View Full Version : Известни ли сте в училище ?
malibugirl
06-22-2010, 17:35
Здравейте , незнам дали има такава тема , но реших да напиша та известни ли сте в училище , как ви възприемат другите , защото в моето училище има много които се мислят за така наречените \" випове \" айде пишете :-P
аз по 'випове' разбирам сичките с напомпано самочуствие без покритие..
иначе познавам почти всички, ако това се брои за известност :D :D ся да видим в новото училище как ще е ;//
qg0dkata
06-22-2010, 17:40
иначе познавам почти всички, ако това се брои за известност :D :D ся да видим в новото училище как ще е ;//
И аз бях така. :lol:
SmilezZz
06-22-2010, 17:43
НЕ съм толкова известна,но повечето хора ме знаят..Не се мисля за "ВИП",защото и не съм..Просто тези - известните се гъзарят и тем подобни,за да привлекат нечие внимание и така..Няма смисъл да ги обсъждам.. :D
Pitashtiq
06-22-2010, 17:45
аз познавам всички и почти всички ме познават но по известен станах когато награждаваха за участие в областен кръг по олимпиадите :) иначе моето училище не е толкова напреднало та да има "випове"или поне само егоистите се смятат за такива
Мноу 8) :lol: :lol: :lol: Къв ВИП в даскало бе братле .. :lol: ОТмойта смяна сички ме знаят и от другата 8 класова,ма тва не значи,че сички ме харесват. :lol:
malibugirl
06-22-2010, 17:49
[/b] нямах предвид да ви харесват а да се правите на отворени на всеки втори и да правите проблеми щото в старото ми даскало беше така и сега в новото пак е така ...
:P
shakira96
06-22-2010, 17:52
Не, но не ми и трябва. 8)
Eisblume
06-22-2010, 17:55
Един от съседния клас чак в края на осми клас ми научи името /от осем години учим заедно/ - така че - НЕ съм изwестна, но предпочитам това на фона на 'ВИП" съученичките и съучениците ми. Щом никой не споделя интересите ми, няма да се навирам в разни измислени групи и класи, само за да бъда някаво фалшиво ВИП-че.
Не, но не ми и трябва. 8)
ImmortalSportFreak
06-22-2010, 17:59
В този смисъл не съм известна.Но ако имаш предвит много познанства в училище - да. 8)
[/b] нямах предвид да ви харесват а да се правите на отворени на всеки втори и да правите проблеми щото в старото ми даскало беше така и сега в новото пак е така ...
:shock: Аз не съм луда.Момичетата,с които се събирам,дъ кифли :lol: , то праат тва,ма то смешно,брат.Облегнат се на стената,мляскат неква дъвкаа,праат некъвв балонн ии викатт "Шшшш,ало,София,къв ти е проблема" :lol: И седи отсреща "нападнатия" и съ чуди как да им пукне балона в лицето. 8) И тъй,викам им аз " ко се закачати с петокласничка,уе" ии следаа отговор "тя ми казА,че съм курва"-тоест Пенка казала на Драганчо,че Даринка казала на Иванчо,че еди кой си чул как момиченцето ги обижда.И съ почват некви заплахии,чеее цял Люлин Сити щее и скочи и седим се хилим отстрани и мъ питат "Ти не си ли на наша страна ?!" :shock: И такаа .. Тва съ праи пред някойа батко фйешън,дет тряя го впечатлим.И отиваат мойте кукли при негоо и идваа деежурната фраза "такаа смее ние боксьоркитее" /щото в салона има два такива ръкавици и те ги сложиха,боксьорки съ/ :lol:
Не се заяждам,смешно е :lol:
malibugirl
06-22-2010, 18:22
да много даже
:razz:
:shock: Аз не съм луда.Момичетата,с които се събирам,дъ кифли :lol: , то праат тва,ма то смешно,брат.Облегнат се на стената,мляскат неква дъвкаа,праат некъвв балонн ии викатт "Шшшш,ало,София,къв ти е проблема" :lol: И седи отсреща "нападнатия" и съ чуди как да им пукне балона в лицето. 8) И тъй,викам им аз " ко се закачати с петокласничка,уе" ии следаа отговор "тя ми казА,че съм к***а"-тоест Пенка казала на Драганчо,че Даринка казала на Иванчо,че еди кой си чул как момиченцето ги обижда.И съ почват некви заплахии,чеее цял Люлин Сити щее и скочи и седим се хилим отстрани и мъ питат "Ти не си ли на наша страна ?!" :shock: И такаа .. Тва съ праи пред някойа батко фйешън,дет тряя го впечатлим.И отиваат мойте кукли при негоо и идваа деежурната фраза "такаа смее ние боксьоркитее" /щото в салона има два такива ръкавици и те ги сложиха,боксьорки съ/ :lol:
Не се заяждам,смешно е :lol: люлин сити маа фака :razz: :razz: :razz: :razz:
:shock: Аз не съм луда.Момичетата,с които се събирам,дъ кифли :lol: , то праат тва,ма то смешно,брат.Облегнат се на стената,мляскат неква дъвкаа,праат некъвв балонн ии викатт "Шшшш,ало,София,къв ти е проблема" :lol: И седи отсреща "нападнатия" и съ чуди как да им пукне балона в лицето. 8) И тъй,викам им аз " ко се закачати с петокласничка,уе" ии следаа отговор "тя ми казА,че съм к***а"-тоест Пенка казала на Драганчо,че Даринка казала на Иванчо,че еди кой си чул как момиченцето ги обижда.И съ почват некви заплахии,чеее цял Люлин Сити щее и скочи и седим се хилим отстрани и мъ питат "Ти не си ли на наша страна ?!" :shock: И такаа .. Тва съ праи пред някойа батко фйешън,дет тряя го впечатлим.И отиваат мойте кукли при негоо и идваа деежурната фраза "такаа смее ние боксьоркитее" /щото в салона има два такива ръкавици и те ги сложиха,боксьорки съ/ :lol:
Но те не са от Люлин,просто..така са боксьорките.Известни из цялата Софийска държава. :lol:
princesss8
06-22-2010, 20:22
Но те не са от Люлин,просто..така са боксьорките.Известни из цялата Софийска държава. :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Haker4ity
06-22-2010, 20:39
може да се каже че повечето ме знаят 8) ии аз познавам доста хора
ама ся ще видим в новия клас :D
Амии... Аз завърших тая година. Познавах се почти с всички, но нямах особено уважение към повечето ;) Малко бяха стойностните хора, защото повечето в даскалото ми бяха "гъзарчета с напомпано самочувствие без покритие"... Не бях от тях, a и по-добре :} Предпочитам да не се набивам много на очи... Който каквото иска да мисли за мен, за какъвто иска да ме мисли, въпроса е какво мислят близките ми ;)
nefchi_bs
06-22-2010, 21:27
Почти никои не ме познава от училище,но аз ги знам всичките кои са :D :D 8-)
darkPaladin
06-22-2010, 22:41
кой не знае гошо метъла?
в даскало бях бунтар и ми се кефеха просто отстоявах себе си и не съм се правил на голямата работа
с две думи бях малко против правилата :D
пп
не са ме наказвали за лошо поведение
Е*а ли го.. Сигурно.. Както го казаха преди мен.. Много ме знаят
[...],ма тва не значи,че сички ме харесват. :lol:
Vasoto129
06-23-2010, 05:57
не мисля че съм вип ама съм единствен по рода си и всичк ме познават :D :D :D
в миналото ми дск нямаше такива сички по групички и така тук там някоя кифла :o
sToyAncHo
06-23-2010, 16:22
миии от моята смяна ме знаеха сички (тфа са {1,2,3,4 и 5 кл не ги зачитам} 7,8 кл.), а от другата...ми 9,10,11,12 :-D ми да сички ме познават,а от учителската ме издирват дето им хвърлих пиратка през джама голямото :grin: :grin: :grin: забавно моментче си беше де.имаше много крясъци и разревани даскалки като се качвах. :grin: :grin: :grin: :grin: препоръчвам го на всеки бандит, който може да се укрие после де :D :-D
divabezs1rce
06-23-2010, 16:29
не мисля..
JustAngel
06-23-2010, 17:13
Почти всички деца от моето училище ме познават, ак0 това се брои за " известност " :D не знам ... да видим на есен в новото даскал0 дали пък неа " всички да ме познават " :grin: :lol: Никой няма да познавам :(
мхм :smt045
dark_angel3
06-23-2010, 18:24
Почти никои не ме познава от училище,но аз ги знам всичките кои са :D :D 8-) + 8-)
BlackRose7
06-24-2010, 16:01
В ново даскало съм - няма шанс да съм много известна от първата година. Иначе в моя клас има такива които се мислят за велики - ама всъщност са НИЩО.
krasiveli
06-27-2010, 19:35
май че в старото си даскало бях, защото много хора, които срещнах за първи път, знаеха как се казвам :lol: но не бих се нарекла "вип" :? сега ще видим в гимназията дали ще ме познават много непознати :D
Luscious_Heart
06-27-2010, 20:00
Имах едни във фейсбука, дето сами ме добавиха, но никога не ме отразяват в даскало. :)
По принцип аз в междучасията стоя в стаята или съм изцяло погълната от ядене навънка. 8-) Не ми трябват другите особено много. Това не е важно за мен.
brutaLxxbunny
06-27-2010, 21:10
Да.Най-голямата тъпня :? Надявам се сега да ме приемат,да замина и да започна на чисто,без филми.
ZiggYSTarDust
06-27-2010, 21:20
Се едно,че има значение след 15 години,дали си бил газара на даскалото или пича на класа.Това са пълни глупости според мен всички сме равни,но има някой които имат високо самочувствие и си мислят,че са повече от всички други.
Иначе по темата,аз познавах всички,но всички ме мразеха... :P
remix1912
06-27-2010, 21:41
В старото сигурно бях,щото участвах в концерти и нямаше как да не ме знаят ,но в новото май съм си регионално известен(в класа и около него малко).
Не се заяждам,смешно е :lol:
честно,нищо не разбрах ;d
Afterbirth
06-28-2010, 07:46
Не, не съм. И не ми е проблем.Знаят ме там някакво количество хора, но попринцип не съм от известните.Популярността е тежест, която нямам желание, нито виждам смисъл да нося.
bloodyred
06-28-2010, 09:12
В старото училище, почти всички ме знаеха, и аз познавах почти всички, но това за известност ли се счита?! Хубаво е да имаш познанства с доста хора, но в никакъв случай това не те прави известен, хах .. ;]]
DaemonBoy
06-28-2010, 09:14
В известна степен да. Познаваме се с по-големите, сред по-малките съм си чувал името 1-2 пъти
Ми в моето бившо училище наистина ме познаваха много хора , да хубаво е да имаш повече познати , но да си чуваш името от петокласници и да ти хвърлят някакви нагли погледи или да ти се подмазват 8) Незнам просто пях и няколко пъти, бях солиска сигурно за това. Но наистина не съм се чувствала като ВИП
Не не ми и трябва няква смотла с прическа и 1 тон фдт и високи токчета вижте ме аз към кифла.
:)
Да,аз съм ВИП,направих си рок банда и съм капитан на отбора по ръгби и харесвам само нафукани руси мацки.А чеки да си спра американския филм бе,много ги дзяпам,направо за закуска! 8-)
ми може да се каже че съм известна но не и вип вс ме знаят даже и тея от 3-4 кл. :D :D :D аз съм за 7-ми :D
nicolepcd
06-28-2010, 19:53
Не :lol:
cool4eto0
06-28-2010, 21:09
аз познавах всички от 7ми клас ама тая година като го няма ще тряя да се запознаем с по-малките :D :D :D
Tankpush
06-28-2010, 21:25
не
Elenichkaa
06-29-2010, 08:42
Ми знаят ме(то в даскало всички си се знаем,поне по физиономия),но има и по-известни да!Но аз НЕ искам да съм от тях!
s0b1esk1
06-29-2010, 13:26
кви ли не истории витаят за мене.. не ВИП а ЛЕГЕНДА :lol:
miishell
06-29-2010, 15:36
мм в старото даскало, абсурд да е имало някой, който не знае коя съм..... сега съм в нов град и логично в ново даскало.... че разбраха коя съм, разбраха.. ама май много, много не им се нравя, че доста им сипах . :D
elz95sladki64etoy
06-29-2010, 16:29
ами тези които са от 7 клас нагоре ме знаят ама иначе до 5ти клас не 8-)
Ssimonka
06-29-2010, 17:19
Почти всички деца от моето училище ме познават, ак0 това се брои за " известност " :D не знам ... да видим на есен в новото даскал0 дали пък неа " всички да ме познават " :grin: :lol: Никой няма да познавам :(
++ .. :)
кви ли не истории витаят за мене.. не ВИП а ЛЕГЕНДА :lol:
:lol:
BiGBaDWolF
06-29-2010, 21:53
Да.. Простаците са винаги на мода и винаги са център на внимание ! Аз съм ЛЕГЕНДА... 8-)
Мм познавам всички нзз това ако се брой за известност :D
Мразя тия дето се правят на кралици и крале и си мислят, че земята се върти около тях (направо ми се драйфа от такива) Иначе в класа ми (бившия клас) всички ме знаят или като момичето което играе футбол и се бие с момчетата или като мръсницата :oops: или като шегаджииката :D :D :D
същото .. !
[/i]
stephanieee
06-30-2010, 09:55
Еми сега съм за 8 клас ии незнам как ще е в новото даскало :D В старото всички ме познаваха и аз познавах почти всички :D
pitbullxx
06-30-2010, 10:28
В училище бях бунтар. 8-) Просто отстоявах себе си и се борих за това ,което исках и защитавах другите. :)
НЕ ! .. само си се познаваме двата 8-ми класа 8-)
Force_bladeR
06-30-2010, 15:14
ДА! ИЗВЕСТЕН СЪМ КОЛКОТО АЗИС НА РОМИТЕ!!!
RecoveryNY
06-30-2010, 17:57
Не съм известна и това донякъде ме дразни,защото в нашата гимназия да си известен означава всички да те познават,а мене тук не ме познава почти никой. :-o
Иначе да си известен не е кой знае колко важно,важното е да намериш няколко дружки и компания,пък другите могат да си гледат работата.Не ме бърка толкова,че не съм известна. 8)
OtkrovennoBezrazlichna
06-30-2010, 18:30
намирам си приказка с почти сички
BlackEyedPeas
06-30-2010, 18:46
Еми по физиономия ме знаят, но иначе, не се познаваме ..
MyHomeBooks
06-30-2010, 19:39
Оууу дааа. От всеки випуск имам човек с който да съм гъста 8)
MyHomeBooks
06-30-2010, 19:42
Оууу дааа. От всеки випуск имам човек с който да съм гъста 8)
elito0o0o0
06-30-2010, 19:47
епа, в миналото даскало бях, ся съм нова в т`ва ама пак познавам доста хора..
GoTiNiA29
06-30-2010, 19:54
аз под випове разбирам сички тея дет са фрашкани с пари :D :-D :D :-D
KaramiteV
07-25-2010, 20:59
Оффффф хора ставате банални!
Какъв "VIP" в училище. Училището е за учене!
И какво означава "VIP"... Да си облян с пари , да носиш маркови очила , дрехи , да си имаш някво яко гадже и то фрашкано до шията с пари..... :X И да се чудят завистливите хора в кой ъгъл да те натиснат и да ти откраднат парите ..... :X ( И то незнаеш парите от какво са изкарани) ......
И какво и аз нося скъпи неща по-мене но отново не се правя на "VIP" ... Като си богат не те прави "VIP" аз не искам да ми е пълен джоба с пари искам главата да ми е пълна ;) и без пари може да се живее. Аз съм живял 6 години с 50 стотинки на ден , ама това ме направи човек лишавах се от много работи. Но с времето нещата се промениха (започнах да уча да спортувам и с това си изкарах хляба и сега стигнах до максимума за 8 клас момче ) Нося ланец за 3000 лева , часовници маркови , дрехи , очила и глупости но това отново не ме прави "VIP" . За мене всички са с равни права (бедни , богати) всички са хора.
А за училището цялото училище ме знае но отново и това не ме прави "VIP" .
WaterLilly
07-25-2010, 22:03
Не, вероятно почти никой не ме знае извън класа ми. :lol:
Не, вероятно почти никой не ме знае извън класа ми. :lol:
ето го и най-честния човек 8-)
OtkrovennoBezrazlichna
07-26-2010, 09:51
вери импортант пипъл няма в мойто даскало
всъщност мойто даскало е най забутаното и за тва сички се знаем :DD:
Моето училище е ОУ и от прогимназиалния етап почти всички ме познават...
Ама от мъничките около 10 души...
ch0purche
07-27-2010, 23:41
:D Не съм известна,не изявявам и огромно желание :grin: :grin: така си ми е перфектно!!
Има много "ВИП" ..или поне те се мислят за такива..хъъх .. еми в моите очи изглеждат мноогоо .. интересно :D :D направо пфффшш..
:? :? Няяхх ... да се спасяват!Тия дето създават проблемите ..се мислят за нещо..там.Изправят ми се 2-3 срещу 1 .. и вече караници, :D :D ем тва е много тъпо .. ся и кво като еди кой си казал,че другия и е такъв и онакъв .. :? с бой и караници нищо няма да се промени .. мнението си остава една и също ... :razz: Диишш... :D :D
Тия префърцунените .. яко игноооррр :P :grin:
Оффффф хора ставате банални!
Какъв "VIP" в училище. Училището е за учене!
И какво означава "VIP"... Да си облян с пари , да носиш маркови очила , дрехи , да си имаш някво яко гадже и то фрашкано до шията с пари..... :X И да се чудят завистливите хора в кой ъгъл да те натиснат и да ти откраднат парите ..... :X ( И то незнаеш парите от какво са изкарани) ......
И какво и аз нося скъпи неща по-мене но отново не се правя на "VIP" ... Като си богат не те прави "VIP" аз не искам да ми е пълен джоба с пари искам главата да ми е пълна ;) и без пари може да се живее. Аз съм живял 6 години с 50 стотинки на ден , ама това ме направи човек лишавах се от много работи. Но с времето нещата се промениха (започнах да уча да спортувам и с това си изкарах хляба и сега стигнах до максимума за 8 клас момче ) Нося ланец за 3000 лева , часовници маркови , дрехи , очила и глупости но това отново не ме прави "VIP" . За мене всички са с равни права (бедни , богати) всички са хора.
А за училището цялото училище ме знае но отново и това не ме прави "VIP" .
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
NoOneElse
07-28-2010, 14:55
VIP = A very important person ... такива са Бойко Борисов, (дам, дам, и той също) Георги Първанов, Аню Ангелов, от световен мащаб - Тони Блеър, Жозе Мануел Барозу. Хах...некви лапетии на по 14-15 години ми разправят, че са били "VIP"-ове.....моооля ти сееее :lol: Това, че си седнал в сепарето за VIP гости в DoubleVision, не те прави такъв, или имаш 50лв. в задния джоб на дънките.
Famous, не е равно на VIP!
Nafarforii
07-28-2010, 15:29
Нося ланец за 3000 лева , часовници маркови , дрехи , очила :D :D :D
Кой те е питал колко ти струва ланеца, бе? Тцтцтц...
SladkaZagadka
07-28-2010, 19:39
Средна изввестност, така да се каже . Въобще не се смятам за "ВИП", напълно нормално момиче съм . Въпросните хора, които се смятат за известни са няколко хлапачки с тетрадки за по 50 лв с камъче "Сваровски", дъщери на няколко известни личности и самочувствие на макс .
chychkaAa
07-29-2010, 09:06
на4и аз са 6е сам 8 клас а в старото ми даскало ме познаваха само от моя клас а от другите си 4увах името и то гре6но :D така 4е аз не сам вип и не искам да бъда 8)
KumchoValcho
07-29-2010, 09:40
Кой те е питал колко ти струва ланеца, бе? Тцтцтц...Ех, злобари бее
Друго искаше да каже човека, ама вие злобейте, завиждайте, дееба злобата
Nafarforii
07-29-2010, 12:13
Кой те е питал колко ти струва ланеца, бе? Тцтцтц...Ех, злобари бее
Друго искаше да каже човека, ама вие злобейте, завиждайте, дееба злобатаМа що си толкова скромен кажи и твоя ланец колко струва. :lol:
Човека каквото искаше да каже си го каза. Съгласен съм с повечето неща, ама не съм съгласен да се гъзари тука.
П.П. Обади се на г-жата си по БЕЛ и я питай какво трябва да има след всяко изречение...
ilko0214
07-29-2010, 19:43
Кой те е питал колко ти струва ланеца, бе? Тцтцтц...Ти да не си си спестявал тея 50ст. през 6-те години. :lol: Щото нали знаеш че това са 3кг., то ше е ебати смешното :D
БТВ. А моя ланец е за 10,000лв. 8) 8-) 8-)
По темата: В старато не бях "Вип", но ме знаеха всички.., в новото не знам как ще е... 8-)
Ми във (вече) старото ми даскало бях известен , всички знаеха кой съм , не всички ме познаваха лично. Сега във новото се надявам отново да е поне тъй :-D
remix1912
07-29-2010, 22:05
Предполагам доста хора знаят кой съм,но малко ме познават лично.
Еми да дойдат да се запознаят ле...
Пфф познават ме в училището... по коридорите непрекъснато ме поздравяват, но чак пък да съм известен...
dis0bedient
07-29-2010, 22:42
училището е малко и сички се знаеме чак известна нз ама сички сме на едно :grin:
justsmil3
08-05-2010, 13:59
Пуснато на: Вто Юни 22, 2010 8:38 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
иначе познавам почти всички, ако това се брои за известност ся да видим в новото училище как ще е ;//
radeberger
08-05-2010, 20:51
Не бих казал , че съм известен . Познавам доста хора , но има много които ги знам само по физиономия.
Sir9Maximilian
08-05-2010, 23:36
Да,разбира се ! Аз съм БраТ пиТъ в мойто даскалу xDD :oops:
teodorakehaiova
08-18-2010, 20:30
][/color]Абе вий луди ли стее .. :D на мене класната все ми бъркаше името .. вие за известност ми говорите тука 8-) 8-) 8-)[color=red
cappuccin0
08-18-2010, 21:34
ахахах, мне !
drakon44
08-18-2010, 22:25
ами да знаят ме,ама никои по име а по 1 доста кофти прякор,но върпоса е че като движа из коридорите повечето ме знаят,ама никои неми знаеи истиснкото име :D :D
pentxayc
08-18-2010, 23:20
аззз съммм випчитууууууу майнааа
Inn0cenCe
08-19-2010, 10:35
Известна съм, но това не значи, че се мисля за нещо повече от дурите. : )
eatshitsfuckinbitchezhah
08-19-2010, 10:40
Известна съм, но това не значи, че се мисля за нещо повече от дурите. : )е не :lol:
mim4enceto00
08-20-2010, 09:33
Ами ние нашия клас всички ни знаят! Щото пети клас се въртяха някви интрижки, глупости... Освен това никой не знае другите от шести и седми клас(вече пети и седми :) ). Само от нашия випуск сме си.
Почти всички ме знаят от другите класове и с повечето от тях се разбирам. :)
А в класа сме разделени на групички. Първата групичка е тази на кифлите( :lol: мноо са смешни! Сичките едни дебели със 130 тона грим и носят само черно и розово! А пък иначе са... тотални ДВОЙКАДЖИЙКИ! Не могат и тройка да изкарат без да препишт отнякъде...). Другата групичка сме няколко хора, фр сме всичките, най-известни сме сред другите класове, ама в нашия кифлите се мислят за "най-". Другата групичка е на момчетата. При тях няма известност, те всичките се знаят и са бфф. А пък последната групичка (тази на единаците) са всички останали, от които всеки си има приятел(и той от групичката) или пък се мъкне с кифлите, ама не им е бфф.
Здравейте , незнам дали има такава тема , но реших да напиша та известни ли сте в училище , как ви възприемат другите , защото в моето училище има много които се мислят за така наречените \" випове \" айде пишете :-P
чакай сеа.. има разлика между за какво те имат другите и за какво се имаш ти... а за какво другите мислят за мене ми е през кобура..
мда,даже много.Миналата година имаше School Talents и бяхме група 3 момчета и го спечелихме,като заслугата беше основно моя 8) има си предимства да те знаят всички,по коридорите много ме поздравяват...даже едни бяха почнали да ни копират ама се разправихме стях :D
Ами ние нашия клас всички ни знаят! Щото пети клас се въртяха някви интрижки, глупости... Освен това никой не знае другите от шести и седми клас(вече пети и седми :) ). Само от нашия випуск сме си.
Почти всички ме знаят от другите класове и с повечето от тях се разбирам. :)
А в класа сме разделени на групички. Първата групичка е тази на кифлите( :lol: мноо са смешни! Сичките едни дебели със 130 тона грим и носят само черно и розово! А пък иначе са... тотални ДВОЙКАДЖИЙКИ! Не могат и тройка да изкарат без да препишт отнякъде...). Другата групичка сме няколко хора, фр сме всичките, най-известни сме сред другите класове, ама в нашия кифлите се мислят за "най-". Другата групичка е на момчетата. При тях няма известност, те всичките се знаят и са бфф. А пък последната групичка (тази на единаците) са всички останали, от които всеки си има приятел(и той от групичката) или пък се мъкне с кифлите, ама не им е бфф.
гледам кво пишеш и ми се плаче... от смях естествено.. първоначално да ти кажа - не завиждам, спокойно :) "бфф"?! за теб дума "приятел" няма ли?! По твойто разпределение аз в моя клас съм единак, щото с кифлите (и аз не мога напоследък без да преписвам, тва не ме прай двойкаджия, сешисе? Има разлика между преписване и преписване.. :D ) не се разбирам (нямам и намерение), с тия световноизвестните (към които явно попадаш и ти в твоя клас) нямам кво да си кажа, а и са ми леко противни.. и ми остава един-двама, с които мога да си поговоря като човек :)
Отделно си имам познати из другите класове... ама чак за известност не мога да говоря..
MidnightTornado
08-20-2010, 16:39
Може да се каже :?
KaramiteV
08-27-2010, 21:18
Кой те е питал колко ти струва ланеца, бе? Тцтцтц...Ти да не си си спестявал тея 50ст. през 6-те години. :lol: Щото нали знаеш че това са 3кг., то ше е ебати смешното :D
По темата: В старато не бях "Вип", но ме знаеха всички.., в новото не знам как ще е... 8-)
govorim zlaten ;]
eto ti link se uveri 26 g zlato e http://www.chafeto.com/index.php?productID=411 ;]
florence
08-27-2010, 21:27
govorim zlaten ;]
eto ti link se uveri 26 g zlato e ;]
Първо, това че си дал линк към онлайн магазин не означава, че го имаш наистина. Второ, този ланец не е 3000лв., а половината (грубо казано). Трето, самият факт, че имаш нужда да споделиш стойността на ланеца си в тема със съвсем друга насоченост,.. ме разсмива.
И не, не съм популярна.
KaramiteV
08-27-2010, 21:31
И не ме разбирайте че се гъзаря.
А й ако искаш вярвай нали аз си знам че го имам .
Второ ланеца е купен преди 2 години
znamli11neznam
08-27-2010, 22:52
Макар и да не го правя нарочно.. И в миналото и в сегашното .. Се знаем с почти всички .. Но сигорно е хубаво и да си еди кой си, който няма толкоз много познати и общува с тесен но приятен за него кръг от хора ..
Относно смешника по горе с готения ланец.. Млъкни бе смешник ... :?
LorraBaby
08-27-2010, 23:24
Ми да всички ме познават .. аз съм най-лудата от момичетата с най-странния стил .. мога да се похваля с тфа че малките ми имат респект 8) ма се пак училището ми е до 8 клас а са съм 7 .. от 4 клас станах по-нахакана, но бързо ме научиха :)
BabyBluee
08-27-2010, 23:28
Ей такива 'випове' най-обичам да им смъквам самочувствието.. На 2 приказки и вече реват в тоалетната.. :booooomb:
nekabudelqto
08-28-2010, 15:00
Е*а ли го.. Сигурно.. Както го казаха преди мен.. Много ме знаят
[...],ма тва не значи,че сички ме харесват. :lol:
December
08-28-2010, 15:29
Амии и аз не знам :lol: Това някой друг трябва да го каже.
Мене целият град ме е виждал защото поне 5 пъти на година излизаме целият театър и правим нещо като представления с разни пиески и подобни.И предполагам,че са ме мервали разни хора,но дотам.Те хората ме виждат,но аз не съм приятелски настроена.И не допускам много хора край мене,така че...
От класа ми всички почнаха да се променят много,изпокарах се със най-добрата си приятелка защото и тя почна като тях и така.Като цяло се нямам с почти никой.
Главно се мотам с гаджето ми(дето ме дразни,ама се привързах към него и не искам да се разделяме) и неговият най-добър приятел,който е голям пичага :D И със хорицата от театъра,които не са ми някакви супер приятели,ама пак стават.
Мммм,като цяло бих казала,не.И се радвам,че не съм (:
baby7878
08-28-2010, 15:31
Ами в училище...не не съм ''ВИП'' И НЕ ИСКАМ ДА БЪДА :D Повечето хора ме знаят и ме възприемат добре без да съм ''ВИП'' 8-)
И не ме разбирайте че се гъзаря.
А й ако искаш вярвай нали аз си знам че го имам .
Второ ланеца е купен преди 2 години
Олее,,ако знаеш пък нас колко ни интересува дали го имаш или не :lol:
То за 3000 лв и аз имам неща ама не се фукам :P А и тва е тема дали си известен в училище или не !
Иначе за мен: не съм известна в училище,но не ми и трябва,не ме интересува кво мислят за мен няквии малоумници... :lol:
eManyeLa
08-28-2010, 20:42
Абе това не съм известен, но и не искам е избиване на комплекси, всеки иска да е от онези, на които всеки се бори за приятелството, на които никой нищо не може да им каже. Отстрани погледнато кой е пък този какво има повече от мен че е известен/отворен/вип , но не всеки е такъв и се оправдава с това че тези са въздух под налягане и че не иска да е като тях,но всеки иска поне веднъж да разбере какво е да си от тези. И сега ще се намери някой, който да отговори на коментара ми че съм в грешка но няма да е от вип-овете А до това дали съм известна, известна съм дотолкова че да не съм от безмозъчните лигли и лигльовци, а просто движеща с тях(надявам се хората да виждат разликата :-x)
^ Ми за мен не е важно да имам приятели в училище,важно е извън училище! Пък и то както се казва познати много приятели-малко :)
BabyBluee
08-28-2010, 20:55
Не ми пука дали съм известна.. знаят ме, ама не се водя някаква 'ВИП' персона..
Интересува ме мнението само на приятелите ми. А когато то е добро, нека другите говорят каквото искат :)
Еми аз съм известен горе-долу във около 4-5 класа с бойните си умения :-P
rachel_billson
08-29-2010, 12:25
Не ми пука дали съм известна.. знаят ме, ама не се водя някаква 'ВИП' персона..
Интересува ме мнението само на приятелите ми. А когато то е добро, нека другите говорят каквото искат :)
По същия начин.
teddyx33
08-29-2010, 12:34
Може да се каже,след като имаше побой и всички защитаваха мен.
От тогава всички искат да се запознават с мен...
Но не ме интересува anyway ..
Общувам с 40 % от даскалото и това ми стига.
K_O_L_E_V
08-29-2010, 12:37
40% :D :D :D
Аз общувам с ~10 човека там ( включително продавачката на лАфката :D )
ъе как ее мен мн ма знаят, ама няма да каам каде уча шот койтоо ме знае той е пич :booooomb:
bobioooo
08-29-2010, 15:49
Да много!
NeverTheSame
08-29-2010, 15:53
Хаха зависи как дефинираме `известни`.Познавам повечето от училище ..имам доста приятели,но и с доста не се понасям.Не знам това каква ме прави ;]
baby7878
08-29-2010, 16:04
не
kombarka
08-29-2010, 19:48
Познавам почти всички.
40% от тях считам за хора, с които мога да проведа нормален разговор.
kukli4kata001
12-22-2010, 16:19
Не мисля, пък и не искам да съм известна...тва е гадно.. Иначе то даскалото е малко, почти всички си се знаем поне по физиономии..преди никой не познавах (така да се каже) пък сега си имам бая голям набор от хора хахаха :D но все пак НЕ МЕРСИ, I DONT WANNA BE FAMOUS.
Хаха зависи как дефинираме `известни`.Познавам повечето от училище ..имам доста приятели,но и с доста не се понасям.Не знам това каква ме прави ;]
bunnyskeleton
12-22-2010, 17:39
Познавам цялото даскало ( добре де, без някои от 1,2 клас, но те са малки :D :D) Казвам си здрасти с този, онзи. Ходех малко на трен. по волейбол от там трябва да ме знаят :-D Даже и чичото и лелята дето са на лафката ме знаят вече. Даже са бъзикат :D МОже да се каже, че съм известна. :D
mrazqkindergarten
12-22-2010, 17:53
Не, изобщо даже... и кво ми пука? По-добре така, отколкото да съм известна с лошо, както една, която напусна класа ми, е известна с курвенските си истории. :lol:
Не ме интересува как ме възприемат другите. Повечето са без грам покритие и въобще не се влияя от мнението им и тяхната "слава". Стигат ми няколко истински приятели и това, пък какво ще говорят зад гърба ми не ме хасае.
KumchoValcho
12-22-2010, 18:08
Не. И слава богу
IWannaBeSedated
12-22-2010, 18:09
Не. :razz: Нямам особеното намерение да ставам `пОпУлЯрНаТъЪъ` в училище. :razz:
някак си не ми се връзва да съм приятел с 40% от училището , защото това са 400 ученика ....
Не съм известен, в нашето у-ще няма такива индивиди .
n3zabrawiimaa
12-22-2010, 18:55
Не ме топли, както се казва :lol:
TheNewReligion
12-22-2010, 19:40
Да. Аз съм главната мажоретка и ходя с капитана на хокейния ни отбор.
tanch3t093
12-22-2010, 21:02
И аз по същия начин. Имам доста приятели, но чак известна.. Не мисля.
SchizoRat
12-22-2010, 22:42
Аз съм най-хейтваната, хах. В нащо даскало има само "По дрехите посрещат". Треа да ходя с 10 санта токче че да не да ям сама през голямото междучасие.
Тъпи фешъни.
pepsiM91
12-22-2010, 23:24
Тая тема ми напомня за сериала 'Забранена Любив'(който е много добър сериал) и една от героините - Нора Сартори :D ако искате да станете извесни следвайте нейният пример! :lol:
n3zabrawiimaa
12-23-2010, 07:27
Евалата! :lol: :lol: :lol:
http://vbox7.com/play:1263934d
Ами познавам малък кръг от хора, с които обаче общувам нормално. Не смятам за нужно да познавам цяло даскало, това го правят хора, които искат да изглеждат като велики в очите на останалите.
Така че не съм В.И.П. :D
SchizoRat
12-23-2010, 15:56
http://vbox7.com/play:1263934d :razz:
[B]a[N]D[i]T[k]a
12-24-2010, 01:58
абе чак известна надали ... :) но не е и като никoй да не ме познава защото се занимавам с неща в училище и се налага да общувам с повечето от учениците :) абе в края на деня не ме грее особено.... имам си няколко човека с които си общувам най често и за другите не ме грее особено :-o
zlatit0o
12-24-2010, 05:48
Ами познавам повечето, и мен мн хора ме познават, но не мога да кажа че съм известна. А и с какво да си известен??.. с това че имаш някое "известно" гадже или че си се е*ала с някой "известен" :D
ChildOfBodom
12-24-2010, 11:11
ще прозвуча нескромно, но няма човек в училище който да не ме знае... кой с лошо кой с добро, но бих смял да се нарека известен.Понякога ме поздравяват хора които не познавам xD но за всичко си има причина. Просто участвам във всичко, смисъл състезания, проекти и etc, от там се познавам с много хора а и съм метъл, както може би съм споменавал и се обличам значително по-различно от останалите фешънчета и се набивам на очи.
SchizoRat
12-24-2010, 11:31
ще прозвуча нескромно, но няма човек в училище който да не ме знае... кой с лошо кой с добро, но бих смял да се нарека известен.Понякога ме поздравяват хора които не познавам xD но за всичко си има причина. Просто участвам във всичко, смисъл състезания, проекти и etc, от там се познавам с много хора а и съм метъл, както може би съм споменавал и се обличам значително по-различно от останалите фешънчета и се набивам на очи.
Все едно слушам оная самовлюбената позерка от класа ми. Нищо не намеквам де..
CookieMonster
12-24-2010, 11:55
Не, не съм известна и дори се радвам. Понякога изглеждам ужасно или се случва някоя гадна случка и добре, че почти никой не ме познава. Тук-таме няколко човека от други класове и моя клас. :D
beautifullslayer
12-24-2010, 13:00
To и аз съм така ! :D
beautifullslayer
12-24-2010, 13:19
Не съм кой знае колко известна ! В нашето у-ще известност се подразбира ,когато винаги излизаш -няма ден ,в който да не си навън ; да се радваш на 3ки и 4ки ; още от 4 клас да се гримираш-спирали,моливи,фдт, червила ; задължително трябва да харесваш момче ,което е с 1-2 години по-голямо от теб!
За момчетата- винаги ходят след омазаните малоумни кифли, не им пука за нормалната част от обществото , също да се радват на 3 и 4 !
Аз не бих искала да съм известна с това, но иначе познавам известен бр. хора - половината 5класници - всичките от 6 клас, няколко от 7 и 1 клас... :-)
В моето даскало да си известен значи да пиеш да пушиш цигари или трева да се правиш на голяма работа :lol: Моя отг е не , Не съм известна и ,ако това е цената която трябва да плата за да бъда "ВИП" .... Не мерси :P
PredrusalotoZaiche
12-25-2010, 16:38
Не съм,нито ми трябва ... и без тва не мога да понасям 99% от хората в даскалото ми :D
Аз бях аутсайдер и само ми се подиграваха :( Това приключи когато започнах в университета... там всички "колеги" се държахме добре взаимно ;)
SchizoRat
12-25-2010, 23:10
Аз бях аутсайдер и само ми се подиграваха :( Това приключи когато започнах в университета... там всички "колеги" се държахме добре взаимно ;)
Така става като си умствено по - развит от другите тъпи келеши в даскало.
brokeninside13
12-25-2010, 23:17
:lol: И аз така :)
LaChupacabra
12-26-2010, 14:31
В този смисъл не съм известна.Но ако имаш предвит много познанства в училище - да. 8)
и аз така..от мойта смяна ги знам всички..не всички по имена де..някой само по физиономии :-D не знам колко ме познават мен... :D
kokosety
12-26-2010, 16:56
Мразя, когато някой каже "Е, мене много хора ме знаят аз съм известен!",а не знае колко го плюят зад гърба му :D :D :D
В старото даскало всички се знахме, така че моеже да се каже, че до някаква степен съм известна.В новото не съм може и да стана, нищо не се знае. Познавам се със другите 8 класове и няколко човека от 9 и 12 клас знам , но попринцип 10 и 11 са големи тъпаци и нямам намерение да ги опознавам. :-D :-D
beautifullslayer
12-27-2010, 06:41
В моето даскало да си известен значи да пиеш да пушиш цигари или трева да се правиш на голяма работа :lol: Моя отг е не , Не съм известна и ,ако това е цената която трябва да плата за да бъда "ВИП" .... Не мерси :P
И в нашето е същата работа ! :x :x :x
Ми познаваме се с повечето хора.Дори от време на време разбирам,че ме познават някакви,които аз ги виждам за 1ви път. Чак изветна не бих се нарекла.Обикновено при нас "известни" са тези,които постоянно вършат и говорят простотии.Аз не съм от тях...само понякога 8-)
За седма година съм в това училище.
Всички се познаваме, пък и сме най-големите тази година :D
Ами в моето ново училище известните са супер сноби които си мислят че света им е в краката ! Всъщност са много кухи и смешни ;дд
От начало бяха напълно неизвестни и не познаваха никой , но изведнъж се надуха и решиха че света се върти около тях ;ддд В началото супер много ми се мазнеха и движеха с мен , но ми писна от такива и ги отебах : ) Предпочитам да не съм известна и да се разбирам с част от хората в класа отколкото да се праа на много велика да се гавра с другите и да се правя на изкуствен приятел говорейки зад гърба !
SiSi7yYy
12-27-2010, 16:48
Не съм,нито ми трябва ... и без тва не мога да понасям 99% от хората в даскалото ми :D
И аз така :D
Ами не се смятам определено за Випче и повечето такива не ги понасям,'щото нещо много си позволяват .. ии не им завиждам общо взето ;]
DaemonBoy
12-27-2010, 18:40
Зайците ме познават, 12 клас също ме познават. Поздравяват ме из коридорите. Ако това е да си известен...
bunnyskeleton
12-27-2010, 18:56
Зайците ме познават, 12 клас също ме познават. Поздравяват ме из коридорите. Ако това е да си известен...
Според мен е нещо такова. Това с надувките, пиенето, пушенето е по филмите. Всъщност в нащо даскало всички се знаем попринцип и не се делим на "загубеняци", "известни" и т.н.
повечето които пишат , мене ме знаят от 1 до 7 клас или от 8 до 12.
или цитати , аз ходя с капитана на отбора по хокеу и сам мажоретка
просто излезте от филма ! За да си известен не трябва само да пушеш и да пиеш това за мене е начин на живот. да зи известен трябва просто да си забавен или да си на праел някои голяма простотиа или нещо което даскалото да се гордее с теб ;]
А за да си вип и газе просто гледаи да се познаваш с важните от дскл Или просто да има кои да ти спаси газа
А до колкото до мене не мога да се нарека известен в дскл защото не сам на праел нещо велико както казах познвам хора но не мога да се нарека велик или личност това са детски работи не сум голям но не сам и малак ;]
eLeHaGuLbertt
01-03-2011, 14:24
Попринцип танцувам модерен балет и се набивам на очи, всички ме знаят в училище, това се брои за известност, но не съм випче .. :) .. Но се надявам скоро да се махна от тук и да се оттърва от проблемите.. :)
ZaicheNaXeroin
01-03-2011, 17:50
ми аз смених няколко училища .. всички навсякъде ми знаеха името,защото училищата бяха в един район и хората се познаваха :-o големи са клюкари .. доста глупости съм правила ,доста ''гаджета'' съм имала,доста хора са ме мразили и доста хора са говорили за мен .. ако тва значи да си известен - не мерси ,предпочитам НИКОЙ да не е чувал за мен
nirvana13
02-11-2011, 19:43
Повечето хора от даскалото се страхуват от мене :smt102 . Имам малко приятели и честно казано така ми е по - добре отколкото да ходя с клюкарките на училището и да си мисля че сьм ВИП .
RaisedOnRock
02-11-2011, 19:53
Да,руса и дългокрака съм,главна мажоретка и въртя всички момчета на пръста си.Проблем?
TheTiger
02-12-2011, 07:59
Ха-ха, не знам :) Всички ме познават и уважават (както и аз), това известност ли е ?
Дори сега след като съм завършил, минавайки през даскало виждам хора на джамовете където ми махат :)
>> В университета, може да се каже, че там всеки е БАЙ ХУЙ :D и аз не правя изключение :)
Abigoria
02-12-2011, 08:29
Зависи какво значение има 'известен'. Не съм кифла, не се събирам с кифли, нито пък съм злобна, не изглеждам като наркоманка, нито съм зубър, или пък 'бисексуална', което е новата мода.. Ако твоето 'известна' е буквален превод на 'popular', тогава не мисля... За да си популярен в съвременното училище, трябва да си г*з- да си злобен, надменен и надут като пришка. Дали има на какво отгоре да се надуваш- не е важно. Важното е да си 'готин'. И тука се сещам за смешните зайки, дето слушат BFMV или Ивана от телефоните си в кенефа (тъй като там е сборния пункт, а музиката зависи от смяната), и се зверят на всеки, посмял да влезе и да си измие ръцете :Д:Д Ама когато някой 'голям' им каже нещо подигравателно, мълчат като телета :Д:Д хахах, уникаааллно 8-)
Иначе ако имаш предвид 'известна' като да се познавам и да се разбирам с много хора- определено...
mim4enceto00
02-12-2011, 17:49
Определено не съм ВИП. Смисъл от моя клас всички ме знаят, естествено, но от другите класове... Всички са ме виждали, де, нали всеки ден се разминаваме по коридорите, ама само няколко момичета ме поздравяват. Те другите или са няквииии супер задръстени или супер надути :D В нашия клас имаме едни ВИП-ки, които са кучки - въртят момчетата на малките си пръстчета и говорят зад гърба на всчики, ама те са едно НИЩО! Пият, носят 1 тон грим, обличат се като магистрални феички... абе, общо взето, мязат на излезли от кенефа :D Аз миналата година направих грешката да бъда с тях, обаче осъзнах навреме какви са дрисли. В момента се движа в групичка, която може и да е по-малка от тяхната, но определено сме по-задружни. Всички се уважаваме и няма човек, който да ме дразни. А с останалите "единаци" винаги мога да намеря за какво да си говоря.
Тааа вече ми мина мерака да съм ВИП. Не ми е приятно, когато ме игнорират, но честно казано ми е още по-гадно когато съм център на внимание.
мголеми са клюкари .. доста глупости съм правила ,доста ''гаджета'' съм имала,доста хора са ме мразили и доста хора са говорили за мен .. ако тва значи да си известен - не мерси ,предпочитам НИКОЙ да не е чувал за мен
абсолютно същата история..
не съм кифла обаче, съвсем нормална съм, малко лигава и тъжна от време на време..
иска ми се всичко да върна, ама няма как..
това ми се отрази доста между другото..
mentirahermosa
02-12-2011, 18:14
Хахах не, слабо вероятно
Fiction7577
02-12-2011, 18:18
++ 8)
Moderatorius
02-12-2011, 18:44
Не :lol:
DuMbErRr
02-12-2011, 19:15
Естествено,даже и VIP Security идва да ме пази :)
dreamwalker
02-28-2011, 18:50
Не мога да определя. Познавам доста хора и доста хора ме познават. Един от отговорниците на класа съм, участвам във всички олимпиади, проекти и разни други извънучилищни занимания.
Не се правя на интересна, нито пък гледам да извъртя номер на някого както правят някои мои "приятели" от компанията.
DieselBlood
02-28-2011, 19:14
Хич не ми пука дали съм известен.Като се има напредвид,че половината от випуска не ги познавам,а уча 4та година с тях............Нататък си правете изводите.
AntiFashionGirl
02-28-2011, 19:17
да щото в даскало всички имат голите ми снимки на телефоните си :-x :-x
magituyu
02-28-2011, 19:20
Ами не знам точноо,повечето хора ги познавам , но не знам дали те мен ме познават. :P :)
Уж познавам повечето, но те не ме познават... :D Или се правят, че не ме познават, като ме видят. Иначе не съм известна и дори така си ми е супер...
jicatakz
02-28-2011, 20:27
Aми незнам как е при момичетата,но не познавам момче което не иска да бъде популярно, мацките да му обръщат внимание, да се знае с всички пичове в даскалото. То може да си известен по много начини - да пафкаш тревица, да са ебеш с всеки срещнат,да си най-големия бияч, да спечелиш световна олимпиада по физика (примерно :D ) Според мен всеки ще се кефи ако го познават, уважават го, има много авери и му се лепят п*утките, но е важно как ще си известен :) :)
cherrygloss
02-28-2011, 20:42
.
Все едно аз съм го писала..
и в нащо даскало е така :(
още 4 годинки ](*,) и се махам
mechtattelka
03-01-2011, 18:52
Познавам се с почти вс от училището, но е нормално след като съм от 9 години вече там и потдържам някакви контакти. Не мисля, че някой от училище трябва да се смята за ВИП, защото вс сме там да научим нещо, а не да показваме известност, външен вид и пари. Това е отт мен .. :P
пффф теа така наречени фръцли съм срещала само в 1-2-3-4 клас ...но сега съм в ново даскало и има една 11 клас която е баси кифлата..и гръмотевици да има тая ще бъде с слънчеви очила,ходи като пиана манекенка,и зад нея има некви още две идиотки------ама точно като в ''mean girls'' ( филма ) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Дааа мноу съм известна аз съм главната мажоретка :lol:
mirkasta
03-02-2011, 17:31
Аз не съм от най-известните, но повечето ме знаят на физиономия, както и аз тях. Коментират ме може би, защото имам по различен стил относно облеклото, а и не съм толкова отворена. Имам предвид някои нито те знаят, нито те познават ама те заговарят.
minimalGirl
03-02-2011, 18:55
Ако известен значи да си общителен и да имаш много приятели в училище,да :) иначе винаги ме е избивало на смях като ми кажат че еди кой си бил звезда в еди кое си училище :)
cherryup
08-18-2011, 11:04
и аз съм така :) :)
Requisition
08-18-2011, 11:43
lol не и не искам да бъда.
аз не сам известна в даскало но не ми и трябва защото повечето са лицемери и не искам да ги познавам :) :)
powerman
08-23-2011, 17:37
От от 8 до 12 няма в клас в ,който да не влезна и да не познавам под 5 човека ,ама да се мисля за известен ,едва ли мисля ,че не привличам внимание да се правя на пакостник,най-добрия боец в цялото училище ,едва ли.....
powerman
08-23-2011, 17:53
Имам много голям срам от старото школо бях станал известен с това ,че с двама мой приятели ,когато бяхме 7 клас се правихме на барети и влезнахме с черни (маски,качулки) при 2-3 клас и бихме едни цигани и като влезнахме в стаята то стана пълен хаос пищене,всички напуснаха стаята мангалите изядоха тупаниците ,ама като се върнаха учителките с директора малка ни се видя стаята ,после се обадиха на бащата ми родителски срещи,психолози идваха да говорят с дребосъците и тая "акция" не беше сполучлива... и от там цялото училище ни знаеше с тая издънка на ченгета.. бяхме хлапета..
Altamira
08-24-2011, 13:26
Познавам почти всички в даскало, но ми е все тая колко съм известна, все пак личният ми живот е извън училище, а и повечето са си дечковци - дори и хората от 11 и 12 клас..
munikutt
08-30-2011, 20:21
Абе мен в училище ме зная всички и аз също.Знаят ме ,защото съм печелила доста конкурси и състезания , а и си ме харесват :oops: Обачее има точно двечки в моето училище дето са мислят за ВИПКИТЕ на Пловдив :D :D като видят някой от хубавите батковци (a те не са малкоо 8-) ) и почватт да се бият ..смис да се дъхат една на друга .. за да ги впечитлятт сс бойственостт . Обаче нищо не става почти всеки път :D . И тия двечките са пъллни Кифли :D лицето не им се вижда от фон дю тена :D . Обличат се и твърде смешноо .. като комбинацията : анцунг , с блуза с цветовете на дъгата заедно с червени обувки бели чорапи ии като за черешката на тортата синя диадема :D Ама те и на кифли не приличат по скоро селянки :D Косите им са като гръмнал боилер :D . О :D баче според тях те са най - яките бабуууу :D :D [/b]
bubkaa93
08-31-2011, 09:23
Познавам почти всички,но не мисля,че това ме прави известна.
Мне и не ми трябва.БФФ ми я знае цялото даскало и хората понякога могат да са много досадни... :?
Еми почти всички ме знаят,защото в моето даскало са повече момчета и си знаят момичетата :D А това да обиждам някой или да му правя проблеми,случи се 1-2 пъти миналата година,но си имаше причина :)
gummybear
08-31-2011, 16:34
Ем всички ме знаят .. ама не се чувствам ВИП .. не ми и трябва 8-)
Сега ще видим в новото дск :lol:
Не , не съм известен до такава степен че всички да ме канят навсякъде или да се познавам с всички . Нормален ученик съм си имам си приятели , но не ща да съм известен щото има едни "фешънчета" в класа ни и уж се познават с вички и идват по 50 човека в стаята винаги си приказват някви такива задължени са един към друг да ходят на скучните им кифленски купончета. Тъй че не !
Ами след училище оставам допълнително , за да раздам автографите .
След това право в лимозината <3
Мисля, че вместо "извести", трябваше да напишеш жадни за внимание комплексари.
:D В днешно време "известни" са само пушачите, наркоманчетата и кифлите.Е, не съм от тях!
Знаем се до толкова, че да не си бъркаме имената
choocoollate
09-05-2012, 11:15
Тъпото е, че се делим на популярни и непопулярни. Ами не знам дали мога да се нарека известна. Преди пушех, пиех и бягах от даскало. Това ме направи ''известна'' ако мога така да го нарека. Лошото е, че вече се отървах от тези лоши навици, но името ми на ' лошо момиче ' пак си остана. : ) Още по-глупавото е, че всички искат да движат с теб само за да се направят и те на голямата работа. Тоест нямаш никакви приятели, а само хора, който търчат около теб и ти се мазнят. Та, мисълта ми е, че няма смисъл от популярността, след като повечето или ти завиждат и само ти мислят лошото или те използват, за да ги забележат и тях. : )
druzilla
09-05-2012, 11:26
choocoollate го е казала много правилно.
Сега ще съм в ново даскало,така че още не ме знаят,но преди това съм сменила две училища.И в двете всички ме знаеха.Не е защото съм някаква невероятна звезда или нещо от сорта :D Не съм бягала от даскало,нито съм пушела или пиела,имах и хубави оценки..Просто постоянно се карах със учителите :D Даже преди 1 месец минах покрай старото ми даскало,където бях до 5-ти клас и чистачката ме разпозна.. Та все пак това деления на известни и неизвестни е пълна тъпня.
Ами след училище оставам допълнително , за да раздам автографите .
След това право в лимозината <3
:razz:
DennisCobain
09-05-2012, 11:34
Какъв е смисъла да съм известна в училище? Аз се боря за световна слава! Кво знаеш ти! :lol:
pifiella
09-05-2012, 16:35
Доста хора ме знаят и ме мразят, много ми пука да знаете :D
Просто предизвиквам хорската злоба...
JuStElly
09-07-2012, 01:39
Ами познавам се със всички,случвало се е някой да ме познава,а аз него не,но не се надувам или нещо подобно.Канят ме на купони,говоря със всички,но не съм тъпа и надута кифла.Хубаво е да си общителен,но гадното е,че започват едни клюки,едно говорене зад гърба,някой уж ти е приятел и после те храни пред някой друг... Мисля,че си е по - добре да си имаш един малък кръг от приятели,ама... сама си го направих ;дд Иначе е яко,че те канят навсякъде и никога не си сам...
BrainlessROCKBABY
09-07-2012, 09:05
да, но лапетата под 96 не искам и да ги чувам
Gilfordvgg
09-07-2012, 09:23
Може би бях един от най-неизвестните докато все още ходих на училище. Доста рядко се случваше някой да ме потърси да говори с мен или даже да забележи, че съм в стаята.
Не бих казала,че съм известна. Даже определено не съм.Имам няколко познати от другите класове,но даскалото ми е толкова голямо,че просто...
Glamour92
09-07-2012, 10:10
Отначало не много,после се прочух... :D
Не бих казал, но не ми и пука ! :)
Dark_Vampire23
09-07-2012, 20:36
Не и не ми пука...ама хи4.Ся кат сте известни да не мислите,4е после някои 6е ва погледне
Miss Smiley ..
09-09-2012, 06:43
За мен това не е от значение.Не мога да кажа,че съм известна.Имам приятели от другите класове,но това не ме прави популярна в училище.Просто не ме интересува.Има далеч по-важни неща от това да си известен.Познавам някой хора,които се имат за супер популярни.С тях не можеш да разговаряш..ще се обърнат и ще си тръгнат.Толкова са надути. :?
Че как .... всички на училище ходят само мен да гледат. хаха :Д
DieselBlood
09-09-2012, 18:54
Сред учителите бях доста известен, защото постоянно се заяждах с тях, особено с пачата по биология.
(Понеже тя е голям "шпионин" и голям "компютърен спец" ако случайно четеш това, ще ти кажа-еби си майката и се пръсни от яд, че не успя да ми преебеш дипломата!)