View Full Version : Пиърсинг на пъпа
karamelizirana
06-30-2010, 13:39
Знам, че има много такива теми ии ще ми се нахвърлите като вълци, но к'во пък .. Та значи първия ми въпрос е някой знае ли къде има студио за пиърсинг в Габрово ? Търсих навсякъде, но .. :neutral: Ии ако може да ми разясните работата в подробности .. правя го без знанието на родители ии така .. :)
xaxaxaaa
06-30-2010, 14:15
да ти се нахвърлим като вълци? 8-)
Споко,през монитора няма как да стане :D
mynichka
06-30-2010, 14:58
Ако си под 16 години без родители много малко ще се навият да те пробият. А самото пробиване- с абокат за точно 10 секунди, след това те карат да си купиш антибактериален сапун, някаква вода ( не помня вече каква за почистване) и едни антибактериално кремче. Първите 2 седмици почистваш 3 пъти на ден със сапуна, водата и мажеш с крема. Горе-долу е това.
anonimchetou
06-30-2010, 15:26
блях това на пъпа винаги ми е било гадно незнам защо.. на мене ми става кофти ако някой ми барне пъпа а кво остава да ми го дупчат, а и като се сещам на сестрата как и се беше изтънила кожичка и още малко обецата да си излезне сама.. ии бляя..иначе на езика имам и на носа..
magicfairy
06-30-2010, 16:11
Ако ходиш на басейн или море, след всяко влизане във водата почиствай пиърсинга с кислородна вода. Също така гледай известно време да не носиш прекалено прилепнали потничета и т.н., за да не задушаваш пиърсинга. :)
DarkKisss
06-30-2010, 17:21
Мен ме пробиха когато бях на 13 8-)
Ами .. 30 лв. беше тогава, би трябвало и сега да е толкова.
Бият ти инжекция като упойка и после те пробиват с абокат.
Трябва да носиш лепенка 3 дена, д аго промиваш с кислородна вода и да го мажеш с мазилото, което ще ти дадат.
При мен болеше доста дълго време, защото пък и плувах с цял банки на тренировка не спазвах мн мн тва с лепенките и не влизането в басейна 1 седмица 8-) Та .. 2 месеца се мъчих .. но се вече 3-4 години ми е добре )))
Слагай си и нашите не знаеха, но после им казах хаха
KumchoValcho
06-30-2010, 17:28
Една приятелка я проби нейна приятелка
Но това момиче си разбираше от пиърси, пробило си е сама устната 2 пъти, ушите, пениса на гаджето й, пъпа и т.н. 8-)
Та идеята ми е ако познаваш такъв човек, който се занимава с пиърси непрофесионално можеш да го накараш той да те продупчи :)
ElinoOor
06-30-2010, 17:50
Но това момиче си разбираше от пиърси, пробило си е сама устната 2 пъти, ушите, пениса на гаджето й, пъпа и т.н. 8-)
Та идеята ми е ако познаваш такъв човек, който се занимава с пиърси непрофесионално можеш да го накараш той да те продупчи :)
you said wut?! D:
December
06-30-2010, 18:05
you said wut?! D:Пиърс къдеее :shock: :shock: :shock: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
А не това сериозно ли???
Та къде ще е тая обица :shock: :lol:
И няма ли да му пречи като чука някое момиче :shock: :razz:
^
Обицата на пениса се слага на кожичката до колкото знам. Иначе съм виждала, но за малко и нямах възможност да разглеждам къде точно е обицата. 8-)
darkwoods
06-30-2010, 23:01
Чувал съм, че някои си слагат и флешове на пенисите... :( Иначе е секси жена с пиърсинг на пъпа.
KumchoValcho
07-01-2010, 05:49
Е има мн снимки на пиърси на пенис, потърсете
Има всевъзможни места :lol:
а и като се сещам на сестрата как и се беше изтънила кожичка и още малко обецата да си излезне сама.. ии бляя..иначе на езика имам и на носа..
Това е, защото организма я изхвърля :) . Не искам да те плаша ама има голяма вероятност и при теб така да стане, зависи де, при всеки е индивидуално. Може да се възпали, алаа балаа - и тва пак зависи от организма и хигиената. До колкото знам, ако си под 16 много, ама много малко ще се навият да те пробият без родител.Тва с приятелката не го препоръчвам, толкова инциденти знам с мои приятелки, не само на пъпа, чеее .. :? .. за студио в Габрово не знам, ама може да питаш някоя твоя приятелка, която скоро си е пробила или ухо или нещо в студио..
DarkKisss
07-01-2010, 10:34
http://prikachi.com/images/749/2283749N.jpg
http://prikachi.com/images/750/2283750u.jpg
http://prikachi.com/images/751/2283751k.jpg
http://prikachi.com/images/752/2283752B.jpg
Стефи, виж, че не е само на кожичката ;)
wtf ? тея не ги ли боли ве :shock:
Не знам, ама последната снимка изглежда яко 8-)
П.П. Кой би предположил, че в тема за обица на пъпа, се обсъждат пениси 8-)
anonimchetou
07-01-2010, 12:42
а и като се сещам на сестрата как и се беше изтънила кожичка и още малко обецата да си излезне сама.. ии бляя..иначе на езика имам и на носа..
Това е, защото организма я изхвърля :) . Не искам да те плаша ама има голяма вероятност и при теб така да стане, зависи де, при всеки е индивидуално. Може да се възпали, алаа балаа - и тва пак зависи от организма и хигиената. До колкото знам, ако си под 16 много, ама много малко ще се навият да те пробият без родител.Тва с приятелката не го препоръчвам, толкова инциденти знам с мои приятелки, не само на пъпа, чеее .. :? .. за студио в Габрово не знам, ама може да питаш някоя твоя приятелка, която скоро си е пробила или ухо или нещо в студио..
а мога ли да разбера защо на мен ми ги обясняваш тея неща при положение че не съм я пусналаа аз темата >?
dead_princess
07-01-2010, 13:49
Защото ти се обесняваш колко малко кожа е останало при сестра ти :lol:
anonymous708973
07-01-2010, 14:28
Баа, това с пениса е все едно аз да си пробия клитора бе?! :shock:
А за пъпа и мен ме интересува... Навсякъде ли слагат упойка? :)
DarkKisss
07-01-2010, 17:04
^ Да!
а мога ли да разбера защо на мен ми ги обясняваш тея неща при положение че не съм я пусналаа аз темата >?
забравих да сложа нов ред :lol: само първото изречение се отнася за теб :)
anonimchetou
07-01-2010, 17:30
dead_princess само 1 ред е бил за мен и то е логично.. не се свързват нещаата просто. Както и да е.. не е като аз да не съм разбрала..