View Full Version : Режим..правилен ли е ??
решила съм да сваля някои и друг килограм за морето..
20 км каране на велоергометър (на средна степен на наклон),1 км тичане,5 км бързо ходене,Pump it up
и 3-4 литра вода на ден,плодове(по малко) ,зеленчуци и млечни продукти само
та горе-долу правилен ли е режимът ми..някой който има представа да каже ако може :)
Не съм много сигурен за твоя начин (не разбирам чааак толкова много),но ще ти кажа моя.. Значи от личен опит знам,че от тичането се свалят много мазнини (и се стяга тялото),по-добре тичай много - 10км. например (2-3 пъти по 5/3км.) и недей вървя бързо (при мен няма ефект почти) и на велоергометъра карай там километрите,които си си определила... Недей да ядеш само плодове и зеленчуци,яж например пилешко месо,риба,картофи,ориз,ядки (бадеми например) . И за половин-един месец ще видиш резултата 100%. Може ли само да ми кажеш колко си висока и колко искаш да свалиш? Ако искаш и снимка пусни! :) Надявам се да съм пропуснал и се извинявам за правописните грешки. :)
месо и риба не ям
а тичането..щях да тичам обаче тая сутрин като ходих уж да тичам установих че не мога 8-) :oops:
смисъл мноооого ми е трудно и така
а иначе съм висока 166-7 и не знам колко искам да сваля..може би 10тина кг (най-малко)
месо и риба не ям
а тичането..щях да тичам обаче тая сутрин като ходих уж да тичам установих че не мога 8-) :oops:
смисъл мноооого ми е трудно и така
а иначе съм висока 166-7 и не знам колко искам да сваля..може би 10тина кг (най-малко)
10 кг? за месец-дори 2 е много... Тичането му е майката,аз друг начин не признавам,а ако искаш да свалиш по-бързо можеш да си купиш L-Carnitine (аз това пия,струва 20 лева и стига за 2 седмици) и стопяваш мазнините доста по-бързо. ; )
billytalent
07-01-2010, 11:25
L-Carnitine на хапчета ли пиеш или течен?
L-Carnitine на хапчета ли пиеш или течен?
на хапчета
ledenakrasota
07-01-2010, 13:06
10 кила за какъв период.Защото това се прави зимно време и трябват месеци.
При резки сваляния на кг,може да хванеш стрии или целулит. :-D Аз имам ама малко. :-D
решила съм да сваля някои и друг килограм за морето..
20 км каране на велоергометър (на средна степен на наклон),1 км тичане,5 км бързо ходене,Pump it up
и 3-4 литра вода на ден,плодове(по малко) ,зеленчуци и млечни продукти само
та горе-долу правилен ли е режимът ми..някой който има представа да каже ако може :)
Мисля,че ще успееш! :)
10 кила за какъв период.Защото това се прави зимно време и трябват месеци.
При резки сваляния на кг,може да хванеш стрии или целулит. :-D Аз имам ама малко. :-D
около месец и половина но после ще продължа..
LifeFitness0
07-01-2010, 14:10
Не взиамйте л-карнитин на хапчета!Течния е много по добър във всички случаи!Усвоява се по бързо и тн...
lusytooo
07-03-2010, 12:22
амии значи и аз да си дам мнението по твоя въпрос...мисля че ще свалиш някои килограм така ноо едва ли ще издуржиш дълго..една позната ми каза за някаква диета която некоина приятелка правила и свалила около 15 кг за месец...незнам дали е възможно изобщо но все пак ако се интересуваш ето я-нарича се бяло зелено червено:
първата седмица ядеш само бели неша..ориз яица и каквото там бяло се сетиш а също и месо.. втората седмица към белите неща прибавяш и зелени но без плодове-краставици зеле и др...третата седмица прибавяш червени неща.. месо домати... а четвъртата седмица ядеш каквото си поиска6 и по колкото си поиска6..и отначало аз лично не см я изпробвала защото нямам толкова силна воля :)
П.С. pump it up от своя страна смятам че върши добра работа много е натоварваща правя я цялата вече 1 седмица и се надявам скоро да видя ефект :)
xxsunshinexx
07-03-2010, 12:28
ако ти е трудно да тичаш (щото мене лично почва да ме боли корема) може да пробваш да изкачваш стълбите в блока много е добро :) :P
GossipGirl89
07-03-2010, 12:58
Аз не разбирам много-много ама ми се струва, че 10 кг за 1 месец... са доста. Не мисля, че ще ти се отрази добре толкова рязко сваляне на кг. То си зависи много и от организма де. Аз например много бързи пълнея и много трудно свалям ама наистина мнооого трудно. 2-3 месеца ми трябват, за да видя ефект от спортуване и режим. Според мен не трябва да си поставяш такива ограничения, а да си хапваш от всичко, но с мярка. Можеш да си направиш разделно хранене - в повечето случаи има ефект. И спорт му е майката. Движение, упражнения, тичане - каквото можеш, важното е да изразходваш калории и да не се обездвижваш. Тичането и на мен ми е трудно - като направя 1 обиколка и се задъхвам страшно много от цигарите. Мама тича редовно през лятото, но в началото като й е по-трудно почва от 1 обиколка, на следващия път - 2, на третия - 3 и така докато свикне. Сега си прави по 8-9 обиколки на стадиона без проблем + отделно по 100-тина коремни