View Full Version : Правили ли сте секс в училище?
ImSoInLove
06-24-2010, 06:26
Въпросът ми е ясен :D
Споделете :)
SexyBitch
06-24-2010, 06:29
Не, но свирки-да
shokoladchety
06-24-2010, 06:53
ммм...само натискане,обарване,веднъж съм му лапала...но съм малка де...има време :-D
BigFakeSmile
06-24-2010, 07:04
не и не искам да го правя
Magic_Girl
06-24-2010, 07:32
Не :D
dimitar_ak
06-24-2010, 07:50
Това е все едно да ме попиташ правя ли секс в офиса. За секса си има място. В училището се ходи за друго
Би било хубаво, но не съм правила.
XTREMEFREERIDE
06-24-2010, 08:17
Не. Но съм от любопитните.
transformable
06-24-2010, 08:25
НЕ :?
само с ръката си
т'ва брои ли се за секс
Grudi_SeXa
06-24-2010, 11:08
Аз съм правил с чужда ръка, ама май не се брои :D
DevilWish
06-24-2010, 12:22
Да, беше ми мечта и я изпълних ;) Със сегашният ми приятел.Преди 2 години имаше 'парти' в училището, всички бяха в една зала ние излезнахме в тази част, където никой нямаше и го направихме :)
Не беше така както си представях.Както казахте училището е предназначено за друго..
BiGBaDWolF
06-24-2010, 12:26
Никъв шанс..
VinDiesel
06-24-2010, 16:15
Това е все едно да ме попиташ правя ли секс в офиса. За секса си има място. В училището се ходи за друго
И аз съм на това мнение,веднъж се заиграх с рака под на една поличката,много се увлажни и на следващото междучасие искаше да ме изнасили 8-)
gandalfepi4
06-24-2010, 16:24
2 пъти 8-) втория ни една съученичка ни усети и стана много... "забавна" ситуация :oops:
интересно е все пак поне веднъж да се пробва де. не че е толкова яко просто е забавно някакво. особено на другия ден
Това нещо училището за нищо го нямате, да ви питам един по нестандартен въпрос: Учили ли сте в училище?
mlakniwe
06-24-2010, 16:56
Bitches! :-o
Училището не е магистрала (т.е работното ви място)!
vaseto0o
06-24-2010, 16:58
Това нещо училището за нищо го нямате, да ви питам един по нестандартен въпрос: Учили ли сте в училище?
Ти пък как ти хрумна :razz:
Много скапана тема... :-x
За к'во ти е да знаеш кой къде го прави! За секса си има място, а в училище се ходи за друго, както казаха преди мен! :?
П.П. - никой не се научи, да се спре с тъпите и ненужни теми! :? Кажи ми, щом си пуснала темата, за какво ти е да знаеш кой къде се ч**а!? :x Като толкова искаш да знаеш и аз ще отговоря - не, не съм го правила там, защото не искам да влизам в ужасните смърдящи тоалетни като мога да си го правя на чистичко вкъщи! :? :x
Vasoto129
06-24-2010, 17:23
:razz: :razz: :razz: Аз едвам стоя там та и тва да правя в нкакъв случай. :razz: :razz: :razz:
BlackRaven
06-24-2010, 17:30
НЕ :(
vaseto0o
06-24-2010, 17:55
За к'во ти е да знаеш кой къде го прави! За секса си има място, а в училище се ходи за друго, както казаха преди мен! :?
П.П. - никой не се научи, да се спре с тъпите и ненужни теми! :? Кажи ми, щом си пуснала темата, за какво ти е да знаеш кой къде се ч**а!? :x Като толкова искаш да знаеш и аз ще отговоря - не, не съм го правила там, защото не искам да влизам в ужасните смърдящи тоалетни като мога да си го правя на чистичко вкъщи! :? :x
Наща хигиенитка :grin:
elito0o0o0
06-24-2010, 18:01
И гордеете ли се много (тези, които са го правили) ?!
SoXaxoXixi
06-24-2010, 18:02
Наща хигиенитка :grin:
:lol: :lol: :lol: :razz: По темата НЕ,ако орална любов се брои ДА ;p
gandalfepi4
06-24-2010, 18:33
мда, очите ми се изпълват със сълзи на мъжка гордост при мисълта как след време обяснявам на внуците къде кого съм опънал.
това що го написа а? какво толкова, едното ебане изобщо не виждам къде е проблема. никъде не се казва че секс требе да се прави само в легло на изгасени лампи, требе си и малко авантюра, малко разнообразие, а аз лично не съм го правил там за да мога да се гордея както казваш, а понеже бях с момичето което много, много обичах когато ни нашумяха страстите и изобщо не ни беше до това къде ще си се отдадем докато можеше да сме интимни там и тогава. пък и не сме се бучкали в някакъв мръсен кенеф.
нищо де. ти поне ще се гордееш че най-лудото нещо което си направил е че си правил секс на отворен прозорец
:D Не ! Просто в даскалото ми има 3 момичета нема голям избор :grin: Хаха да не казвам какви са :-o
Абе не, ама бих опитала.. Така де като поотрасна малко 8-)
Callisto
06-24-2010, 19:22
Не съм. Навсякъде има камери, а в тоалетните не е много приятно. Единствено в бункера (западното крило) няма камери и там съм се натискала с един, но нищо повече, понеже беше сдуханяк и все още не се е променил. :D
Що трябва да е сдуханяк :D може просто да не те е харесал :grin:
vaseto0o
06-24-2010, 20:05
Вервай ми няма такава възможност :razz:
bebito0o
06-24-2010, 20:14
мда, очите ми се изпълват със сълзи на мъжка гордост при мисълта как след време обяснявам на внуците къде кого съм опънал.
това що го написа а? какво толкова, едното е**не изобщо не виждам къде е проблема. никъде не се казва че секс требе да се прави само в легло на изгасени лампи, требе си и малко авантюра, малко разнообразие, а аз лично не съм го правил там за да мога да се гордея както казваш, а понеже бях с момичето което много, много обичах когато ни нашумяха страстите и изобщо не ни беше до това къде ще си се отдадем докато можеше да сме интимни там и тогава. пък и не сме се бучкали в някакъв мръсен кенеф.
нищо де. ти поне ще се гордееш че най-лудото нещо което си направил е че си правил секс на отворен прозорец
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: убиваш..
правила съм го да,но беше лятната ваканция и нямаше никой там.. за сметка на това приятели ни чакаха отвънка и ние се позабавихме малко и те се усетиха :D :D
Callisto
06-24-2010, 20:21
Ам ходехме доста дълго време...трудно е да не ме е харесвал. :D
Иначето наистина си беше сдуханяк. Седеше си на чина през междучасията, преди да се запознаем, не се беше целувал, целуваше се отвратително и го беше срам да се целува в училище, понеже щял да се изложи като ме олигави. :D Трагична работа. Един ден от капитана на баскетболния отбор реши да стане фешън и като ми го заяви това аз избягах с 200. :D
Хахаха лелеле тука има много интересни индивиди както и предполагах :grin:
gia_sena_mono
06-24-2010, 21:27
А детската градина чукали ли сте се?
Егати тъпите, малоумни и деградирали теми!
themusicinme
06-24-2010, 22:06
Според мен не е подходящо място, мен даже не бих се и възбудила на такова място :-D Странно е..
Grudi_SeXa
06-24-2010, 22:32
Според мен не е подходящо място, мен даже не бих се и възбудила на такова място :-D Странно е..
В детската градина ли? :lol:
pitbullxx
06-25-2010, 11:43
Да правил съм секс. :)
vaseto0o
06-25-2010, 11:58
Дам интересни видове има, с тази прическа добре се вписваш :-P
BiGBaDWolF
06-25-2010, 14:26
АХАХААХАХАХАХА Разцепи го майсторее
:D :D :D :D
да е кви хора сте вий... на училище се ходи да се пий бира
WestCoast
06-25-2010, 15:05
Да много пъти 8-) ама то мойто даскало кво беше... :razz: :razz: буквално правиш КАКВОТО си поизкаш... дори да те види директора да се друсаш по средата на коридора сигурно ше изка да се присъедини 8-)
SmilezZz
06-25-2010, 15:43
Училището е предназначено за друго,не се излагайте.. :?
Aз съм правила и секс и сврики.
Гордееш ли се?
kadishona
06-25-2010, 20:51
Aз съм правила и секс и сврики.От мненията ти разбирам, че си най-голямата курветина която съм виждал!
vaseto0o
06-25-2010, 20:54
Да много пъти 8-) ама то мойто даскало кво беше... :razz: :razz: буквално правиш КАКВОТО си поизкаш... дори да те види директора да се друсаш по средата на коридора сигурно ше изка да се присъедини 8-)
Пич ти кое даскало си бил, гледам си от варна по татуировката :D
Сигурно некой техникум/ткк :?
uNvaLuabL3
06-25-2010, 21:49
Не :?
нямаше смисъл да го пишеш това ;)
Ne moga da razbera zashto napadate momicheto?Precenila e napravila go e - nqkoi moje bi kak da kaja zavijdat che ne sa go pravili?? I zashto sichki reshihte che v uchilishte moje da se pravi seks samo v toaletnata? :D:D:D Kolkoto po golqmo predizvikatelstvoto - tolkova e po zabavno.
LaCritic
06-26-2010, 13:18
Aз съм правила и секс и сврики.Едно "ДА" стигаше ама като искаш да се цепиш по форумите, продължавай да разкриваш обстойно сексуалните си преживявания. :)
Не не съм, но има време! 8-)
Grimmboy
06-26-2010, 13:21
хаха хора хора тея дето подкрепят училището са скапани зубари с 4 пласта дограма ... пфф П.Т. : правил съм го 2 пъти и беше върховно и да ви кажа предпочитам да разправям на внука си ка сам ги рязкал из даскало от колкото да им разкажа колко съм обичал даскалото че съм имал най-големите дограми (чест) и че ми е ставало от тая по история ... пфф
LaCritic
06-26-2010, 13:23
хаха хора хора тея дето подкрепят училището са скапани зубари с 4 пласта дограма ... пфф П.Т. : правил съм го 2 пъти и беше върховно и да ви кажа предпочитам да разправям на внука си ка сам ги рязкал из даскало от колкото да им разкажа колко съм обичал даскалото че съм имал най-големите дограми (чест) и че ми е ставало от тая по история ... пфф E**нето в даскало няма да ти помогне в бъдеще брат.. Ше съжеляваш някой ден. :?
Aз съм правила и секс и сврики. Евала ти права! кво всички я храните преценила е че и се прави и го е напрайла и не е да си трае и да се прай поне е откровенна а нее кат половината тука ...
по темата: Да 3пъти и 1 само са ми духали :)
Хаха :D
takemybreathaway
06-26-2010, 14:49
Вярно си е, че е страхотно да правиш секс на нестандартно място, но все пак ... Все пак училището не е да си показваме дивотиите, а да се учи! Със всеки следващ набор става все по-зле и по-зле.
BlondBitch
06-26-2010, 19:05
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
slun4ice
gia_sena_mono
06-28-2010, 13:38
И сигурно най-яко е през голямото междучасие, защото малките неуморими юнаци и девойки може да го направят най-малко 5 пъти. ](*,)
nerazbranoZLO
06-28-2010, 13:43
Както Geri94 каза - Би било хубаво, но не съм правил. Все още.
TeddyKiller
06-28-2010, 18:10
Все още не. 8-)
BiGBaDWolF
06-28-2010, 18:48
Не и не искам... За това си има други места.. Тъпо и ограничено е да правиш това в училище..
Само съм се целувала и съм се натискала.
Правил съм ,а една бъдеща 12-класничка такава свирка ми спретна в деня на завършването,че още я помня.Изцеди ме яко!
Stoyanovii
07-05-2010, 20:33
хаха хора хора тея дето подкрепят училището са скапани зубари с 4 пласта дограма ... пфф П.Т. : правил съм го 2 пъти и беше върховно и да ви кажа предпочитам да разправям на внука си ка сам ги рязкал из даскало от колкото да им разкажа колко съм обичал даскалото че съм имал най-големите дограми (чест) и че ми е ставало от тая по история ... пфф
Рядко присъствам на подобни идиотщини :-o :-o :-o :-o
dakata123
07-05-2010, 21:11
Мии за съжеление не съм, но смятам да го направя. Натискал съм се, целувал съм се. Едно момиче ме задоволи с ръка, аз нея обарвах така, но секс не. Така де както казах не съм, но смятам да го направя в най-скоро време, като тръгна на даскалоо. 8-) 8)
Не, но винаги съм искал да влезна в учителската стая с фрдката ми, да я пльосна на бюрото и да кажа : "Гледайте ся как се преподава урок, галфони!" И да започна дълга и разнообразня и далеч нелегална сесия :grin: :-P :razz:
DrChaos... отговорът Ви е наполовина лъжа...В Сградата на Общежитието се провеждат учебни часове за подготвителен клас,следователно може да се брои за училищна сграда... :-D :-D :P :P :P
Тогава - Да, да правил съм. Многократно, безсрамно в мн различни пози даvе на пода и на бюро, използвано за учебни цели !! :D :D :P
Уау .. какъв богат сексуален опит !!! Приятелката Ви е щастливка !... :D :D :D :D
можеш да заложиш малкото си дупенце че е така 8) :P
viqnkababyy
07-06-2010, 10:52
НЕ, разбира се, че НЕ ..
Училището е за съвсем друго нещо .. :x
А за тези, които много се гордеят с това - Виждам ви как пишете .. Правописът ви е уникален .. Я се стегнете бе, умници
malibugirl
07-08-2010, 15:16
нее !!!
Не, но винаги съм искал да влезна в учителската стая с фрдката ми, да я пльосна на бюрото и да кажа : "Гледайте ся как се преподава урок, галфони!" И да започна дълга и разнообразня и далеч нелегална сесия :grin: :-P :razz:
ЕЕ тва ме разби уникално баце ;)
ебати тъпата тема, ебати тъпият въпрос, ако искате ходете в църква да прайте секс, то наистина от нямане кво да прайте само простотии, а и това даскало съвсем си е изгубило значението вече. Ма напрао не мога да разбера как може да има толкова тъпи хора..
Не и не бих го направила. Отврат! :-&
SonataArctica
07-11-2010, 07:07
Не и не бих го направила. Отврат! :-&ти си на 12, ще те питаме ние след 3 години като те засърби путката. 8-)
DarkKisss
07-11-2010, 10:27
Не съм.
да..има тръпка дан те фанат а-у забавно е :D
Едвам изтрайвам там бе хора ;дд
ccdesigns
02-12-2012, 18:11
аз бих го направил след някоя-друга година. какво пречи? навсякъде освен на това "точно определено място за правене на секс" е интересно и има тръпка да не ви хванат. аз лично бих правил на много такива публични места.. ;д от тия, дет обичат тръпката съм (ако може така да се каже).
cheetahb
02-13-2012, 16:39
И аз не съм но много бих искал да пробвам :)
Аз винаги ходя с голямо желание на училище защото там ми се случват много сексуални удоволствия. Забелязала съм че заголените ми бедра действат като магнит на момчетата. Затова винаги ходя с къси полички на училище. Момчетата като ме видят направо полудяват. Постоянно се въртят около мен и ми бъркат под поличката. Пускат ми ръце навсякъде, даже в класната стая през междучасията или из коридорите. А има един Даниел, с него ми става най голям кеф. Той като ме сграбчи отзад ме притиска сгъната на някоя маса, така че да съм хубаво надупена. След това си пъха едната ръка под поличката ми и започва да ме опипва между бедрата, а с другата си ръка ми гали гърдите. После парчето му става твърдо и ми го търка в дупето все едно че ме ебе ама през гащите. И това ми го прави всеки ден, като ме награби и се разтрепервам от възбуда.
Ай млъкни,бе!!
trabi_bs
02-14-2012, 18:26
на никой не му се ходи доброволно на даскало , че и секс да прави там .само на таванските поцещения които се водят покрив е най-безлюдно
Тая ме приби с тоя коментар
cus7om1z3
02-14-2012, 18:31
Ако си толкос закъсал/а ... ;хх Да се обарват да, 90% го правят ама чак секс, свирки и т.н ... простотия си е :)
supersonic0
02-14-2012, 19:04
Аз винаги ходя с голямо желание на училище защото там ми се случват много сексуални удоволствия. Забелязала съм че заголените ми бедра действат като магнит на момчетата. Затова винаги ходя с къси полички на училище. Момчетата като ме видят направо полудяват. Постоянно се въртят около мен и ми бъркат под поличката. Пускат ми ръце навсякъде, даже в класната стая през междучасията или из коридорите. А има един Даниел, с него ми става най голям кеф. Той като ме сграбчи отзад ме притиска сгъната на някоя маса, така че да съм хубаво надупена. След това си пъха едната ръка под поличката ми и започва да ме опипва между бедрата, а с другата си ръка ми гали гърдите. После парчето му става твърдо и ми го търка в дупето все едно че ме ебе ама през гащите. И това ми го прави всеки ден, като ме награби и се разтрепервам от възбуда.
Ххахахах ама си вярваш а? :D
trabi_bs
02-14-2012, 19:08
Ххахахах ама си вярваш а? :D
много май,ако е истина искам в нейното даскало
AmBRouzZzeR
02-14-2012, 19:19
Бе я се виж ве като кривокрака мечка албинос си(била магнит )!!!
Определено ми се искаше докато бях на училище....... е още ми се иска де :grin:
MusicalCherry
02-14-2012, 20:43
Много модерни станаха троловете по българските форуми, huh?
Tediinkaa
02-15-2012, 12:32
Хахах секс в училище? това е най-голямата глупост, при мен най много съм се натискала с някого и кис, нищо повече, няма да тръгна точно там да правя секс.. не е публичен дом : )
flawless_
02-15-2012, 12:50
От всички възможни места на света, училището ли ви остана като единствено, където да се лашкате/натискате?
Tediinkaa
02-15-2012, 12:53
От всички възможни места на света, училището ли ви остана като единствено, където да се лашкате/натискате?
И аз това се чудя на доста хора, които може би половината си фантазират че са го правили, но дори да са.. явно вече училищата заприличват на публични домове.. доста жалко !
Признавам че и на мен ми се е случвало в училище като ме опипва някой или се натискаме, да ми се доправи .. но се сдържам просто не е там мястото : )
cus7om1z3
02-15-2012, 17:40
Що да мълча? Нали затова е този форум, за да си говорим за секс. С никой друг не мога да споделя такива неща. Нямам брат или сестра и се чувствам самотна. Ако кажа на майка ми за това което ми правят момчетата в училище сигурно ще ми се развика или ще ми забрани да обличам къси полички. А това е най голямото наказание за мене щото като съм с панталон или джинси момчетата не ми обръщат много внимание. Някои пак ме натискат през междучасието щото знаят че си трая и не викам ама удоволствието не е същото. По голям кеф ми става като ме барат на голо.
Барай си се сама увас на голо .. върви на дискотека лапай в кенефите и т.н ама училището не е точното място за " късите ти полички "
Що да мълча? Нали затова е този форум, за да си говорим за секс. С никой друг не мога да споделя такива неща. Нямам брат или сестра и се чувствам самотна. Ако кажа на майка ми за това което ми правят момчетата в училище сигурно ще ми се развика или ще ми забрани да обличам къси полички. А това е най голямото наказание за мене щото като съм с панталон или джинси момчетата не ми обръщат много внимание. Някои пак ме натискат през междучасието щото знаят че си трая и не викам ама удоволствието не е същото. По голям кеф ми става като ме барат на голо.
абе майкати ще ти се развика и то има защо.....приличаш на онези които работят на магистралата тебе само момчешкото внимание ли те интересува бе? боже тия хора се множат всеки изминал ден o.o има толкова други неща ти за едните момчета си се фанала все едно нищо друго не съществува е сори ама си мязаш на леко момиче и ако бъркам някъде съфорумници ела ме бийте
trabi_bs
02-15-2012, 18:15
абе майкати ще ти се развика и то има защо.....приличаш на онези които работят на магистралата тебе само момчешкото внимание ли те интересува бе? боже тия хора се множат всеки изминал ден o.o има толкова други неща ти за едните момчета си се фанала все едно нищо друго не съществува е сори ама си мязаш на леко момиче и ако бъркам някъде съфорумници ела ме бийте
ако това от снимката е тя не бъркаш изобщо
ако това от снимката е тя не бъркаш изобщо
и да не е тя сигурно е производно на него но и това което пише само по себе си говори каква е
flawless_
02-15-2012, 18:48
Толкова сте глупави и жалки само. :) Това е трол, е**ва се, толкова ли не могат да ви го проумеят главичките. За бъзик не ставате.
DaNGeRousLy
02-15-2012, 19:01
^ ахахаха :lol:
филми, филми ..
HolyShit
02-16-2012, 10:47
Хахах :D Ангелики..Мръсен чeкиджия :D
techkata
02-16-2012, 12:18
свирки са ми правили ако се брой
thefolenangel
02-16-2012, 12:43
^ как я нави младши? :D
Ne sum go pravila i ne iskam da go pravq tam....V uchilishte se uchi ne se praqt dr. neshta..A kak mislite shte go napravite v toaletnata ili na dr. mqsto?Ami ako nqkoi vi vidi?Shte e mn neudobno!!!!
Illuminatus_ii
02-17-2012, 17:56
Да, правил съм. (:
treisi90
02-17-2012, 18:24
това що го написа а? какво толкова, едното ебане изобщо не виждам къде е проблема. никъде не се казва че секс требе да се прави само в легло на изгасени лампи, требе си и малко авантюра, малко разнообразие, а аз лично не съм го правил там за да мога да се гордея както казваш, а понеже бях с момичето което много, много обичах когато ни нашумяха страстите и изобщо не ни беше до това къде ще си се отдадем докато можеше да сме интимни там и тогава. пък и не сме се бучкали в някакъв мръсен кенеф.
Хаха, ти го разби. По темата не съм го правила, но приятелят ми е навит, тъй като сме последна година и сме от едно даскало.
Nikolow1993
02-17-2012, 19:27
Ne sum go pravila i ne iskam da go pravq tam....V uchilishte se uchi ne se praqt dr. neshta..A kak mislite shte go napravite v toaletnata ili na dr. mqsto?Ami ako nqkoi vi vidi?Shte e mn neudobno!!!!
:D
Точно в тоалетната, няма да е в коридора.. лол.
По темата:
То от моя клас бива бива ама тяхното е безобразие :D Ако има тест нещо се уреждам веднага, щото на момиченцата от моя клас им тряят оценки, а доста добре са запознати с цената :D
Не, ама сигурно тръпката и адреналина са на макс :D
HolyShit
02-18-2012, 14:53
Чувала съм че когато момчетата онанират му казват на това чикии. Не знам дали може да се каже същото за женското онаниране. Но ако е така тогава наистина съм голяма чикиджийка. Но повече ми харесва да ми го правят момчетата с техните ръце отколкото аз сама в къщи. Засега им позволявам да ми хващат путето само през гащичките ама ми се струва че ще е по голям кеф ако ми го търкат на голо. Май ще започна да им давам освен под поличката да ми бъркат и в гащичките. Ох само като си го представя това и получавам една сладка тръпка между краката.
FACEPALM :D
Чичко ангелики..
/Дано сега ме разбереш.....
sashunkaa
02-18-2012, 20:05
^Сега ме разби.. :D
Мм.. не в училището няма къде - само в кенефа - гнусно. Не и не мисля да го правя в училище. Затова си имам удобно легло вкъщи :D
sashunkaa
02-19-2012, 12:53
^Злобна кифла такава...:D
trabi_bs
02-19-2012, 13:12
devil girl
^Злобна кифла такава...:D
:D
право в десетката! :D
HolyShit
02-19-2012, 17:52
Ако говориш на български няма проблем да те разбера, но използваш някакви английски думи за да се правиш на интересен или интересна ако си момиче. Между другото много гадна снимка си сложил на аватара си. А и голямата снимка на този мускулест мъж само заема място. Какво искаш да покажеш с нея? Бях чела някъде че момчетата които си падат по културисти са хомосексуални защото ги привличат други мъже.
Въх,милата..Виж как ги правят вече пародиите на дисний,втълпяват на новородените ценностите на модерния свят.
А понеже може да не ме разбереш на английски,една снимка,младото поколение по-добре възприема снимковия материал..
http://prikachi.com/images/629/3334629u.jpg
Glamour92
02-19-2012, 17:54
http://img2.moonbuggy.org/imgstore/what-the-fuck-is-that.jpg
...
Не съм, нямам и намерение... че няма други места, та в даскало да тръгна секс да правя...
да е, редовно се праскам в училище,.....
Кви теми ръсите, главата ми не побира
От това което си написал не става ясно какво точно си искал да кажеш. Пак се опитваш да се правиш на интересен но понеже ти липсва интелект вместо интересно това което пишеш звучи тъпо. А този среден пръст го показвай на хомосексуалния си любовник. Той културист ли е? Или ти още не си го намерил и само си мечтаеш за такъв?
ей лапенце малко, да си затваряш устата да не ти паднат млечните зъбки...........
broken-barbiee
02-21-2012, 17:26
От това което си написал не става ясно какво точно си искал да кажеш. Пак се опитваш да се правиш на интересен но понеже ти липсва интелект вместо интересно това което пишеш звучи тъпо. А този среден пръст го показвай на хомосексуалния си любовник. Той културист ли е? Или ти още не си го намерил и само си мечтаеш за такъв?
Кажи ми що за човек си щом като си грозен, а се чувстваш секси?! hahaha Тази песен миличка, е написана точно за теб! Направо ме убиваш с твоите мнения, честно! Иначе по темата не съм правила секс в училище, но ми звучи добре за по-напреднали .. знам ли и аз .. :D
Колко елегантно я затапва ;дд Давай холи ние сме с теб!
broken-barbiee
02-21-2012, 19:08
Днеска в училище оня Дани дето постоянно ме опипва ми се изпразни под поличката върху чорапогащника. Беше ме награбил пак през голямото междучасие в една празна стая. Аз си мислех че ще си играем както преди на ебане през гащите и го оставих да ме бара между краката и по дупето. Но този път Дани си беше извадил парчето и го сложи върху дупето ми. Не беше ми свалил чорапогащника, само беше бръкнал в него отпред и ми бараше путето. След малко движенията му станаха по бързи и започна да се изпразва. Опръска ми целия чорапогащник със сперма. На полата ми също имаше бели петна. Даже върху обувките ми имаше капки от неговата сперма.
Миличка, ходи си набий една ..., защото виждаме, че имаш нужда, та да се кротнеш и да спреш да си представяш някакви работи с някакъв Дани, че ги пишеш и във форума.. Нищо лично обаче се излагаш много жестоко.. :D
yambolfan
02-22-2012, 00:49
Yesss :D :D :D Абе тоя Angeliki 100% е някой 30 годишен девственик,обзалагам са :)
broken-barbiee
02-22-2012, 18:51
Да си набия една ли? Какво искаш да кажеш с това?
Повече от очевидно е какво искам да кажа с това, защото ти го казвам в прав текст.. :D Ако това, което казваш е истина си е срами позор единствено и само за теб, но аз лично мисля, че се правиш на интересна ако въобще си момиче.. :D
trabi_bs
02-22-2012, 18:56
я вземи за доказателство да снимаш какво правите през голямото междучасие,че не ми се вярва да има толкова пусто училище в което никой освен вас да не ползва празните стаи
DO NOT FEED THE TROLL!
Да се повторя,амааа...
Ахахаха! Евала! :bowdown: :D
HolyShit
02-23-2012, 09:59
DO NOT FEED THE TROLL!
Остави,бе.Смехът е много полезен.Само чети коментарите й ,вземи си чипс и кока-кола и се наслаждавай на простотиите :)
Тя тук направо на дневник го обърна. "Перверзната 14-годишна ебачка и нейните облагодетелствани истории"
Аа, бах ти яката тема ! ;дд , то ся дет съм 5 клас знайти ли ко е .. кви сексове кви неща е :D btw само сме се обарвали и стискали хДД
sashunkaa
02-24-2012, 06:34
^абе ти нормална ли си..?!О.о
5 клас..е не..карай си детството и не ставай като тази Angeliki че на там си тръгнала..какъв секс те гони-сигурно,дори не носиш сутиен, а ти за ебене мислиш!!
Виж се какъв си малък детчко а вече се обарвате.. поредния trollll
Тва е момче, за кво мислиш, че мислят в 5 клас?
Angelika има най-успешният тролски аватар до момента.
trabi_bs
02-24-2012, 06:52
Това с обарванията е по интересно да го правите в 11.12- клас за да може поне да барнеш което е узрялоо\ddddd
11-12 клас им е късничко да си играят на пипанки. Ако разполагаш с достатъчно зреличко, ще пипаш достатъчно зреличко - съвсем просто.
trabi_bs
02-24-2012, 07:01
Нека да снима това което правят ,за да видим дали не си измисля и какво е туй пусто училище в което никой няма да те прекъсне докато се обарвате .
Какво да снима, очевидно е че взима на подбив тия, които му се връзват. (мисля, че е момче)
rockandroll
02-24-2012, 11:34
Не, не съм правил, но с удоволствие бих пробвал. :D
Оф,баси темата стана!
Не съм,не му е там мястото! Ангелики е трол ...шалялаляляи
trabi_bs
02-24-2012, 12:25
Не хранете троловете.
И аз си мисля ,че е момче ама да не стане така че е някоя хипер загоряла мацка .
pornalation
02-26-2012, 16:07
апхапхпапхапх ^100% :D
mrankoniiii
02-26-2012, 18:34
че за кво друго се ходи в училището... confused
huligana90
02-26-2012, 19:33
Не. Но съм от любопитните.
+1 Но вече съм голям :d
DarkTemplar
02-26-2012, 21:20
Някои нови потребители имат много развинтено въображение. :D
^абе ти нормална ли си..?!О.о
5 клас..е не..карай си детството и не ставай като тази Angeliki че на там си тръгнала..какъв секс те гони-сигурно,дори не носиш сутиен, а ти за ебене мислиш!!
Виж се какъв си малък детчко а вече се обарвате.. поредния trollll
Toва т.нар. Angeliki нито е 5 клас, нито..даже вече ме съмнява, че е и момиче...
Ох да знаете какво ми се случи преди малко. Бях на гости на една моя приятелка и се прибирах с автобуса. Нямаше много хора и бях седнала отзад. След малко близо до мен седна някакъв мъж. Аз бях с една от любимите ми къси полички от тези дето се закопчават отпред, но винаги оставям последните две копчета разкопчани за да ми се заголят още повече бедрата. Харесва ми когато мъжете ме заглеждат и не свалят поглед от цепката която се получава отпред. По едно време този мъж започна да си пипа парчето през гащите и видях че е доста набъбнало. Говореше ми някакви мръсотии, каза че много му се дърви хуя от такива сладки курвета като мене. За пръв път я чух тази дума, не знаех че така му викат на мъжкия член. Аз почувствах приятна тръпка в слабините. Прииска ми се да онанирам ама нямаше как, само започнах да си клатя бедрата. Пак ми прави удоволствие но без да участват ръцете. Знаех че при разтварянето на краката ми белите ми дантелени гащички се виждат през тънкия ми черен чорапогащник. Този мъж май това и чакаше защото веднага си разкопча панталона и започна да се изпразва. Голямото му парче изпръска много сперма върху седалката пред него. След това мъжа си прибра бързо члена в гащите и изчезна. Исках да му разгледам спермата отблизо и седнах на седалката на която стоеше той. Наведох се и я пипнах с пръст. Бях толкова пламнала от възбуда че не можех да се контролирам. Свалих си леко гащичките разтворих бедра, взех с два пръста от гъстата бяла течност и си намазах путето със сперма. Започнах бясно да онанирам, миризмата на сперма ме подлудяваше а и така приятно се хлъзгаше като си търках путето с нея. Това беше най големия кеф който съм изпитвала досега.
Бягай оттука, бе!
Айде, признай сега, че си от мъжки пол (евентуално) и не си 5клас!
Никой петокласник няма такъв добър правопис, пунктуация или знае какво значи 'онанирам'! Плийс! Приличаш ми (по писането) на някакъв разгонен най-малко 30 годишен, който естествено няма опит или успех с жените и стои пред компютъра и пише такива гадни измислени и противни истории.
trabi_bs
02-26-2012, 22:53
Имаш добро чувство за хумор и много ама много развинтена фантазия за която ти завиждам
trabi_bs
02-28-2012, 18:06
Я сподели от кой град си
SpiritInBlack
02-29-2012, 19:42
Не ,много ясно
flamesoulbgr
02-29-2012, 20:03
Не не съм правил. Смятам, че не там е мястото за такива неща ((:
chochotwo
03-01-2012, 08:31
аничке не съм съгласен с теб според мен е готино да пробваш на всякъде
ммм...само натискане,обарване,веднъж съм му лапала...но съм малка де...има време :-D
Харесва ми как мислиш хаха
anonymous708973
03-01-2012, 17:54
Аз не съм казвала никога че съм в пети клас, в седми съм. А имам добър правопис защото майка ми е учителка, всеки ден като си науча уроците тя ме изпитва и ми проверява тетрадките дали пиша правилно. И какво странно има в това че едно момиче на 14 години знае какво значи онанирам. Талкова ли сте захлюпени. Аз още като бях в трети клас открих че като си търкам путето ми прави голямо удоволствие и от тогава не съм спирала. Правя го всеки ден, понякога и по два три пъти. Само че миналата година разбрах че му викат на това онаниране. Четох в интернет за тези неща. От там разбрах също че това бялото което излиза от момчетата се казва сперма.
Предай на майка си, че първо тя трябва да научи основни пунктуационни правила и тогава да ти проверява тетрадките.
Предай на майка си, че първо тя трябва да научи основни пунктуационни правила и тогава да ти проверява тетрадките.
нека първо я научи да се държи като достойно момиче па после уроците да гледа...
fluffy_^
03-01-2012, 18:24
Аз не съм казвала никога че съм в пети клас, в седми съм. А имам добър правопис защото майка ми е учителка, всеки ден като си науча уроците тя ме изпитва и ми проверява тетрадките дали пиша правилно. И какво странно има в това че едно момиче на 14 години знае какво значи онанирам. Талкова ли сте захлюпени. Аз още като бях в трети клас открих че като си търкам путето ми прави голямо удоволствие и от тогава не съм спирала. Правя го всеки ден, понякога и по два три пъти. Само че миналата година разбрах че му викат на това онаниране. Четох в интернет за тези неща. От там разбрах също че това бялото което излиза от момчетата се казва сперма.
:D:D Please stop...STOP It's starting to hurt LMFAOROFL :D
DownloadVirus
03-02-2012, 16:32
Ох да знаете какво ми се случи преди малко. Бях на гости на една моя приятелка и се прибирах с автобуса. Нямаше много хора и бях седнала отзад. След малко близо до мен седна някакъв мъж. Аз бях с една от любимите ми къси полички от тези дето се закопчават отпред, но винаги оставям последните две копчета разкопчани за да ми се заголят още повече бедрата. Харесва ми когато мъжете ме заглеждат и не свалят поглед от цепката която се получава отпред. По едно време този мъж започна да си пипа парчето през гащите и видях че е доста набъбнало. Говореше ми някакви мръсотии, каза че много му се дърви хуя от такива сладки курвета като мене. За пръв път я чух тази дума, не знаех че така му викат на мъжкия член. Аз почувствах приятна тръпка в слабините. Прииска ми се да онанирам ама нямаше как, само започнах да си клатя бедрата. Пак ми прави удоволствие но без да участват ръцете. Знаех че при разтварянето на краката ми белите ми дантелени гащички се виждат през тънкия ми черен чорапогащник. Този мъж май това и чакаше защото веднага си разкопча панталона и започна да се изпразва. Голямото му парче изпръска много сперма върху седалката пред него. След това мъжа си прибра бързо члена в гащите и изчезна. Исках да му разгледам спермата отблизо и седнах на седалката на която стоеше той. Наведох се и я пипнах с пръст. Бях толкова пламнала от възбуда че не можех да се контролирам. Свалих си леко гащичките разтворих бедра, взех с два пръста от гъстата бяла течност и си намазах путето със сперма. Започнах бясно да онанирам, миризмата на сперма ме подлудяваше а и така приятно се хлъзгаше като си търках путето с нея. Това беше най големия кеф който съм изпитвала досега.
Евала,В Е Л И К А
Трябва да напишеш книга..Сериозно.....
Raekwoon
03-02-2012, 16:56
Някой си прави здрава гавра! :D
Тва ако го разберат при нас, директно те гонят с черни документи и могат оттам нататъка да те приемат само в някво пропаднало.
Наскоро имаше такъв случай и до седмица им биха ботуша. И на кифлата, което беше добре, ама и на едно от малкото пича останали...
sladk0t0odidi
03-03-2012, 08:01
.. Все още нее
blonde star
03-03-2012, 13:21
Секс не въпреки че ми остава още малко да ходя на училище и просто се изкушавам да пробвам ;х ..иначе свирки да.
точно секс не. Но съм се натискала с приятелки малко лизбийско звучи но е яко :D :D :D :-*
progrezo
03-05-2012, 02:43
заради такива като тея чикиджии и "ебачи" ни е такава държавата :) няколко думи имам за вас: малки тъпи загорели пубери.. :) следващия път се сберете и си направете една оргийка в учителската стая
flowerlina
03-05-2012, 05:37
не
10 букви
step_up_right
03-08-2012, 13:10
гадно ми е когато слушам как съучениците ми са го правили в училищния кенеф... допадат ми мърсотиите в секса,но това не включва и мърсотията в училищната тоалетна... а и е лесно да те хванат хора които те познават и после да те портят,до момента освен приятеля ми никой друг не знае и така ми харесва,така че твърдо ПРОТИВ!!!
Няма ли кой да го банне тоя трол?!
trabi_bs
03-11-2012, 09:33
noop......
Jonas2009
03-11-2012, 10:36
За завършването си направихме една оргия даскали и ученици в една от стайте.Голямо мазало стана някой показаха голяма извратеност а други учудваща свенливост.Що за тъпа тема е това всичко друго правите в даскало но не и да учите интересно, какво ще правите след време като децата ви попитат как сте се справяли и с какво помните ученическите си години.За ученическите " фей '' с широко отвореникрака, когато дъщерите ви станат 1 клас вместо буквар им вземете една илюстрована кама сутра да гледат картинки а като станат 13-14 да знаят как да практикуват.
MonnyMonsterr
03-11-2012, 10:41
Не, но има време за всичко :D
little-bad-girl
03-11-2012, 10:43
Ха каква смешна коза си избрала за аватар. Ми аз нищо лошо не съм казала, защо трябва да ме баннат? Нали това е форум за секс. Аз още не съм правила секс с момче, за мен секса е да онанирам и също когато момчетата ме опипват под поличката в училище и си търкат надървените парчета в мене. То вярно че това не е истински секс но са пак такива сексуални неща.
Ти май искаш някой да ти го нач*ка или да го нач*каш на някой с извинение ?? /зависи от какъв пол си, че като ти чета коментарите съм раздвоена./ Иначе по темата. Не съм го правила в училище и нямам такива намерения. :)
fluffy_^
03-11-2012, 11:09
Ти защо пишеш на английски? Не можеш да говориш добре български ли? Ако толкова те наранява това което пиша не трябва да влизаш във форума за секс. Има други теми които може би няма да ти причиняват такава болка. Ти да не си решил да ставаш монах в някой манастир?
Напротив мога да пиша на Български! И казах че ме боли ОТ СМЯХ НА ТВОИТЕ ИЗМИШЛЬОТИНИ. :Х Как може да си въобразяваш такива работи бе.ВъххХ та ако Не дай Боже това е истина и ни казваш че ти харесва ти си някаква супер пропаднала..Сериозно та проститудките по магастралите имат повече..повече ох каква ли дуам да използвам АМИ о да САМОУВАЖЕНИЕ..И казвам това защото ти си на 13 ??????????????????????????????? WHERE THE FUCK IS THIS WORLD GOING TO?? GAWD DAMN..:X:XXXXX
мила Angeliki хубаво че си учиш уроците но ТОЧНО такива работи ЛИЧНИ не пиши тука на никой не му пука как си самозадоволяваш и как некъв си там дани те барал....сори ама просто не върви по форума да споделяш такива неща според мен защото както видя някои взеха да те имат за тролер(от които съм и аз) като толкова ти иде са споделяш сподели с мама и тате или почни да си водиш дневник най-добре!
Да козата ми е яка, ти определено не си с всичкия си. Не казвай на хората на какъв език да пишат , при положение ,че не знаеш какво е това нещо запетайка! Нещата ,които ги пишеш,неграмотно при това, не би ги написало едно момиченце. А с тва "да те ебат девствена много боли и тече кръв", абсолютно ме убеди! Само да те информирам, да не се излагаш като се опитваш да тролваш следващият път: Дали сама или с партньор първия път винаги боли.
Obvious troll is obvious!
Не ми се заяждай с козата,тролче!
Да бе яка, друг път. Колко яка може да бъде една коза? Това е просто едно смешно клепоухо животно.
да колко може да е яка една 14/15 годишна ? не това е просто едно малко смешно к*рве :)
trabi_bs
03-11-2012, 14:28
козата си е много яка
Що се тровиш да пишеш , на всички им е ясно ,че нито си на 12, нито нищо...спри се...
Що се тровиш да пишеш , на всички им е ясно ,че нито си на 12, нито нищо...спри се...
точно спри се да тролиш
Моралните, които твърдят че училището не е за секс могат просто да се замислят дали образователната ни система прилича на нещо. Положението в повечето училища е толкова трагично, като за това далеч не са виновни учениците. Никой не може да ме убеди, че нивото на българското образование е ниско само и единствено заради учениците. Така че на тези на които им се прави секс, нека го направят. Ако е с предпазни мерки ще е доста по-смислено от много неща, които се случват в училище. Най-малкото ще си доставите удоволствие. А и не мисля че да отидеш пиян е по-морално от това да правиш секс (говоря ако е човек с който имаш някаква връзка).
fluffy_^
03-11-2012, 21:44
Защо да съм пропаднала? Понеже онанирам ли? Ами приятелките ми също го правят, момчетата и те разправят че си бият чикии. Значи всички тийнейджъри които онанират са пропаднали тогава, само ти си най възвишения. Ти никога ли не си онанирал? Ако наистина е така значи нещо не си в ред.
:D:D Прекалено си ограничена за да разбереш какво НАМЕКВАХ..
vanchetyyy17
03-11-2012, 22:21
Седя си тук и чета измишльотините на Angeliki ... И си мисля, колко ли трябва да си ограничен, за да пишеш във форума какво уж ти се случва в училище, как те "обарват" момчетата, как си търкат "парчетата" в теб и не знам какво още, и на всичкото отгоре да си вярваш, че някой ще ти се върже на измишльотините...Да не говорим, че едва ли някой се интересува от това каква курва ще бъдеш, когато пораснеш (не че вече не си)...Осъзнай се малко
chaotic_sunrise
03-12-2012, 00:35
Не съм ви чела предишните постове, нещо не си падам по форум свадички.Затова просто ще си кажа мниението по въпроса! Не, не съм го правила в училище, нито в университета ми (макар и да ми се е искало на моменти).Просто това са учебни заведения, в които трябва да отиваме с респект и желание за знания, а не да правим свирки на гаджето или там който и да е ...
Kia_Sportage
03-12-2012, 05:10
Правила съм в една от стаите :oops:
no kakvo si pravila de :D
DownloadVirus
03-12-2012, 05:26
Не съм ви чела предишните постове, нещо не си падам по форум свадички.Затова просто ще си кажа мниението по въпроса! Не, не съм го правила в училище, нито в университета ми (макар и да ми се е искало на моменти).Просто това са учебни заведения, в които трябва да отиваме с респект и желание за знания, а не да правим свирки на гаджето или там който и да е ...
Айде изядоха те .. :D
GreenFairy
03-12-2012, 06:05
Двора брои ли се или само сградата? :D:D:D
buckiehigh
03-12-2012, 19:52
А,не човек браво ! : )
Уфффф...
03-15-2012, 13:24
E**нето в даскало няма да ти помогне в бъдеще брат.. Ше съжеляваш някой ден. :?
Аз не виждам с какво би навредило всеки решава как да си живее живота, това че ти не си го правил не означава, че и другите не трябва да го правят и да ги поучаваш!!!
adrenalinche70
03-16-2012, 19:39
НЕ ...........................
crowberry
03-16-2012, 23:38
ноуп......
:D:D Прекалено си ограничена за да разбереш какво НАМЕКВАХ..
няма и да схване ;)
Merkantilniq
03-18-2012, 10:52
Ами то да си курва лошо ли е? Само ще си правиш кефа с разни момчета. На мен като ми кажат по големите момчета в училище че съм курвичка и се възбуждам. Оня мъж в автобуса дето си беше извадил парчето и се изпразни пред мене и той ми каза че много му се дървил хуя от сладки курвета като мене. А пък вчера като излязах на разходка с кучето в парка вървях по една тясна пътечка и забелязах че в храстите има някакъв мъж. Като приближих видях че си е извадил хуя и ми го показва. Ама беше надут и ми се стори много голям, плюс това го беше хванал с ръка и си правеше чикии. И като минавах покрай него ми вика курвичке искаш ли да го пипнеш. Аз не му отговорих разбира се и продължих. Но след малко като се връщах този беше още там и като ме видя ръката му почна да се движи по бързо и се изпразни пред мене. За пръв път видях сперма да хвърчи толкова надалеко, без малко да ме опръска. Но съм забелязала че ми викат курвичка когато ходя с къси полички. Мъжете направо полудяват като ми видят заголените бедра, а на мен това ми харесва и получавам една сладка тръпка между краката. Затова си мисля че да си курва е голям кеф.
30-35 годишен чикиджия :Д? смисъл годините дали съм нацелил кажи само :Д
DarkTemplar
03-18-2012, 10:53
Гледам, че е излязъл нов том на избраните съчинения. :D
Merkantilniq
03-18-2012, 10:56
Гледам, че е излязъл нов том на избраните съчинения. :D
Педо томове :Д с изключителните педиключения :Д
fluffy_^
03-18-2012, 10:56
Може да си е пъхала ръка в гащичките като си представя че прави секс.
:D:D:D:D:D Човек ПРЕСТАНИ..Почвам да се депресирам от СМЯХ вече като ти чета коментарите..Не не немога отивам да играя Need For Speed World :D:D
little-bad-girl
03-18-2012, 11:30
Оня в парка ли, не знам но ми се стори по млад под 30. Но съм виждала всякакви, даже и 40-50 годишни.
хахаххах скрий се бееее! :D
Angeliki миличко тролче престани да пълниш форума с извратеняшките си съчинения които никой не иска да прочете или научи за тях :)
Merkantilniq
03-18-2012, 11:38
Оня в парка ли, не знам но ми се стори по млад под 30. Но съм виждала всякакви, даже и 40-50 годишни.
не говорихме за теб,колко са годините :Д
little-bad-girl
03-18-2012, 11:45
Angeliki миличко тролче престани да пълниш форума с извратеняшките си съчинения които никой не иска да прочете или научи за тях :)
Аз бих и предложила да направи една такава тема, та поне да не спами в тази. :D
Аз бих и предложила да направи една такава тема, та поне да не спами в тази. :D
ей аре верно ще кръстим темата "Приключенията на малката Angeliki" :D :D :D
DarkTemplar
03-18-2012, 11:53
Тая е по-зле от Барон Мюнхаузен и Лупи взети заедно...
little-bad-girl
03-18-2012, 12:10
ей аре верно ще кръстим темата "Приключенията на малката Angeliki" :D :D :D
хаха айде това ще е най-коментираната и посещавана тема. :D
little-bad-girl
03-18-2012, 14:22
Ти малко лошо момиче ли си? И какво правиш че си толкова лоша? Някакви лоши работи с момчетата ли?
ахахах не, просто ника ме кефи пък и тебе това какво те засяга?? Аз пак ще се повторя земи направи една отделна тема и там пиши всичките ти измислици, че тази тема стана цялата спам! :))
little-bad-girl
03-18-2012, 14:48
Знам че не говореше за мен. Затова ти казах че беше някъде между 25 и 30. А ти продължаваш да ме питаш. Ако е толкова важно за тебе на колко години беше оня дето си правеше чикии в парка отиди и провери сам. Ама те май не си показват хуя пред мъже.
Той май каза, че говореше за ТВОИТЕ години, но тъй като не беше сложил запетайката не се разбираше. Поправете ме ако греша.. :D
Тоя трол е най-успешният, който съм виждал в тоя форум. :D :D
Ми що ги четеш тогава?
щот заемат доста обемисто място а и всички се занимават с тебе тъй че престани да тролиш
fluffy_^
03-18-2012, 16:23
Тоя трол е най-успешният, който съм виждал в тоя форум. :D :D
Има време брат ми представи си го тоя трол след година лелел ще паднеш брат :D:D
абе я една темица специално за такива тролчета да направим :D
eii eshtash li se na kolko godinki si a ???? az sum na 14 i dori ne si pomislqm za takiva neshta!! ti kfo kato stanesh na moite godini polovinata dsk shte te minalo podobre hodi da gledash winx miki maus ili neshto ot sorta!!!! RODITELITE TI SIGURNO SE GORDEQT !!!!!!! plache mi se kato ti pogledna snimkataa ;(
Krisi_94
03-20-2012, 04:51
Имала съм някои изпълнения в даскало.
vasilev94
03-20-2012, 08:30
Освен от части интимни опипвания,секс не съм правил но винаги съм има 1 желание да хвана някоя да я цъфна в стаята пред всички и да им каже гъзета така се прави,смигам и почвам да къртя чиновенете с нея ;д
Нежна Красота
03-20-2012, 11:44
Освен от части интимни опипвания,секс не съм правил но винаги съм има 1 желание да хвана някоя да я цъфна в стаята пред всички и да им каже гъзета така се прави,смигам и почвам да къртя чиновенете с нея ;д
Мисля, че трябва да намалиш порното :D. пт: Не съм.
bella_love
03-25-2012, 17:32
ако ще го правиш за първи път тряя да е НЕЗАБРАВИМО, където и да е, за всеки човек думата НЕЗАБРАВИМО е различна, дали ше бъде в даскало, дали в къщата на гаджето или във твоята къща...къде ви е КЕФ
Ами и аз съм на 14 ама постоянно си мисля за такива неща. Сигурно не си хубава и момчетата не ти обръщат внимание затова. А може и още да не си открила тръпката от това да ти пускат ръце под поличката момчетата и не знаеш какво удоволствие е да те барат по дупето и между краката.
абе ти ли ще казваш на момичето каква да е бе? и ти ли ще кажеш дали е хубава или не ? откъде на къде някаква (да не казвам определения ако си истина ако не трол такъв) ще казва на другите да се принижават така?
за да не е спам не съм правила в дас то е за учене не за е.....
fluffy_^
03-25-2012, 18:48
Не, те даже и не подозират за моите сладки игрички с момчетата. Ако разберат сигурно ще ме убият. Ама от мен искат да уча и да нося шестици и аз се справям супер. Но освен зубренето имам нужда и от удоволствия, а как ще си го правя кефа си е моя работа. А засега поне най голям кеф получавам като си играя с путето. Ама още по готино става когато и момчетата участват в тази игра.
-_- Не ти ли омарзна да си измисляш ? ае барай меча в някои друг форум а брато ? ;)
sapphire5
03-26-2012, 08:02
АУХААХУАУХАУХАХУАХУАу (това беше всичко....през цялото четене на темата).
mimsSss96
03-26-2012, 16:05
Да 2-3 пъти
Да, в две( но не в моето) готино е ,има тръпка... от това да не те видят
Ето товА може да ви помогне
http://lmgtfy.com/?q=%D0%97%D0%B0%D1%89%D0%BE+%D1%81%D0%B5+%D1%85%D0 %BE%D0%B4%D0%B8+%D0%BD%D0%B0+%D1%83%D1%87%D0%B8%D0 %BB%D0%B8%D1%89%D0%B5
MarietaS
04-25-2012, 15:41
Angeliki кърти :D:D:D:D
Иначе аз съм го правила в даскало.:oops:
Беше яко възбуждащо да не ни хване някой.
Секс не, но една от другия клас ми направи няколко тъпанарки :D Готино беше, казах на учителя, че отивам до тоалетната и се върнах след близо 20 минути. Поне всички знаят, че съм лигав и казах, че си акал и те почнаха да се хилят :D
Правила съм само свирки няколко пъти без секс
То ти къде и на кого ли не си правила свирки, Браво!
Миришеш на фейк отдалеч, а ако има невероятно малкия шанс да не си фейк, а реално съществуващо същество,то тогава мнооооого жалко за човешкия род.
То ти къде и на кого ли не си правила свирки, Браво!
Миришеш на фейк отдалеч, а ако има невероятно малкия шанс да не си фейк, а реално съществуващо същество,то тогава мнооооого жалко за човешкия род.
На който си искам и където си искам, ще правя свирки и тва не ти влиза в работата!
Не ми влиза в работата , да, просто си изказвам мнението и има право на това.
Fisherman
02-23-2013, 13:21
Излез на орлите сега нали има протести секи ден и почни да лигавиш пенисите!!!!!!!!!!!!!!
s_E_x_Y_y_Y
02-23-2013, 19:38
не съм го правила в училище, но като чета мненията си мисля, че то по вашата логика не е редно да го правиш и в тоалетната на дискотека, в кола, на обществено място и т.н., а сигурно половината, които са казали, че училището е за учене не за секс са го правили не само в удобното и чистичко легло, а и на други места, които не са предназначени за секс ама... всеки с предпочитанията си
SummerWave
02-23-2013, 19:49
не съм го правила в училище, но като чета мненията си мисля, че то по вашата логика не е редно да го правиш и в тоалетната на дискотека, в кола, на обществено място и т.н., а сигурно половината, които са казали, че училището е за учене не за секс са го правили не само в удобното и чистичко легло, а и на други места, които не са предназначени за секс ама... всеки с предпочитанията си
виж,едно е да го правиш в дискотека и съвсем друго е в училище.
Fisherman
02-23-2013, 20:13
брей толкова ли е станало трудно да си хванеш гадже та търсите всевъзможни места да се клатите
Yen_is_bacK
02-23-2013, 20:18
ахах като видях заглавието се сетих за един глупак от даскало където дойде един път и ми се хвали "нагъзих една в кенефа като ходих да пикая " след което последва бурен смях и му забих едина деснячка и си заминах :D
Tsukuda_Hiroshi
02-23-2013, 22:12
Аз в даскало бях задрЪстеняк. Не се прежали никоя... :oops: След време като ходя по родителски срещи може да опЪна някоя даскалица... :lol:
Fisherman
02-23-2013, 22:13
Аз в даскало бях задрЪстеняк. Не се прежали никоя... :oops: След време като ходя по родителски срещи може да опЪна някоя даскалица... :lol:
Милф кугър викаш
Tsukuda_Hiroshi
02-23-2013, 22:16
Ако може да е бЪлгаричка ;) Математиката не ми вЪрви от край време... :)
pifiella
02-24-2013, 19:19
ОМГ!
Хора,изтрещявате!
sweetka_96
02-24-2013, 19:22
На къде отива светът.. До там ли стигнахте че да се е*ете докато сте на даскало?!
qwerty_ff
02-26-2013, 11:13
Секса в даскало беше голямо преживяване, остави добри спомени.
А относно всичките тесногръди душици дето писаха в тая тема - тая омраза ще ви погуби ей !
girlwithblueeyes
02-26-2013, 11:45
Не
SpiritInBlack
02-26-2013, 16:25
зависи от гледната точка
Fisherman
02-26-2013, 18:39
Само дупета съм мачкал в даскало и то едно от най-хубавите люлински дупета :о
земи мой
Fisherman
02-26-2013, 18:40
Секса в даскало беше голямо преживяване, остави добри спомени.
А относно всичките тесногръди душици дето писаха в тая тема - тая омраза ще ви погуби ей !
ти си един турбо нещастник мой тройкаджия смешен
То явно е голям престиж да те изчукат в кенефите на даскалото?
HollyGolightly
02-27-2013, 11:58
Не, как пък не съм се навряла в някоя миризлива училищна тоалетна да правя секс. Ужас!
Amore-Mio*
02-27-2013, 20:31
Не съм, нямам и такова намерение.
Някак, смятам, че секса е нещо специално между двама души и точно заради това то трябва да се прави на лични места, важни за тях. А училището надали е сред тия места.
hristo_:)
02-27-2013, 22:59
Не...така или иначе момичетата, които съм харесвал, не биха поискали.
sky.of.lust
03-02-2013, 18:17
да правиш секс в даскало директно означава да го правите в гадните и гнусни, никога не мити кенефи... много секси просто :D
TrueBoom
03-02-2013, 19:19
що да не, ако искате по време и на контролна се яхвайте върху чиновете.. -_-
nekva ligla
03-02-2013, 23:00
Още lady popular играе, иначе прави свирки на батковци. o.O
nqkoisi55
03-07-2013, 18:08
Ако тва че са ми правили свирки се брои то тогава да :D
Fisherman
03-07-2013, 18:19
А сетихте ли се да научите нещо от тва училище?Или само някви примитивни желания имате.
DisappointedDreamer
03-07-2013, 18:24
важни за тях..
сподели тези важни места, моля.
по темата: ъх, не.