- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лосион забавящ растежа на космите
ЗдравейтеНякой ползвал ли е лосион за тяло забавящ растежа на космите, каква марка и има ли ефект
![]()
Наскоро видях такъв лосион на Avon Skin So Soft.. добър ли е![]()
[: When life gives you lemons, squirt juice in your enemy's eyes :]
Имам го и няма ефект.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
http://www.alomag.com/index.php?main...roducts_id=230
Ползвам го от много скоро![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
лелеее... звучи доста примамливо .. дано има резултат![]()
Ама като видях 20лв за 150 мл...
Ти от този сайт ли си го взе![]()
значи мога да ти препоръчам страхотен крем за забавяне на растежа на космите навсякъде. Марката е GLORY , козметичка ми го поръча и ефекта е страхотен... а цената е 5 лв ( 50 мл , но е достатъчно за мнг време) : )))![]()
Да, наистина ме заинтригува, дай повече инфо .Първоначално написано от Never
въъъъъ , айде отговаряай - кажи нещо повече ;dПървоначално написано от Never
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Аз го имам този на Ейвън,но не ми харесва как мирише и го дадох на майка ми и тя каза че няма никакъв ефект.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Не можах да намеря снимка никъде....и може би защото е бг ... но аз ходя на кола маска на триъгълника от доста време и съм много доволна ... видимо намаляват ,изтъняват и при мен поне се появяват чак по средата на втората седмица.. което си е рай :Д та... крема козметичката ми каза да го нанасям първите 10 дни , защото точно тогава израстват и той ги забавя : ) през останалото време просто няма смисъл : ) супер гъст е и мнг малко количество е нужно ,защото когато го нанесеш ставаш цялата бяла и трябва да попие.. : )))
да ви кажа не см проверявала дали го има по магазините ..но предполагам в аптека го има ..аз си го поръчах от салона![]()
A ти от къде си ?? (ох дано си от Пловдив) ... да кажеш салона и аз да си го поръчаммПървоначално написано от Never
![]()
от Монтана съм :Д но съм сигурна , че там го има... къде ,къде по-голям град е ; )
Ох дано,дано . Ще търся из аптеките.Първоначално написано от Never
Успех : ) заслужава си)) :P
нещо не ми се вярва че един крем ще успее да намали растежа на космите, но може и да греша
Ама това е ПРИРОДА ,бе хора!!! Не можете да се борите с нея,не разбрахте ли.Още повече някакъв кремче от AvonЕ,пробвайте,да видим.
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Природа, природа ама една съученичка си епилира краката само веднъж в месеца и винаги са гладки, а аз съм длъжна през 1 седм да си правя краката.. а те не са никак къси...не е честно..
Днес си купих GLORY.. дано върши работа