View Full Version : Влюбена съм, много
Здравейте. Това не е точно проблем. Момчето за което ви говоря еее просто невероятно. Очите м, косата му, тялото му
:smt049
Истината е че не мога да спра да мисля за него.
От една страна съм щастлива, защото имам прекрасни спомени с него, макар и малко. Скачам до небето, но от друга страна има едно момиче, нахално 8-) и ми иде да заплача, постоянно е при нея
Незнам дали изобщо той ще ми обърне внимание
Сутрин като се събудя мисля за него, вечер като заспивам, докато съм с приятели, постоянно, той е прекрасен, държи се много мило и вече незнам какво да правя, не ми излиза от главата
на 16 съм
Здравейте. Това не е точно проблем. Момчето, за което ви говоря еее просто невероятно. Очите мУ, косата му, тялото му :smt049
От една страна съм щастлива, защото имам прекрасни спомени с него, макар и малко. Скачам до небето, но от друга страна има едно момиче, нахално 8-) и ми иде да заплача, постоянно е при нея.
Незнам дали изобщо той ще ми обърне внимание.
Сутрин като се събудя мисля за него, вечер като заспивам, докато съм с приятели, постоянно, той е прекрасен, държи се много мило и вече незнам какво да правя, не ми излиза от главата :(
Ти пък с това негово тяло ще ме гръмнеш! :lol:
По темата: пишеш, че не е проблем, после казваш, че те притеснява оная нахалница и не си сигурна дали той ще ти обърне внимание и т.н... Ако трябва да бъдем точни - нищо не разбрах от поста ти! :? Давай го по-точно описанието, защото ама нищичко не схванах от твоята "история"! :?
bobito_th
06-23-2010, 14:21
Здравейте. Това не е точно проблем. Момчето, за което ви говоря еее просто невероятно. Очите мУ, косата му, тялото му :smt049
От една страна съм щастлива, защото имам прекрасни спомени с него, макар и малко. Скачам до небето, но от друга страна има едно момиче, нахално 8-) и ми иде да заплача, постоянно е при нея.
Незнам дали изобщо той ще ми обърне внимание.
Сутрин като се събудя мисля за него, вечер като заспивам, докато съм с приятели, постоянно, той е прекрасен, държи се много мило и вече незнам какво да правя, не ми излиза от главата :(
Ти пък с това негово тяло ще ме гръмнеш! :lol:
По темата: пишеш, че не е проблем, после казваш, че те притеснява оная нахалница и не си сигурна дали той ще ти обърне внимание и т.н... Ако трябва да бъдем точни - нищо не разбрах от поста ти! :? Давай го по-точно описанието, защото ама нищичко не схванах от твоята "история"! :?
++
SmilezZz
06-23-2010, 14:25
И какво очакваш да кажем или да направим ? Да го накараме да ти обърне внимание ? Осъзнай се,бе момиче !! Това е в твои ръце..
Заговори го..Ако не се познавате - запознайте се..
Не става така,всеки ден,всеки час,всяка минута да мислиш и мечтаеш за него - трябва и действия..Поеми инициативата..И тогава ще разбереш на кого ще обърне внимание,дали на оная нахалница или на тебе.. (:
Paramour
06-23-2010, 15:29
И какво очакваш да кажем или да направим ? Да го накараме да ти обърне внимание ? Осъзнай се,бе момиче !! Това е в твои ръце..
Не става така,всеки ден,всеки час,всяка минута да мислиш и мечтаеш за него - трябва и действия..Поеми инициативата..И тогава ще разбереш на кого ще обърне внимание,дали на оная нахалница или на тебе.. (:
Vasoto129
06-23-2010, 15:43
:grin: :grin: :grin: :grin: напомня ми колко аз бях влюбен :D :D :D отивай и си свърши работата ако не опиташ няма да разбереш :) :) :) НАЙ-ИСКРЕНО ТИ ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ :) :) :)
MaLkaTa_LaDy
06-23-2010, 16:25
Ох, пуста ревност... Смело напред, без да показваш притеснение!
ivcheto0o
06-23-2010, 18:07
Ох, пуста ревност... Смело напред, без да показваш притеснение!
Cveti097
06-23-2010, 18:10
Спокойно не се притеснявай аз имаж точно същият проблем даже и с момичето. Просто му кажи какво чувстваш и ако те разбере, разбере ако не съжелявам. Аз му казах и той също е изпитвал чувства към мен. А от момичто не се притеснявай. :) :) :)
Ако го харесваш отиваш и му казваш, ако те харесва - ще тръгнете, ако не те харесва - няма да тръгнете. Нещо друго?
givemereasontolive
06-23-2010, 18:26
VinDiesel
06-23-2010, 20:34
Поста ти е двусмислен,май верно си оплела конците :)
Моя съвет е да не му показжаш,че го харесваш.Преди и аз бях на мястото на момчето,момичето което беше на твоето място,някакси ми би, лек игнор и засили увлечението ми към нея.Ние сме много странни ,тия с антената нагоре :D
EnigmaticSmile
06-24-2010, 00:05
+1
mincheto
06-24-2010, 07:17
Здравей.
Значи ,момчето явно има някакво ПРИВЛИчАНЕ към теб, но привличане и чУВСТВА са 2 много различни неща.ТИ се убеди ,че има чувства към тебе и тогава действай.
valdesbg
06-24-2010, 07:27
Добре.
Чуденка има ли от твоя страна?
ReachlessGirl
06-24-2010, 09:03
++
Не става така,всеки ден,всеки час,всяка минута да мислиш и мечтаеш за него - трябва и действия..Поеми инициативата..И тогава ще разбереш на кого ще обърне внимание,дали на оная нахалница или на тебе.. (:[/quote]
++[/quote]
+++