View Full Version : прецакан?
отдавна не съм влизал тук и още по отдавна не съм писал ама се сетих за teenproblem и си викам я да видим кво ще стане
просто ми се разказва..предвид на пръв поглед анонимността бих се отпуснал повече в разказа си..сигурно
влюбих се в грешното момиче, мн е интересна и странна и това ми харесва много но просто не е за мен...аз исках нещо сериозно, а тя не е по тея 'сериозни' неща, беше ми казала че и тя търси това и че има чувства ама нещо не се връзват нещата които ми приказваше...и тея работи с 'недостъпността' и 'сърденията' пфф наистина писва...може някакви чувства да има обаче моите са(бяха) по-силни и тя го знаеше или усещаше и използваше гадно......
не ми трябват съвети и помощ, решил съм какво да правя просто няма да ми е излишно някое друго мнение
BiGBaDWolF
07-04-2010, 11:30
Такива ти не требват !
Кажи какво си решил.
не го казах за да не повлиявам на мненията..от друга страна е много много логично..но пък и историята разказана от мен малко или много е повлияна от мисленето ми ...ама много зех да задълбочавам
реших да не се занимавам с нея,дори ако се усети и дойде при мен, вярно ще боли но..разума се надявам да ме води а не както до сега...и както и да прозвучи мисля че не ме заслужава,прекалено много дадох и бях търпелив
mArMaLaDkA
07-04-2010, 12:24
^ правилно.
VinDiesel
07-04-2010, 14:42
Бий й шута :)
SmilezZz
07-04-2010, 15:06
Тя не те заслужава..Най-добре е да спреш да й "ходиш след г**а"..
Кажи какво си решил.
не го казах за да не повлиявам на мненията..от друга страна е много много логично..но пък и историята разказана от мен малко или много е повлияна от мисленето ми ...ама много зех да задълбочавам
реших да не се занимавам с нея,дори ако се усети и дойде при мен, вярно ще боли но..разума се надявам да ме води а не както до сега...и както и да прозвучи мисля че не ме заслужава,прекалено много дадох и бях търпелив
Това, което си решил може да обърне играта в твоя полза. Понякога се случва, че така като ги зарежеш и се откажеш, продължиш си пътя и тогава решават, че са направили грешка, вече са влюбени в теб, ама ти си тоя дето се дърпа вече... Не се знае как ще стане. Зарежи я засега, карай по-студено с нея, пък, ако стане това, което предполагам че ще стане, тогава може да я боднеш, ако ли не, не се занимавай. Най-важното е да удържиш страстта и любовта, ако не си сигурен, че ще успееш, най-добре прекрати всякаква връзка.
Obsession
07-05-2010, 16:27
Възползвала се е от теб, търсейки внимание. Не се занимавай с такива.
Paramour
07-05-2010, 16:43
Правилно си решил да не се занимаваш с нея!^^ :) :) :)
радвам се че има хора които мислят като мен ! :)
didi0804
07-05-2010, 17:48
Правилно си постъпил!! :)
И аз мисля, че си постъпил правилно не се занимавай с нея няма смисъл, дано разбере какво губи.
soul1199
07-05-2010, 17:53
ем просто те е искала за забавление,а не за нещо по-сериозно
Ако искаш нещо сериозно , то зночи трябва да намериш сериозно момиче . Ти сам си разбрал , че чисто и просто тя те използва , защото знае , че ти си един вид привързан към нея.Сам каза , че искаш нещо сериозно , а не игри , за разлика от нея , която те разиграва. :? Зарежи я ! Дори и да се върне при теб се сети какво ти е причинила и я подмини !Просто намери това което търсиш ! :wink:
Ако искаш нещо сериозно , то зночи трябва да намериш сериозно момиче . Ти сам си разбрал , че чисто и просто тя те използва , защото знае , че ти си един вид привързан към нея.Сам каза , че искаш нещо сериозно , а не игри , за разлика от нея , която те разиграва. :? Зарежи я ! Дори и да се върне при теб се сети какво ти е причинила и я подмини !Просто намери това което търсиш ! :wink:
то тъй се намира сериозно момиче сега... :?
Paramour написа :
Правилно си решил да не се занимаваш с нея!^^
+1
Al3ksandra
07-06-2010, 09:55
Така е. Не се намира, но имай надежда, защото тя умира последна..
Не всички момичета са използвачки, както изглежда... ;)
step_up_right
07-06-2010, 14:44
по мое мнение и кажи да ходи да пасе,не си струва...
офф трудно е да спра сякъв контакт...спрял съм го ама .... ми липсва дори след сичко :(
това не значи че ще се дам ;)
Правилно си постъпил!! :)
K_O_L_E_V
07-07-2010, 19:35
Аз съм горе-доло в подобна ситуация в момента . За това ако някога се усети и й дойде акъла и иска да се върне при теб , постъпи разумно и й кажи "Га яди кифтето ни рива , а ся що ривеш ? " да си гледа работата.Кога е прибирал влака пътници , да се е качила ;)
SunSetBeach
07-10-2010, 18:44
щом сам смяташ 4е е гре6ното моми4е... :) Забрави я - потърси нови контакти,моми4ета...
bratignat
07-10-2010, 18:57
Изиграл си си лошо картите. Пука ти за нея - тя го вижда и го използва срещу теб. Следващия път имай едно на ум - дръж гарда. Не момичето е грешно. Ако покажеш че си хлътнал до уши, повечето момичета ще те разиграват. Разбира се всичко си е и до природа - някой момчета, са по-мили и угаждат на момчетата - ако си от тях, тогава няма какво да криеш. Но ако си твърдоглав и с характер, играй внимателно.
Изиграл си си лошо картите. Пука ти за нея - тя го вижда и го използва срещу теб. Следващия път имай едно на ум - дръж гарда. Не момичето е грешно. Ако покажеш че си хлътнал до уши, повечето момичета ще те разиграват. Разбира се всичко си е и до природа - някой момчета, са по-мили и угаждаяи на момчетата - ако си от тях, тогава няма аккво д акриеш. Но ако си твърдоглав и с характер, играй внимателно.
много много прав....btw започнах от няколко дена и за това че не съм играл както трябва да се замислям...от друга страна пък въобще не ми се играе и не искам да ми играят, искам си нещо Непрефърцунено.....ама на сичките им се 'играе', разбираш ли? пфф как да е всеки прави грешки :|
На колко си ? Много добре мислиш и оценяваш ситуацията! Аз не бих я зарязал - дори обратното. Ако и ти направиш така - никога не забравяй че си с нея за развлечение - ще натрупаш опит, ценен. Кажи какво е станало след това което си намислил.
На колко си ? Много добре мислиш и оценяваш ситуацията! Аз не бих я зарязал - дори обратното. Ако и ти направиш така - никога не забравяй че си с нея за развлечение - ще натрупаш опит, ценен. Кажи какво е станало след това което си намислил.
на 16 съм...искам да трупам опит с човек който заслужава с човек сериозен, а пък и ако продължа мисля че ще се задълбочат нещата от моя страна и измъкването ще стане по трудно :? ...имал съм възможност да 'трупам опит' просто така с момичета - не искам! (за протокола можете да ме пишете че съм гей, не ми дреме ;) ) не искам момиче за развлечение пък и какъв опит мога да получа с човек които ме е използвал?
bratignat
07-11-2010, 14:23
много много прав....btw започнах от няколко дена и за това че не съм играл както трябва да се замислям...от друга страна пък въобще не ми се играе и не искам да ми играят, искам си нещо Непрефърцунено.....ама на сичките им се 'играе', разбираш ли? пфф как да е всеки прави грешки :|
Ако не играеш ще останеш зрител - днес повечето момичета са играчи, в този смисъл не е въпрос на избор. Да някъде има непретенциозни, но са олкова малко, че възможността да ги срещнеш е малка. Жалко е, но винаги дръж гарда вдигнат. Казвам ти го от позицията, на някой, който е бил добро момче. Доста добро. Научи се да гледаш само твоя интерес и д абъдеш егоист, за да спечелиш тази игра. Успехи.
Ако не играеш ще останеш зрител - днес повечето момичета са играчи, в този смисъл не е въпрос на избор. Да някъде има непретенциозни, но са олкова малко, че възможността да ги срещнеш е малка. Жалко е, но винаги дръж гарда вдигнат. Казвам ти го от позицията, на някой, който е бил добро момче. Доста добро. Научи се да гледаш само твоя интерес и д абъдеш егоист, за да спечелиш тази игра. Успехи.
благодаря, но не мисля че това е изяло слабост...слабост става когато те надуши другия и не е чак толкова колкото теб загрижен..обаче ако е ? мисля че ще се получи нещо красиво...а колкото до доброто момче - винаги ще бъда за момичето до мен ;)
SweetySmallDevil
07-11-2010, 16:51
хм .. а ти не си ли се замислял, че това момиче може би е било наранявано и за това не иска сериозна връзка .. или пък може да я иска, но да няма смелост за да не сгреши отново? .. имала ли си е приятел или била ли е влюбена в някой скоро преди да започенете да се виждате? .... и да пълно е с такива които обичат да си играят с момчетата.. но след като сам каза, че наистина я харесваш и искаш нещо сериозно .. не се предавай веднага .. може би просто те тества и иска да знае до колко си сериозен в намеренията си ...
бтл, и тя ли е колкото теб?
хм .. а ти не си ли се замислял, че това момиче може би е било наранявано и за това не иска сериозна връзка .. или пък може да я иска, но да няма смелост за да не сгреши отново? .. имала ли си е приятел или била ли е влюбена в някой скоро преди да започенете да се виждате? .... и да пълно е с такива които обичат да си играят с момчетата.. но след като сам каза, че наистина я харесваш и искаш нещо сериозно .. не се предавай веднага .. може би просто те тества и иска да знае до колко си сериозен в намеренията си ...
бтл, и тя ли е колкото теб?
да колкото е мен е... не знам как точно да обясня че мммм на нея й се 'живее', смисъл разкрепостено...бая, въпреки че ми е казвала че търси нещо сериозно а колкото до това за намеренията ми...занимавах се близо половин година с нея и Само с нея, и преди месец горе долу се изясних с мене си какво искам, казах й и последва едномесечно мислене...през което си е правила квото си иска.... :@
преди седмица й казах отново какво искам и колко точно а тя заяви 'оф това стигна твърде далече' ... ?!? за нея това просто си беше игричка
и след всичко...дори пред себе си не мога да я упреквам, дори да се сърдя не мога
mincheto
07-11-2010, 20:01
Бий й шута :)
bratignat
07-11-2010, 20:31
Колкото и да не ми се ще да го призная, момичетата са доста по умели в това да прресъздават усещане. Усещането, че те мислят за вели, усещането, че са изплезили език по теб. И когато се хванеш, получавш студен душ. И друга голяма грешка на нас момчетата е - забили сме момичето, държали сме гарда и изведнъж го пускаме изцяло. Показваме им къде ни е еахилесовата пета и после, защо там са ни ударили....Грижи се за нея, но "винаги ще бъда доброто момче за нея" не звучи победителски...
justonegirlwithonehope
07-11-2010, 21:06
Колкото и да не ми се ще да го призная, момичетата са доста по умели в това да прресъздават усещане. Усещането, че те мислят за вели, усещането, че са изплезили език по теб. И когато се хванеш, получавш студен душ. И друга голяма грешка на нас момчетата е - забили сме момичето, държали сме гарда и изведнъж го пускаме изцяло. Показваме им къде ни е еахилесовата пета и после, защо там са ни ударили....Грижи се за нея, но "винаги ще бъда доброто момче за нея" не звучи победителски...
Мисленето на това момче ми харесва определено и е доста прав.Макар че и вие момчетата не си поплювате във връзка със лъжите и филмите, но все пак нали знаеш - жените може да симулират оргазъм, но мъжете могат да симулират една цяла и истинска връзка.Абе просто - спечели уважението ми. 8-)
трябва да ви кажа, че всичко е безкрайно отностително :grin: .и ако това звучи банално или прекалено общо, бих казала, еми сори, ама гениалните неща са прости :lol:
вижте, т'ва с лъжите е равноправно и за мъже/жени <> момчета/момичета, не може просто така да слагате всички в един кюп, защото просто си има изключения :) .
пич, ще ти кажа, че за шестнайсет годишен, имаш бая добър начин на мислене (на фона на голямата маса ч*киджии на на'ща възраст :д), което е добре :) както изглежда си и добродушен, в този ред на мисли х ти казала, че си златна мина, ама жалкото е че невръстните пички не мислят тези качества за "вървежни". не бива да ти пука. моя съвет е: бъди такъв какъвто си, може би след време, а може би съвесем скоро (пожелва ти го!) ще се появи момиче, което ще те оцени подобаващо :)
знай, че времето е най-мощният лечител на сърдечните трепети, ако кожеш да се абстрахираш от твоята мацка... ще ти бъде по-лесно да я забравиш. казваям го от личен опит. абсолютно също като теб, бях влюбена в един съученик и вярвах, че той е сериозен и че ще се получи нещо хубаво, но уви и той се оказа несериозник. хората като нас не се срещат под пъти над път, за това, по добре забрави за онази.. вие не искате едно и също от живота в момента ;) айде успех.
Housemusikk
07-11-2010, 23:59
Една връзка винаги се ръководи от този който има по-малко чувства !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тва го запомни от мен :D
SweetySmallDevil
07-12-2010, 15:12
Една връзка винаги се ръководи от този който има по-малко чувства !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тва го запомни от мен :D
хахаа .. Това ме УБИ!!! наистина е супер точно! :grin: за жалост :( ...
а колкото до AzBre, човек, щом след толкова време Тя продължава да си те мотае ... бий и шута .. и ще ти дам един съвет, :) най-добрия начин да я забравиш е да спреш да я търсиш ... да и пишеш и тн. и тн. .. да ще ти е трудно, знам го от личен опит .. но след това ще си доволен .. и всеки път когато се сетиш за нея просто си блокирай мислите (което също е трудно) .. но по-добре да страдаш от болка която сам си си причинил, от колкото от болката, която тя ти причинява!!! :)