Влез

View Full Version : Бясна съм !!!

gia_sena_mono
06-29-2010, 14:08
Искам да си излея яда!
Приятелят ми е голям глупак! Последният път, когато се скарахме (заради него, понеже все не се е наспал) не го потърсих. Вчера реших да му звънна, та да оправя нещата, въпреки че за мен той е виновен! Обадих му се и каза, че е на работа - постоянно с това се оправдава! Почвам да си мисля,че ме лъже.
Все е зает, все му пада батерията на телефона, все няма къде да я зареди, не му се говори ... Surprised Каза, че когато го зареди ще ми се обади. ОК. Реших да не му преча. По-късно му презвънях, за да види, че съм се сетила за него и все пак да не ме забрави. След малко получавам смс "Ох, не ми се говори.Утре ще се чуем по някое време. Не се сърди, обичам те". Добре, реших да не го притискам.
Днес не сети и му звънях 3 пъти - не вдигна. После се ядосах и му писах, че ако случайно реши да ми звъня, няма да ми се говори и може би някой друг път ще се чуем. После пак звъннах и пак нищо. Изключи си телефона. Звънях сигурно 100 пъти. Адски се вбесих, че ме разиграва и му теглих няколко майни! Боклук! Да не съм някоя глупачка да ми минава с тъпите си лъжи! Да върви под дяволите!

BgHtH
06-29-2010, 14:16
Май тебе са те пратили по дяволите... :D

BlueKnife
06-29-2010, 14:20
според мене, след като си видяла, че 1-2-3 пъти си намира оправдание да не говори, е трябвало просто да спреш да му звъниш и да чакаш той да те потърси..

LoVe3e
06-29-2010, 14:44
Според мен не му обръщай внимание...Не звани не прави нищо излизай с приятелки там кадето е възможно той да те види флуртуваи с други таака хем ще го накараш да ревнува и да те иска много повече и той да звани хем може да си намериш някой по свестен ;)

DarkGirll
06-29-2010, 14:47
според мене, след като си видяла, че 1-2-3 пъти си намира оправдание да не говори, е трябвало просто да спреш да му звъниш и да чакаш той да те потърси..

Съгласна съм :!:

mynichka
06-29-2010, 14:47
Тъпак ..

miishell
06-29-2010, 14:58
Миличка, направо си те е разкарал по заобиколния начин...

umri
06-29-2010, 15:00
Искам да си излея яда!
Приятелят ми е голям глупак! Последният път, когато се скарахме (заради него, понеже все не се е наспал) не го потърсих. Вчера реших да му звънна, та да оправя нещата, въпреки че за мен той е виновен! Обадих му се и каза, че е на работа - постоянно с това се оправдава! Почвам да си мисля,че ме лъже.
Все е зает, все му пада батерията на телефона, все няма къде да я зареди, не му се говори ... Surprised Каза, че когато го зареди ще ми се обади. ОК. Реших да не му преча. По-късно му презвънях, за да види, че съм се сетила за него и все пак да не ме забрави. След малко получавам смс "Ох, не ми се говори.Утре ще се чуем по някое време. Не се сърди, обичам те". Добре, реших да не го притискам.
Днес не сети и му звънях 3 пъти - не вдигна. После се ядосах и му писах, че ако случайно реши да ми звъня, няма да ми се говори и може би някой друг път ще се чуем. После пак звъннах и пак нищо. Изключи си телефона. Звънях сигурно 100 пъти. Адски се вбесих, че ме разиграва и му теглих няколко майни! Боклук! Да не съм някоя глупачка да ми минава с тъпите си лъжи! Да върви под дяволите!
Ти май основните правила на играта не знаеш. Ако продължаваш така, скоро ще ти тегли майните.

justonegirlwithonehope
06-29-2010, 15:06
Боклук е наистина.

miishell
06-29-2010, 15:07
Искам да си излея яда!
Ти май основните правила на играта не знаеш. Ако продължаваш така, скоро ще ти тегли майните.

Със сигурност вече и ги е теглил пред приятелите му, ако продължава така въпрос на време е и лично да и го каже....... :-o

tanch3t093
06-29-2010, 15:47
Трябвало е спреш да му звъниш, когато не ти е дигал .. Сама си се вкарала във филма

Passi0n
06-29-2010, 16:12
ау... възмутих се :(

а сега му тегли ножа

gia_sena_mono
06-29-2010, 16:36
Ай ай , откога зарязаните момичета могат да наричат половинките си глупаци ;] Много се е гаврил с теб приятелят ти , но си била сляпа да го осъзнаеш :]
Прав/а си!
В тази случка извадена от контекста на "връзката" ни може би изглежда. че аз съм кривата, но не съм.

gia_sena_mono
06-29-2010, 16:47
Глупакът най-сетне ми вдигна! Опита се да се опрвдаес това,че правя глупости и се чудя за какво да се сърд,но не мина! Пробва да пусне някоя шега,та да се разсмея и да забравя,но не! Казах му всичко, което мисля и дори малко преувеличих, но това е истината за мен! Един-два дена се виждаме в седмицата и да не може да ми обърне внимание, да съм му станала досадна ... Боклук! Kaзах му, че ми е писнало да моля за внимание и да ме лъже,че има проблем с телефона или е на работа. Разбира се, отрече че не ми ибръща внимание и попита какво толкова искам,че не съм го получила. Той смята, че моите причини да се сърдя са неоснователни и глупави, едва ли не смешни. След като явно му беше смешно, му казах да се подиграва на друг и му затворих! Боклук! :x

eclipse06
06-29-2010, 16:49
Като някакви психопатки сте като започнете да им звъните на пожар през 5 минути. Кога ще се научите, че мъжете имат нужда от свобода, а по този начин не само че не им я давате, а още повече влошавате нещата. Щом не ти вдига просто трябва да го оставиш сам да те потърси. Може да има нужда от време, от глътка въздух. Ако не те потърси отново, сама си прави изводите.

mouzar
06-29-2010, 16:56
Това момче просто е голям лъжец и е мн долен щом е постъпил така с теб. Забрави го и продължавай смело напред за да намериш човек който ще те оцени. Успех!

gia_sena_mono
06-29-2010, 17:04
Като има нужда от свобода да не се обвързва! Не е сложно!
Каква глътка въздух? Не се виждаме всеки ден,че да притискам! И за Бога! - да не съм го карала на сила да е с мен,че да не го притискам!
Лайно! Мисли се за хитър! Това връзка ли е или игра?

BiGBaDWolF
06-29-2010, 17:33
Не е прав... Но може да има работа кво ? Вие като имате работа ние не се сърдиме ... А ние като имаме работа ела да видиш кво става.. Веднага изневяра не знам си кво не знам си що...

eclipse06
06-29-2010, 18:02
Като има нужда от свобода да не се обвързва! Не е сложно!
Каква глътка въздух? Не се виждаме всеки ден,че да притискам! И за Бога! - да не съм го карала на сила да е с мен,че да не го притискам!
Лайно! Мисли се за хитър! Това връзка ли е или игра?
Е това, че имате връзка значи ли, че трябва да го притиснеш до стената? Яя малко се успокой, занимавай се с нещо странично, излез с приятелки и да не ти пука изобщо. В крайна сметка той да не ти е жизнено важен? Можеш и без неговото присъствие да живееш, върши си задълженията така, както си го правила и преди той да се появи. Ще видиш как като не му обръщаш внимание ще дотича за отрицателно време 8)

cherinka
06-29-2010, 18:10
бездарник 8-) за къв са мисли 8-)

и аз имах едно такова типче преди доста време (години даже 8-) ) , ама спокойно, след няколко години няма и да се сещаш за този случай или като се сетиш ще се смееш доволно много 8-)
примерно сега като се сетих за това се усетих колко глупава съм била да се навивам, че наистина имал работа/бил зает, както спомена BiGBaDWolF

е,при мен беше "болен съм от гнойна ангина три седмици" 8-) кво да се прави 8-) и аз сега минавам с тоя и други номера понякога

усмихни се, поне си научила няколко оправдания в негово лице, които можеш да използваш в бъдеще с някои досадници 8-)

lubomirky
06-29-2010, 18:30
е той к'во, длъжен е ако не е на работа да е с теб или да говориш с него(без значение как), а когато е на работа постоянно трябва да има връзка с него? това просто няма как да стане. да не говорим, че на всеки се случва да има гаден ден/седмица, в който просто иска да остане сам, без значение колко сте близки. ебаси.. малко търпение и ще се оправи, ако след седмица пак се държи така си в пълното право да го резнеш много грубо, ама в момента не е направил нищо.

Eliii
06-29-2010, 18:34
Да върви под дяволите!

mArMaLaDkA
06-29-2010, 18:37
аз пък си мисля, че не си пасвате. Ти си прекалено сериозна, човекът е веселяк, знае какво иска от живота, ти бързо се палиш и все имаш желание да се месиш в работите му, а той се опитва да се сдържа(съдейки по другите ти теми). "Като имал нужда от свобода - да не се обвързвал" - а ти, като не си доволна от тоя човек, защо си с него? Защо продължаваш да му мелиш на главата какъв бил и какъв не - щом си толкова оправна и рационална, остави го и си намери някой, който да ти отговаря на изискванията.
Момчето ти е казало веднъж, че не му се говори => се опитваш да му влезеш в положението, намираш си забавление и спираш да обсебваш себе си и него.

ThePowerOfLove
06-29-2010, 18:50
Защо си му звъняла 20 пъти, след като ти е затварял и си е изключвал телефона. Не се занимавай с хора, които само те ядосват :)

VinDiesel
06-29-2010, 19:00
Според мен,ти му досаждаш и притискаш.Той от своя страна,гледа как да те игнорира с оправданията/лъжите си.При такива отношения ,трябва да се разберете с думи,всеки казва какво не му изнася и какво - му изнася...
Трябва да има консенсус или раздяла,вашето дередже го доказва..

soul1199
06-29-2010, 19:22
ае ти си много зле,за кво 100 пъти си му звъняла,ясно ти е че няма да те потърси,остави го намира

fenastz
06-29-2010, 20:42
Тръгни с брат му.

loliii
06-29-2010, 20:48
Той те върти на малкия си пръст и се прави на хитър като те залъгва с тъпи извинения, а ти изпадаш в истерия и го псуваш във форум :? Представям си отстрани колко смешно ще изглежда.. ти му звъниш буквално през 2 мин и не схващаш намека дори когато той си изключва тела, а той си записва в тефтерче лъжите които е измислил да не ги забрави, че и без това няма много идеи. :D

gia_sena_mono
06-29-2010, 21:35
аз пък си мисля, че не си пасвате. Ти си прекалено сериозна, човекът е веселяк, знае какво иска от живота, ти бързо се палиш и все имаш желание да се месиш в работите му, а той се опитва да се сдържа(съдейки по другите ти теми). "Като имал нужда от свобода - да не се обвързвал" - а ти, като не си доволна от тоя човек, защо си с него? Защо продължаваш да му мелиш на главата какъв бил и какъв не - щом си толкова оправна и рационална, остави го и си намери някой, който да ти отговаря на изискванията.
Момчето ти е казало веднъж, че не му се говори => се опитваш да му влезеш в положението, намираш си забавление и спираш да обсебваш себе си и него.
:lol: :razz: Tук сбърка! Веселяка съм аз, а той е темеруд (грубо казано)! Да,знае какво иска от живота- знае,че сексът е най-важното нещо и в една връзка не е нужно много, много да си говориш с другия човек.
И не, не паля бързо - търпя, търпя и в един момент ми кипва.

gia_sena_mono
06-29-2010, 21:36
Тръгни с брат му.
:razz: Той има сестра. :lol:

gia_sena_mono
06-29-2010, 21:46
Сигурно отстрани изглеждам смешна, но на мен не ми е смешно въобще! Да, искам да поговоря с него и затова звъня, за да се разберем с думи.

Яд ме е, че не съм глупава,но когато съм с един човек му се отдавам изцяло - искам и той да го прави. А всъщност отстрани изглеждам като пълна глупачка.
Винаги го подкрепям и се опитвам с каквото мога да му помогна или посъветвам. Мисля му доброто, а той все ми се нерви. Не съм някаква откачалка, просто искам внимание. Толкова много ли искам? Толкова рядко се виждаме. През другото време какво ще му стане, ако ми се обади за 1-2 минутки и ме пита как съм?
Не споменах, че иска да му презвънявам, когато не сме заедно, което за мен е пълна простотия. Сякаш съм лапе в трети клас и си звънкам с някое другарче.

VinDiesel
06-29-2010, 22:22
Сигурно отстрани изглеждам смешна, но на мен не ми е смешно въобще! Да, искам да поговоря с него и затова звъня, за да се разберем с думи.

Яд ме е, че не съм глупава,но когато съм с един човек му се отдавам изцяло - искам и той да го прави. А всъщност отстрани изглеждам като пълна глупачка.
Винаги го подкрепям и се опитвам с каквото мога да му помогна или посъветвам. Мисля му доброто, а той все ми се нерви. Не съм някаква откачалка, просто искам внимание. Толкова много ли искам? Толкова рядко се виждаме. През другото време какво ще му стане, ако ми се обади за 1-2 минутки и ме пита как съм?
Не споменах, че иска да му презвънявам, когато не сме заедно, което за мен е пълна простотия. Сякаш съм лапе в трети клас и си звънкам с някое другарче.Знам,още от началото ,защо си се ядосала и че си, си в правото.Питаш се, защо ли е такъв поялник?Преди малко реших да отворя един шкаф,който не съм отварял от дооста одавна.Подредих го ,намерих си вътре бележниците от 2-6 клас.Твори и 3те клас ,имам забележки и в графите аз оценките.Четвърти и пети,някакси са ми стигнали, 6ти тук таме.Най доминиращото което пишеше "Г-жо Игнатова,моля Ви да дойдете в у-ще на дата.месец(7:30)
Моля за Вашето съдействие!" :D 8-) .Сега ще си кажеш,тоя па ташак какво ме занимава с детството и забележките му.Докато завърших гимназияя,пак си правех глупостите,но не ,като тия бруталните,като хлапе..Ако той е изживял детство във вериги,за него е било доста неприятно.С търсенията,загрижеността ти,искането да сте повече време заедно,той може да го приема,като в детството си....

gia_sena_mono
06-29-2010, 22:29
Ами техните са се развели,когато е бил много малък. Майка му от 15 години е в чужбина,сестра му от 6-7 сигурно. Живял е с баба си и дядо си. Мисля,че добре са се справяли като родители.
А иначе е по-затворен човек, но май ... май ще излезе голям измамник.

Alex3nd
06-29-2010, 22:34
Ами техните са се развели,когато е бил много малък. Майка му от 15 години е в чужбина,сестра му от 6-7 сигурно. Живял е с баба си и дядо си. Мисля,че добре са се справяли като родители.
А иначе е по-затворен човек, но май ... май ще излезе голям измамник.
Щом има такъв проблем не го съди, той е изживял голям стрес. Но не му позволявай да те върти на малкия си пръст. Мъжете сме такива хора, когато на моменти не искаме да сме обвързани и след няколко дни сами звъним на приятелките и им уговаряме среща. Аз лично от мой опит ще ти кажа, че в момента си го изнервила и иска малко да се 'отърве' от теб, но след няколко дни ще ти се обади, ако не го направи те е оставил по-заобиколният път. :)

gia_sena_mono
06-29-2010, 22:40
Да, но не го прави за пръв път. Когато се скараме все аз трябва да го търся, без значение кой е предизвикал караницата.
ОК, проблем, но не може това да го оправдава цял живот.

Alex3nd
06-29-2010, 22:48
Да, но не го прави за пръв път. Когато се скараме все аз трябва да го търся, без значение кой е предизвикал караницата.
ОК, проблем, но не може това да го оправдава цял живот.
Обади му се и му кажи, че обстоятелствата са такива, че вашата връзка няма бъдеще и му затвори. Един вид го отрязваш и после не си дигай ти телефона да види, какво ти е било на теб :)

gia_sena_mono
06-29-2010, 22:50
Предполагам,че даже няма и да звънне. Или ако звънне ще е 1-2 пъти и всичко до там.

VinDiesel
06-29-2010, 23:01
Може пък да се осъзнае..

gia_sena_mono
06-29-2010, 23:03
Едва ли. Толкова време не го разбра, та сега ли.
Писах му утре да ми се обади и да поговорим, ако не го направи - то няма да правя повече компромиси (не че той не е правил,но ...) .

Tempest
06-29-2010, 23:34
мда, ако не звънне утре, ти ше дръпнеш един тигел от "пропуснати повиквания", щото той няма да ти отговаря евентуално... да видим колко си държиш на думата, щото и от други хора, имащи се за много силни по характер, съм чувал "аз повече няма..." и пак си знаят тяхното...

в крайна сметка ти си решаваш, но...

valdesbg
06-30-2010, 06:04
Едно време ти приказвах едни нещица. Да ме беше послушала, сега нямаше да си блъскаш главата с глупости.

Има една приказка "Да е уй да му го набиеш... ама то акъл".

Не че ще ме послушаш де...

Nakadah
06-30-2010, 06:09
Скоро ще му простиш... Просто го очаквам

valdesbg
06-30-2010, 06:21
Скоро ще му простиш... Просто го очаквам

Колкото и невероятно да е... фак'т.

Което поставя въпроса ние за какво си смучен неща от пръстите, при положение че... няма да има ефект?

ImmortalForever
06-30-2010, 06:58
Подкрепям те. Не се виждате всеки ден, това разбирам от постовете ти, та е нормално и съвсем в реда на нещата да се чувате по два пъти на ден, за да се попитате как сте и обичайните неща, едно смс-че също няма да навреди.. Това според мен е в рамките на нормалните неща и не граничи с досаждането.. Все пак е много важно.. от колко време сте заедно? И на колко сте и двамата?
Преди време имах едно такова дето се сещаше за мен като си почеше топчиците , ама беше преди две години и наистина като се сетя как само аз съм го търсила ми става смешно, но наистина не се унижавай повече.. или ще те потърси той или ти потърси... ама някой друг :)

Muccia
06-30-2010, 07:10
Ох, авторке думи нямам! :booooomb:

Само докато четох първоначалният разказ ме хвърли не знам къде...Как може да му звъниш 1 милиард пъти в рамките на 2 дни :-o
Човек трябва малко да се усеща кога нахалства и кога е досаден..
ДА, знам че търсиш отговори на въпросите си и то веднага, но по цялата тема съдя, че човекът до теб не е много убеден в чувствата си или се чувства объркан (може би) от всички твои изтрещявания :?
Преди време и на мен не ми се обадиха няколко дни, а той беше в чужбина и много се притеснявам(знаете как е катастрофи и глупости) и звънях.Накрая той ми вика да спра да с еобаждам и така 5 дни нито ме търси нито нищо.Почувствах се смазана и прекършена, но след това той се обади!Може би просто му трябва една малка почивка.Без да се виждате.Без да се чувате.Без да си пишете.Общо взето прекъсни всякакъв контакт с него за определен период от време.И виж дали ще ти липсва, дали ти на него и ако няма промяна, мисля че тогава сама ще отговориш на въпросите си :-D

Но в никакъв случай не му пиши или да му се обаждаш!Ако продължаваш с тези обаждания ще си останеш с пръст в устата!Ако искаш още да се излагаш - продължавай

puhi14
06-30-2010, 09:05
м да е .. бъхтии .. кът виждаш че не става - не става .. АПФ ..трябваше `да го пратиш подяволите` не на 100ния път,а на втория когато не ти дигне .. ша е*а и тъпанара му .. ! [/i]

gia_sena_mono
06-30-2010, 10:14
Заедно сме от 2 години.Аз сън на 20,той също.

Днес се обади. Казах му всичко,което ме тормози. Разбира се той отрече да е вярно. Стана му смешно на човека и каза,че нещата които казвам са излишни и само търся за какво да се заяждам едва ли не. След като не прие на сериозно това,което очевидно е проблем, му казах,че щом
всичко,което казвам е излишно,значи и аз съм излишна ... и затворих.

И м/у другото за оправданието с работата и телефона - казах му,че щом все е на работа и телефонът му не е наред да си купи нов. А той "Аз да нямам 2000лв." ?!?! :shock: - Купи си един обикновен телефон,но явно не в телефона е проблема ти!

ImSoInLove
06-30-2010, 10:35
И аз съм много ядосана на моя приятел :-x писна ми от ревността му :x вече прекалява адски много в последно време все е зает за мен няма време :-x снощи се скарахме много жестоко и той ми каза че 1 седмица нямало да ми говори апфффффффффф МАЙНАТА МУ!!! :smt067 [-(

охх извинете трябваше да споделя с някой :oops:

gia_sena_mono
06-30-2010, 10:46
:booooomb: :booooomb: :booooomb:

ImSoInLove
06-30-2010, 10:50
Сега сме си дали почивка - нито той ме търси нито аз него :? И няма да го потърся!! Той е виновен!Той да ме търси :-x

gia_sena_mono
07-01-2010, 14:54
Мразя го! :booooomb:

valdesbg
07-01-2010, 14:56
Но не достатъчно за да приключиш тая пародия на връзка, нали?

kalpazanka
07-01-2010, 14:58
Пак си му звъняла, нали? Не можа да издържиш 24 часа. А той пак те отсвири показно, нали?

mArMaLaDkA
07-01-2010, 15:01
Само на мен ли ми изглежда детинско държанието на авторката?

kalpazanka
07-01-2010, 15:03
^Май да. Или ти не знаеш какво е да се виждаш с някого по веднъж-дваж в седмицата и да ти липсва, да искаш да го видиш, гушнеш, да ти се ще да чуеш гласа му за минутка-две, а да срещаш подобно отношение.

mArMaLaDkA
07-01-2010, 15:09
Авторката среща подобно отношение не от месец или два.
Единственото, което прави, е да пуска теми по форумите и да мрънка. Главоблъсканицата продължава ли, продължава до безкрайност... Явно gia_sena_mono я устройва това положение.

valdesbg
07-01-2010, 15:17
Мармаладке, хубаво се имаш за корава и можеща. Ама нали се сещаш че не при всички нещата стават с щракване с пръсти. Ако беше попрочела малко психология тук там някоя книжка щеше да видиш по какво хората се различават един от друг.

И мога да ти кажа че тука просто се изказваш неподготвена.

Че не е детинско - не е. И че не я устройва - не я устройва. Хайде сега намери ми причина поради която всичко това се случва без да споменаваш идеята за детинското поведение.

mArMaLaDkA
07-01-2010, 15:28
Причината е, че е влюбена(уж).

Не съм пускала аз темата(или в мн.ч.), нито съм си споделяла проблемите, така че надали тук е мястото да се обсъждат качествата и/или недостатъците ми. Споделям си мнението наравно с всички останали. Това, че не пасва с общоприетото, си е съвсем отделен въпрос. Сигурно съм неподготвена. Факт е обаче, че нещата за мен са черни и бели, поне в някои случаи. Свикнала съм да си решавам проблемите сама и по - възможно най-рационалния начин. Явно там ми е грешката, че не мога да възприема цялото това разтягане на локуми и давене в крокодилски сълзи.

BlueFace
07-01-2010, 15:38
Добре ти сама казваш ,че е боклук ,че те разиграва,че си намира тъпи извинения ,за да не ти се обажда.Тогава какво правиш още с него??
Толкова ли си наивна и сляпа или пък подсъзнателно те харесва да му ходиш след гъза ,а той да те върти на малкия си пръст??

Нямате достатъчно контакти,взаимоотношеният ви се развалят,има прекалено много напрежение , няма я вече "магията' => край на връзката ; ) Поне аз така смятам : )

kalpazanka
07-01-2010, 16:05
valdesbg, може би не е била в плен на магия любовна. Затова си мисли, че с лека ръка може да пратиш 2 години по дяволите.
Всъщност, gua_sena_mono, убедена съм, че колкото и да си му ядосана и колкото и да го мразиш, утре сутрин, когато гневът ти вече го няма, ще се сещаш за милите моменти заедно, ще се обвиняваш, че може би не го разбираш, че може би той преживява труден момент, а ти не го подкрепяш и т. н. Права ли съм? :)

valdesbg
07-01-2010, 16:08
Факт е обаче, че нещата за мен са черни и бели, поне в някои случаи. Свикнала съм да си решавам проблемите сама и по - възможно най-рационалния начин.

Чудесно. Хайде сега ми кажи какво ти бърка в .. не знам къде идеята че определени хора искат да бъде по същия начин, но нямат силата/смелостта/куража/идеята как да стане това?

Представи си го като лабиринт.

В случая не става дума за.. "Аз го харесвам, дали ме харесва и той." Казах ти че си неподготвена, защото виждаш само повърхността на нещата и ги оценяваш като детинщини. Да, обаче отдолу съвсем не са такива каквито изглеждат. И реално погледнато проблема е че не може/не знае как да се оправи, а не че не иска и се навива.

Отново - различен тип/характер/темперамент от твоя.

Аз също съм против сълзливите истории, факт е обаче че в случая просто няма друга алтернатива пред авторката.

So she is innocent :)

А моята идея е следната - имаш си мнение, което не пасва с общоприетото. Чудесно. Давай в същия дух. Преди да си го дадеш обаче - провери дали задушаващия се човек наистина не се задушава, или получава инфаркт преди да обявиш че просто си търси внимание. А след като обявиш че е така - докажи и защо смяташ че е така. Окей?

ladykeisy
07-01-2010, 16:18
Kalpazanka , маци, 2 години са много, но върпеки това, заслужава ли си заради 2-те години да го търпи още и да се измъчва? Аз имах 2 годишна връзка с момче, което така и не спря да ме тормози, а аз търпях, защото го обичах и имах надежда, че ще се усети.Накрая аз се усетих и си тръгнах. 2-те години вече нямаха значение, много трудно се разделих с него, но трябваше, защото не бях щастлива, та мисълта ми е, че ако човек не е щастлив с друг трябва да намери изход.В случая разговорите не помагат, за това да му бие шута и това е.После дори да се обвинява и сеща само за хубави моменти(което е неизбежно, този момент винаги настъпва) и я подгони носталгията, ако изтърпи да не го търси, след това ще е благодарна на себе си. Авторке, успех ти желая, мила. Много щастие и само хубави мигове.

kalpazanka
07-01-2010, 16:21
ladykeisy, маци, идеята ми беше, че това не е решение, което се взима лесно. Още повече, че тя има чувства към момчето. Ако нямаше, отдавна да му е показала картона.
За протокола аз имах близо 4годишна връзка и знам какво е. ;)

DarkGirll
07-01-2010, 16:38
Добре ти сама казваш ,че е боклук ,че те разиграва,че си намира тъпи извинения ,за да не ти се обажда.Тогава какво правиш още с него??
Толкова ли си наивна и сляпа или пък подсъзнателно те харесва да му ходиш след гъза ,а той да те върти на малкия си пръст??

Нямате достатъчно контакти,взаимоотношеният ви се развалят,има прекалено много напрежение , няма я вече "магията' => край на връзката ; ) Поне аз така смятам : )

Много е прав/а !!! Съгласна съм напълно :!:

LENUN
07-01-2010, 17:01
Ти просто не си случила на човек за следващия...Помни остави телефона си намира.Човек който е зает и не е на линия нон-стоп е ВИНАГИ по-интересен и търсен :razz:

valdesbg
07-01-2010, 17:41
Късно се включвам.

Калпазанке времето не е определящо за стабилността и дълбочината на отношенията ти с даден човек. Въпроса е какво си правил през това време с тоя човек.

Така че не двете години правят решението трудно, трудно е заради всички спомени и моменти, които авторката има с пича.

kalpazanka
07-01-2010, 17:45
valdesbg, защо винаги извърташ думите на другия както ти е удобно?

zlatnata_ribkaaa
07-01-2010, 17:54
Не го задушавай , всеки има нужда от свобода , когато ти каже не ми се обаждай днес ще съм зает просто не му се обаждай , дръж се така че той да има нужда да ти се обажда и да те чува , иначе ще гледа на теб като на лепка ... все пак това е мойто мнение а и не съм много наясно с вашите отношения :)

valdesbg
07-01-2010, 18:14
Въобразяваш си калпазанке :)

Нека обясня какво имам предвид.

Затова си мисли, че с лека ръка може да пратиш 2 години по дяволите.

Естествено че може. Ако нищо съществено и сплотяващо ги не са правили тия две години... Което в случая е наполовина вярно.

Още повече, че тя има чувства към момчето. Ако нямаше, отдавна да му е показала картона.

Точно това имах предвид. И 5 години да се точи тоя сапунен сериал тя пак ще е с него заради чувствата, които ТЯ има към него, а не заради времето(като период), прекарано заедно.

Още един пример:

Може за 2 дена да ти се случат достатъчно нови/интересни/важни/значими неща за теб(повишение до мечтана позиция, екскурзия до мястото Х, да ти се роди дете, брат ти да ти прости, баща ти, когото не си виждала от доста време, защото е военен примерно и непрекъснато го пращат по разни мисии, да ти се обади точно на рождения ден и да каже че те обича и т.н.) за да ги помниш повече от 20 годишния брак с господин Х, който поддържаш просто защото ти е удобно.

babity
07-01-2010, 18:40
О, и ти ли психология? Добре, само на мен ли ми изглежда, че говорите едни и същи неща, ама се кълвете един друг, 'щото единия вика врат, пък другия шия.

valdesbg
07-01-2010, 18:42
Надя... Калпазанката държи да е по нейното. Окей, нека бъде по нейния начин казано. Аз просто изяснявам че сме от един отбор :)

ladykeisy
07-01-2010, 19:35
Kalpazanka , знам какво е, аз живеех с момчето.Посред нощи ме е гонел от тях или от собствената ми къща.Псуваше ме за "Добро утро", удряше ме, обиждаше ме редовно, дори и майка ми е обиждал(пред мен, но на мен ми е тежко), отнасял се е с мен като с животно.Забранено ми беше всичко, освен да си стоя вкъщи и да чакам да се видим, когато му скимне.Дори секса беше кофти, но аз го обичах и бях с него, с надеждата той да се промени.Един приятел казва "Човека може да излезе от селото, но селото от човека - не". Колкото и да обичаш някого и колкото и трудно да ти е да се разделиш с него, щом не си щастлив, трябва да прекратиш това.Не може да живееш във вечен ад, не може! Трябва поне малко да уважаваме себе си. Знам, че не й е лесно.На мен също ми беше много трудно, но постепенно го направих.Давах шансове, давах и накрая видях, че всички обещания за промяна и т.н. са напразни и всичко ще си е по старо му.В крайна сметка никой не е създаден, за да бъде нечия подметка или играчка.Всеки заслужава да бъде обичан, щастлив, желан, обгрижван и най-малкото - лъган, при това от хора, които има за близки.Може и да не се съгласиш с мен, но смятам, че това най-правилното.Тя сега се измъчва, плаче, унижава, защото го обича, а той се гаври с нея.Нека му тегли чертата.Той все някога ще се усети и ще се върне да се моли, винаги е така, но дано да е късно, защото "вълкът козината си мени, но нрава не".

CuteBaby
07-01-2010, 21:18
Авторке,изобщо не се занимавай повече с него.Две години не са никак малко,но той не те заслужава и явно не му пука за теб,щом се държи така.Спри да се измъчваш и ядосваш,не мисли толкова за него,излизай повече с приятели,запознай се с нови хора...и ще го забравиш,дори може да намериш някой,който да те уважава и заслужава :)

mincheto
07-02-2010, 06:37
Виж мила, мъжете мразят да им досаждат,остави го той да звънне и да пише.Ако не го направи,значи не е държал достатъчно на тебе и не си заслужава.

kalpazanka
07-02-2010, 07:42
ladykeisy, чертата ще я тегли. Въпрос на време е. Просто ми стана болно, понеже се нахвърлихте срещу нея кат' вълци на агне и изразих разбирането си към авторката. Отстрани е най-лесно да я упреквате, но тя в момента най-малко има нужда от това да й размахвате назидателно пръст с думите "аз нали ти казах в една друга тема".
valdesbg, така го беше формулирал, все едно съм казала обратното.

:)

mugsinka
07-02-2010, 07:56
защо се ядосваш за човек който не заслужава и да го погледнеш :D

gia_sena_mono
07-02-2010, 12:49
Мисля, че ladykeisy най ме разбира!
Някой спомена,че не знам какво е да си влюбен, мисля че знам.Имах приятел без когото не можехме и секунда да не зме заедно, радваше се на успехите ми и т.н.
Е,кажете как да не търся внимание. Унижавам се и изглупявам,само зада получа внимание и уважение. Едва ли не го прося. Къде отиде онази Симона, която вярваше в себе си, правеше на недостъпна и не бягаше след гъза на простаци?! :? :o Къде отиде самочувствието и радостта от постигнатото и стремежа за още? Къде отиде онова момиче, което ставаше и тръгваше някъде да се збавлява без да се замисля много, много и да се страхува как ще реагира той?
И коя за Бога е тази лудата, която пали от най-малкото и сигурно, ако й кипне още малко е готова да сложи край на живота си? Коя е тази психарка, която търпи едно просто и елементарно момченце? Няма ли малко самочувствие, малко достойнство за Бога!?
Не, тя е "влюбена" или по-скоро тя е страхливка! Страх я е да не остане сама. Страхува се, че загуби един глупак. Страхува се, защото не е самоуверена.

YouMakeMeSmile
07-02-2010, 13:45
мила, разбирам те, не се притеснявай.. мисля, че всяка от нас поне веднъж в живота си е попадала на подобно момче, колкото и сега да се правят на велики и да ти повтарят ама ти защо това, защо онова. И на мене не ми е приятно като звънна на приятеля ми 732854862543 пъти да не ми вдига и накрая с 300 зора да вдигне и да каже "а, не съм го чул", или да му се обадят от не знам си къде и той да литне веднага при положение, че е с мене. Но го обичам прекалено много че да задълбочавам в тея неща, просто съм го оставила да прави квото знае, като видях, че с караници не става и че просто си е такъв..
Поговори с момчето. Очи в очи, не по телефона. Иска, или не иска да е с тебе, остави го да се оправдава и слушай много внимателно какво ти говори, защото не забравяй, че никой няма достатъчно добра памет, че да лъже безпогрешно. Все някъде ще се оплете и сама ще си извадиш изводите. Ако пък мислиш, че няма смисъл и искаш почивка от идиотщини, тогава просто изтрий номера му и си изкарай едно съвършено лято с приятели. :)

bilqnavod
07-02-2010, 13:50
Казваш му боклук - ми прати го на боклука миличка. Защо продължаваш да се измъчваш и аз така правя и все съм виновна - затова съм решила... оставям го, не го търся вече като се сети за мене тогава да тича като куче... Много неща мога да кажа но няма смисъл. Често на тези мъже им поникват крила и се правят на важни като им обръщаме повече внимание. Натирваш го, да прави каквото си ще - кат не ще, кат се обиждате и наранявате айде има и други да не е само той... виж го ти

Vasoto129
07-02-2010, 13:51
Престани да го търсиш.След време той сам ще се обади. :)

YouMakeMeSmile
07-02-2010, 13:54
Престани да го търсиш.След време той сам ще се обади. :)

че той вече се обади, ама тя му би шута тактично 8-)

bilqnavod
07-02-2010, 13:58
Някой спомена,че не знам какво е да си влюбен, мисля че знам.Имах приятел без когото не можехме и секунда да не зме заедно, радваше се на успехите ми и т.н.
Е,кажете как да не търся внимание. Унижавам се и изглупявам,само зада получа внимание и уважение. Едва ли не го прося. Къде отиде онази Симона, която вярваше в себе си, правеше на недостъпна и не бягаше след гъза на простаци?! :? :o Къде отиде самочувствието и радостта от постигнатото и стремежа за още? Къде отиде онова момиче, което ставаше и тръгваше някъде да се збавлява без да се замисля много, много и да се страхува как ще реагира той?
И коя за Бога е тази лудата, която пали от най-малкото и сигурно, ако й кипне още малко е готова да сложи край на живота си? Коя е тази психарка, която търпи едно просто и елементарно момченце? Няма ли малко самочувствие, малко достойнство за Бога!?
Не, тя е "влюбена" или по-скоро тя е страхливка! Страх я е да не остане сама. Страхува се, че загуби един глупак. Страхува се, защото не е самоуверена.
Питаш къде отиде онази Симона? Онази симона е влюбена и обича човек, който 100 на 100 не изпитва същото както тя към него. Обичам това място, защото всеки си споделя проблемите и знае, че поне някой ще го разбере - е, аз те разбирам, знам че те разбират повечето момичета, които са ти писали. Не прави такива големи жертви в името на любовта - не си струва! Не давай толкова колкото даваш, защото няма да ти отвърнат. Като всяка жена ти търсиш топлота, разбиране, близост - това е нормално. Но не и като жертваш достойнството си. Щом нещата са стигнали до тук - май е по добре да се разделите. Стигне ли се до такива обиди, тежки думи и квалификации според мен няма смисъл.

GossipGirl89
07-02-2010, 14:31
Мила, разбирам те напълно, защото понякога и аз изкрейзвам така, но гледам да не го правя често и да се владея.
Човекът, с когото се занимавам в момента е същия. Имам периоди, в които не ми се говори много-много и му го казвам, но той почва да прави точно обратното - звъни по 20 пъти и ме принуждава и аз да си изключвам телефона или да му крещя да ме остави малко сама... Била съм и от двете страни и знам какво е да искаш внимание и да го търсиш от някого, но знам какво е и да не ти се говори с никой, а да ти досаждат... В твоя случай, ако човека има чувства към теб, единственото, което според мен ще ви оправи взаимоотношенията, е да му се дръпнеш малко. Не му звъни, не го търси, като той се сети за теб и те пита нещо се прави на ударена все едно не си се сещала за него и т.н. Защото в момента с тва непрестанно търсене ти само му вдигаш самочувствието. Остави го малко и се направи на непукистка да видиш как ще се кротне и ще почне да ти обръща внимание. Това е при вариант, че му пука. За съжаление го има и другият вариант - да му е все тая. Но дори и така да е пак по този начин ще разбереш какво същност изпитва към теб. Ако има чувства и му пука като види, че си дръпната сам ще напира и ще те търси, ако ли пък не само ще се убедиш, че наистина е боклук, който не те заслужава :)

zority7
07-02-2010, 14:53
не си струва ,не се хаби за глупости :) гледай напред и всичко ще бъде наред :D чак и рима сътворих 8-)

mechtaq_za_teb
07-02-2010, 15:44
Не, тя е "влюбена" или по-скоро тя е страхливка! Страх я е да не остане сама. Страхува се, че загуби един глупак. Страхува се, защото не е самоуверена.Не е вярно! Ти си още онова момиче от преди. Проблемът е, че си си втълпила, че не можеш да си "нея". Позволявайки му да командва живота и действията ти, сама допускаш той да се държи така с теб. Имайки предвид, че това не е от скоро, може би е крайно време да предприемеш нещо.
Той е сигурен в теб. Знае, че каквото и да ти каже, ти си готова да му простиш и забравиш, да преглътнеш само и само да получиш грам от неговото внимание. Ето там е проблемът. Не знам дали е късно, или пък не е, но спри се! Не го търси първа ти! Излизай без угризения. В крайна сметка може ли да стане по-зле? Живей за себе си, отдай се на това да бъдеш щастлива и излез от този кръг. Всичко зависи от теб.

betibarclay
07-06-2010, 09:02
ей такива кат него заслужават по един куршум в главата :-x