PDA

View Full Version : Вижте темата моля



LENUN
06-25-2010, 20:52
Здравейте на всички .Не знам как да започна.Става дума за секса и любовта не мога да разбера какво им става на днешните тинейджъри.Имам приятел който е 9 години по голям това не е проблема проблема е че изпитвам бесен ужас от първия път.Признавам чела съм доста по темата предпазване и т.н. Но проблема е че там където бях отраснала секса беше нещо гнусно...преживях доста опити за изнасилване...гледам и как например тук всичо по темата е отгоре отгоре някак машинално спорт едва ли не.Не знам може и аз да съм твърде консервативна.За да изключа погрешно разбиране ще кажа че приятеля ми е слънце доста дълго съм чакала човек като него...Обичам го...искам и знам че той е човека.Та моята молба бе да Ви попитам как да се отърва от травмите нанесини ми в приюта....Страх ме е и от болката и от разсъбличането...ужасявам се от отнушението на хората към това.
Благодаря Ви предварително

DarkGirll
06-25-2010, 20:58
Няма как да се отървеш изцяло от травмите мила... :( ! Просто не трябва да мислиш за миналото и за това което ти се е случило! Мисли си за хубави неща и т.н. Успех :wink:

bobito_th
06-25-2010, 20:59
Поговори с него. Все пак той няма да ти разкъса дрехите при първия път. Отпусни се и се наслади на момента.

Paramour
06-25-2010, 21:03
Не мисли за миналото, мисли за него... за бъдещето, за хубавите моменти!! :) :)

VinDiesel
06-25-2010, 22:31
Ако травните са доста травмиращи е хубаво ,да поговориш с психолог.Също така твоето слънце,ще трябва и той да помага.Сигурен съм ,че отначалото дори и да имате проблеми,по-нататък ще изчезнат.Просто в началото, той трябва да те разбира.Успех :)

filmimilmi
06-25-2010, 23:32
Щом гледаш по такъв начин на нещата, явно си жестоко индоктринирана в някаква религия, която гледа на секса като гнусно нещо. А това е съвсем естествено нещо, както каза - почи като спорт. Не се притеснявай, отпусни се и забрави за миналото. Е, може и да не успееш да го забравиш, но поне за кратко не мисли за него. Така с приятелят си ще изпиташ максимално удоволствие. Хубаво е да споменеш и на каква възраст си. 9 години по-голямо от теб, ако си поне на 16 е почти приемливо, но ако си по-малка...

Vasoto129
06-26-2010, 06:03
Когато се започне,той знае какво да прави.Остави се в негови ръце,дано само знае как да подреди обстановката позволяваща да се отпуснеш.
УСПЕХ
:)

MaLkaTa_LaDy
06-26-2010, 06:19
Ти трябва да промениш всичките си разбирания. Не само за секса. А това не става лесно. Бих ти препоръчала някоя книга, ако четеш. Имаше няколко книги, които ме накараха да променя мирогледа си. И сега определено се чувствам по-свободна.

Braceface
06-26-2010, 06:29
Не живей в миналото, а гледай към бъдещето. ; ) И аз съм на мнението, че трябва да се отърсиш от старите спомени. Навярно ще е трудно, като се има на предвид през какво си минала, но сега всичко е далеч зад гърба ти.. Трябва да бъдеш силна и упорита и да продължиш живота си, осъществявайки това, което искаш. Малко се отплеснах от темата, но.... Колкото до първият път, не се притеснявай, не си само ти, която има чувството, че е твърде консервативна. Според мен трябва да поговориш с човека до себе си, кажи му от какво точно се притесняваш, той ще те разбере. ; ) Не бързай, след като не се чувстваш готова, остави нещата да се развиват бавно - всяко нещо с времето си.

SmilezZz
06-26-2010, 07:50
Според мен ще е най-добре да поговориш с приятеля си..Няма смисъл да се притесняваш - 100% съм сигурна,че ще те разбере..Но все пак,както ти казаха по-горе - не живей в миналото,живей в бъдещето..Понякога съдбата е жестока,но не се оставяй така лесно..Мисли само за хубави неща..
Успех.. :-)

mincheto
06-26-2010, 07:54
Думите са най-доброто средство...

LENUN
06-26-2010, 15:20
:o :o :o :o :o Благодаря Ви май наистина сте прави само с едно не съм съгласна не съм религиозна до изперкване просто помня как деца на по 10 години провеха секс с строителни работници за пакет цигари и кроасан.....А на 17 съм аз ....говорила съм и с психолог Но все пак живях този ад 15 години. :shock: :shock: :shock: Борбено настроена съм

loliii
06-26-2010, 15:25
:o :o :o :o :o Благодаря Ви май наистина сте прави само с едно не съм съгласна не съм религиозна до изперкване просто помня как деца на по 10 години провеха секс с строителни работници за пакет цигари и кроасан.....А на 17 съм аз ....говорила съм и с психолог Но все пак живях този ад 15 години. :shock: :shock: :shock:
Щом не си го преживяла, а само си била свидетел, значи ще ти е по-лесно. Трябва да погледнеш на секса и от другата страна, от страната на хората, които не са имали травми в миналото. Сексът е начин да покажеш чувствата си към любимия човек и да задоволиш инстинктите си, в което няма нищо лошо. А и щом правиш секс по любов значи решението ти е правилно, човекът е правилен и начинът е правилен. Просто се отпусни и бъди себе си. Набутай спомените някъде надълбоко и забрави изнасилванията и проституцията или там каквото си преживяла. Не забравяй, че една травма не може да провали хубавите мигове. Разчитай на приятеля си. Няма да сгрешиш.

candy_girl4e
06-26-2010, 15:38
Всички до тук са прави :) поговори с приятеля си, обясни му какви са притесненията ти и той ще те разбере..

lOlbezime
06-26-2010, 16:36
Ако травните са доста травмиращи е хубаво ,да поговориш с психолог.Също така твоето слънце,ще трябва и той да помага.Сигурен съм ,че отначалото дори и да имате проблеми,по-нататък ще изчезнат.Просто в началото, той трябва да те разбира.Успех :)