View Full Version : Спасявали ли сте някога живот ?
ImmortalSportFreak
06-25-2010, 18:29
.. на човек или на животинка ? Разкажете случката. :)
Luscious_Heart
06-25-2010, 18:34
Не знам точно дали съм спасявала ЖИВОТ при някаква опасност, но съм помагала и давам за благотворителност, когато мога. :) Самата аз се чувствам по-добре след това, че съм помогнала.
Иначе за животни.. помня, че едно коте прибрах от улицата на село.
Това е при мен... Просто не съм попадала в такива ситуации.
Callisto
06-25-2010, 18:40
Да, на баща ми. Той ие болен и, ако се изнерви прекалено много получава нервни кризи. Една вечер направих грешката за първи път за 17 години да му повиша тон(а за мен това е най-добрия човек на този свят). Докато спорехме забелязах как челото му се потеше адски много. Прибрах се в стаята си при гаджето, за д ане спорим повече. По едно време той почука на стъклото на вратата на стаята ми и ми махна да дойда без да казва нищо. Радвам се, че в този момент не се направих на дръпнато магаре и отидох да видя какво иска. Оказа се, че е получил нервна криза и някой трябва да му стегне ръката силно, за да си бие инжекцията,а сам не може. В първия момент, в който го видях лежащ на земята плюещ кръв се вцепених и изтичах при него със сълзи на очите. Подаде ми един кабел от компютъра(най-близкото нещо, което намери) и ме накара да му стегна ръката. За мен беше много трудно, понеже нямам никакви мускули и сила, но в последствие успях и тате си би инжекцията. Гушна ме и ми каза, че съжалява за всичко, че не е трябвало да виждам това и да знам за него, че много ме обича и, че не е редно едно дете(той) да си отиде преди родителите си(майка му и баща му), нито да остави детето си само на тази възраст. Гушнах си го, отеших го и го сложих да спи. Когато видях, че е заспал отидох до другата стая при гаджето си, което нищо не подозираше. Гушнах си го и се разплакох в прегръдките му.:-# За жалост баща ми няма много време живот, но се радвам, че все още е до мен и за мен той завинаги ще си остане най-добрият баща на този свят.
mockingbirddd
06-25-2010, 18:45
Да,но само на животни.. котки,кучета..врабче.....
Vasoto129
06-25-2010, 19:46
само на животни :) :) :)
BiGBaDWolF
06-25-2010, 19:48
Аз мене не моем да си опазим ..
Vasoto129
06-25-2010, 20:10
^ аа :razz: :razz: :razz: направо ме размазваш :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
BiGBaDWolF
06-25-2010, 20:31
^ аа :razz: :razz: :razz: направо ме размазваш :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Нали трябва да има и такива като мен да вкарват малко хумор в иначе скучните теми :)
Sisito941
06-26-2010, 07:50
Да, на баща ми. Той ие болен и, ако се изнерви прекалено много получава нервни кризи. Една вечер направих грешката за първи път за 17 години да му повиша тон(а за мен това е най-добрия човек на този свят). Докато спорехме забелязах как челото му се потеше адски много. Прибрах се в стаята си при гаджето, за д ане спорим повече. По едно време той почука на стъклото на вратата на стаята ми и ми махна да дойда без да казва нищо. Радвам се, че в този момент не се направих на дръпнато магаре и отидох да видя какво иска. Оказа се, че е получил нервна криза и някой трябва да му стегне ръката силно, за да си бие инжекцията,а сам не може. В първия момент, в който го видях лежащ на земята плюещ кръв се вцепених и изтичах при него със сълзи на очите. Подаде ми един кабел от компютъра(най-близкото нещо, което намери) и ме накара да му стегна ръката. За мен беше много трудно, понеже нямам никакви мускули и сила, но в последствие успях и тате си би инжекцията. Гушна ме и ми каза, че съжалява за всичко, че не е трябвало да виждам това и да знам за него, че много ме обича и, че не е редно едно дете(той) да си отиде преди родителите си(майка му и баща му), нито да остави детето си само на тази възраст. Гушнах си го, отеших го и го сложих да спи. Когато видях, че е заспал отидох до другата стая при гаджето си, което нищо не подозираше. Гушнах си го и се разплакох в прегръдките му.:-# За жалост баща ми няма много време живот, но се радвам, че все още е до мен и за мен той завинаги ще си остане най-добрият баща на този свят.
Разплака ме.. :(
Иначе и аз давам за благотворителност,когато имам възможност..
mincheto
06-26-2010, 08:13
Да.На едно момче.
danibebi
06-26-2010, 10:59
И аз се разчувствах.. :(
ПП: На хора животи не съм спасявала,а за животни не се сещам.
JackSparrow
06-26-2010, 11:52
И аз се разчувствах.. :(
ПП: На хора животи не съм спасявала,а за животни не се сещам.
чудесно е, че си запазила хладнокръвие и че не се е случило нещо. много здраве и късмет на теб и на баща ти !!
SmilezZz
06-26-2010, 14:12
Само на животинки..От рода на котки,кучета и зайци :D
Exothermic
06-27-2010, 12:51
Да, но не е много за разказване.
ImmortalSportFreak
06-27-2010, 17:31
Да, но не е много за разказване.
жалко... мен точно това ми е интересно - ако някой е спасил нечий живот как го е направил и каква е била ситуацията 8-)
naviacha
06-28-2010, 16:15
да, миналата седмица когато дарих кръв :)
DevilWish
06-28-2010, 17:52
Да :? много ми е тъжно всеки път като се сетя. :( На един пияница ,която беше паднал на земята и даже не ме чуваше :( и на едно малко момче, което падна от клон на дърво.
AutomatiC
06-28-2010, 19:25
да, но не ми се пише в момента..
Doomcryer
06-28-2010, 20:47
Много пъти. :)
pitbullxx
06-28-2010, 21:26
На баща ми,приятелката ми,баба ми и животинки. :)
Баща ми щеше да го блъсне влака ,но аз го дръпнах.
Приятелката ми я намерих у тях беше получила пристъп доколкото разбрах и я закарах в болницата.Баба ми щеше да падне от една скала и така.Не ми се разказва сега. :)
Wwe1fenka
09-05-2010, 12:09
Ами на животни...котки и птички.Обаче и на човек.
Вървях си към нас след училище и гледам някакво момиченце си играе посредата на пътя.Баба му не го гледа, и изведнъж идва кола...
Вика й името и аз веднага я хванах и я заведох до тротоара.
FunkyBoy
09-05-2010, 23:22
чак живот да съм спасявал, не знам. Но отдаде ли ми се възможност, да помогна на някого, помагам. :)
StolenBliss
09-05-2010, 23:29
чак живот да съм спасявал, не знам. Но отдаде ли ми се възможност, да помогна на някого, помагам. :)
И аз така
HateEternal
09-06-2010, 13:03
Не.
danibebi
09-11-2010, 12:12
Много е хубава тази темичка. :)
dviny12345
09-11-2010, 17:58
ами човешки живот , но незнам дали е това.
Баща ми работи близо до една гора и аз бях с него. Там видях едно малко момченце ( ромче) , което се разхождаше само само по някъв раздърпан потник. ( Беше Януари) Казах на тате и той го доведе в нас, където го изкъпахме нахранихме и т.н. Оказа се ,че баща ми познава родителите му и на другия ден го върнахме на семейството му. Дадохме му дрехи ,на другата сутрин тате отиде да го види , ама то е било в същия вид в ,който го намерихме. Тате им даде пари и от тогава незнам какво е станало.
xxcherry
11-14-2010, 19:40
Май не. :-D
Не. но ако мога да спася някой ще го направя
Greennight
11-15-2010, 06:38
Да,лятото се къпахме в една река бяхме 5 момчета аз,един мой приятел и други 3ма.И моя приятел не можеше да плува добре и за това се къпеше само на плиткото и после като излезна на един камък да се суши един от другите го бутна в дълбокото,за да си направи шега без да осъзнава,че...може момчето да се нагълта с вода за 10 секунди,а най-близката болница беше....40 минути пеш до селото и после още 5-6 докато дойде линейката и просто скочих и го изкарах навън(от паника за малко той мен да удави) :lol: но съм радостен,че му помогнах,защото можеше да стане много лошо...Тва ако се брои за спасяване,това е от мен 8-) може да е имало и други случаи,но този беше най-скоро и него си спомням 8-)
Да,това лято. Едно дете започна да се дави и аз го извадих от водата. Когато стигнах до него вече се беше нагълтал доста добре с вода и потъваше..Спасителя изобщо не го видя, а хората наокол седяха и гладаха какво става.Само аз и приятеля ми тръгнахме към малкия, за да го иазвади, но ставаше дълбоко, а приятеля ми не може да плува. Това е общо взето.
CryToDie
12-26-2010, 10:42
Мойто куче беше се отровило и аз го спасих като в продължение на 1-2 седмици хо хранех със мляко, което изпръсквах полека в устата му със спринцовка (без иглата естествено) :)
karriikk
12-26-2010, 15:23
да , брат ми и то много пъти (на 5 год. е нищо не разбира ) ..Щеше да се удави в морето , да падне от колата (когато тя е в движение) .. за други не се сещам , но ОПРЕДЕЛЕНО има такива 8-)
zlatit0o
12-26-2010, 18:03
И аз така
Аз също..
YoungHollywood
12-27-2010, 16:43
Един път бяхме на басейн с едни приятели,точно се настанявахме на местата си,и тогава едно момче започна да вика че се удавя,и както бяхме с дрехите скочихме в басейна,оказа се че му се е схванал кракът.
Тоя спасителя можеше да дойде навреме,ама кой да зарибява момичетата... :-x
На животинки съм спасявала живота и то не веднъж.. На котенце,което още сучи,храних го доста време с мляко,докато вече не стане самостоятелно,но след това не се намери осиновител и пое тежкия път по улицата,а кученце съм спасявала пак сукалче,само че него вече си го взех ии в момента го обичам безкрайно много !! :grin: :grin:
sladyranka9
12-28-2010, 12:02
Аз мене не моем да си опазим ..
+ че
Ами,спасявала съм,но преидмно животни,човешки живот не съм спасявала
Не съм, но ако мога винаги бих помогнала. :)
mrazqkindergarten
12-29-2010, 11:34
Не бих казала, но моя са го спасявали.. Както си пресичам и съм отвеяна са ме дърпали приятелки да не ме сгазят, щях да се удавя като бях по-малка и братовчедка ми ми помогна, хвана ми ръката и някакси преплувах до плиткото... И още случаи има сигурно, но в момента не ми идват на ум.