.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Пиърсинг на пъпа

Знам, че има много такива теми ии ще ми се нахвърлите като вълци, но к'во пък .. Та значи първия ми въпрос е някой знае ли къде има студио за пиърсинг в Габрово ? Търсих навсякъде, но .. Ии ако може да ми разясните работата в подробности .. правя го без знанието на родители ии така ..

да ти се нахвърлим като вълци?
    Споко,през монитора няма как да стане

Мега фен Аватара на mynichka
    Ако си под 16 години без родители много малко ще се навият да те пробият. А самото пробиване- с абокат за точно 10 секунди, след това те карат да си купиш антибактериален сапун, някаква вода ( не помня вече каква за почистване) и едни антибактериално кремче. Първите 2 седмици почистваш 3 пъти на ден със сапуна, водата и мажеш с крема. Горе-долу е това.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

блях това на пъпа винаги ми е било гадно незнам защо.. на мене ми става кофти ако някой ми барне пъпа а кво остава да ми го дупчат, а и като се сещам на сестрата как и се беше изтънила кожичка и още малко обецата да си излезне сама.. ии бляя..иначе на езика имам и на носа..

Голям фен Аватара на magicfairy
    Ако ходиш на басейн или море, след всяко влизане във водата почиствай пиърсинга с кислородна вода. Също така гледай известно време да не носиш прекалено прилепнали потничета и т.н., за да не задушаваш пиърсинга.

Град
    На стадиона за бягане.
    Мен ме пробиха когато бях на 13
    Ами .. 30 лв. беше тогава, би трябвало и сега да е толкова.
    Бият ти инжекция като упойка и после те пробиват с абокат.
    Трябва да носиш лепенка 3 дена, д аго промиваш с кислородна вода и да го мажеш с мазилото, което ще ти дадат.
    При мен болеше доста дълго време, защото пък и плувах с цял банки на тренировка не спазвах мн мн тва с лепенките и не влизането в басейна 1 седмица Та .. 2 месеца се мъчих .. но се вече 3-4 години ми е добре )))
    Слагай си и нашите не знаеха, но после им казах хаха
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Една приятелка я проби нейна приятелка
    Но това момиче си разбираше от пиърси, пробило си е сама устната 2 пъти, ушите, пениса на гаджето й, пъпа и т.н.

Та идеята ми е ако познаваш такъв човек, който се занимава с пиърси непрофесионално можеш да го накараш той да те продупчи

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Но това момиче си разбираше от пиърси, пробило си е сама устната 2 пъти, ушите, пениса на гаджето й, пъпа и т.н.

Та идеята ми е ако познаваш такъв човек, който се занимава с пиърси непрофесионално можеш да го накараш той да те продупчи
    you said wut?! D:
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho

you said wut?! D:
    Пиърс къдеее
    А не това сериозно ли???
    Та къде ще е тая обица
    И няма ли да му пречи като чука някое момиче
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    ^
    Обицата на пениса се слага на кожичката до колкото знам. Иначе съм виждала, но за малко и нямах възможност да разглеждам къде точно е обицата.

Чувал съм, че някои си слагат и флешове на пенисите... Иначе е секси жена с пиърсинг на пъпа.
    Чушка.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Е има мн снимки на пиърси на пенис, потърсете
    Има всевъзможни места

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    а и като се сещам на сестрата как и се беше изтънила кожичка и още малко обецата да си излезне сама.. ии бляя..иначе на езика имам и на носа..
    Това е, защото организма я изхвърля . Не искам да те плаша ама има голяма вероятност и при теб така да стане, зависи де, при всеки е индивидуално. Може да се възпали, алаа балаа - и тва пак зависи от организма и хигиената. До колкото знам, ако си под 16 много, ама много малко ще се навият да те пробият без родител.Тва с приятелката не го препоръчвам, толкова инциденти знам с мои приятелки, не само на пъпа, чеее .. .. за студио в Габрово не знам, ама може да питаш някоя твоя приятелка, която скоро си е пробила или ухо или нещо в студио..

Град
    На стадиона за бягане.

Мега фен Аватара на teenems
    wtf ? тея не ги ли боли ве
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Не знам, ама последната снимка изглежда яко

П.П. Кой би предположил, че в тема за обица на пъпа, се обсъждат пениси

Цитирай Първоначално написано от cw3tty
    а и като се сещам на сестрата как и се беше изтънила кожичка и още малко обецата да си излезне сама.. ии бляя..иначе на езика имам и на носа..
    Това е, защото организма я изхвърля . Не искам да те плаша ама има голяма вероятност и при теб така да стане, зависи де, при всеки е индивидуално. Може да се възпали, алаа балаа - и тва пак зависи от организма и хигиената. До колкото знам, ако си под 16 много, ама много малко ще се навият да те пробият без родител.Тва с приятелката не го препоръчвам, толкова инциденти знам с мои приятелки, не само на пъпа, чеее .. .. за студио в Габрово не знам, ама може да питаш някоя твоя приятелка, която скоро си е пробила или ухо или нещо в студио..

а мога ли да разбера защо на мен ми ги обясняваш тея неща при положение че не съм я пусналаа аз темата >?

Супер фен Аватара на dead_princess
    Защото ти се обесняваш колко малко кожа е останало при сестра ти

anonymous708973
    Guest
    Баа, това с пениса е все едно аз да си пробия клитора бе?!
    А за пъпа и мен ме интересува... Навсякъде ли слагат упойка?

Град
    На стадиона за бягане.
    ^ Да!

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от cw3tty

а мога ли да разбера защо на мен ми ги обясняваш тея неща при положение че не съм я пусналаа аз темата >?
    забравих да сложа нов ред само първото изречение се отнася за теб

dead_princess само 1 ред е бил за мен и то е логично.. не се свързват нещаата просто. Както и да е.. не е като аз да не съм разбрала..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си