- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг на пъпа
Знам, че има много такива теми ии ще ми се нахвърлите като вълци, но к'во пък .. Та значи първия ми въпрос е някой знае ли къде има студио за пиърсинг в Габрово ? Търсих навсякъде, но ..Ии ако може да ми разясните работата в подробности .. правя го без знанието на родители ии така ..
![]()
да ти се нахвърлим като вълци?![]()
Споко,през монитора няма как да стане![]()
Ако си под 16 години без родители много малко ще се навият да те пробият. А самото пробиване- с абокат за точно 10 секунди, след това те карат да си купиш антибактериален сапун, някаква вода ( не помня вече каква за почистване) и едни антибактериално кремче. Първите 2 седмици почистваш 3 пъти на ден със сапуна, водата и мажеш с крема. Горе-долу е това.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
блях това на пъпа винаги ми е било гадно незнам защо.. на мене ми става кофти ако някой ми барне пъпа а кво остава да ми го дупчат, а и като се сещам на сестрата как и се беше изтънила кожичка и още малко обецата да си излезне сама.. ии бляя..иначе на езика имам и на носа..
Ако ходиш на басейн или море, след всяко влизане във водата почиствай пиърсинга с кислородна вода. Също така гледай известно време да не носиш прекалено прилепнали потничета и т.н., за да не задушаваш пиърсинга.![]()
Мен ме пробиха когато бях на 13![]()
Ами .. 30 лв. беше тогава, би трябвало и сега да е толкова.
Бият ти инжекция като упойка и после те пробиват с абокат.
Трябва да носиш лепенка 3 дена, д аго промиваш с кислородна вода и да го мажеш с мазилото, което ще ти дадат.
При мен болеше доста дълго време, защото пък и плувах с цял банки на тренировка не спазвах мн мн тва с лепенките и не влизането в басейна 1 седмицаТа .. 2 месеца се мъчих .. но се вече 3-4 години ми е добре )))
Слагай си и нашите не знаеха, но после им казах хаха
Running is my drug and I am overdosed ..
Една приятелка я проби нейна приятелка
Но това момиче си разбираше от пиърси, пробило си е сама устната 2 пъти, ушите, пениса на гаджето й, пъпа и т.н.![]()
Та идеята ми е ако познаваш такъв човек, който се занимава с пиърси непрофесионално можеш да го накараш той да те продупчи![]()
you said wut?! D:Първоначално написано от KumchoValcho
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Пиърс къдеееПървоначално написано от ElinoOor
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А не това сериозно ли???
Та къде ще е тая обица![]()
![]()
И няма ли да му пречи като чука някое момиче![]()
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
^
Обицата на пениса се слага на кожичката до колкото знам. Иначе съм виждала, но за малко и нямах възможност да разглеждам къде точно е обицата.![]()
Чувал съм, че някои си слагат и флешове на пенисите...Иначе е секси жена с пиърсинг на пъпа.
Чушка.
Е има мн снимки на пиърси на пенис, потърсете
Има всевъзможни места![]()
Това е, защото организма я изхвърляПървоначално написано от anonimchetou
. Не искам да те плаша ама има голяма вероятност и при теб така да стане, зависи де, при всеки е индивидуално. Може да се възпали, алаа балаа - и тва пак зависи от организма и хигиената. До колкото знам, ако си под 16 много, ама много малко ще се навият да те пробият без родител.Тва с приятелката не го препоръчвам, толкова инциденти знам с мои приятелки, не само на пъпа, чеее ..
.. за студио в Габрово не знам, ама може да питаш някоя твоя приятелка, която скоро си е пробила или ухо или нещо в студио..
wtf ? тея не ги ли боли ве![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не знам, ама последната снимка изглежда яко![]()
П.П. Кой би предположил, че в тема за обица на пъпа, се обсъждат пениси![]()
Първоначално написано от cw3tty
а мога ли да разбера защо на мен ми ги обясняваш тея неща при положение че не съм я пусналаа аз темата >?
Защото ти се обесняваш колко малко кожа е останало при сестра ти![]()
Баа, това с пениса е все едно аз да си пробия клитора бе?!![]()
А за пъпа и мен ме интересува... Навсякъде ли слагат упойка?![]()
^ Да!
забравих да сложа нов редПървоначално написано от anonimchetou
само първото изречение се отнася за теб
![]()
dead_princess само 1 ред е бил за мен и то е логично.. не се свързват нещаата просто. Както и да е.. не е като аз да не съм разбрала..