View Full Version : Историята на моят живот
sExYbEbS
06-22-2010, 17:50
:)
shakira96
06-22-2010, 18:00
Аз ти предлагам да се стегнеш и да си намериш наистина добри приятели. Можеш и да поговориш с вашите, ако сте в добри отношения. Кажи им какво чувстваш и съм сигурна, че ще те разберат. Успех! :)
sExYbEbS
06-22-2010, 18:05
Аз ти предлагам да се стегнеш и да си намериш наистина добри приятели. Можеш и да поговориш с вашите, ако сте в добри отношения. Кажи им какво чувстваш и съм сигурна, че ще те разберат. Успех! :) Да, говорила съм с наште ... аз не съм човек ,който може и умее да крие чуствата си ... и съм ревала пред нея и всичко :(
mincheto
06-22-2010, 18:06
Имах подобен проблем преди.
Зарежи ги.Не те заслужават. А си намери истински приятели.
Не мисля, че има човек, на когото не са се подигравали. Просто не е възможно веднъж през живота си тъпото същество наречено човек да нагруби достойнството на ближния си. Не знам колко тъпо звуча в момента, но смятам , че съм права. И аз съм отнесла много подигравки - защото съм дебела, обличам се по-различно и разбира се за оценките. Един ден просто ми писна да търпя тея глупости, защото те не бяха повече от мен. Един гнусар така го подредих с думи, че после не смееше да ми каже нищо. И така се оттървах. Смисъл и сега си отнасям някоя подигравка тук-там, но съм си втъплила в главата да не ми пука. Щом имам приятели, значи съм оценена както трябва и не съм толкова лош човек. Не ми се занимава и не искам да имам проблеми, затова си мълча. Оставям се на другите да ме защитават. Не знам какво точно да те посъветвам.. ТАази тема дето я постна беше.. ужасяваща. Просто да има толкова жестоки хора. Понякога си безсилни с/у тея тъпаци, но мисля, че трябва да се научиш да не ти пука. Ще си намериш приятели, които ще те оценят (ако не си като модел, разбираш ме) каква си отвътре, а не отвънка. Бори се, престраши се. Намери недостатъците на онея 2те про-та и давай смело напред. Няма перфектен човек. Все ще има нещо, за което да се захванеш, колкото да ги затапиш. Дано малко съм ти помогнала.. то не може да си заобиколен от животни и да не се държиш като такова. Имаше една таква поговорка "Живееш ли сред вълци — няма начин да не се научиш да хапеш"..
Бях така в края на 5 клас ,щото дъ стюпид бичес искаха да пораснат по-бързо,отколкото трябва.Тупиране,дрън-дрън.И аз е тка лятото отслабнах / не бях дебела,просто си оформих тялото/,започнах да се обличам по-така,но в никъв случай с парцалки от ТРН,винаги съм си имала собствен стил.И така дъ бичес почнаха да ми се подмазват,щото си имах фр от по-горните класове,харесваха ме момчета и тн. :lol: И аз са,не съм гаднярка,си викам "Па ок,ще сме фр".И така до края на 7 клас.Понеже са кухи лейки и нямат хубави резултати на изпитите,тоест няма да сме в едно даскало,едно такова хубаво си им казах сичко,дет мисля за тях,не жугнаха. :lol:
sExYbEbS
06-22-2010, 18:34
Не мисля, че има човек, на когото не са се подигравали. Просто не е възможно веднъж през живота си тъпото същество наречено човек да нагруби достойнството на ближния си. Не знам колко тъпо звуча в момента, но смятам , че съм права. И аз съм отнесла много подигравки - защото съм дебела, обличам се по-различно и разбира се за оценките. Един ден просто ми писна да търпя тея глупости, защото те не бяха повече от мен. Един гнусар така го подредих с думи, че после не смееше да ми каже нищо. И така се оттървах. Смисъл и сега си отнасям някоя подигравка тук-там, но съм си втъплила в главата да не ми пука. Щом имам приятели, значи съм оценена както трябва и не съм толкова лош човек. Не ми се занимава и не искам да имам проблеми, затова си мълча. Оставям се на другите да ме защитават. Не знам какво точно да те посъветвам.. ТАази тема дето я постна беше.. ужасяваща. Просто да има толкова жестоки хора. Понякога си безсилни с/у тея тъпаци, но мисля, че трябва да се научиш да не ти пука. Ще си намериш приятели, които ще те оценят (ако не си като модел, разбираш ме) каква си отвътре, а не отвънка. Бори се, престраши се. Намери недостатъците на онея 2те про-та и давай смело напред. Няма перфектен човек. Все ще има нещо, за което да се захванеш, колкото да ги затапиш. Дано малко съм ти помогнала.. то не може да си заобиколен от животни и да не се държиш като такова. Имаше една таква поговорка "Живееш ли сред вълци — няма начин да не се научиш да хапеш".. точно това обаче е лошото в мен , че не умея да "хапя" защото адски много се промених след това което изживях и станах много ранима.
опитай се да се престрашиш. Поемането на този риск може да затиши обстоятелствата. Не си ли говорила с тях, да престанат да се държат така детски..?
dPa3HuTeJl
06-22-2010, 18:54
Всичко опира до психиката :) мене миналата година 2-ма от класа ми само ми се подиграваха че "ме видели да нося очила пред компа" (как е станало като живея на 5-тия етаж нз .. :shock: ) и на мене вече започна да ми кипва по-едно време и след училище пребих единия и от тогава и 2-мата не се ебават :lol: та поуката е и ти да отвръщаш на удара(не ти препоръчвам като мен да ги биеш :lol: ), и така ти се повдига и самочувствието :)
Всичко опира до психиката :) мене миналата година 2-ма от класа ми само ми се подиграваха че "ме видели да нося очила пред компа" :shock: и на мене вече започна да ми кипва по-едно време и след училище пребих единия и от тогава и 2-мата не се ебават :lol: та поуката е и ти да отвръщаш на удара(не ти препоръчвам като мен да ги биеш :lol: ), и така ти се повдига и самочувствието :)
Ибаси простите :lol: Що не им каза "Видях ви да се оглеждате в огледалото" същата простотия
sExYbEbS
06-22-2010, 18:56
опитай се да се престрашиш. Поемането на този риск може да затиши обстоятелствата. Не си ли говорила с тях, да престанат да се държат така детски..? еми не то с тях неможе да се говори нормално ... имам чуството че са малоумни ... те се мислят за велики и ако някой им каже нещо ти почват да му хилят насреща :x ... иначе ... знам че в този живот оцеляват силните и миналата година си казах че ще се променя , повярвах си ама пак нищо не стана ... иначе мс за съвета :-)
dPa3HuTeJl
06-22-2010, 18:58
Всичко опира до психиката :) мене миналата година 2-ма от класа ми само ми се подиграваха че "ме видели да нося очила пред компа" :shock: и на мене вече започна да ми кипва по-едно време и след училище пребих единия и от тогава и 2-мата не се ебават :lol: та поуката е и ти да отвръщаш на удара(не ти препоръчвам като мен да ги биеш :lol: ), и така ти се повдига и самочувствието :)
Ибаси простите :lol: Що не им каза "Видях ви да се оглеждате в огледалото" същата простотия 1-во аз не нося очила .. :lol: и как са ме "видяли" като живея на 5-тия етаж ?!?! :shock:
Ибаси простите :lol: Що не им каза "Видях ви да се оглеждате в огледалото" същата простотия 1-во аз не нося очила .. :lol: и как са ме "видяли" като живея на 5-тия етаж ?!?! :shock:
Тряааше да им кажеш "Видях ви с костюм на спайдърман да се катерите по блоковете,за да мъ виите како праа у нас" :lol:
sExYbEbS
06-22-2010, 18:59
Ибаси простите :lol: Що не им каза "Видях ви да се оглеждате в огледалото" същата простотия 1-во аз не нося очила .. :lol: и как са ме "видяли" като живея на 5-тия етаж ?!?! :shock: просто са си търсили .. причина .. наистина не мога да им проумея психиката на тези прости и жестоки деца :?
опитай се да се престрашиш. Поемането на този риск може да затиши обстоятелствата. Не си ли говорила с тях, да престанат да се държат така детски..? еми не то с тях неможе да се говори нормално ... имам чуството че са малоумни ... те се мислят за велики и ако някой им каже нещо ти почват да му хилят насреща :x ... иначе ... знам че в този живот оцеляват силните и миналата година си казах че ще се променя , повярвах си ама пак нищо не стана ... иначе мс за съвета :-) моля те, кажи ми една обида, която са ти казали. Използвай това, че са малоумни деца с/у тях. Не мже просто цял живот да ги търпиш. Заради тях дасе променяш, да ти спада успеха, дасе затвориш в себе си и т.н. не си струва и съм сигурна, че го знаеш..знам, не е лесно, но трябва.Никой ли не те защитава?
iiordanova
06-22-2010, 19:26
Хората могат да бъдат толкова жестоки , злобни , глупави.
Виж мнението ми в темата , която си дала като линк.
Това е мнението ми и за твоя проблем! ((:
Прочети го и вярвам, че ще ти помогне дори мъничко.
здр
за разлика от теб аз съм момче и съм на 17
има такива дето постоянно се ебават с мен с някви си прякори и тва ме ядосва но се старая да не им обръщам внимание,но някой път ми става тъпо като съм с близък и някви селяни от 200 метра да се провикват по мой адрес...
честно казано бих ги претрепал ако нямаше толкова хора зад гърба им...тоест аз съм сам а те са 20 човека кажи речи като се съберат но при първа възможност ако мога ще ги бия много а ако сега се сбия с някой сигорен съм че кат додат още 10 ще ям бой ... но вида ли ги 1 по 1 един с нож буквално ще ги хвана затова неискам да си създавам досиета и разни проблеми (затова търпя)
искам да ме уважават както аз тях ама ето че нестава те акъл нямт май ...
от тия има и момичета (а мн се дразня щото никога не съм удрял момиче и немога) но на тях никога няма да посегна такаче ги търпя=)
Eclipsercho
06-23-2010, 02:27
Хвани си един приятел да ги ошамари тия дрисли и да се кротнат. :o
Ейй, аман от идиотки избиващи си комплексите в училище. :-x
Anonimen00
06-23-2010, 10:55
СТЕГНИ СЕ !!! ХОДИ НА КИК БОКС !!! БИЙ ГИ !!!! РАЗМАЖИ ИМ МУЦУНКИТЕ !!!
stoqnch0o
06-23-2010, 13:03
Не е трябвало да ги оставяш да ти сринат живота .. сега се стегни и не им объщай внимание а ако продължават или говори с вашите и директора или директно им раздай шамарите да се осъзнаят къде им е мястото :-x
благодаря на вчички ккоито ще си опънат нервите да ми четат глупостите ..
Трябва да си по-уверена в себе си :)
BlackRose7
06-24-2010, 17:52
Аз също имах проблеми в бившия ми клас. Имаше хора които се стараеха да ме съсипят. НО не се предадох на тях, игнолирах ги, не им обръщах внимание-движех се само с едно момиче. И дори искарвах много хубави оценки. Злобата им растеше с всеки изминал ден. Но просто нямаше с какво вече да ме дразнят. Насъскаха много хора срещу мене.
Всякакви номера въртяха, но нямаше кой да им се вързва. Така постепенно свикнах да не им обръщам никакво внимание и да си живея без да мисля за тях. Дойде края на година. Отидох в ново училище. Бях много щастлива, че ще имам приятели. Наиистина запознах се с много хора. За щастие в новия клас подобно нещо ЗА СЕГА няма. Надявам се и да няма.
Просто свикни с мисълта, че винаги ще има такива хора, които да се опитват да те съсипят. Ти просто трябва да спреш да им обръщаш внимание и да бъдеш по уверена в себе си. Убедих се, че не печеля нищо като стоя и мисля за това което ми правеха.
sExYbEbS
06-29-2010, 11:02
Аз също имах проблеми в бившия ми клас. Имаше хора които се стараеха да ме съсипят. НО не се предадох на тях, игнолирах ги, не им обръщах внимание-движех се само с едно момиче. И дори искарвах много хубави оценки. Злобата им растеше с всеки изминал ден. Но просто нямаше с какво вече да ме дразнят. Насъскаха много хора срещу мене.
Всякакви номера въртяха, но нямаше кой да им се вързва. Така постепенно свикнах да не им обръщам никакво внимание и да си живея без да мисля за тях. Дойде края на година. Отидох в ново училище. Бях много щастлива, че ще имам приятели. Наиистина запознах се с много хора. За щастие в новия клас подобно нещо ЗА СЕГА няма. Надявам се и да няма.
Просто свикни с мисълта, че винаги ще има такива хора, които да се опитват да те съсипят. Ти просто трябва да спреш да им обръщаш внимание и да бъдеш по уверена в себе си. Убедих се, че не печеля нищо като стоя и мисля за това което ми правеха.
Много се радвам ,че при теб нещата сасе оправили ... в новият ти клас е по- добре ... така се надявах и при мен да е така ... дано да стане ... :(
lovethemusic
06-29-2010, 11:36
Хах, и аз бях така в пети клас. Целия ми клас ме мразеше и ми се подиграваше..направо не ги понасях.. тогава помня, че дойде пролетната ваканция и реших да се постегна..отидох на фризьор и напълно си промених прическата, погрижих се за външния си вид, купих си нови фешън дрешки и като отидох на даскало не ме познаха даже и приятелките ми :grin: Разбира се, пак някои от класа ми се заяждаха, а аз им отвръщах или не обръщах внимание..почнах да се движа само с най-добрите ми приятелки, повиших си горе-долу оценките, станах малко по-отворена, отколкото преди ии така всичко се оправии..по нататък в 6 клас, даже класа стана по сплотен и не бяхме на групички, абе никой не мразеше никойй и така.. :-D
EsteticLoff
07-02-2010, 16:44
А когато си говорила с вашите, те направиха ли нещо?
Според мен не трябва да им се връзваш .. смисъл не приемай обидите им толкова навътре. Усетили са, че си уязвима и са решили да те тормозят.Страдаш от обидите им и именно това им прави кефа. Просто не им обръщай внимание .. кът ти кажат нещо не си го чула или пък отвръщай .. ама не да им налиташ набой ( е и тфа не е лоша идея де 8-) ) по-скоро с думи .. кът им нацелиш и тяхното слабо място и тях шъ ги заболи
remix1912
07-02-2010, 16:51
Аз предлагам да си затвориш тъпата уста,да спреш да цивриш и да се стегнеш.Защото не знаеш изобщо кво е кофти живот и не знаеш на мен колко по-трудно ми е било още от малък,дори и да не е свързано толкова това с училище и въпреки това не цивря като теб и съм се справил до сега.
101001011
07-03-2010, 14:10
затфа веднага почна с путкенските квалификацийки и лафчета - щот си много печен и силен и стоически понасяш ударите на живота, пък то кво - точно толкова лигав, слаб, мрънкащ сополив цървул си като някоя кифла с пъпка на челото... Онеправдан герой, ше знаеш..пу ваш'та ма'а...
---
сексибебс, що не ги спукаш от бой? Знаеш ли колко добре действа, пък и на тия, дето тепърва са замисляли да ти се заядат...
sExYbEbS
07-03-2010, 14:28
затфа веднага почна с путкенските квалификацийки и лафчета - щот си много печен и силен и стоически понасяш ударите на живота, пък то кво - точно толкова лигав, слаб, мрънкащ сополив цървул си като някоя кифла с пъпка на челото... Онеправдан герой, ше знаеш..пу ваш'та ма'а...
---
сексибебс, що не ги спукаш от бой? Знаеш ли колко добре действа, пък и на тия, дето тепърва са замисляли да ти се заядат...еми то много лесно да го кажеш ... ама при условие че те са две а аз една и са мн по- едри от мен кво прайм ?! :x
SmilezZz
07-03-2010, 14:49
Не им обръщай внимание..
Остави ги да ги говорят,каквото си искат - знам,трудно е,но се опитай..Опитай се да не им обръщаш вниматие,а пък ако
не стане - то тогава ги затапи с нещо,че да спрат да се заяждат..
БЪДИ САМОУВЕРЕНА В СЕБЕ СИ И ВЪВ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ !!
Пълно е с посредствени хора на този свят .. различните, гласните букви трудно оцеляват днешно време, но все пак успяват .. някак.
Различна си .. и малките хора в обкръжението ти те тъпчат, защото не си като тях, а това не им изнася .. обаче ти избираш : да бъдеш силна, да загърбиш миналото, да не им обръщаш внимание (което ще ги накара да престанат) и по този начин да повдигнеш самочувствието си или да им доставиш удоволствието да продължат да се гаврят с теб и да се превърнеш в жертва. Избирай .. или се сливаш с тълпата (което е най- лесно) или се взимаш в ръце (колкото и трудно да е) и се изграждаш като личност и не позволяваш на такива заблудени хорица като тези двечките да ти развалят настроението. Доколкото разбрах от по- горните коментари .. те са от типа "говори си, не ми пречиш" .. от личен опит ти казвам - хора, с които не може да се говори сериозно са .. глупави хора .. това да му говориш сериозно и то да ти се хили в лицето .. еми .. по- скоро ми прилича на някакъв животински изблик, не на нещо, с което човек може да се "изфука" . Стегни се .. замисли се дали подигравките им имат някакво основание и ако да .. помисли дали пък наистина можеш да промениш нещо, което ще е добре за теб (нещо във външния вид например, както LeDa е напарвила )или просто те си нямат работа и се правят на велики. НЕ позволявай някой да се отнася по този начин към теб. Покажи характер. Успех. :-)
sExYbEbS
07-03-2010, 17:10
Пълно е с посредствени хора на този свят .. различните, гласните букви трудно оцеляват днешно време, но все пак успяват .. някак.
Различна си .. и малките хора в обкръжението ти те тъпчат, защото не си като тях, а това не им изнася .. обаче ти избираш : да бъдеш силна, да загърбиш миналото, да не им обръщаш внимание (което ще ги накара да престанат) и по този начин да повдигнеш самочувствието си или да им доставиш удоволствието да продължат да се гаврят с теб и да се превърнеш в жертва. Избирай .. или се сливаш с тълпата (което е най- лесно) или се взимаш в ръце (колкото и трудно да е) и се изграждаш като личност и не позволяваш на такива заблудени хорица като тези двечките да ти развалят настроението. Доколкото разбрах от по- горните коментари .. те са от типа "говори си, не ми пречиш" .. от личен опит ти казвам - хора, с които не може да се говори сериозно са .. глупави хора .. това да му говориш сериозно и то да ти се хили в лицето .. еми .. по- скоро ми прилича на някакъв животински изблик, не на нещо, с което човек може да се "изфука" . Стегни се .. замисли се дали подигравките им имат някакво основание и ако да .. помисли дали пък наистина можеш да промениш нещо, което ще е добре за теб (нещо във външния вид например, както LeDa е напарвила )или просто те си нямат работа и се правят на велики. НЕ позволявай някой да се отнася по този начин към теб. Покажи характер. Успех. :-) ами знам какво трябва да променя и занм ,че проблема ми не е във външния вид ,а в характера ... чествам се свсе едно съм няква забила и това трябва да променя ... все се опитвам но.... винаги си викам от другата година ... и се надявам вече най- после да става зщото ми писна да съм такава
Различна си .. и малките хора в обкръжението ти те тъпчат, защото не си като тях, а това не им изнася .. обаче ти избираш : да бъдеш силна, да загърбиш миналото, да не им обръщаш внимание (което ще ги накара да престанат) и по този начин да повдигнеш самочувствието си или да им доставиш удоволствието да продължат да се гаврят с теб и да се превърнеш в жертва. Избирай .. или се сливаш с тълпата (което е най- лесно) или се взимаш в ръце (колкото и трудно да е) и се изграждаш като личност и не позволяваш на такива заблудени хорица като тези двечките да ти развалят настроението. Доколкото разбрах от по- горните коментари .. те са от типа "говори си, не ми пречиш" .. от личен опит ти казвам - хора, с които не може да се говори сериозно са .. глупави хора .. това да му говориш сериозно и то да ти се хили в лицето .. еми .. по- скоро ми прилича на някакъв животински изблик, не на нещо, с което човек може да се "изфука" . Стегни се .. замисли се дали подигравките им имат някакво основание и ако да .. помисли дали пък наистина можеш да промениш нещо, което ще е добре за теб (нещо във външния вид например, както LeDa е напарвила )или просто те си нямат работа и се правят на велики. НЕ позволявай някой да се отнася по този начин към теб. Покажи характер. Успех. :-) ами знам какво трябва да променя и занм ,че проблема ми не е във външния вид ,а в характера ... чествам се свсе едно съм няква забила и това трябва да променя ... все се опитвам но.... винаги си викам от другата година ... и се надявам вече най- после да става зщото ми писна да съм такава
Това не става така .. "от другата година" .. казваш ПРОМЕНЯМ СЕ .. и това е. Не утре, не вдругиден, а днес ! Това е до психическа нагласа. Просто се настрой така .. ако се чувстваш кофти си повтаряй някакви окуражителни думи от сорта на "Ще се справя", " По- силна съм от преди" и т.н. И не отлагай за по- късно .. действай на момента !! :) :) :)
П.С.: Тези "окуражителни думи" помагат много ..
Но да те предупредя .. не си казвай неща от сорта на " Те няма да ми се подиграват" или други такива, в които фигурира отрицание .. защото подсъзнанието ти сякаш пропуска това "не" и се получава обратния ефект. Хайде успех .. :) :)
101001011
07-03-2010, 18:57
0-мри.
ъ-гонизирай. :?
estellle
07-03-2010, 23:14
Мила, и аз бях в същото положение 3-4 години подред - самочувстието драстично ми спадна - от нормалното до най най - ниското и това заради хора, които не заслужават да ги погледнеш. Какво ли не съм правила.. не обръщах внимание, детските истории с наще щото се бях депресирала :D побоища и т.н. макар че това не помага освен да повиши някво уважение което не ти е нужно от хора които са ти неприятни. Моят съвет е да ги игнорираш, да си гледаш живота с една дума и да не си хабиш психиката заради " тормозещи лепки ".. всичко се връща нали знаеш :) и по въпроса с боя - само докато ти се ежи може да го смлатиш стига да знаеш как и не бива да се плашиш, това че са 2 е в техен минус докато оправиш едната другата ще бяга или ако ти е в лошия случай да скачат и 2те - отказваш и си претендираш за 1 в 1.. но БОЯ НЕ РАЗРЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ.. игнорирай ги ;p
remix1912
07-04-2010, 15:46
---
сексибебс, що не ги спукаш от бой? Знаеш ли колко добре действа, пък и на тия, дето тепърва са замисляли да ти се заядат...
Ама путко смотана.Няма 11 да та еба в насраното лапе.Изобщо не ме познаваш,че да ме класифицираш ма смотло олигавена.Много сте пекани и големи в нета.Да ви еба майката посрана
sExYbEbS
07-04-2010, 15:51
---
Ама путко смотана.Няма 11 да та е** в насраното лапе.Изобщо не ме познаваш,че да ме класифицираш ма смотло олигавена.Много сте пекани и големи в нета.Да ви е** майката посрана ари стига с цинизми де :? :? :?
101001011
07-21-2010, 09:44
---
Ама путко смотана.Няма 11 да та е** в насраното лапе.Изобщо не ме познаваш,че да ме класифицираш ма смотло олигавена.Много сте пекани и големи в нета.Да ви е** майката посрана
онеправдан герой, ше знаеш.. пу ваш'та ма'а... 8)
DarknessAngel
07-21-2010, 21:15
Била съм преди време в подобна ситуация. Игнорирай. В противен случай, знаеш,че всичко ще го отнесеш ти. Насилието няма да доведе до различен резултат. А ако е различен - ще е по зле. Търси по-добра компания. Намира се. Изливай си чувствата върху хартия, с химикал, бои. Когато се чувствам зле след поредната къвга или неудобрение правя това :)
DinViesel
07-21-2010, 21:23
ем тва е живота или тъпчеш или те тъпчат.. стягай се и не допускай такива неща ;)
DaSparKonE
07-22-2010, 01:58
Хората който са ти писали да се стягаш са прави но има и друго... голяма роля играят приятелите ти близките ти околни ако си сама ще ти е много по трудно намери си добра компания поотърси се малко и от там си знаеш... Око за 2 зъб за чене :o :) Дано нещата да се оправят и успех