PDA

View Full Version : Психическо състояние.

Tasto
06-21-2010, 21:18
Чуствам се откачен в малка форма на това което наистина бошува в мен.
Наще до сега се караха майка ми излетя на някъде.Останахме аз и баща ми сега се чудя какво да правя.Разбирайки ,че съм още невзрачен към това какво се случва, но просто не мога мисля ,че утре ще си го изхфърля на някой и ще си вземе много.Ето вече и изреченията ми си губят смисъла от самия адреналин.Мисля си ,че не съм психи чески стабилен в момента и мога да направя много лоши неща.Сега ми идва да счупя нещо ,но мисля ,че на училище ще е по добре да си излея гнева.Въпреки ,че не мога да си контролирам гнева изцяло.Тц не знам вече какво говоря просто си изливам мъката....

SmilezZz
06-22-2010, 07:15
Опитай се да "държиш" гнева си..Т.е. да бъдеш спокоен..И да не правиш нищо лошо..
На всеки родителите му се карат,напълно нормално е това за едно семейство (може би) - но все пак това може съвсем да "унищожи" психиката ти..Бъди максимално спокоен и се опитай да не мислиш за това..

BiGBaDWolF
06-22-2010, 10:34
Избии ги сичките и им земи парите не се притеснявай ще влезнеш в затвора и ще си спокоен :)

iiordanova
06-22-2010, 10:39
Ако тренираш нещо .. си излей гнева в спорта.
Опитай се да не правиш обстановката още по-нажежена..
Излез навън и малко или много .. не мисли !
Прави това , което те успокоява. Ако пушенето те успокоява - пуши , ако някой човек те успокоява - обади му се , говорете и т.н. Намери своята доза .. успокоение.

SilverRain
06-22-2010, 19:04
:( откачен незнам дали си .... ама си скучен

Callisto
06-22-2010, 19:30
Аз като съм ядосана заключвам вратата, пускам метъл, ама звука на макс, че и до стадиона да се чува, взимам си една биричка, паля цигаря и сядам на перваза на прозореца да си рисувам, удрям стената или драскам графити по стените. Забрави за всички проблеми и прави нещо, което ти е приятно. :)