View Full Version : Искам да се променя
Проблема ми е ужасно гаден в даскало има едно момиче с което си приличаме само по това че имаме очила и имаме един и същи цвят коси и всички ни питат дали сме близначки дори ни казват че сме близначки това за нея не е проблем а за мен е ужасен тя е метълка а аз не съм имаме доста големи различия дори я мразя офф кажете ми как мога да се променя не искам да приличам на нея :(
LaCritic
06-29-2010, 08:47
лещи и боя за коса?
SmilezZz
06-29-2010, 08:48
Да ти имам проблема..И това ли те дразни..О.о
Не ми се вярва да се промениш само заради това,че си приличаш с една метълка..О.о.
Я не се занимавай с глупости...Остави другите да те сравняват с нея и какво от това..Хорското мнение да не те интересува..
Но ако си пък твърдо решена - боя за коса ?
Е какво толкова те дразни!? Не им обръщай внимание, иначе те ще смятат, че ти се интересуваш от всяка "обида" или нещо, с което те дразнят и ще продължават! :o Като пък искаш да се промениш - +1 за предишното и по-предишното мнения! :?
Готова си да се откажеш от себе си и от своята визия само защото си приличаш с някой ? :?
И кво като тя е Метълка?! Ти да не се мислиш за нещо повече от нея.
Убий я,за да не ви сравняват и да не се налага да се променяш.
Представям си на нея какво и е,да я сравняват с теб.
Ахахах .. мразиш я, защото е метълка ли не разбрах .. ?
ей такива персонажи като теб най-много ги мразя..
Къв ти е проблема бе? Що не вземеш пример от нея и не им обръщаш внимание?
Защото не можеш да се примериш, че не си център на внимание ..
Нямаше да ти се карам ( :D ) ако не беша споменала така пренебрежително 'тя е метълка', ебахти, това ли е най-важното ..според мен това е качество, че момичето не е чалгарка като 90% от обществото ..
айде да не е офтопик: смени цвета на косата си .. нали за това ви бъркат? (защото очилата не можеш да махнеш) .. елементарно
еб*ти деградиралия човек .. оправи си ценностната система
twilightHeart
06-29-2010, 08:57
" ... тя е метълка, а аз не съм.. " О, Боже!! Явно това я прави по-малко човек. Бъди си ти.
Ако пък си решила, че ще се променяш заради подобно нещо - отиди на фризьор. Промени си прическата, вместо да си гориш косата с боя. Контактните лещи не ти ги препоръчвам, тъй като могат да увредят зрението ти и най-вече периферното.
gabi7u напълно съгласна съм с теб. Просто в момента е важно да си руса, топирана, чалгарка, която клатят по дискотеките, център на вниманието и най-голямата кучка в даскало. Тва ценят повечето момичета в днешно време... Лигли заблудени..
" ... тя е метълка, а аз не съм.. " О, Боже!! Явно това я прави по-малко човек. Бъди си ти.
Ако пък си решила, че ще се променяш заради подобно нещо - отиди на фризьор. Промени си прическата, вместо да си гориш косата с боя. Контактните лещи не ти ги препоръчвам, тъй като могат да увредят зрението ти и най-вече периферното.
gabi7u напълно съгласна съм с теб. Просто в момента е важно да си руса, топирана, чалгарка, която клатят по дискотеките, център на вниманието и най-голямата кучка в даскало. Тва ценят повечето момичета в днешно време... Лигли заблудени..
да и всъщност не осъзнават колко са смешни..
Ти авторката, какво? искаш да си ралзична от една метълка, но еднаква на всички ку*ви? Знам аз, всичките това искате ..
Готова си да се откажеш от себе си и от своята визия само защото си приличаш с някой ? :?
+ :?
Немога да разбера едно - ти се дразниш, че те сравняват с една "Метълка"! И какво от това, тя пък може да каже "Мен ме сравняват с една Чалгаджийка!" :? Мразя хора като теб, които се смятат за нещо повече от другите! :x
на мен не ми пречи че е метълка но се дразня постоянно да ни казват че сме близначки
neeDaBosS
06-29-2010, 10:34
И какво като ви казват близначки? :-D
Ясно ми е че искаш да приличаш на онея '' куклички '' ... '' модерните '' и се чудиш как да се промениш...ама си смешна,мноооого смешна :? Просто бъди себе си!
П.С - За да не е спам просто си направи нещо косата,подстрижи я,боядисай я :)
И какво като ви казват близначки? :-D
Ясно ми е че искаш да приличаш на онея '' куклички '' ... '' модерните '' и се чудиш как да се промениш...ама си смешна,мноооого смешна :? Просто бъди себе си!
П.С - За да не е спам просто си направи нещо косата,подстрижи я,боядисай я :)
не искам да съм кукличка както си мислиш ами просто искам да спрат да ни наричат така
neeDaBosS
06-29-2010, 10:45
Няма значение,искаш промяна.. на каква възраст си? незнам защо,имам странното чуство че си на 13 и надали вашите ще ти позволят да се боядисаш 8)
neeDaBosS
06-29-2010, 10:46
Няма значение,искаш промяна.. на каква възраст си? незнам защо,имам странното чуство че си на 13 и надали вашите ще ти позволят да се боядисаш 8)
zlatnata_ribkaaa
06-29-2010, 11:56
хахахах първата тема щом са я заключили нещо не те ли е навело на мисълта ,че тук не и е мястото или няй-малкото е супер глупава , отиди при пластичен хирург да ти смени пола и целия външен вид и да се надяваме че няма да си приличате с това толкова страшно момиче носещо името МЕТЪЛКА :razz: :razz: :razz: иначе като цяло проблема е сериозен жива да те оплачем :D :D :D
iiordanova
06-29-2010, 12:42
Да не ти пука какво казват другите за теб!
Ако толкова искаш да се промениш - носи лещи , промени стила си , визия ..
PsychoBitchFromHell
06-29-2010, 12:50
Проблема ми е ужасно гаден в даскало има едно момиче с което си приличаме само по това че имаме очила и имаме един и същи цвят коси и всички ни питат дали сме близначки дори ни казват че сме близначки това за нея не е проблем а за мен е ужасен тя е метълка а аз не съм имаме доста големи различия дори я мразя офф кажете ми как мога да се променя не искам да приличам на нея :(
Обличай се със светли цветове , гримирай се (умерено) , прави си прически , боядисай се . Пускай си чалга - така другите няма да мислят , че си метълка 8-) 8-) 8-)
На другото момиче според мен му е в пъти по-гадно, че го сравняват с теб...
Какво да направим ние от форума, че да се промениш. Обикновено хората с еднакви прически не ги бъркат за близнаци, защото иначе излиза че всичките 17000 чалга шаврантии са близначки :D Явно наистина си приличате, примири се... никой не е уникален
eminem4y
06-29-2010, 14:06
Всеки си има зло копие 8-)
an4itoyo
06-29-2010, 14:14
az i moqta bff si prili4ame vsi4ki mislqt 4e sme sestri no za men tova nqma zna4enie za6toto i dvete sme si super i vs ni haresvat
az i moqta bff si prili4ame vsi4ki mislqt 4e sme sestri no za men tova nqma zna4enie za6toto i dvete sme si super i vs ni haresvat
уау сериознооо :shock:
и ние к'во?
ии Flopper - де да бяха само 17000 :D
betibarclay
06-29-2010, 16:32
а стига бе :shock: малееее всичките до една сте невероятно прости мастии :D
myLiiPsLiikeSugar
06-29-2010, 19:16
Момичето поиска съвет а не да говорите за чалгата и метъла .. И кат почнете да казвате на всяка чалгарка ку**а нещо ли печелите? И за мен НЯКОИ метъли и метълки са ужасно гнусни и миризливи същества но не споделям мнението си публично.
По темата:Да не ти пука дали ви сръвняват или не.В моето училище има една дето прилича на мен но тва изобщо не ме дразни но ти ако искаш толкова много няква промяна носи се по различно от нея.
YouMakeMeSmile
06-29-2010, 19:21
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Harum_Scarum
06-29-2010, 19:24
Момичето поиска съвет а не да говорите за чалгата и метъла .. И кат почнете да казвате на всяка чалгарка ку**а нещо ли печелите? И за мен НЯКОИ метъли и метълки са ужасно гнусни и миризливи същества но не споделям мнението си публично.
Ти да не се засегна на ку*ка,случайно? :lol:
Неее,някой хора изобщо не са ограничени. Сигурно вървите след метълите и ги душите,миришат ли или не.
да не говорим,че чалгарите миришат повече,защото в по-голямата си част са мазни цигани.
Така че,НА Кладата!!!!
Ха-ха..днес ще си позволя да поспамя специално за теб..
Мразя ви!
За мен сте най-гнусните и ограничени хора .. БЕЗ изключения.
Ти чувала ли си метъл миличка? Метълките и били гнусни! Виждала ли си текст на метъл песен? Сравни го с повърхностните глупости (палатки, салатки, секс), пеещи се от чалгаджийките - ТОВА Е ГНУСНО!
Гнусно е, че подражавате на простите персонажи в чалга индустрията и обожествявате мазните кючеци .. че взимате ценности от 'бъгащите от смисъл' текстове ..
myLiiPsLiikeSugar
06-29-2010, 20:44
Защо първо не прочетеш какво съм написала като хората и после да ме коментираш.НЕ СЪМ КАЗВАЛА ЧЕ СЕ ОТВРЪЩАВАМ ОТ МУЗИКАТА НАПРОТИВ ИМА ДОСТА ПЕСНИ КОИТО МИ ХАРЕСВАТ И КОИТО СЛУШАМ НО ТОВА ЧЕ ТОЧНО В МОЯ ГРАД ИМА НЯКОИ ДЕТ ОТ 5 МЕТРА МИРИШАТ,ИМАТ МАЗНИ КОСИ И СМЕНЯТ ДРЕХИТЕ СИ ПРЕЗ СЕДМИЦА..ЕЙ ТВА Е ГАДНОТО..Най ме дразни това че само докато някой каже че слуша поп-фолк става курва или чалгарка,сякаш някаде има закон че като слушаш такава музика си по различен..0к събличат се в клипове и по дискотеки и има хиляди момичета които ги копирват НО НЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА.
RecoveryNY
06-30-2010, 06:39
gabi7u,тъпо е да наречеш авторката деградирал човек,защото не одобрява метълите,а именно ти във всеки свой пост тук изтъкваш колко много именно ти мразиш чалгарите и ги поставяш неизменно под общ знаменател.Говориш по същия начин като авторката,но се опитваш да ни покажеш някакво по-високо интелектуално ниво,въпреки че ме шокираш с ограничеността си... :shock:
Всеки си съди по личния опит-аз познавам невероятно гнусни метъли,които са целите в пъпки,с мазни коси и не се къпят по две седмици.Факт.Смятам ги за гнусни хора.Аз също слушам метъл,но не посвещавам целия си живот на него и не се чувствам длъжна да мразя и да плюя всички останали музикални стилове освен него.Смешното е,че аз и чалга слушам.Но не съм курва,не съм деградирала и повярвай ми-далече съм от определението,което вероятно имаш в главата си за чалгарска курва.Ужасно много ме подразниха постовете ти,защото супер много си противоречиш,но вероятно си около 13 год. и просто в момента се чувстваш длъжна да се правиш на бунтарка и да плюеш всички,които недай си Боже не зачетат ограниченото ти мненийце...Като пораснеш,миличка,ще разбереш колко си тъпа всъщност.И ще се смееш сама на себе си като се сетиш как ревностно си защитавала `прекрасните` метъл тестове и как гордо си плюла `долните` чалгари! :lol: Чалгата е музика за купон,хората я слушат,защото ги разтоварва и може на моменти да е просташка,но има и много хубави чалга песни.А ти,миличка,повярвай ми,си едно смешно лапе,което не е видяло нищо в живота и си създава емоции чрез сърцераздирателните метълски драми и трагедии...От музиката какви ценности могат да се взимат,бе?!Музиката е индустрия за забавление,не за масово поучение на простите и непосветени...!!Никой не слуша чалгата,за да взима ценности от `повърхностните` й текстове.Всеки я слуша,защото е готина,разтоварваща музика,която те забавлява,на която може да се танцува,без да ти създава самоубийствено настроение! :D И едва ли са много хората,които обожествяват чалга певиците,поне аз такива не познавам.Познавам хора,които си живеят живота,кефят се,танцуват си на чалга ритми,но не обожествяват `мазните` кючеци и не величаят никой от чалга идолите.Това е тъпо. :?
myLiiPsLiikeSugar е права.
Поста ми стана твърде дълъг роман,но ужасно ме издразни тоя индивид Габи и просто трябваше да го кажа... :lol:
За да не е тотално оффтопик-авторке,не ги слушай.Ако искаш да се променяш,направи го.Няма значение,че всички тук се правят на големите моралисти.Пубери комплексирани.Най-много се забелязва,ако си смениш прическата или облеклото. :)
Ебаси тъпото е да се боядисваш и да си променяш външният вид заради някой,който прилича на теб. Най-малкото,че си го причиняваш на себе си и после и да съжаляваш нищо не можеш да промениш.. всеки човек се различава от другите,това че имате подобни прически и други съвпадения не значи,че трябва да си смениш полът,грубо казано.. :D Просто недей!
myLiiPsLiikeSugar -ъм, и аз съм от Шумен и не съм засичала такива .. както и да е няма да споря с теб, днес съм в настроение - завърших 8-)
RecoveryNY егати романа, трябва да ти прави чест, че се мъчих да го чета и не заспах ..
бля, бля .. всеки си защитава своето ..
днес както казах завърших (което опровергава мнението ти, че съм на 13,.. далеч си от истината)и не ми е до спор, ама ще ти отговоря, за да не се чувстваш изолирана ..
'деградирала' е под мнението ми по темата .. следователно въобще не го употребих в връзка с това, че не одобравя метълите .. това е защото е тъпичка и знае защо ги сравняват, а незнае какво да промени .. Ми като ги сравняват по коса и очила, дай да си смени лака ..
както и да е .. няма да те нападам ..
и все пак представям си какъв метъл слушаш щом слушаш и чалга .. мм за мен е несъвместимо . Не знам как определи, че съм смешно лапе и че не съм видяла нищо от живота, или пък, че съм компплексирана .. явно съдиш по себе си..
напротив, изживяла съм повече от колкото си мислиш .. сърцераздирателен метъл от къде знеш, че слушам - ами ако е Траш, ами ако е Дед метъл? кво ще кажеш ..
колкото до ценностите - представи си какъв си за да се кефиш на 'щта скъсъъъъм' - ми КъВ Дъ Си Ма .. ИдИоДДД ..
ае, ае .. ко имате нещо на лично, че не искам да ме банват заради вас ..
fluffka1
06-30-2010, 08:20
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: СМЕШНА СИ БЕ МОМИЧЕ!!!!
myLiiPsLiikeSugar
06-30-2010, 09:03
myLiiPsLiikeSugar -ъм, и аз съм от Шумен и не съм засичала такива .. както и да е няма да споря с теб, днес съм в настроение - завърших 8-)
Еми мини през градската и ще засечеш :D
xaxaxaaa
06-30-2010, 09:03
"Въййй" бати гадния проблем майнаа,кво ШИ прайм са?
Хахахаха,ама П*ТКО проста,ти от 'де си сигурна,че за нея не било проблем ве а?Чалгаджийките не искали да ги бъркат с метълки,ами метълките да не би да искат да ги оприличават с чалгаджийки е?!Хахахахахаха!!! :razz:
Обрасни са гола глава,гаранция,че повече няма с никой да те "сравняват" или "оприличават",не бой се! 8-) :razz:
xaxaxaaa
06-30-2010, 09:09
[quote="Flopper"][b]На другото момиче според мен му е в пъти по-гадно, че го сравняват с теб...
Евала за тва мнение!Имаш каса бира от мен!Ае наздраве 8-)
Евала и на модераторите,че заключиха първата ти тема,трябваше и тая,ама айде 8-) та побесней де!
8-)
Не смятам, че има някой ,който може да ти помогне по въпрoса, не мислиш ли , че всичко е на психическа основа ??
А и ако толкова държиш да се различиш от нея, по-добре се подстрижи примерно, недей да вземаш крайни мерки.
fluffka1
06-30-2010, 11:37
[quote=Flopper][b]На другото момиче според мен му е в пъти по-гадно, че го сравняват с теб...
Евала за тва мнение!Имаш каса бира от мен!Ае наздраве 8-)
Евала и на модераторите,че заключиха първата ти тема,трябваше и тая,ама айде 8-) та побесней де!
8-)
подкрепям!! 8-) 8-) 8-)
TheNewReligion
06-30-2010, 12:44
Боядисай си косата и порасни.
П.П.: А вие искате ли да си НАБИЕТЕ всички предразсъдъци за метъла и чалгата там, където слънце не огрява, и да престанете да дъвчете едно и също! Всеки си има вкус, т'ва не го ли разбирате? Какво печелите като казвате, че метълите миришат, а чалгарките са курви? Тъпо и изтъркано е вече!
DesireToFire
06-30-2010, 14:25
Бла, бла, бла метълите миришат и не се къпят, а чалгарките са курви и тъпи.. т`ва го разбрахме, защо всяка тема трябва да повтаря останалите?.. Ако някой наистина не е наясно ще остане с ебаси изкривените представи за обществото. И се научете, че като видите 1,2,3ма те не проавят всички. И дори като слагате това "някои" пак си е достатъчно обично и не на място.
fluffka1
06-30-2010, 15:43
Бла, бла, бла метълите миришат и не се къпят, а чалгарките са к**ви и тъпи.. т`ва го разбрахме, защо всяка тема трябва да повтаря останалите?.. Ако някой наистина не е наясно ще остане с ебаси изкривените представи за обществото. И се научете, че като видите 1,2,3ма те не проавят всички. И дори като слагате това "някои" пак си е достатъчно обично и не на място.
метълите освен на бира на друго не миришат :lol: [metal forever!]
anitapz93
07-01-2010, 04:11
Като искате да се карате за стиловте музика и метълите и чалгарите какви са били, пишете в друга тема, която е специално за това.... Тази тема е да се помогне да момичето...
Така , тука само кудкудякане чета ии
викам да напиша и аз малко по темата :)
Мило девойче ,
подреди си приоритетите , нима най важното нещо в училище е да не си приличаш с някой ? Разбери хората не се делят на метъли , чалгари и прочие , това са стилове в музиката - Те не делят хората , хората сами се делят . За теб най - важното в училище щом е това с какъв цвят коса си и на кого приличаш и дали хасан ти казва че си хубава или не , то имаш сериозен проблем .
Ето затова казвам , че за хората на моята възраст и 3-4 години по малки приоритетите са много объркани ....
Целия този спор на темата аз съм такъв и мразя такива и онакива е толкова детски и повърхностен .. Не е ли музиката за това да се забавляваме ?
На авторката не и трябва боя за коса а и трябва да се образова поне 2-3 нива , над това което е ....
По въпрос за чалгата и метъла - всеки си има собствен вкус за всичко! И коментари от сорта "Метълите миришат, а чалгаджийките са ку**ви" са напълно излишни! И за тези, които мислят, че примерно метълите миришат, някой ще каже, че примерно чалгаджийките нямат нищо естествено и плуват в силикон! :? Тези коментари са обидни, всеки преценява за себи си! :? Неможе някой, който е решил да слуша например метъл и някоя пикла дадойде и да му/й каже, че чалгата е по-хубава! :? ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР! :x
По темата: е какво е лошото някой да те сравнява с друг, независимо какъв е той!? :? На Метълката не й пука за това, че ви сравняват, а ти се вайкаш за едното нищо! :?
GoTiNiA29
07-01-2010, 07:41
боядисай си косата
anitapz93
07-01-2010, 08:46
Боядисване на косата, сменяне на прическа... Един път видях близначки, които бяха с различни прически и цветове на косата и доста се различаваха... Ако не ми казаха, че са близначки нямаше да позная, че са такива.... Така, че смяна на прическата и боядисване....
fluffka1
07-01-2010, 09:28
Като искате да се карате за стиловте музика и метълите и чалгарите какви са били, пишете в друга тема, която е специално за това.... Тази тема е да се помогне да момичето...
моля приемете искрените ми извинения :)
и за да не е спам, може да си боядисаш косата лилава :)
ReachlessGirl
07-01-2010, 09:53
Била метълка?! :lol: Ми стани чалгарка и ще се различавате .. :lol:
Аз също много мразя да ме сравняват с някоя (макар, че рядко се случва), но дори и да го правеха нямаше да ми дреме .. :?
DesireToFire
07-02-2010, 13:20
Бла, бла, бла метълите миришат и не се къпят, а чалгарките са к**ви и тъпи.. т`ва го разбрахме, защо всяка тема трябва да повтаря останалите?.. Ако някой наистина не е наясно ще остане с ебаси изкривените представи за обществото. И се научете, че като видите 1,2,3ма те не проавят всички. И дори като слагате това "някои" пак си е достатъчно обично и не на място.
метълите освен на бира на друго не миришат :lol: [metal forever!] В това няма нищо лошо 8-)