Влез

View Full Version : Най-незабравимият ви рожден ден?

babyY
06-20-2010, 21:48
Най-незабравимият ви рожден ден? Идеи за следващият ви. Приготовления? Интересни тинеиджърски игри? Споделяйте!!!

babyY
06-20-2010, 21:50
Най-незабравимият ви рожден ден? Идеи за следващият ви. Приготовления? Интересни тинеиджърски игри? Споделяйте!!!

Аз лично мисля да го празнувам на квартира с преспиване пиене без родители и така дано всичко мине по план!

danibebi
06-20-2010, 22:08
Ем то всички са незабравими. :) Все пак,за следващия още не мисля,тъй като е далече. :-)

crazybebe
06-21-2010, 07:06
Ем то всички са незабравими. :) Все пак,за следващия още не мисля,тъй като е далече. :-)

+1

spexx
06-23-2010, 20:45
няма такъв ( :

Vasoto129
06-24-2010, 10:08
16ия ми :) :)

SmilezZz
06-25-2010, 08:56
Всеки рожден ден е по-хубав от предишния..Просто порасваме с една годинка и се променя начина ни на мислене,стилът - който харесваме..Музиката,която слушаме и т.н..И следователно - Всеки рожден ден се променя,дори и да има малка промяна :D

BiGBaDWolF
06-25-2010, 09:46
На всичките пием много и всичките ги забравям :( :D

Callisto
06-25-2010, 09:59
Най-незабравимият ми рожден ден беше в резиденция в Трудовец, която наехме. Вдигнахме огромен купон с много алкохол, храна(даже и няколко агнета направихме на жарта). Два дена сме купонясвали из резиденцията на фона на Rammstein и плувахме в басейна. Беше нещо велико, понеже всичките ми приятели дойдоха(всички хора от настоящето ми училище, полувината от старото ми училище и всичките ми останали приятели от София, Бургас, Видин, Петрич, Синеморец, Чехия, Естония и Италия. Стана нещо велико, но тази година смятам да го направя в къщата ни на морето близо до Созопол. Надявам се да се съберем двойно повече хора. :) Сега игри не знам до колко са нужни. Ние си пием, пушим наргиле, пеем олигофрендски песни до припадък(буквално докато не се свлечем по някоя стена и не легнем на земята да пием бира гушнати и да пеем) :D Надуваме групи от типа на Rammstein, Хиподил, Пропаганда, Ремонт и тн и става много забавно. Иначето често се случва да играем на покер(често и със залагане на дрехи). :D

koteto6840
06-28-2010, 21:03
14ят рожден ден няма да забравя никога :grin:

cool4eto0
06-28-2010, 21:19
тези които съм празнувала с най-добрата ми приятелка винаги са незабравими :D имаме 2 дни разлика и празнуваме заедно през няколко години :D

chocolatedidi
06-29-2010, 09:20
15 - тия ми рожден ден.Беше незабравииим !!! :-)

dqvolcheto9
06-29-2010, 09:48
14ят рожден ден няма да забравя никога :grin:

Хаха да ти кажа и аз никога няма да го забравя тоя твой рд :D :grin: Дивашко беше простоо :-)

francyzoi4ety
08-21-2010, 11:22
хахаха най-якия рожден ден,който съм имала ли?!
-Бях на 12 или 13 и тогава нашите се постараха наистина много,поканих много приятели от класа.Тортата ми беше едно огрооооооооооооооомно розово сърце с камъни имитация на сваровски които всъщност се ядяха.Беше наистина много хубаво,обаче имах една приятелка, която винаги много ми е завиждала за всичко, а тогава най-много за рожденния ми ден,защото техните нямаха такава финансова възможност,за да си позволят такъв голям рожден ден... таа когато донесоха тортата тя буквално от яд стана отвори вратата и си тръгна и после си спомням как я гонихме по пътя всички да се върне.. хахаха винаги многоо ми е завиждала за такива неща какви хора.. въобще не съм се фукала с това,че имам такава торта или нещо напротив споделях всичко с приятелите си :) :-P :grin:

sasha_90
08-21-2010, 11:28
Като се замисля...18-тият беше най-хубавия.Цял ден бях на язовира за риба(обичам да ловя риба),като се прибрах си писах с 1 много специален за мен човек.