PDA

View Full Version : Фалшив профил

viqnkababyy
07-02-2010, 20:17
Един приятел ми прати линк на мой фалшив профил във аха.бг ..
с имена, зодии, рождени дни ..
и доста снимки, които вече ги няма никаде качени ..
Та някой знае ли какво мога да направя, за да се изтрие фалшивия профил, защото просто ще ми гръмне главата .. :-x

ilko0214
07-02-2010, 20:33
Пиши на админастраторите и им обесни всичко.С мен се беше случило същото, но в импулс, даже от профа ( фалшивия ) писаха на гаджето ми някакви глупости, че ми е новия профил и че съм искал да се разделяме е и тн.Наистина много е гадно..

Goddess
07-02-2010, 20:51
Абсолютно същото ми се беше случило. ;д Един приятел ми се обади да ми каже името, което да търся в аха, за да съм видяла нещо...Видях, писах й, разправяхме се. Наглата тъпанарка ми викаше, че само съм можела да си мечтая това да съм аз, евентуално след пластични операции, че съм била комплексарка.. ( като представяте си колко е смешно и дразнещо в същия момент, да ти говорят така, като знаеш, че снимките са твои ;д ) Писах на админа и му обясних, че профилът е фалшив и ако има проблем да го изтрият - мога да се снимам пред компюта и да му пратя. Не се наложи, само след 5 минути профилът го нямаше.

xxelliexx
07-02-2010, 20:54
в невероятния сайт аха.бг ми се беше случило същото :o

мм писах на администраторите, но ако тряя да бъда честна на тях им беше през к**а за моя профил... и въобще не ми отговориха. и нещата се оправиха когато казах на едн фр който разби паса на фейк прфила и смени паролата :) и сега вече използвам този профил защото името повече ми харесва :D

опитай се да намериш някое хакерче иначе тряя почакаш доста докато администраторите се осетат да ти пишат :)

:-) :-)

Goddess
07-02-2010, 21:09
На мен админът не ми отговори, просто го изтри.

Едит: На този писах..
http://admin.aha.bg/

SmilezZz
07-03-2010, 08:03
Пиши на администратор..В повечето случаи реагират незабавно..Т.е. трият профила.. :)