Влез

View Full Version : Дайте идей..моля

Steff9423
07-04-2010, 12:37
Първо да кажа "ЗДрасти!"
Значи тая седмица си заминавам за БГ,и искам няква промяна.Майка ми си купи руса боя и каза ако искам да я ползвам,и аз за да не харча излишни пари искам да ми помогнете да я уползотворя.
http://i36.servimg.com/u/f36/11/66/10/07/photo310.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=1363&u=11661007) Това е прическата ми (черното кръгче е сложено за да не вземе некойд а ме позне де се хили ) :oops: .
Та ако имате някви идей за кичури моля споделете ги 8) .
Ще ви бъда благодарна ако поне малко помгнете! :-P

BebYlzZz
07-04-2010, 12:45
не съм много запозната, но мисля, че щом косата ти е толкова тъмна боята или няма да хване, или ще се получи някъв гаден цвят. Мисля, че първо трябва да си я изсветлиш, но не знам. Нека по-запознатите от мен да кажат!

Steff9423
07-04-2010, 12:50
А да забравих да спомена,моя грешка..
Имам и обезцветител (нали така се казва,да не изглеждам като индианец?)

Molzinka
07-04-2010, 14:36
Според мен няма да стане от първия път, защото косата ти е много тъмна.
Ако все пак си решила задължително да я направиш руса по-добре отиди при специалист (фризьор) отколкото после да те е срам да ходиш по улиците.

anonimchetou
07-04-2010, 14:38
колкото пъти съм рискувала , толкова пъти не се е получавало с тва русото,дали ще е кичури дали цялостно боядисване.. . По-добре не се прави сама.. така мисля аз.

Steff9423
07-04-2010, 14:38
А аз блондинка не искам да се правя 8-) ..Искам само един-два инересни кичура..Ама се чудех как и къде да ги направя..еДна приятелка предложи само крайщата да ги обезцветя..

Steff9423
07-04-2010, 14:40
Предполагам че ако са само крайщата,ще мога,в случай че не ми хареса,да ги скъся...

anonimchetou
07-04-2010, 14:44
Незнам но чесно казано мога да си представя какво ще се получи и не ми харесва като цвят.. Просто самия ти цвят е такъв ,че ако му сложиш едно оранжево или русо.. не мисля че ще се получи добре или просто на мен не ми харесва..

Carmen_Kass
07-04-2010, 14:47
С русото шега не бива.Доста труден цвят е итн...

Доколкото виждам цвета ти е тъмен (3-4-ка)...абсурдно е да я изсветлиш само с боя(май не си я боядисвала друг път?).

Първо ще трябва да я изсветлиш със специални прахчета(НЕ с блондор/перхидрол).Ако я докараш до патешко жълто с обезцветителя-е добре.След това трябва да сложиш един основен цвят примерно (7-рус).След това трябва да направиш с по-пепеливо русо рамка около лицето,за да не изглеждаш като измита и за да седи по-естествено. И след това ти трябват малко нюанси за да седи пак естествено,а не просто едно русо петно на главата ти.Това се постига като се смесят няколко цвята боя -примерно 7-ца и 10-ка...от тези можеш да докараш 3 близки нюанса.
Та в общи линии това е.Ако ти е за първи път по-добре -фризьор,но наистина добър в цветовете и боядисването.

Steff9423
07-04-2010, 14:49
Мерси...май размилслих..Ще помисля де..още малко..но вие ако имате идей,дори да не е за руси кичури (вече мисля че са малко ретро..)..

Carmen_Kass
07-04-2010, 14:51
Крайщата вече не са актуални да са в разл.цвят.
Можеш да си направиш кичур от вътрешната страна на косата
(гледай да не е много дебел),за да видиш как е.И ако ти хареса направи си и на други места.