View Full Version : Трябва ми женско мнение
RoCkSpOt
06-24-2010, 09:07
След дълги размишления се отказах да купувам отново скъп подарък на гаджето ми ... реших да направя нещо ... но незнам какво е наи-хубаво ... за тва ше кажа какво съм измислил до сега вие ми кажете кое наи ви харесва
Значи първото е да направа некво сърце нали и да напиша от горе ваучер за 1000 безплатни целувки + 3 желания ! Второто е да купа едно малко сандъче и вътре да напиша на некви малки лисчета 365 късметчета за да си взима всеки ден !Третото е от такова кенче от кока кола да го боядисам да направя дупки във формата на сърце да махна горната част слагам една свещ и като го запалиш свети сърцето!И последното е да намера един стар ключ да сложа една малка картичка на която да пише ключат от моето сърце и да има на него един ключодържател на които пише Обичам Те !
Знам че не са мн хубави но за сега тва измилих моля за мнение :) :oops: Благодаря предварително ! :-)
Подаръка е за момиче !
о боже, имаш мн хубави идеи, аз лично бих се зарадвала на всяка една от тях адски много.. и все пак, за да ти помогна, на мен лично най-много ми харсева това 365-те късметчета или това с ключа, но първото ще и напомня за теб всеки ден и е адски красиво.. но трябва да ги измислиш всичките :D и такам..
DarkGirll
06-24-2010, 09:27
Всичките те идеи са прекрасни,барво пич :) ! На мен най-много ми харесва това с ключа :P ! Но все пак ти си решаваш :) Успех :-)
YouMakeMeSmile
06-24-2010, 09:29
готини идеи! Аз на моя приятел му подарих кутия с причини, поради които го обичам. :)
RoCkSpOt
06-24-2010, 09:31
готини идеи! Аз на моя приятел му подарих кутия с причини, поради които го обичам. :)
Да и аз мислих над това с 50 причини
MishaBabyy
06-24-2010, 09:37
мене най ми харесва това с късметчетата...и на мене ми подариха нещо подобно.
Освен това можеш да й подариш и по-оригинален букет...например с 101 рози... :D
^ Автора каза,че не иска скъп подарък,а един букет от 101 рози е около 460лв.
Авторе,а защо не направиш ти кутийката и да е във формата на сърце :) Аз бях направила такава за моя (само,че беше пробен вариант и сега правя другата).Не е никак трудно ;)
Също така можеш да направиш албумче с ваши снимки.Купуваш цветен картон,режеш го на еднакви парчета,принтираш снимки,лепиш ги,пишеш или рисуваш по нещо около снимките ... И готово :)
Същото нещо можеш да направиш и в тетрадка с хубава твърда корица.Лепиш снимки,може да принтираш и някой интересен чат в скайп (или първите ви зарибявки,например) ... Много е интересно,защото след време като си го отворите и прочетете ще се спукате от смях и хубави спомени :)
Много ми харесват идеите на 3oPuTy ... Аз на мойто гадже му подарих нещо подобно наши снимкии и под всяка снимка имаше по един наш смс много яко се получи и на него много му хареса такаче можеш да помислиш за някакав такъв варянт няма да ти излезне скъпо а пък съм сигурна че на нея ще и хареса защото хем ще е нещо лично хем ти ще си го направил което го прави още по специален този подарък .... :P
Освен това може да сложи и причините,които е измислил до сега :)
Може да ги навие на свитъци,завърже и залепи ... или да залепи няколко малки плика през няколко страници и да сложи по няколко вътре ... Може да сложи и разни незначителни неща,които да й напомнят за стари случки.Аз лично си пазя билетите ни за София,както и две билетчета от градския транспорт ... Сега мисля да правя подобна тетрадка и да ги сложа там.
Paramour
06-24-2010, 10:59
^това с албума не е лошо, но твоите идеи са добри : )
На мен ми хареса това с ключа... мн би ми харесало ако някой ми подари такова. :smt007 :)
MissChocolate
06-24-2010, 11:02
Това с 365-те късметчета за всеки ден ми харесва.
Така и ще си спомня всеки ден за теб.
Ключодържателят може да е ето такъв:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs531.ash1/31151_1297228907753_1141266814_30684876_4891631_n. jpg
Този си го купих за около 6 лв.,двете части са с магнити и е много сладурсо :) Има и с разни мечета,които се целуват ... Или човечета ... :)
Лелеее ... Май се поулях с мнения по темата ама к'во да се прави като бликам от идеи :oops:
ivcheto0o
06-24-2010, 11:09
На мен всичките ти идеи мноого ми харесаха и мисля че ще се зарадва на всяко едно :) На мен първата идея наи-мхого ми хареса....това с късметчетата взе да става много банално вече нз...
UrbanLegend
06-24-2010, 13:41
Идейте до една са страхотни.Най-ми допадна онази за листчетата,но бая ще попишеш,порежеш и помислиш покрай тези 365 листчита.иначе онази с ключа е супер сладурска просто
П.П Искам гадже като тебе :D
gia_sena_mono
06-24-2010, 14:34
Имаш страхотни идеи! Най ми хареса ваучера с целувките! :)
Elenichkaa
06-24-2010, 14:40
абе всичките са добри!
anonymous708973
06-24-2010, 14:43
Ооо, Зори, даваш брилянтна идея! Това с тетрадката е страхотно, определено ще го включа в подаръка, като направим 6 месеца.
На мен пък тия идеи са ми леко прекалено... не знам какви. Може би само това с късметчетата... Може някои да са мисли на известни личности, причини, поради които я обичаш... ама все пак мен би ме израдвала една тетрадка! :)
амии понеже на мен ( сигурно и на теб ) сичките ни харесват най-добре и ги подари сичките ;) .. не наведнъж естествено .. примерно на празници или когато сте направили няколко месеца ..
охх и аз искам гадже като тебб xD .. сичките от тоя форум та искаме за гадже ;dd
givemereasontolive
06-24-2010, 19:02
Това с 365-те късметчета за всеки ден ми харесва.
Така и ще си спомня всеки ден за теб.
Напълно съм съгласна. :)
bobito_th
06-24-2010, 19:07
На мен не ми харесват. Само това с късметчетата ми допада, другите са ми много банални. Мое мнение :)
stoteen4o
06-24-2010, 19:08
Страхотни идеи... :) Определено имаш вкус към романтиката... :mrgreen: :smt006
IKnowYou
06-24-2010, 19:48
Аз съм за идеята с ключа! Не е скъпо, а е оригинално и сладурско :P
Yancheto
06-24-2010, 19:57
Повечето от тези идеи не ми харесват, особено онази с листчетата с причини, поради които обичаш половинката си. За мен е абсолютно банално и безполезно. Ключодържателя обаче не е лош, да. Може също така да й подариш някакво колие или гривна. Аз обаче бих подарила нещо, което моя човек си е харесал и много иска да има. Какво да се прави, ужасно практична съм си. :D
IndependentGirl
06-24-2010, 20:17
едно малко сандъче и вътре да напиша на некви малки лисчета 365 късметчета за да си взима всеки ден
да намера един стар ключ да сложа една малка картичка на която да пише ключат от моето сърце и да има на него един ключодържател на които пише Обичам Те !
Тези твои идеи ми харесват.. :]
Мисля, че и 3oPuTy ти даде доста добри предложения..
RoCkSpOt
06-24-2010, 21:11
Повечето от тези идеи не ми харесват, особено онази с листчетата с причини, поради които обичаш половинката си. За мен е абсолютно банално и безполезно. Ключодържателя обаче не е лош, да. Може също така да й подариш някакво колие или гривна. Аз обаче бих подарила нещо, което моя човек си е харесал и много иска да има. Какво да се прави, ужасно практична съм си. :D
Подарявал съм и вече колие гривна ... няма нещо което тя да иска и да не си го е купила .. тва е проблема за тва опрях до неща където неможе да си ги купи ... ;д
mincheto
06-25-2010, 06:19
Страшни идеи момче. Браво.Аз най-бих се изкефила на последната. :-)
Ооо, Зори, даваш брилянтна идея! Това с тетрадката е страхотно, определено ще го включа в подаръка, като направим 6 месеца.
Не ти препоръчвам да му я подаряваш за 6-те месеца,защото връзката ви е от скоро и много по-малко неща ще можеш да сложиш.
Изчакай да направите година (например) и тогава му я подари,защото тогава обемът на спомените в нея ще е по-голям и ще е още по-интересно :)
Е разбира се може да му я подариш сега и след 6 месеца да я поискаш за да добавиш нови неща,например :)
rebeccaa
06-25-2010, 13:38
Всичките ти идеи са много хубави, но на мен най - много ми харесва тази за съндъчето с късметчетата.Иначе БРАВО много ще се зарадва на който и да е от подаръците.
MaLkaTa_LaDy
06-25-2010, 16:26
Eвала! Аз съм за ключа. Звучи страхотно!
BiGBaDWolF
06-25-2010, 17:18
Това с 365 късметчета е хубаво :) А може и някакъв медалюн или ключодържател от тези дето 1 част е в теб другата в него и като ги саберете АЛЕЛУЯ сърце :D
dead_princess
06-25-2010, 17:22
Много интересни идеи, харесват ми. :) Най-много ме кефи тази с 365-те късметчета. :D
Страшни идеи което да избереш ще и хареса на мен много ми допадат де да имаше повече момчета като теб :-D :-)
XTREMEFREERIDE
06-25-2010, 19:50
Прекрасни идеи. Още по-прекрасното е, че си момче и се стараеш да измисляш такива неща за приятелката си, вместо да отбиеш номера със някакъв парфиум/чсовник/чантичка. Повече момчета като теб да има.
Аз съм подарявала на приятеля си за първата ни годишнина кутийка със 365 листчета. Най - смешното беше, че на втората ни годишнина, листчето, което му се падна беше "Бла-бла-бла-бла..". :D
Според мен каквото и да й подариш, когато види, че сам си се постарал да го направиш, няма да има по - ценен подарък за нея. Важно е да получаваме от любимите си хора неща със сантиментална стойност.
Най - лесно е да минеш през магазина.
Още един път - Евала!
Идеите ти са невероятни !!! Защо не съчетаеш две от тях , става дума за ключа и сандъчето . Ключа е за сандъчето ( ако го намериш във формата на сърце- супер), а като го отключи намира "част от сърцето ти" само за нея ( късметчетата може да са 1.причини да я обичаш, 2. просто стихчета и подобни, 3.sms (ваши ест.) или 4. пожелания )
Късмет и гаджето ти е късметлиика да те има.
Тва с късметчетата е много хубаво... и идеята с албума (:
Black_Fyed_Peas
06-26-2010, 11:46
страхотни идеей... :grin: на мен гаджето ми беше подарил едно сърце което той беше издялкал и в него пишеше М & Т бешее много сладурско : ))
cveti685
06-26-2010, 14:48
Eвала! Аз съм за ключа. Звучи страхотно!
+1 :grin:
Сърцата, които се разделят на две или целуващи се мечета, ключодържатели и сребърни сърца са много изтъркани. Идеята за 365 листчета и за тетрадката със спомени са най-романтични и най-уникални, защото са специални и не могат да бъдат копирани. Вие най-добре си знаете какво сте преживели, какви са ви мечтите и ще знаеш какви късметчета да напишеш. ;)
RoCkSpOt
06-26-2010, 19:06
Страх ме е да не ми се исмее :? :-o
Black_Fyed_Peas
06-26-2010, 19:11
според мен няма да ти се изсмее, освен ако въобще не е романтична и не и пука за теб
Ето възможност да провериш дали наистина те обича , ако да ще е очарована - няма момиче ( дори и да го твърди), което не би било.
За кое по-точно да ти се изсмее?! :-o
Al3ksandra
06-26-2010, 19:45
Всичко е много готино :) Аз мисля че на всичко би се зарадвала, стига да е от сърце. Все пак и малките неща са много важни! Да знаем нещата от живота.. защото на този гаден, труден свят мисълта че има някой който те обичка найстина и е до теб, е много много важно! :) :) :) :)
RoCkSpOt
06-27-2010, 22:09
Ем на подаръците ... :shock:
Snickers
06-27-2010, 23:43
По-банални подаръци не можа ли да измислиш? ;/
Ем на подаръците ... :shock:
Няма начин ;)
Snickers,баналното за едни е оригинално за други.
Това с листчетата наистина е банално,но ако сам направи кутията,сам измисли и напише листчетата и т.н. ще е оригинално само по себе си.
Що се отнася до ключа - въобще не е банално.Аз лично не съм виждала или чувала до сега за момче,което да е подарило подобен подарък на приятелката си.
Освен това ако момичето го обича истински ще се зарадва на всичко и няма да си каже "По-банален подарък не можа ли да измислиш?!"
katito53
07-05-2010, 21:17
Тва с късметчетата е много хубаво... и идеята с албума (: +1 :) .. Приятелката ти е късметлийка и стискам палци да оцени жеста ти :)
Поздравявам те за идеите :shock: !!! Всяко момиче си мечтае за такъв приятел. Много добре си се ориентирал към този вид подарък - лично аз повече се радвам на такива подаръци, отколкото на някакви скъпи неща.
А сега относно темата: На мен най-много ми допадна идеята за първия подарък - сърце, целувки, желания ... страхотно е! :-) Това е моето мнение.
Успех!
П.П. Приятелката ти трябва да е горда с момче като теб! :P
musicoholic
07-06-2010, 13:21
Mоже би идеята за кутията с късметчетата е най-готина..:)
step_up_right
07-06-2010, 14:39
Ваучера и ключа ме изкефиха,иначе късметчетата ако не ги принтираш и не ползваш от някъде копи пейст ще за минат 2 по 24 часа :D иначе онази снимка с ключодържателя,имаше подобни в една книжарница на ориндж в Сердика център,ама бяха висулки за телефони и имаше всякакви,бяха някъде около 6,7лв (на мене най ми харесаха мечетата,друг е въпроса че аз много обичам меченца :-D ) та не-съпи варианти-много.Не е важна цената,а жеста,нали?
SuperBadSuperFresh
07-06-2010, 16:25
Това с късметчетата е прекрасно!
Можеш да направиш идеята с кутийката още по-оригинална, като например съм чувала в малки капсулки (дето слагат лекарствата в тях) и ги слагаш в някво шише за лекарства и и казваш: това ти е лекарството, но помни, че на ден ти давам само едно! 8)
А и с ключа също можеш да направиш нещо подобно, например да купиш от тези тефтерчета с ключове, прикрепяш към ключа една картичка:ключът към моето сърце. На тефтера пише:моето сърце. А в тефтера може да си напишиш нещо, както предлагаха другите. :)
А и пиши какво е станало...