View Full Version : Лосион забавящ растежа на космите
TopNotchGlamorChick
06-30-2010, 13:49
Здравейте :) Някой ползвал ли е лосион за тяло забавящ растежа на космите, каква марка и има ли ефект :-o
Наскоро видях такъв лосион на Avon Skin So Soft.. добър ли е :smt102
gia_sena_mono
06-30-2010, 13:54
Имам го и няма ефект.
http://www.alomag.com/index.php?main_page=product_info&cPath=4_37&products_id=230
Ползвам го от много скоро 8-)
TopNotchGlamorChick
06-30-2010, 17:23
лелеее... звучи доста примамливо .. дано има резултат :grin:
Ама като видях 20лв за 150 мл...
Ти от този сайт ли си го взе :-o
значи мога да ти препоръчам страхотен крем за забавяне на растежа на космите навсякъде. Марката е GLORY , козметичка ми го поръча и ефекта е страхотен... а цената е 5 лв ( 50 мл , но е достатъчно за мнг време) : ))) :)
^ малко повече инфо , снимка ?
значи мога да ти препоръчам страхотен крем за забавяне на растежа на космите навсякъде. Марката е GLORY , козметичка ми го поръча и ефекта е страхотен... а цената е 5 лв ( 50 мл , но е достатъчно за мнг време) : ))) :)
Да, наистина ме заинтригува, дай повече инфо .
въъъъъ , айде отговаряай - кажи нещо повече ;d
j_adore2
06-30-2010, 19:16
Аз го имам този на Ейвън,но не ми харесва как мирише и го дадох на майка ми и тя каза че няма никакъв ефект.
Не можах да намеря снимка никъде....и може би защото е бг ... но аз ходя на кола маска на триъгълника от доста време и съм много доволна ... видимо намаляват ,изтъняват и при мен поне се появяват чак по средата на втората седмица.. което си е рай :Д та... крема козметичката ми каза да го нанасям първите 10 дни , защото точно тогава израстват и той ги забавя : ) през останалото време просто няма смисъл : ) супер гъст е и мнг малко количество е нужно ,защото когато го нанесеш ставаш цялата бяла и трябва да попие.. : )))
да ви кажа не см проверявала дали го има по магазините ..но предполагам в аптека го има ..аз си го поръчах от салона :)
да ви кажа не см проверявала дали го има по магазините ..но предполагам в аптека го има ..аз си го поръчах от салона :)
A ти от къде си ?? (ох дано си от Пловдив) ... да кажеш салона и аз да си го поръчамм :-D
от Монтана съм :Д но съм сигурна , че там го има... къде ,къде по-голям град е ; )
от Монтана съм :Д но съм сигурна , че там го има... къде ,къде по-голям град е ; )
Ох дано,дано . Ще търся из аптеките.
Успех : ) заслужава си :))) :P
angel4eto966
06-30-2010, 22:42
нещо не ми се вярва че един крем ще успее да намали растежа на космите, но може и да греша
Ама това е ПРИРОДА ,бе хора!!! Не можете да се борите с нея,не разбрахте ли.Още повече някакъв кремче от Avon 8-) Е,пробвайте,да видим. :-D
TopNotchGlamorChick
07-03-2010, 14:45
Природа, природа ама една съученичка си епилира краката само веднъж в месеца и винаги са гладки, а аз съм длъжна през 1 седм да си правя краката.. а те не са никак къси... :o не е честно..
Днес си купих GLORY.. дано върши работа