Влез

View Full Version : Въпрос за момиче което харесвам

vitorio94
06-23-2010, 19:45
Значи преди г/д седмица ходихме с приятели на басейн там имаше момичета свалях се с сичките и си харесах 1 но и 1 мой приятел каза че я е харесал оставих го излязъл е с нея и е предложил по скайп да тръгнат ама мисля че имам още шанс с нея а той е доста тъп :D дайте предложеня как да постъпя

DarkGirll
06-23-2010, 20:02
Ами пич много ще е подло да му откраднеш мацката :? все пак ти е приятел!Замисли се и се постави на негово място :wink: ! Момичета има колкото искаш ще си намериш друга! Успех :wink:

filmimilmi
06-23-2010, 20:12
Според мен щом си се опитвал да сваляш всички, в момента нямаш шансосве с нито една. А приятелят ти е много по-умен от теб щом е успял да излезе с нея, а ти в момента задаваш глупави въпроси в някакъв форум. :)

valdesbg
06-23-2010, 20:13
Яяяя щом имаш шанс - дерзай и си в придърпай за теб :)

Скайп = несериозна работа.

За всички които ще намесят псевдо-аргумента за "приятелството" - излезте от филма.

yoyosf
06-23-2010, 20:24
Еми давай,взимай му момичето.Най много да останеш и без мацка и без "тъп приятел"(не знам кой умен човек би нарекъл приятелите си тъпи,но това няма значение) 8)

BaHuHkA
06-23-2010, 20:32
Жени има ного, но истинските приятели са малко! Помисли кое е по важно за теб! Можеш да се опиташ да и покажеш, че проявяваш интерес към момичето само ако си убеден, че ще се получи между вас а не е просто някаква временна тръпка от твоя страна

t0d1t0
06-23-2010, 20:42
ползвай мирката и станете гаджета с нея,а тя с него ще е скайп гаджииииии

и правете youtube секс

бахти смотаняците

BgHtH
06-23-2010, 21:16
Хващай я,ясно колко ти е приятел щом го мислиш за "тъп" ...

VinDiesel
06-23-2010, 21:31
Ако ти е истински приятел,няма да тръгнеш да се залагаш ,като поклесар.Толкова ли малко момичета останаха,че чуждите искаш :D
Лапешка работа..

transformable
06-23-2010, 23:13
Как би могъл да я отмъкниш по този долен начин ? Запомни едно.. Мацката ще те остави в труден момент,а приятеля ще ти помогне с каквото може 8)

EnigmaticSmile
06-23-2010, 23:33
Еми давай,взимай му момичето.Най много да останеш и без мацка и без "тъп приятел"(не знам кой умен човек би нарекъл приятелите си тъпи,но това няма значение) 8)

+1,по-добре остави ги,каквото се получи..ако не тръгнат,ще имаш възможност,ако не..здраве да е.. :)

1 съвет.. ако си търсиш добра връзка,не се забивай със сички момичета. :?

mincheto
06-24-2010, 07:21
Значи преди г/д седмица ходихме с приятели на басейн там имаше момичета свалях се с сичките и си харесах 1 но и 1 мой приятел каза че я е харесал оставих го излязъл е с нея и е предложил по скайп да тръгнат ама мисля че имам още шанс с нея а той е доста тъп :D дайте предложеня как да постъпя

Ако ти е истински прител, ще бъде много подло да постъпиш така,да откраднеш момичето ,което той харесва. Но ,ако не стане нищо с него, ти и обясни чувства си.

ivcheto0o
06-24-2010, 11:15
Ооо определено сте големи приятели щом така го обиждаш.....Ако имаше силни чуства към момичето бих казала да действаш,но ти нямаш чуства нито към нея нито грам уважение към приятеля си...и мисля че "тъп" е по-точно определението за теб....

Paramour
06-24-2010, 11:32
Ако ти е истински приятел,няма да тръгнеш да се залагаш ,като поклесар.Толкова ли малко момичета останаха,че чуждите искаш :D
Лапешка работа..
+1!