Здравейте всички!!! :) :) :)
Искам да помоля за помощ... търся онлайн тестове по английски, защото ще държа приравнителен изпит по английски език ниво 8 клас... сега съм 9 и не уча англ. в училище, а в училище европа... там сега ще бъда 1 сертификат, но въпреки това се притеснявам за изпита!!
Мерси много на всеки, който ми помогне!
защо не провериш в гугъла или в помагало
Училище европа то не е ли до борисовата градина
Мила,в същото положение съм.
Само че аз ще държа два приравнителни по английски-за осми и за девети клас.
Аз също досега не учех английски в училище,но ходя на уроци в Алианс.
На мен от училище ми дадоха един тест,който е бил за външно оценяване след осми клас и ми казаха да го попълня и когато тръгна на училище ще ми го проверят.Казаха,че ще ми помогне за приравнителния за осми клас.Освен това ми дадоха учебници,по които да уча и след като си ги минах вкъщи всичките,помолих да ми отложат изпитите до октомври месец,за да мога да ходя и на консултации по английски.Мисля,че ще се справя.
Препоръчвам ти същото-разбери по кои учебници са учили в осми клас,намери си ги и ги прегледай,направи си упражненията.Помоли да ти дадат теста за външно оценяване след осми клас по англ.На мене ми казаха,че ще ми помогне...Освен това не се притеснявай,щом ходиш в Училища Европа,ще се справиш.И аз съм учила там осем години и мога да те уверя,че докато бях там се справях перфектно по английски на каквито и тестове да бях подлагана.. :D
За онлайн тестове незнам,но аз смятам също да потърся...
Успех и не се притеснявай.. :)
Bukmopu кажи какво стана? успя ли да се преместиш? и какво горе-долу представляваше изпита?