View Full Version : EДНА НЕСПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ ...
Здравейте! Не искам да ви затормозявам да ми давате савети или мнения просто искам да ви разкажа в няколко стихотворни реда за една несподелена любов ....
Ти не ме познаваш макар десетки пъти да си виждал моето лице.
А и по лесно ми е да ти кажа всичко това скрита под маската на неизвестността.
Но това което пиша сега не е любовно писмо.
То изразява чувствата които от много време тая но не намерих смелост да споделя.
Аз не изпитвам към теб любов-твърде силна твърде краина дума. Не това което ме изпълва всеки път когато те видя е дори по възвишено за мен и то е възхищение.Не че някога била съм сляпа за ореола от красота които те обгръща. Но в очите ми ти винаги си бил твърде савършен и не смеех да повярвам че те заслужавам. Да не го повярвах затова сега не аз пиша това писмо а един призрак. Но доиде миг в които красотата ти превърна се в сияние и ме завладя...
Възхиштение буди у мен лицето ти. Не веднъж се питах кои ли маистор го е сътворил. И всеки път решавам че твърде жесток е Господ бил че с такава красота един човек е надарил. Бих целунала pъката изваяла това лице...
Но струва ми се че ти сам не забелязваш силата на своите очи с тях не само мене си пленил за това копнея да те опозная да се впусна в далбините на душата ти да погледна света през твоите очи. И същевременно се страхувам да не би ако посмея да те доближа магията да разваля. Златния прашец покрил клепачите ми ветрецът да не ми отнеме и не за първи път да осъзная че заблудата е властвала над мен.
За това ти пращам това писмо и спокоина съм че никога не ще го прочетеш. За да не станеш твърде горд че заради теб се е вълнувало така едно сърце. Не още сега аз това писмо ще изгоря. И ще продължа своита необятна обич към теб да тая...
Това е за едно момче на което хиляди пъти казвах колко съм влюбена в него но той така и не ме ислуша...В момента съм много щастлива с едно друго момче.....Но споменът за това момче винаги ще си остане като една огромна дупка в сърцето ми !!
Благодаря на всички който отделиха от свободното си време да прочетат това !!!
nezabrawima
06-29-2010, 11:59
Прочитайки твоето разказче нещото което ме грабна е „За това ти пращам това писмо и спокоина съм че никога не ще го прочетеш. За да не станеш твърде горд че заради теб се е вълнувало така едно сърце.”
Според мен има 2 вида момчета. 1-те тези които , ако прочетат тези редове ще останат безразлични към думите и чувствата на момичето и 2-те .. тези които като прочетат подобно нещо и са наясно , че за тях „се е вълнувало така едно сърце” ще осъзнаят грешката си и ще бъдат наясно , че може би никоя друга не ще ги обича така .. както нараненото момиче написало тези редове. За съжаление момчетата от втория вид са изключително малко!!!!
LoVe3e важното е , че сега си щастлива с човека до теб и не си спомняй за миналото с тъга.. вече си отворила нова страница и си загърбила станалото.. много скоро „дупката в сърцето” ти ще се запълни и напълно ще забравиш за момчето разбило сърцето ти.
Angelu6ka
07-02-2010, 23:53
А ти това "писмо" сама ли си го писала? :)
Elenichkaa
07-03-2010, 07:20
според мен мястото на темата е в Лично творчество.
Ти го каза:не търсиш съвет,а просто искаш да споделиш в стихотворна форма!
Лично Творчество!
ivcheto0o
07-03-2010, 07:36
Писмото ти много ми хареса.Много се радвам че си открила човек който те е оценил и сега си щастлива с него.
Lincheto
07-03-2010, 09:56
Несподелената любов е най-голямото наказание.
VinDiesel
07-03-2010, 12:26
Имаш данни,сече ти мозъка,браво! ;)
RoCkSpOt
07-03-2010, 12:46
Чуда се ква е тая несподелена ЛУБОВ как може да обикнеш някои без да имаш нищо общо с него ... а дори да го обикнеш трябва да знаеш че и тои ще те обикне такаче пак няма несподелена лубов ...
Ох ... това е уникално ... напомня ми донякъде на моя случай ... :)
Чуда се ква е тая несподелена ЛУБОВ как може да обикнеш някои без да имаш нищо общо с него ... а дори да го обикнеш трябва да знаеш че и тои ще те обикне такаче пак няма несподелена лубов ...
Имахме и то много общо...Ами според теб какво е несподелена любов? а?
BiGBaDWolF
07-03-2010, 20:52
Верно е несподелена ...Нищо хич да не ти дреме :)
А ти нали знаеш за кой се отнася ?
BiGBaDWolF
07-04-2010, 15:32
А ти нали знаеш за кой се отнася ?
Знам ..
ForzaFelipe
07-07-2010, 20:52
Това според мен е най-тежкото наказание...аз съм наказван много пъти,незнам с какво съм го заслужил,но и продължавам да бъда наказван по този начин :( никой не може да разбере какво е това и оклко е тежко докато не го усети!
balon4eeeee
07-07-2010, 20:54
трудно бих се изкефила на творчество от този род но това е добро и едно Евала имаш щото умееш да мислиш .. ;]
Angelu6ka
07-09-2010, 16:22
Нищо лично към теб, авторке на темата, но е низко да си присвояваш чужд интелектуален труд (макар че не съм сигурна, че си го направила - просто всички решиха, че след като си го публикувала, си го написала ти). Това тъй наречено "писмо" не е написано от теб... и неговата авторка случайно попадна на твоята тема тук.
Както и да е, съжалявам за твоята несподелена любов! Пожелавам ти оттук нататък да преживееш много истински, красиви и споделени чувства! :)
mynichka
07-09-2010, 16:23
Прекрасно
PoRcHeTaTa1
07-11-2010, 23:58
Писмото наистна е стрхоно ... БРАВО :))
А чувала ли си за неизживяна любов? :)
Housemusikk
07-12-2010, 08:39
Боже какви филмари има по тоя свят ..........
Имах едни приятел ......... супер изрод беше не се къпеше , не излизаше от тях , по цял ден седеше само на компа .
Беше се филмирал , че е "влюбен" в едно момиче и си пропиля 3 години от живота в депресия . Такива хора не ги разбирам .......... Та вие дори не сте ходили , а вече някви тежки сърцераздирателни писма , мании и т.н.
Ма то и аз бях така като малък ....... Още преди да съм ходил с която и да е било ...... :-D
Имах едни приятел ......... супер изрод беше не се къпеше , не излизаше от тях , по цял ден седеше само на компа .
Беше се филмирал , че е "влюбен" в едно момиче и си пропиля 3 години от живота в депресия . Такива хора не ги разбирам .......... Та вие дори не сте ходили , а вече някви тежки сърцераздирателни писма , мании и т.н.
Ма то и аз бях така като малък ....... Още преди да съм ходил с която и да е било ...... :-D
Оу меен, говориш за "филмари" и "филми" , а само ти използваш тази дума.. Да не би този приятел, за когото говориш да си бил ти? И понякога е хубаво човек да се замисли, защото на някой хора може да не и е толкова тежко, но винаги има такива, които наистина имат сериозни проблеми, но няма кой да им помогне, сеш се?
Housemusikk
07-12-2010, 11:01
Оу меен, говориш за "филмари" и "филми" , а само ти използваш тази дума.. Да не би този приятел, за когото говориш да си бил ти? И понякога е хубаво човек да се замисли, защото на някой хора може да не и е толкова тежко, но винаги има такива, които наистина имат сериозни проблеми, но няма кой да им помогне, сеш се?
Не не бях аз и помоща ми се изразява в това да покажа до какви състояния може да се докара човек и колко време може да изгуби - ЗА НИЩО ..... та те дори не са ходили , не са се цункали а авторката вече ще и излезе душата ...... стига глупости
Angelu6ka
07-12-2010, 11:26
Всъщност душата на авторката никъде не е ходила, стои си безмилостно залостена в тялото й. :D
Не не бях аз и помоща ми се изразява в това да покажа до какви състояния може да се докара човек и колко време може да изгуби - ЗА НИЩО ..... та те дори не са ходили , не са се цункали а авторката вече ще и излезе душата ...... стига глупости
Аз говорех по-принцип, а не по темата, карай да върви.
BaffaLsc
07-19-2010, 08:54
Съгласна съм .. :( :(
Gotinaata
04-06-2011, 17:36
Ей авторката.. Знам ли за кой си писала а? :D :) :)
tanch3t093
04-06-2011, 18:51
Нямаш си и на идея колко си прав/а...