PDA

View Full Version : Препоръчайте ми шампоан/балсам и т.н.

donaldo8888
07-02-2010, 16:41
Здравейте, Момче съм на 18г. и имам следния проблем:
Значи искам да ми препоръчате шампоан/балсам за подхравнане на косата така да се израза.Странно,но от лявата страна на главата косата ми взе да става все по рядка(не е като да няма коса, но прозира) и почвам да се притеснявам да не стане по-зле.Немога да си го обясня от какво да е, но може би да не би да е от това че обичам да спя на лявата страна и косата ми се трие във възглавницата докато спя нз и аз от какво може да е.В момента съм 2ри номер коса и се чудя ако се пострижа 1рви номер и дали има шанс да тръгне да ми расте после равномерно коса и всичко да дойде на място.
Използвам гел не всеки ден,но през ден-два.Гел слагам по малко и отстрани слагам много малко,а гела е скъп и качествен Taft Extreme Power (6,40lv) и мисля че той не оказва влияние, защото щеше и отгоре да ми капе.
Моля за помощ, благодаря предварително

Siiberia
07-02-2010, 16:57
http://www.marvistore.com/index.php?main_page=index&cPath=727_793_797

betibarclay
07-02-2010, 18:33
опитай на Елзев с пчелното млечице много са хубави продуктите им :)

placebo
07-02-2010, 21:42
Върви в някоя аптека или при фризьор ще те посъветват най-добре според мен :) .

Callisto
07-02-2010, 21:50

Съгласна! За мен това са най-хубавите шампоани. :) Навремето се бях изрусила и косата ми беше суха като метла, но от както ползвам Елсев и косата ми отново си е толкова мекичка и хубава както преди. :)

betibarclay
07-03-2010, 06:49

Съгласна! За мен това са най-хубавите шампоани. :) Навремето се бях изрусила и косата ми беше суха като метла, но от както ползвам Елсев и косата ми отново си е толкова мекичка и хубава както преди. :)
няма равни на тях това са най-хубавите шампоани 8)