- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изненадка за рождения и ден
Здравейте! Приятелката ми има рожден ден след седмица и се чудя как бих могъл да я изненадам. Колкото и парадоксално да е, не обича цветя.
Имах идеята да публикувам една честитка в някой вестник, но търся що-годе приемливи цени. В "24 часа" е над 50 лева - цена, която не мога да си позволя. Дайте идеи къде още може (от София съм). Какво още бих могъл да направя? Бих искал да направя деня и наистина весел (тя се занимава с акробатика и се бои, че щом е на 15, вече остарява).
Предварително благодаря за помощта. Поздрави, Rotate95.
Positive rate, gear up!
И какво? Ще се видите същия ден с нея, ти ще носиш някакъв жълт всекидневник, ще седнете някъде в парка, ще го разлистиш и ще й покажеш кратка обявя 4x4 см, която гласи "обичам те мило".Съмнява ме, че след като останеш без пари, за да ти публикуват краткото послание, ще й направиш деня много весел... По-добре картичка с хубаво послание, плюшено меченце и 2 билета за кино... И това разбирасе при положение, че ще изхарчиш не повече от 20 лв, които предполагам си и подготвил като сума за съответния ден, вместо да ги дадеш само за обява, което май ти е някаква фикс идея и не мога да разбера защо...
Не, не е фикс, беше си просто идея.![]()
Positive rate, gear up!
Тея..идеи стават...казвам ти щото съм момиче и супер много се кефа на плюшени меченца , зайчета и всякви други...ии два билета за кино като допълнителна екстра..иии ще и направиш деня наистина хубав...!!!Първоначално написано от filmimilmi
няма какво да се добави вав случаи,че го празнувате наван ...Първоначално написано от alonedark
Първоначално написано от NaGaStYlE
след това може да се пренесете у тях или у вас![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Измислихме го.Първоначално написано от bobito_th
![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Тази твоя идея не ми допада..Ако тя не обича да чете вестници,едва ли ще я види..А и си е доста скъпо,и то само за едно послание..Както и да е..Идеята на filmimilmi ми допада - плюшени играчки + билети за кино е идеално..Може да добавиш и още нещо,което тя ще се зарадва да го правите..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
+1![]()
+ идеята за у вас/ у тях след това
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
О, по дяволите, излислете нещо интересно! Давам ти примери, можеш да се сетиш и за по-добри идеи.
1.Купуваш купийка във формата на сърце и вътре на сто [50 или колкото си решиш] лисчунца пишеш пожелания или пък пишеш обичам те на 100 различни езика.
2. Нещо подобно, но можеш да купиш балони и във всеки балон по едно пожелание.
3. Гривна/колеи с гравирана нещо специално за вас. Дали дата, дали послание, ти си знаеш.
4. Аз примерно много бих се зарадвала някой да направи торта специално за мен. [стига да не е от най-ужасните]
5. Можеш да поръчаш някаква карикатура на вас двамата
и така нататък и така нататък... Толкова ли не можеш да излислиш нещо, което да не е банално?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Благодаря за чудесните идеи!![]()
![]()
Positive rate, gear up!