- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Спасявали ли сте някога живот ?
.. на човек или на животинка ? Разкажете случката.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Не знам точно дали съм спасявала ЖИВОТ при някаква опасност, но съм помагала и давам за благотворителност, когато мога.Самата аз се чувствам по-добре след това, че съм помогнала.
Иначе за животни.. помня, че едно коте прибрах от улицата на село.
Това е при мен... Просто не съм попадала в такива ситуации.
Да, на баща ми. Той ие болен и, ако се изнерви прекалено много получава нервни кризи. Една вечер направих грешката за първи път за 17 години да му повиша тон(а за мен това е най-добрия човек на този свят). Докато спорехме забелязах как челото му се потеше адски много. Прибрах се в стаята си при гаджето, за д ане спорим повече. По едно време той почука на стъклото на вратата на стаята ми и ми махна да дойда без да казва нищо. Радвам се, че в този момент не се направих на дръпнато магаре и отидох да видя какво иска. Оказа се, че е получил нервна криза и някой трябва да му стегне ръката силно, за да си бие инжекцията,а сам не може. В първия момент, в който го видях лежащ на земята плюещ кръв се вцепених и изтичах при него със сълзи на очите. Подаде ми един кабел от компютъра(най-близкото нещо, което намери) и ме накара да му стегна ръката. За мен беше много трудно, понеже нямам никакви мускули и сила, но в последствие успях и тате си би инжекцията. Гушна ме и ми каза, че съжалява за всичко, че не е трябвало да виждам това и да знам за него, че много ме обича и, че не е редно едно дете(той) да си отиде преди родителите си(майка му и баща му), нито да остави детето си само на тази възраст. Гушнах си го, отеших го и го сложих да спи. Когато видях, че е заспал отидох до другата стая при гаджето си, което нищо не подозираше. Гушнах си го и се разплакох в прегръдките му.За жалост баща ми няма много време живот, но се радвам, че все още е до мен и за мен той завинаги ще си остане най-добрият баща на този свят.
Да,но само на животни.. котки,кучета..врабче.....
само на животни![]()
![]()
![]()
^ аа![]()
![]()
направо ме размазваш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нали трябва да има и такива като мен да вкарват малко хумор в иначе скучните темиПървоначално написано от Vasoto129
![]()
Разплака ме..Първоначално написано от Callisto
Иначе и аз давам за благотворителност,когато имам възможност..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Да.На едно момче.
И аз се разчувствах..Първоначално написано от Sisito941
![]()
ПП: На хора животи не съм спасявала,а за животни не се сещам.
чудесно е, че си запазила хладнокръвие и че не се е случило нещо. много здраве и късмет на теб и на баща ти !!Първоначално написано от danibebi
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Само на животинки..От рода на котки,кучета и зайци![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да, но не е много за разказване.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
жалко... мен точно това ми е интересно - ако някой е спасил нечий живот как го е направил и каква е била ситуациятаПървоначално написано от Exothermic
![]()
Дамного ми е тъжно всеки път като се сетя.
На един пияница ,която беше паднал на земята и даже не ме чуваше
и на едно малко момче, което падна от клон на дърво.
да, но не ми се пише в момента..
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
На баща ми,приятелката ми,баба ми и животинки.![]()
Баща ми щеше да го блъсне влака ,но аз го дръпнах.
Приятелката ми я намерих у тях беше получила пристъп доколкото разбрах и я закарах в болницата.Баба ми щеше да падне от една скала и така.Не ми се разказва сега.![]()
Ами на животни...котки и птички.Обаче и на човек.
Вървях си към нас след училище и гледам някакво момиченце си играе посредата на пътя.Баба му не го гледа, и изведнъж идва кола...
Вика й името и аз веднага я хванах и я заведох до тротоара.
чак живот да съм спасявал, не знам. Но отдаде ли ми се възможност, да помогна на някого, помагам.![]()
И аз такаПървоначално написано от FunkyBoy
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.