PDA

View Full Version : Какво да правя?защо все на мен :(

SladkotoPoly
06-20-2010, 20:06
здравейте, случвало ли ви се е да ви харесва момче известнно време,да ви казва че сте хубава и да ви ходи все след г*за и след това да започне да ви обижда,защото си мисли че харесвате друг или защото не му обръщате внимание...на мен ми се случи и е доста гадно незнам какво да правя,той за каква ме взема че си позволява да ме обижда ? и да си прави каквото иска и аз не реагирам,защото го харесвам и....... ХЕЛП
:(

izlishna
06-20-2010, 20:07
Не му обръщай внимание.. Как може да харесваш момче, което те нарежда, само това не ми е ясно :?

DaemonBoy
06-20-2010, 20:11
Не му обръщай внимание.. Как може да харесваш момче, което те нарежда, само това не ми е ясно :?Защото вече не може да го има

izlishna
06-20-2010, 20:33
Не му обръщай внимание.. Как може да харесваш момче, което те нарежда, само това не ми е ясно :?Защото вече не може да го има

Да! Което ме навежда до мисълта, че това е поредния автор на тема, който незнае какво иска и мисли само за своя кеф :)

SladkotoPoly
06-20-2010, 20:36

Да! Което ме навежда до мисълта, че това е поредния автор на тема, който незнае какво иска и мисли само за своя кеф :)
не е така знам какво искам

SladkotoPoly
06-20-2010, 20:37
ако няма да ми помогнете и да ми дадете съвет,по-добре не пишете :-)

Phobiaa
06-20-2010, 20:38
Ти уста нямаш ли??Как ще позволиш на някакъв пикльо да те нарежда а ти да седиш и да го слушаш??(втф).Как може да го харесваш?? :-o

SunSetBeach
06-20-2010, 20:40
Писането на кирилица е задължително.
Punisherrr

izlishna
06-20-2010, 20:41
Ти уста нямаш ли??Как ще позволиш на някакъв пикльо да те нарежда а ти да седиш и да го слушаш??(втф).Как може да го харесваш?? :-o

Не си прави труда да я съветваш, ние вече я посъветвахме, но тя иска съвети, а не иска да повярва, че е така и си държи на своето.. Няма как да накараш някой на нейната възраст включително и нея да поеме от съвета ти :)

SladkotoPoly
06-20-2010, 20:43
харесвам го ,защото се държеше много мило с мен и ми хареса страшно много,но след време започна да ме обижда явно има някакъва причина,незнам :( и какво да му кажа да започна и аз да го нареждам ли,и какъв е смисъла да се направя на голямата работа и тъй ще се обиждаме до .....незнам кога.Няма смисъл според мен,той е ядосан за нещо.

Phobiaa
06-20-2010, 20:45
Щом е ядосан за нещо.. разбери за какво и поговори с него!

SunSetBeach
06-20-2010, 20:55
Кирилицата е задължителна!
LadyDi

Wits
06-20-2010, 21:06
ако няма да ми помогнете и да ми дадете съвет,по-добре не пишете

държеше много мило с мен и ми хареса страшно много,но след време започна да ме обижда,защо ли...

Има ли смисъл да допълвам. Сигурен съм че се оправяш в живота добре и без нашите съвети.

SladkotoPoly
06-20-2010, 21:17
ако няма да ми помогнете и да ми дадете съвет,по-добре не пишете

държеше много мило с мен и ми хареса страшно много,но след време започна да ме обижда,защо ли...

Има ли смисъл да допълвам. Сигурен съм че се оправяш в живота добре и без нашите съвети.
защо си мислиш така?допълнии

ScarletBite
06-20-2010, 21:32
Ми на, кой знае на кого подражава... много ме дразнят момченца в предпубертетна възраст, обиждащи и тормозещи момичетата, които харесват! :?

Охх, не му обръщай внимание, учи си уроците!

Linns
06-20-2010, 21:56
Спри въобще да контактуваш с такъв човек, ебаси фурнаджийските лопати дет има..
По-добре избягвай въобще такива хора..

Princessani
06-21-2010, 13:14
здравейте, случвало ли ви се е да ви харесва момче известнно време,да ви казва че сте хубава и да ви ходи все след г*за и след това да започне да ви обижда,защото си мисли че харесвате друг или защото не му обръщате внимание...на мен ми се случи и е доста гадно незнам какво да правя,той за каква ме взема че си позволява да ме обижда ? и да си прави каквото иска и аз не реагирам,защото го харесвам и....... ХЕЛП
:( ми на всеки рано или късно му писва да ходи подър г*за на някой ,поговори нормално с тоя човек и се разберете и това,

mincheto
06-21-2010, 14:14
Дай му 0 внимание

SladkotoPoly
06-21-2010, 16:17
супер много ме дразни няма как да не му обръщам внимание :?

radybt
06-21-2010, 16:37
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".

slun4ice

bobito_th
06-21-2010, 18:12
супер много ме дразни няма как да не му обръщам внимание :?

когато не му обръщаш внимание ще му писне и няма да те закача.

Vasoto129
06-21-2010, 20:16
отговаряй му тупо и студено тва 100% ще го разкара :) :)

SladkotoPoly
06-21-2010, 20:19
отговаряй му тупо и студено тва 100% ще го разкара :) :)
но той не говори с мен,за да му отговоря той минава покрай мен и ме обижда... :shock: малко като децата от 2-ри клас :-D немога да го разбера това държание.

Hawy
06-21-2010, 21:24
Еми ,просто отиди при него и го питай защо прави така, изяснете си всичко. :)

Bixel
06-21-2010, 21:50
да е гадно е намери си друг

SladkotoPoly
06-22-2010, 13:04
[quote="Hawy"]Еми ,просто отиди при него и го питай защо прави така, изяснете си всичко. :)[/quote
това и ще направя,аз вече опитах,но той се махна ,когато отидох при него

Hawy
06-22-2010, 13:16
[quote=Hawy]Еми ,просто отиди при него и го питай защо прави така, изяснете си всичко. :)[/quote
Незнам ,отиди при неговите приятели и ги питай ,може те да знаят защо...

bobito_th
06-22-2010, 13:34
Еми ,просто отиди при него и го питай защо прави така, изяснете си всичко. :)[/quote
Незнам ,отиди при неговите приятели и ги питай ,може те да знаят защо...

от тва по-тъпо не бях чувала.. :?

SladkotoPoly
06-22-2010, 14:22
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".

slun4ice

IvUsHkA
06-22-2010, 20:01
Аз не можах да разбера той те е харесвал, а ти него не.Сега те обижда, а ти го харесваш така ли?

soul1199
06-22-2010, 20:14
не му обръщай внимание,явно е разбрал,че не може да те има и за това се държи така

SladkotoPoly
06-22-2010, 20:38
Аз не можах да разбера той те е харесвал, а ти него не.Сега те обижда, а ти го харесваш така ли?
нещо такова,но не точно.Аз имах симпатии към него,но не ги показвах много много.. :smt012

SladkotoPoly
06-23-2010, 17:47
не мога да намеря подходящ момент да говоря с него :-x :-x :-x

Paramour
06-23-2010, 18:01
нещо такова,но не точно.Аз имах симпатии към него,но не ги показвах много много.. :smt012

Значи още в началото си сгрешила. Ти си си виновна! Като не си му показала, че го харесваш ся що се оплакваш?! Еми ти си си виновна и толкова. Ся единственото, което можеш да направиш е да я отвориш тая уста и да му кажеш квот имаш да му казваш! Ако той иска да е с тебе ще сте заедно, ако не... риби в морето много...

и само един съвет: Преди да пускаш тема следващия път се замисли малко защо е станало така и намери грешката в себе си. ;]]

SladkotoPoly
06-23-2010, 18:08

Значи още в началото си сгрешила. Ти си си виновна! Като не си му показала, че го харесваш ся що се оплакваш?! Еми ти си си виновна и толкова. Ся единственото, което можеш да направиш е да я отвориш тая уста и да му кажеш квот имаш да му казваш! Ако той иска да е с тебе ще сте заедно, ако не... риби в морето много...

и само един съвет: Преди да пускаш тема следващия път се замисли малко защо е станало така и намери грешката в себе си. ;]]
може би си права... но к'во толкова съм направила че да си заслужа гадното държание и всички тези обиди ? :x

t0d1t0
06-23-2010, 19:06
С бившия ми бяхме така. Заряза ме заради някаква курва,деева и нещастника! Цял живот ще го мразя!!!

SladkotoPoly
06-23-2010, 20:02
С бившия ми бяхме така. Заряза ме заради някаква к***а,деева и нещастника! Цял живот ще го мразя!!!
и къде видя общото между двете истории ??

transformable
06-23-2010, 23:25

slun4ice

LoVe3e
06-24-2010, 10:32
Жената е като сянката гониш ли я бяга, бягаш ли гони те .... ти си същия случей.. когато те е харесвал и както ти се изрази ти е ходел по гъза ти не си му обръщала внимание и си си мислела как може да ходя с този айде бегаи и някакви такива.... Но след като той вижда, че не го харесваш и го пренебрегваш изведнъж ти започваш да го харесваш ... Момиче реши какво искаш ние не можем да ти помогнем ... Ако го харесваш му кажи и ставаите гаджета ако не го му кажи, че не ти е никакав, че да те обижда ...

SladkotoPoly
06-24-2010, 10:57
Жената е като сянката гониш ли я бяга, бягаш ли гони те .... ти си същия случей.. когато те е харесвал и както ти се изрази ти е ходел по гъза ти не си му обръщала внимание и си си мислела как може да ходя с този айде бегаи и някакви такива.... Но след като той вижда, че не го харесваш и го пренебрегваш изведнъж ти започваш да го харесваш ... Момиче реши какво искаш ние не можем да ти помогнем ... Ако го харесваш му кажи и ставаите гаджета ако не го му кажи, че не ти е никакав, че да те обижда ...
и като му кажа че го харесвам и той кво веднага ще каже ОК и аз много айде да станем гаджета да бе.. ще ми каже разкарай се

Paramour
06-24-2010, 11:03
може би си права... но к'во толкова съм направила че да си заслужа гадното държание и всички тези обиди ? :x
Ами яд го е, че не може да е с тебе.. тва е! Нямам идея какво друго се е случило и по какъв начин се е издразнил...
Защо не поговориш с него насаме. Аа и бтв това ме води до друг въпрос: Той кога те обижда: Като сте само двамата, в училище или като сте с други хора?

т.6
slun4ice

SladkotoPoly
06-24-2010, 21:22
изтрит коментар

SladkotoPoly
06-25-2010, 12:40
Искам да върна шибаното време назад ,искам да променя нещата ще направя всичко възможно,да не се стига до сегашното ми положение...чувствам се повече от отвратително,адски ми е гадно и още не съм говорила с него,няма как ,а скоро свършва учебната година и няма да го видя повече :-#
Моля те,Господи помогни ми

SmilezZz
06-25-2010, 13:02
А ти всъщност харесваш ли го ?
Той го е направил явно,защото те е ревнувал и е нормално да се чувства така..Но пък и да те обижда,не знам..Ако имаш чувства към него - поговорете,ако нямаш - то тогава да не ти пука..Момчета много

SladkotoPoly
06-25-2010, 14:22
А ти всъщност харесваш ли го ?
Той го е направил явно,защото те е ревнувал и е нормално да се чувства така..Но пък и да те обижда,не знам..Ако имаш чувства към него - поговорете,ако нямаш - то тогава да не ти пука..Момчета много
да харесвам го,опитах се да говоря с него,но той не иска и винаги когато отида при него е с приятели и като го извикам нали трябва да се прави на недостъпен пред приятелите си ли незнам... и ме разкарва на бързо.

LoVe3e
06-25-2010, 14:38
и като му кажа че го харесвам и той кво веднага ще каже ОК и аз много айде да станем гаджета да бе.. ще ми каже разкарай се

Мии ако и той те харесва ще станете щто да не станете? От каде знаеш на него какво му е в сърцето а ? Ако ти каже разкарай се напсувай го, счупи му носа и се разреви или си тръгни много ядосана аз така правя повярваи действа ....

VinDiesel
06-25-2010, 14:45
Той е още дете,марак и не на външен вид,пък може и на външен :D.Аз ,като се запозная с някоя,винаги започвам отначалото да се бъзикам с нея,да видя какъв й е характера.Когато бях по-малък(ученик) забиването на мадама ставаше, по по-детския начин.Ходех след гъза на някоя, след това и биех игнора и тя почваше да ходи по моя.Като биеш така игнор на някоя,засилваш чувствата й към тебе :)

Но това да те обижда е прекалено.Той сега се прави на мъж,понеже му тичаш след гъза и се чувства предаден.Прави се ,че не го интересуваш и те обижда ,защото си наранила мъжкото му его :)

SladkotoPoly
06-26-2010, 10:01
Той е още дете,марак и не на външен вид,пък може и на външен :D.Аз ,като се запозная с някоя,винаги започвам отначалото да се бъзикам с нея,да видя какъв й е характера.Когато бях по-малък(ученик) забиването на мадама ставаше, по по-детския начин.Ходех след гъза на някоя, след това и биех игнора и тя почваше да ходи по моя.Като биеш така игнор на някоя,засилваш чувствата й към тебе :)

Но това да те обижда е прекалено.Той сега се прави на мъж,понеже му тичаш след гъза и се чувства предаден.Прави се ,че не го интересуваш и те обижда ,защото си наранила мъжкото му его :)
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО !!!ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ МИ ДА СИ ГО ВЪРНА :) ДАНО УСПЕЯ :smt007

SladkotoPoly
07-01-2010, 23:16
не успях :smt068 загубих и надеждата ........

didi0804
07-02-2010, 11:03
Ами остави го,не трябва да му позволяваш да се държи така с теб.Няма значение кой е,какъв е или колко е хубав,той няма никакво право да те обижда

justonegirlwithonehope
07-02-2010, 12:38
Лапешки работи.

SladkotoPoly
08-04-2010, 12:32
мдаа лапе съм

notlike
08-04-2010, 15:07
Мъжете псуваме много повече от жените (и все пак, не по тях де). Кажи горе-долу какво ти казва, защото ако почне да се държи саркастично, значи те харесва. А ако се държи надменно, значи вижда, че не може да те има. Ако не те харесваше, нямаше да те обижда :) И все пак трябва да е пълен идиот, защото аз дори не си позволявам да ругая ку***те, а просто ги заобикалям..

SladkotoPoly
08-04-2010, 15:55
Мъжете псуваме много повече от жените (и все пак, не по тях де). Кажи горе-долу какво ти казва, защото ако почне да се държи саркастично, значи те харесва. А ако се държи надменно, значи вижда, че не може да те има. Ако не те харесваше, нямаше да те обижда :) И все пак трябва да е пълен идиот, защото аз дори не си позволявам да ругая ку***те, а просто ги заобикалям..
олигофренка,тъпанарка,мало умница, ,,бавна",грозна,овца,коза,свиня,мър� �а,мърша,псувни и т.н и т.н :shock: :oops:

SunSetBeach
08-04-2010, 19:28
Ама тези обиди ги казва и сега ваканцията без причина по скайп ли:ейтаака:стоите си (тои на линия ти на линия) и по4ва да се заяжда с теб ? :) :(

SladkotoPoly
08-04-2010, 21:21
Ами да нещо такова се получава не направо де,ами първо започва да се заяжда малко по малко и след това аз му казвам нещо накриво след заяжданиците му и тогава става работата.

SunSetBeach
08-04-2010, 21:45
Aми не му отговаряй на съобщенията.Съмнявам се 5 дена ако тте закача и не му отговаряш,ще продължи... :):):)

zlonamerena
08-09-2010, 16:57
Не му обръщай внимание, явно си мисли,че не може да бъде с теб,а те харесва много.. и си избива комплекстите като те обижда и нарежда.. не му обръщай внимание и ще се спре :P

InloveAgain
08-09-2010, 17:03
Ми .. доста тъп трябва да си,че да се държиш по такъв малумен начин..
Остави го,чуди се с какво да бъде интересен.. :x