащи, но и да са леко противоположни, за да се допълват. Трябва да има безсловесно разбиране и грижа. Уважение и незадушаваща любов.
Това е на духовно ниво.
all day... all night... what the fuck?!
Зависи колко мускулести..
Да речем, че ги харесвам с добре поддържано тяло, не някви борци..
Мускулите са важни,но какво има в главата, и в сърцето е по -важно за мен.Мускулите може да ги направи,характера...много трудно се променя.
Мнението е като задните части.Първоначално написано от ScarletBite
Ако пред мен застане някой бодибилдинг маниак или нещо подобно на Митьо Крика, ще ми се изпарят законите на джунглата и секса моментално!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Характера разбира се... Кви мускули кво нещо?! Да, тялото му да е до няква степен стегнато, но не като ония дето са като четирикрилни гардероби.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Първоначално написано от ivcheto0o
++..![]()
razbi me twa garderobaПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
(I AZ SYM NA twa mnenie)
Wse pak da ne e s pile6ki muskuli , da e silen i da moj da me za6titawa ama tolkowa muskulest e gadno![]()
![]()
Не ме кефят мускулести. Някакви плашещи са ми, сякаш само да ме пипнат и ще ме счупят.![]()
бе зависисмисъл, не искам да са му пилешки ръцете, да има малко маса искам, да тежи повече от мене поне. смисъл, приятеля ми е перфектен, вего си харесвам.
![]()
минути за реклама.
Имало едно време..