PDA

View Full Version : Как се отпуска плат?

tonie__
06-25-2010, 22:06
Такам,имам едни платформи от плат(в темата за пролет/лято 2010 ХарумІСкарум беше пуснала една рокля и на последната снимка е с платформи като моите) 8-) Та,въпросните платформи са затворени отпред и само на пръста са отворени.номера е 37,което за мен е суууупер малко,обаче като размер точно тези ми ставаха ;о Обаче плата отпред на пръстите ми стиска ужасно много и не иска да се отпусне!сестра ми си купи същите и на нея и убиват ;/ ако си купя по-големи,отпред ще ми е добре,но на петата ще са ми големи.

Та,как да ги отпусна ? :D *държа вс ми високи обувки в кутии и вс са с хартия вътре,затова това отпада като вариант

zoreto
06-25-2010, 22:44
Имаще някава пяна за обувки,тоест намазваш самата обувка ,където ти стяга и я обуваш и то пише на опътването как вече се процедира, знам от познати ,че имало ефект.За марка или име не мога да ти кажа ,провери е по-големите магазини :)

koookzy
06-25-2010, 23:07
Имаше някакъв метод с лед, но не помня дали действаше при плат - поразрови се в YouTube. :)

Harum_Scarum
06-26-2010, 06:54
Бях гледала едно клипче в youtube,и едно момиче обесняваше точно т'ва..Не мога да го намеря,обаче тя сложи пликчета (от тези,който се затварят с вакум) пълни с вода,в обувките и отпред изкара малко на дупката (хиххих)..После ги сложи в фризера,водата се вледени и увеличи обема си,и обувките й се разшириха. :-D

Harum_Scarum
06-27-2010, 15:25
Кажи дали се е получило? :smt003

tonie__
06-27-2010, 16:23
не съм пробвала още,страх ме е :lol: