PDA

View Full Version : Блонди

missbeauty
06-26-2010, 19:13
Привет ! :-)
Искам да ми предложите най-щадящият начин за изрусяване на косата.Естествената ми коса е кестенява и досега никога не съм я боядисвала.Искам да си я направя пепеляво русо.Веднъж бях говорила с моята фризиорка за изрусяването и тя каза че сега имало много изсветлители,които по-малко изгарят косата и другият начин за изрусяване е чрез кичури.Нека блондинките да споделят как са започнали да се изрусяват,кой на4ин според тях е по-добър и много ли е трудна поддръжката .Благодаря предварително!

rakiQ
06-26-2010, 20:41
няма щадящо, висчко гори

YourBlackDahlia
06-27-2010, 17:10
И аз съм в същото положение като теб ;д И аз съм с кестенява коса и искам да си изруся косата ;д
Нещо такова :
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/39463413.jpg
( само какъв пример .. ;д ) От доста време чета разни теми и подобни, но наистина няма нещо, което да помогне без изгаряне .. А ти да имаш някаква идея за някаакъв продукт ;д

dreamyyy
06-27-2010, 18:01
момичета,не си хабете косите :o серизоно,има достатъчно клонинги на Андрея. :D но ако все пак ще си го решили с боя без амоняк ... абе то всичко гори,малко или много.но пък от един път нищо няма да стане чак толкова ... за мен кичури е по-добрият вариант,по ми допада,на кестенява коса,примерно ... за лятото е добре. (:

Harum_Scarum
06-27-2010, 18:18
С безамонячна боя,ще станеш жълта с цвят " престояла пикня ".Когато се бояисвах руса,по-малко от половин година се изсветляах с кислородна вода.Резултатът беше много добър :
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs535.ash1/31349_107288115981670_100001014456000_52168_217458 0_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs489.ash1/26736_100972389946576_100001014456000_5940_4087099 _n.jpg
И то се изсветлявах,защото наш'те бяха против да си горя косата.После като се боядисах (само с боя без супра) резултатът беше много добър.Стана светло русо , и със следващите няколко боядисвания пепеляво.

beachgirl
06-27-2010, 19:41
ауу евала за темата! :grin: много се радвам че има с кой да споделя ... с тъмна кожа съм но със светли очи и искам много тъмно русо... аа някой разбиращ от фотошоп може ли да ми пише за да дам снимка да ми покаже как ще седи ?? Мерси предварително ! :-)

in4et0yy
06-27-2010, 20:18
И моята коса е кестенява и утре една приятелка ще ме изрусява с къна(знам,че е вредно, но аз много искаам ;дд )

diiana86
06-27-2010, 21:35
И моята коса е кестенява и утре една приятелка ще ме изрусява с къна(знам,че е вредно, но аз много искаам ;дд )

Ъм, не целя да те плаша или нещо, но има доста голяма вероятност, да не кажа максимална, да станеш жълта или оранжевникава.

Callisto
06-27-2010, 22:05
Аз навремето бях блондинка и майката на гаджето ми си ме правеше на кичури с блондор. Бях пробвала няколко вида и има голяма разлика в марките. Кичурите ставаха много хубави и пепеляво руси. :) За жалост блондова гори косата адски много и накрая ме отказа от този цвят.
За кислородната вода: при мен нямаше голям ефект. По-скоро кичурите с нея ставаха оранжеви.
Къна не съм пробвала, но скоро мисля да си купя, но друг цвят.

Виж тази тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57477&postdays=0&postorder=asc&start=15

in4et0yy
06-28-2010, 03:42
А искам да ви попитам когато се къносам и ако наистина стане оранжева, а не руса, мога ли пак отгоре да я боядисам в някакъв друг цвят??

girl4eety
06-28-2010, 09:16
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka

harddd
06-28-2010, 10:54
с перхидроллллллллллллллллл ллллллллллллллллллллллллл ллллл шти стане бялааа катоо гъзз и после ше си сложишшш бояяяяяяяяяяяяяяяяя

YourBlackDahlia
06-28-2010, 12:23
А за това нещо ( http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=pricelist&lang=2&product_cat=69 ) да имате някакви отзиви? Просот не искам да правя нова тема, дано не се сърдиш ;дд

beachgirl
06-28-2010, 13:51
момичета,не си хабете косите :o серизоно,има достатъчно клонинги на Андрея. :D но ако все пак ще си го решили с боя без амоняк ... абе то всичко гори,малко или много.но пък от един път нищо няма да стане чак толкова ... за мен кичури е по-добрият вариант,по ми допада,на кестенява коса,примерно ... за лятото е добре. (:
на кестенява коса кичури ?! :shock: ъъ... ето една леко грозна снимка ноо как си ме представяш с кичури - http://www.prikachi.com/images/999/2273999F.jpg ??

Gllory
06-28-2010, 16:23
на кестенява коса кичури ?! :shock: ъъ... ето една леко грозна снимка ноо как си ме представяш с кичури - http://www.prikachi.com/images/999/2273999F.jpg ??

Като не разбираш по-добре недей да пишеш .. !!
ти на каква коса искаш да се правят кичури ..на руса ?!?!?!

ако се направят повече кичури на кестенява коса ..става супер, точно като русо :) и отдолу все едно е кафяво ..
иначе нама щадящ начин ..вс изтощава много .. на мен първата боя ми беше на Л`Ореал Преференс, а следващата от фризьорката ама след около половин година станах г/д средно руса (като се има впредвит, че не съм слагала блондор и съм се боядисвала по 1 път в месеца) ..и косата ми доста се изтощии :( а и поддръжката е голяма .. то не са корени, не са връхчета ..ужас ..корените се показват в средата на месеца (зависи) и отново тряя да се съсипваш .. Общо взето който е с руса коса тряябва да бъде много поддържан, защото иначе косата ще станее наа пухх хихи една мекичкаа такаваа ужасна :D ..

LeDa
06-28-2010, 17:00
Искам да попитам как точно става изсветляването с кислородна вода?Колко % гд трябва да е ? :oops:

Callisto
06-28-2010, 17:27
Искам да попитам как точно става изсветляването с кислородна вода?Колко % гд трябва да е ? :oops:

6%, но недей по-добре. Наистина става оранжево, а и трябва много злънце, за да стане.

LeDa
06-28-2010, 17:28

6%, но недей по-добре. Наистина става оранжево, а и трябва много злънце, за да стане.
Аз не искам да я изруся,а само да я изсветля.

Callisto
06-28-2010, 17:36

Няма значение...оранжевото си е оранжево. Пробвай да си направиш съвсем малки кичурчета с блондор и няма да си личи, че е изрусено, ако се направят добре, а ще изглеждат естествени.

LeDa
06-28-2010, 18:05

Няма значение...оранжевото си е оранжево. Пробвай да си направиш съвсем малки кичурчета с блондор и няма да си личи, че е изрусено, ако се направят добре, а ще изглеждат естествени.
Страх ме е сама да си правя такива експерименти с блондор.

beachgirl
06-29-2010, 08:51
Gllory ... съжалявам че "не разбирам" ноо темата си е за тва ... като човек "не разбира" да пита ... ии ще си пиша колкото искам !! [-X

DiDiChKa
06-29-2010, 10:28
няма щадящо, висчко гори

+1 от личен опит го знам!

Shadyy777
08-17-2012, 17:02
A да попитам, какво става като си изсветлиш косата с кислородна вода 3 % :D

koshtramba
08-17-2012, 17:26
^ Умираш.

Shadyy777
08-17-2012, 17:31
Това да го разбирам като че ще умра от гледката след изсветляването ?! :D :D

zarzamora
08-18-2012, 07:53
Когато аз си изсветлих косата ползвах изсветлителя на Garnier. Има толкова много продукти на пазара, не се правете с тая кислородна вода. Аз не съм се правила, но майка ми се правеше с кислородна и наистина става оранжево.
Преди това задължително пробвай дали не си чувствителна към боята.
Относно поддържането на русия цвят: да, много трудно се поддържа и много грижи изисква ако е светло русо.
Като цяло не си горете косите, от личен опит ви казвам.

MegiBoOm
08-18-2012, 08:05
няма щадящо, висчко гори

mhm

Glam0rous
08-19-2012, 11:45
Ако тръгнеш да се изрусяваш у вас с бои от магазини и боклуци като прах и кислородна вода, не само, че ще си съсипеш косата, а и настина ще имаш цвят на напикана. Приготви си повече пари и иди в хубав салон да ти направят косата - най-добре, където работят с Inoa на Лореал. Такава инвестиция си заслужава, защото ще бъдеш качествено и красиво руса още след излизането от салона, а няма да се мъчиш у вас,да не се харесваш и да си мажеш косата 1000 пъти докато постигнеш нещо.