Влез

View Full Version : Изненадка за рождения и ден

Rotate95
06-21-2010, 17:12
Здравейте! Приятелката ми има рожден ден след седмица и се чудя как бих могъл да я изненадам. Колкото и парадоксално да е, не обича цветя.

Имах идеята да публикувам една честитка в някой вестник, но търся що-годе приемливи цени. В "24 часа" е над 50 лева - цена, която не мога да си позволя. Дайте идеи къде още може (от София съм). Какво още бих могъл да направя? Бих искал да направя деня и наистина весел (тя се занимава с акробатика и се бои, че щом е на 15, вече остарява).

Предварително благодаря за помощта. Поздрави, Rotate95.

filmimilmi
06-21-2010, 17:27
И какво? Ще се видите същия ден с нея, ти ще носиш някакъв жълт всекидневник, ще седнете някъде в парка, ще го разлистиш и ще й покажеш кратка обявя 4x4 см, която гласи "обичам те мило". :lol: Съмнява ме, че след като останеш без пари, за да ти публикуват краткото послание, ще й направиш деня много весел... По-добре картичка с хубаво послание, плюшено меченце и 2 билета за кино... И това разбирасе при положение, че ще изхарчиш не повече от 20 лв, които предполагам си и подготвил като сума за съответния ден, вместо да ги дадеш само за обява, което май ти е някаква фикс идея и не мога да разбера защо...

Rotate95
06-21-2010, 17:41
Не, не е фикс, беше си просто идея. :)

alonedark
06-21-2010, 17:46
И какво? Ще се видите същия ден с нея, ти ще носиш някакъв жълт всекидневник, ще седнете някъде в парка, ще го разлистиш и ще й покажеш кратка обявя 4x4 см, която гласи "обичам те мило". :lol: Съмнява ме, че след като останеш без пари, за да ти публикуват краткото послание, ще й направиш деня много весел... По-добре картичка с хубаво послание, плюшено меченце и 2 билета за кино... И това разбирасе при положение, че ще изхарчиш не повече от 20 лв, които предполагам си и подготвил като сума за съответния ден, вместо да ги дадеш само за обява, което май ти е някаква фикс идея и не мога да разбера защо...

Тея..идеи стават...казвам ти щото съм момиче и супер много се кефа на плюшени меченца , зайчета и всякви други...ии два билета за кино като допълнителна екстра..иии ще и направиш деня наистина хубав...!!!

NaGaStYlE
06-21-2010, 17:57

Тея..идеи стават...казвам ти щото съм момиче и супер много се кефа на плюшени меченца , зайчета и всякви други...ии два билета за кино като допълнителна екстра..иии ще и направиш деня наистина хубав...!!!
няма какво да се добави вав случаи,че го празнувате наван ...

bobito_th
06-21-2010, 18:05

след това може да се пренесете у тях или у вас :D

givemereasontolive
06-21-2010, 18:17

след това може да се пренесете у тях или у вас :D

Измислихме го. :lol:

SmilezZz
06-21-2010, 18:47
Тази твоя идея не ми допада..Ако тя не обича да чете вестници,едва ли ще я види..А и си е доста скъпо,и то само за едно послание..Както и да е..Идеята на filmimilmi ми допада - плюшени играчки + билети за кино е идеално..Може да добавиш и още нещо,което тя ще се зарадва да го правите..

bebito0o
06-21-2010, 18:54
Тази твоя идея не ми допада..Ако тя не обича да чете вестници,едва ли ще я види..А и си е доста скъпо,и то само за едно послание..Както и да е..Идеята на filmimilmi ми допада - плюшени играчки + билети за кино е идеално..Може да добавиш и още нещо,което тя ще се зарадва да го правите..

+1 :) :) + идеята за у вас/ у тях след това

MaLkaTa_LaDy
06-21-2010, 19:09
О, по дяволите, излислете нещо интересно! Давам ти примери, можеш да се сетиш и за по-добри идеи.
1.Купуваш купийка във формата на сърце и вътре на сто [50 или колкото си решиш] лисчунца пишеш пожелания или пък пишеш обичам те на 100 различни езика.
2. Нещо подобно, но можеш да купиш балони и във всеки балон по едно пожелание.
3. Гривна/колеи с гравирана нещо специално за вас. Дали дата, дали послание, ти си знаеш.
4. Аз примерно много бих се зарадвала някой да направи торта специално за мен. [стига да не е от най-ужасните]
5. Можеш да поръчаш някаква карикатура на вас двамата
и така нататък и така нататък... Толкова ли не можеш да излислиш нещо, което да не е банално?

Z0mBay0
06-21-2010, 19:17
Така... Погледни това (http://www.namewithchain.com/) :) За рождения ден на приятелката ми и подарих сърце за връта по поръчка, в което беше написано "Х+Р" по страхотен начин :) Разгледай сайта, момчето прави страхотни неща ;) От Варна е, но не е проблем ако си от друг град... ;) Успех!

ЕДИТ: Ето го сърцето (http://img689.imageshack.us/f/snimki128.jpg/) за което обеснявах ;)

razores
06-21-2010, 20:00
Един хубав букет от рози :)

Rotate95
06-22-2010, 17:43
Благодаря за чудесните идеи! :) :grin:

Z0mBay0
06-22-2010, 20:40
Сподели после на какво си се спрял :P

Eclipsercho
06-23-2010, 03:28
Така... Погледни това (http://www.namewithchain.com/) :) За рождения ден на приятелката ми и подарих сърце за връта по поръчка, в което беше написано "Х+Р" по страхотен начин :) Разгледай сайта, момчето прави страхотни неща ;) От Варна е, но не е проблем ако си от друг град... ;) Успех!

ЕДИТ: Ето го сърцето (http://img689.imageshack.us/f/snimki128.jpg/) за което обеснявах ;)

Поздравления за невероятно оригиналната идея, приятелю. :)
Сайта ще си го запазя и определено ще се поръчва от там :grin: