PDA

View Full Version : Лошо време и летни дрехи

SuNsEt
06-24-2010, 23:01
Времето се развали,а за края на учебната година съм си купила всичко.Рокля,страхотни обувки и т.н. а с това време всичките ми планове се прецакаха.Сега един вид трябва да ходя със старите дрехи,а има едно момче,което много харесвам и исках да го впечатля...Вие какво мислите да правите с летните си дрехи?Много се чудя дали ще е странно ако е около 22 градуса и видите някое момиче с лятна рокля и отворени обувки,какво ще си помислите?"Тая е луда?" :-o :-D Бихте ли се облякли с летни дрехи ако времето е кофти?Не става въпрос дали ще ви е студено,като изключим това. :-D Аз принципно не се интересувам толкова много дали ще ми е студено или ще ме болят краката след носенето на обувките,стига да изглеждам добре.

TheNewReligion
06-24-2010, 23:21
Мисля, че преживяваш една огромна трагедия, непонятна за хората, които смятат, че краят на учебната година не представлява събитие, заслужаващо специално облекло.

П.П.: На колко си години, че още живееш с илюзията, че момчетата се впечатляват от облеклото? Била съм свидетелка, че в долнопробните дискотеки е точно така, но за Бога ти отиваш в училище! "Не става въпрос за това дали ще ви е студено"...Тогава за какво става дума, не мога да разбера? Ходи облечена, както искаш, но не си прави илюзии, че на някого му пука дали ще си в рокля и токчета или дънки и кецове. В крайна сметка ти ще се чувстваш дискомфортно, ако не се е съобразиш с времето. Елементарно е.

SuNsEt
06-24-2010, 23:31
Не е огромна трагедия,просто рядко ме забелязват в училище и поне в последния ден исках да направя някакво впечатление,това лошо ли е?

ira90
06-25-2010, 06:45
Правила съм го и аз този номер.(през ученическите ми години) Зависи от това дали ми е студено или не.
А и къде ще е тържеството ти ... на открито или на закрито .Ако е на закрито няма проблеми. Облечи се както ти желаеш, но си вземи и някаква подходяща връхна дреха ... успех :-)

smiirnoff
06-25-2010, 06:48
Прогнозата гледа ли :Д :lol:
Топло ше е бе, споко :Д

mincheto
06-25-2010, 06:51
За мен значение няма какво е времето, ходя с това,което ми е кеф.
ПС: ira90 много ме кефиш ,ако си това ,ти на снимката. :-P

xxYOxx
06-25-2010, 07:35
Да, ама все пак зависи. :)

mynichka
06-25-2010, 07:45
Облечи се както си си решила- там рокличката.. ( и го дават да е топло) :)

SmilezZz
06-25-2010, 07:55
Щом си решила и не ти пука,че ще ти е студено - облечи си рокличката..Хорското мнение да не те интересува..А и наистина го дават да е топло,споко :wink:

Sunshin3
06-25-2010, 08:03
То и аз сега си шляпам във вятъра по къси поли и потници. :lol:

ira90
06-25-2010, 08:07
За мен значение няма какво е времето, ходя с това,което ми е кеф.
ПС: ira90 много ме кефиш ,ако си това ,ти на снимката. :-P

Мерси, да аз съм, напълно натуралнаа и леко закачлива ... :-) :-)

Ankh
06-25-2010, 08:13
Щом цяла година не те е забелязал,едва ли сега като сложиш 1 рокля ще му направиш впечатление,освен ако не е поредният повърхностен идиот,който се впечатлява от такива неща.
Облечи се както ще се чувстваш добре,не го прави само за да се харесаш на другите.

Molzinka
06-25-2010, 15:02
Не бих носила летни дрехи при такова време. Предпочим да ми е топличко, отколкото да умра от студ 8-)

britzy
06-25-2010, 15:10
Не бих носила летни дрехи при такова време. Предпочим да ми е топличко, отколкото да умра от студ 8-)

gabi7u
06-25-2010, 15:16

мхм ..

britzy
06-25-2010, 15:18
Сега се сетих-вчера беше гадно време ,а в четвъртък се засичам с един готин.Но не ми пука-облякох дълъг ръкав ала бала .Хаа да няа да мра заради него :lol:

BiGBaDWolF
06-25-2010, 15:25
Спокойно бе не е -20 :D

anonymous708973
06-25-2010, 15:30
Не те интересува дали ще ти е студено или ще те болят краката, стига да изглеждаш добре?! Олее дааа, едно момиче с къса рокля и настръхнало като таралеж е такава секси гледка!
А ако цяла година си ходила обикновено облечена и ся се изтъпанчиш с няква рокля, резултатът ще е по-скоро отрицателен.

Аз си ходя с дълги панталони и потници/блуза с къс ръкав. Евентуално и тънко лятно якенце.

Coke
06-25-2010, 17:09
Аз лично не бих,защото си е студено,но ако изключим този факт(почти невъзможно за мен :D )изобщо не ме интересува какво ще си каже някой.И аз си накупих летни дрешки,ама явно ще нося нещо само на 30(уж ще е топло).Колкото до момчето едва ли ще се впечатли от новите ти летни дрехи.. ;]

therichbitch
06-25-2010, 18:36
хах, и на мен утре ми е дипломирането,времето ще е кофти като днес, НО аз ще си отида, както съм решила, ако ще камъни да падат от небето ии.... да, лятно е облеклото ми, така че да не ти пука :D

ImmortalSportFreak
06-25-2010, 18:40
Мене попринцип не ми е студено. :lol: Адски странен човек съм.Понякога дори зимата притичвам от даскало до магазина по къс ръкав о.О хората ме гледат като теле и ми се чудят как не съм се разболяла. 8-) :lol:

LipSy
06-25-2010, 19:22
Абе 22 градуса си е топло. Аз лично ходя с някое потниче или тениска. Е, ако на самата тебе ти е студено е друг въпрос!

ecstazy
06-25-2010, 19:29
тия дни ходех по къс ръкав и дълги панталони. Ако не бяха наще и по къси панталонки щях да тръгна. И мен времето не ме грее, ходя с тва, с което ми е кеф 8-)

lovey0u
06-25-2010, 19:41
Ти на принципа "От студ умри, гъзар бъди" ли си?
Пък и не ми се вярва само защото си с рокля момчето да те хареса или пък забележи...

пп: много се дразня на всички, които голямо гласене се гласят за края на учебната година :-s

аз пък ще ида със стария си анцуГ и най-смотаната тениска [-(

SuNsEt
06-25-2010, 21:43
Това си е личен избор,няма какво да се дразниш на останалите. ИИи да ,понякога съм на този принцип,когато съм в настроение.

Kmet4e
06-25-2010, 22:09
Ходи си с яките дрехи ..Аз през зимата си ходех с къс ръкава защото имах страхотни блузи и отгоре яке :D Сега от 20 градуса щом е нагоре съм с къси панталон ки къс ръкав ... >Прави каквото ти е кеф ! И дано момчето да си заслужава баси :D За мен момичетата не са се подлагали на някви таки неща... 8)

tonie__
06-25-2010, 22:12
Не те интересува дали ще ти е студено или ще те болят краката, стига да изглеждаш добре?! Олее дааа, едно момиче с къса рокля и настръхнало като таралеж е такава секси гледка!
А ако цяла година си ходила обикновено облечена и ся се изтъпанчиш с няква рокля, резултатът ще е по-скоро отрицателен.

Аз си ходя с дълги панталони и потници/блуза с къс ръкав. Евентуално и тънко лятно якенце.

изобщо няма да е отрицителен ;) като човек,който от кецове премина на 12-13 см високи обувки(без разни "преходни" по 5-6см и т.н.) ти казвам,че резултата ще е само и единствени положителен!при мен случая беше,че всички ме взимаха за "една от момчетата" обаче комплиментите(и зяпналите физиономии) заваляха в момента в който прекрачих прага на класната стая с високите токчета 8-)

Slave4You
06-26-2010, 01:00
Не може да нямаш някоя по-подходяща за времето дреха, за да го впечатлиш? Примерно прилепнали дънки и токчета и някоя готина блузка? След ден-два ще се стопли и тогава вече ще има да го впечатляваш колкото си искаш.

Slave4You
06-26-2010, 01:00
Не може да нямаш някоя по-подходяща за времето дреха, за да го впечатлиш? Примерно прилепнали дънки и токчета и някоя готина блузка? След ден-два ще се стопли и тогава вече ще има да го впечатляваш колкото си искаш.

sladkish_14
06-26-2010, 06:09
Съгласна съм с първото мнение! И кой ви излъга, че времето ще е топло ?! Дават го с превалявания и гръмотевици почти цялата седмица.. това, че ще е 25 градуса не значи, че ще е топло, то и сутрин е 21 ама съм с якето.
И аз си купих летни дрешки за последния ден, защото с клас ще бъдем на ресторант и вечерта на дискотека, обаче при такова време няма да ги облека. Наистина ще се чувстваш ЯКО некомфорно! Предтависи, че всички останали са с горни дрехи и е хладно само ти ще се мотаеш гола .. :-D
Според мене момчето ще те помисли по - скоро за луда..

Converse333
06-26-2010, 09:28
При нас в момента е 17-18 градуса. Снощи беше дори по-хладно и валеше дъжд, но аз си бях с рокля и сандали. :lol:

sladur4etyYy
06-26-2010, 10:43
на мен само ми е чудно защо всички казвате ''ако е студено, обличам дълъг ръкав, пък не ме интересува как изглеждам''. само летните ви дрехи ли са хубави? има красиви и секси дрехи за всякакви метеорологични условия- затворени обувки на ток, дрехи, подчертаващи извивките на тялото- зависи просто как пазарувате.

по темата: зависи, както казаха, дали ще е на закрито или не. ако е студено или пък е някакво не кой знае какво събитие, каквото за мен е 30 юни, и някоя се барне като за бал- да, честно, би било смешно и би крещяло ''искам внимание и отчаяно се опитвам да го привлека''.
но, както чу, в твоя случай май ще извадиш късмет, понеже ще е топло. (:

slynchoo
06-26-2010, 10:45

POLLINA
06-26-2010, 10:56
абе вие да няма да ходите на тържество на 30 ти юни ?! :lol:

bloodyred
06-26-2010, 11:27
Абе, вярно е, че са важни дрехите, ама само и само да впечатлиш някой, който явно до сега не те е забелязал, не мисла, че си струва .. аз поне не бих го направила.. Не знам де, имам познати, които посред зима са били по къс ръкав на училище, което е пълна лудост и не знам с кой акъл го правят, е, сега не е чак зима, но и лято не е .. :(

elz95sladki64etoy
06-27-2010, 08:36
както се казва трай бабо за хубост :lol:
Аз лично бих отишла така :)