.

Виж резултатите на анкетата: Харесвате ли мускулести момчета?

Гласували
37. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

9 24,32%
  • Не

5 13,51%
  • Зависи

23 62,16%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Град
    На третия етаж

Към момичетата: Какви момчета предпочитате?

Кое за вас е по-важното в едно момче - мускулите или характера?
    А може би двете? :P
    Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Мусколесто момче?! Грозно е. С добре оформено телосложение - да. Важен е както характера, така и визията. За това работи и по двете.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Напомпани със зоб орангутани няма как да предизвикат интерес у мен. За капак ако наличието на мускули е комбинирано с липса на багаж "на втория етаж", момъкът бива безкомпромисно отписван.
    Предпочитам момчета с нормално телосложение.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Характера.. За какво ми е мускулест, безхарактерен идиот
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Характерът .Мускулите се правят,характерът си остава
    И все пак е най-добре и двете да са на ниво.
    И не точно мускулест,а с добре оформено тяло.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Абсолютно.

Но пък не харесвам и ПРЕКАЛЕНО мускулестите. Предпочитам релефно тяло с леко изразени плочки и добре оформени бицепси спрямо големината на тялото. Все пак пропорциите правят голямо впечатление.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Онзи ден осъзнах едно нещо. Може би го ПРЕОСЪЗНАХ.
    Искам мъжа до мен да е преди всичко забавен! Забавен! Забавен! Забавен!
    Вече това ми се изкачва на първа позиция в списъка с качествата, които трябва да притежава моята половинка.

Не искам почти нищо друго, освен шеговитост, забавност, лъчезарност и т.н...
    Искам да се усмихвам, а едно небрежно погъделичване ми е съвсем достатъчно! Точно и това ми липсва с сегашната и ми липсваше в предишната "връзка".
    Не искам мечти, планове, надежди за общо бъдеще и т.н. искам просто едно шибано погъделичване от време на време, щипкане по бузките, по коремчето, по дупенцето, по баджаченцето, позитивна настроена личност към живота, не искам да ми бъдат разказвани вицове, искам човека до мен да е забавен, мамка му

Голям фен Аватара на lmao
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Онзи ден осъзнах едно нещо. Може би го ПРЕОСЪЗНАХ.
    Искам мъжа до мен да е преди всичко забавен! Забавен! Забавен! Забавен!
    Вече това ми се изкачва на първа позиция в списъка с качествата, които трябва да притежава моята половинка.

Не искам почти нищо друго, освен шеговитост, забавност, лъчезарност и т.н...
    Искам да се усмихвам, а едно небрежно погъделичване ми е съвсем достатъчно! Точно и това ми липсва с сегашната и ми липсваше в предишната "връзка".
    Не искам мечти, планове, надежди за общо бъдеще и т.н. искам просто едно шибано погъделичване от време на време, щипкане по бузките, по коремчето, по дупенцето, по баджаченцето, позитивна настроена личност към живота, не искам да ми бъдат разказвани вицове, искам човека до мен да е забавен, мамка му
    много познато, за съжаление
    So much anger aimed in no particular direction
    Just sprays and sprays

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Напомпани със зоб орангутани няма как да предизвикат интерес у мен. За капак ако наличието на мускули е комбинирано с липса на багаж "на втория етаж", момъкът бива безкомпромисно отписван.
    Предпочитам момчета с нормално телосложение.
    Точно!

Град
    In the middle of Nowhere
    Както може да е мускулест и с добър характер,така може и да е някаква клечка с ужасен...Нямам претенций чак толкова големи,важното е да изглежда добре и да ми допада .
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мускулести , със сини или черни очи...висок около 1 , 80 до 1 , 90 метра и с характер тип , като например , той да е активния...охх...нещо ии аз самата не мога да схвана кво пиша!!!

Цитирай Първоначално написано от alonedark
    Мускулести , със сини или черни очи...висок около 1 , 80 до 1 , 90 метра и с характер тип , като например , той да е активния...охх...нещо ии аз самата не мога да схвана кво пиша!!!
    Май се издухваш в този момент
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

^

Няма никакво значение дали ще е с мукули или не (но вече много мускулест изобщо не е мой тип).. И все пак ще ми е приятел, а не бодигард, нали?
    Характерът има значение, но преди да опознаеш даден човек външността е първоначалното впечатление, с което оставаш, затова ще кажа, че харесвам поддържани момчета.. :]

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    ^

Няма никакво значение дали ще е с мукули или не (но вече много мускулест изобщо не е мой тип).. И все пак ще ми е приятел, а не бодигард, нали?
    Характерът има значение, но преди да опознаеш даден човек външността е първоначалното впечатление, с което оставаш, затова ще кажа, че харесвам поддържани момчета.. :]

Точноо!!!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Характер. Не си падампо мускулестите чичковци ..

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Абе как може да делите хората на "мускулести" и "с хубав характер"?!

По-едрият мъжкар винаги печели борбата за женската. Законите на джунглата, законите на секса. Аз, като жена, имам нужда да се чувствам закриляна и е нормално да бъда привлечена от силни мъже. Силни, не груби.
    Това е на физическо ниво.

Той трябва да бъде начетен и забавен, да ме стимулира интелектуално, за да задържи интересът ми.
    Това е на умствено ниво.

Когато общуваме с хора, обменяме енергия. Нашите души трябва да си пасват като дупе и гащи, но и да са леко противоположни, за да се допълват. Трябва да има безсловесно разбиране и грижа. Уважение и незадушаваща любов.
    Това е на духовно ниво.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Зависи колко мускулести..
    Да речем, че ги харесвам с добре поддържано тяло, не някви борци..

Супер фен
    Мускулите са важни,но какво има в главата, и в сърцето е по -важно за мен.Мускулите може да ги направи,характера...много трудно се променя.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    По-едрият мъжкар винаги печели борбата за женската. Законите на джунглата, законите на секса.
    Мнението е като задните части.
    Ако пред мен застане някой бодибилдинг маниак или нещо подобно на Митьо Крика, ще ми се изпарят законите на джунглата и секса моментално!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Никакви мускули. Много ми е грозно и неестествено.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Характера разбира се... Кви мускули кво нещо?! Да, тялото му да е до няква степен стегнато, но не като ония дето са като четирикрилни гардероби.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    И не точно мускулест,а с добре оформено тяло.

++..

Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    Характера разбира се... Кви мускули кво нещо?! Да, тялото му да е до няква степен стегнато, но не като ония дето са като четирикрилни гардероби.
    razbi me twa garderoba (I AZ SYM NA twa mnenie)
    Wse pak da ne e s pile6ki muskuli , da e silen i da moj da me za6titawa ama tolkowa muskulest e gadno

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не ме кефят мускулести. Някакви плашещи са ми, сякаш само да ме пипнат и ще ме счупят.

бе зависи смисъл, не искам да са му пилешки ръцете, да има малко маса искам, да тежи повече от мене поне. смисъл, приятеля ми е перфектен, вего си харесвам.

минути за реклама.
    Имало едно време..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си