.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Препоръчайте ми шампоан/балсам и т.н.

Здравейте, Момче съм на 18г. и имам следния проблем:
    Значи искам да ми препоръчате шампоан/балсам за подхравнане на косата така да се израза.Странно,но от лявата страна на главата косата ми взе да става все по рядка(не е като да няма коса, но прозира) и почвам да се притеснявам да не стане по-зле.Немога да си го обясня от какво да е, но може би да не би да е от това че обичам да спя на лявата страна и косата ми се трие във възглавницата докато спя нз и аз от какво може да е.В момента съм 2ри номер коса и се чудя ако се пострижа 1рви номер и дали има шанс да тръгне да ми расте после равномерно коса и всичко да дойде на място.
    Използвам гел не всеки ден,но през ден-два.Гел слагам по малко и отстрани слагам много малко,а гела е скъп и качествен Taft Extreme Power (6,40lv) и мисля че той не оказва влияние, защото щеше и отгоре да ми капе.
    Моля за помощ, благодаря предварително

опитай на Елзев с пчелното млечице много са хубави продуктите им

Върви в някоя аптека или при фризьор ще те посъветват най-добре според мен .

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от betibarclay
    Съгласна! За мен това са най-хубавите шампоани. Навремето се бях изрусила и косата ми беше суха като метла, но от както ползвам Елсев и косата ми отново си е толкова мекичка и хубава както преди.

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Цитирай Първоначално написано от betibarclay
    Съгласна! За мен това са най-хубавите шампоани. Навремето се бях изрусила и косата ми беше суха като метла, но от както ползвам Елсев и косата ми отново си е толкова мекичка и хубава както преди.
    няма равни на тях това са най-хубавите шампоани

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си