PDA

View Full Version : Не мога без него ;(;(;(

yYniiKaLnAa
07-04-2010, 22:03
Преди 1 месец и малко на бала на брат ми се запознах с едно момче (Л...) .. Харесахме се и тръгнахме (той е първата ми любов ... на 14 съм :D :oops: той е на 20) и първите 2 седмици все едно живеех в приказка .. После спряхме да се виждаме и да се чуваме толко често, колкото преди ... Една сутрин ми звънна и си говорихме.. точно тогава си пишех с някакъв, с който си говорихме за секс (с Л... не си бяхме говорили по тази тема) и му казах, че мисля, че не съм готова, защото се заговорихме .. На следващия ден му звънях сигурно 15 пъти и той не вдигна.. Вдигна чак на другия ден вечерта и аз му казах, че искам да си поговориме (исках да го скъсам, защото усещах, че той ще го направи) и той ми каза, че вечерта ще мине "да ми каже някой неща" .. Дойде и ми каза, че няма за какво да си говорим, че не намира общи теми и някакви такива .. започна да увърта и скъсахме .. Вчера си писах с негов приятел и той ме попита защо сме скъсали и аз му казах, че нямало за какво да си говорим и, че съм няма чувства към него (аз имам все още .. мисля, че са доста силни) и днес влезнах във facebook и видях, че ме е блокирал, след което аз го блокирах в skype и изтрих телефона му и всичко свързано с него ... Проблемът ми е, че не мога без него .. Чувствам се непълноценна, не мога да се концентрирам, почти не се усмихвам, постоянно плача и все едно имам топка в корема .. Незнам какво ще правя без него .. Опитвам се да го забравя, но не мога ... :cry: :cry: :cry:

VinDiesel
07-04-2010, 22:06
Все пак ти е 1-вата любов.Тя оставя белег за цял живот в сърцето.Всеки я помни,но с времето болката отминава и остава само спомена за нея,без чувства и страдания...

Masari90
07-04-2010, 22:09
Пусни му ... не че той е тръгнал с теб само за това - тва е просто бонус така ще го задържиш....

Момиче може ли да ревеш за некъв дришльо дето е искал да те ебе... пфф понякога се чудя аз ли съм свръхчовек или другите са прости честно....

buuu
07-04-2010, 22:14
кво очакваш от 20 годишен ? много ясно че след като му откажиш ше си намира опрвдания. нито му се чака нито ше те чака .
Не си заслужава заради него да се тръшкаш , а и може да се усмихнеш просто не го правиш . Колко време каза че сте ходили? 2 седмици или месец ? хах извиняяйй 20 годишен ? 1 месец без секс? 14 годишна? напрао ай чао :Д а и след като си искала да го скъсаш къв ти е проблема да си неибателна и ся ? не си имала кой знаи колко дълга връзка че да не я преживееш ай горе главата

mincheto
07-05-2010, 06:12
Малка си за него , той осъзнава и те е оцвирил.Хванал си е на неговата възръст сигурно.Или пък брат ти нещо му е казал, и той се е отказал.

ivcheto0o
07-05-2010, 07:15
Ще го забравиш спокойно,с времето ще отшуми.

anity92
07-05-2010, 07:19
Само на 14 си всичко тепърва ти предстои,така че спокойно :)

kalpazanka
07-05-2010, 07:21
По-добре ли щеше да се чувстваш, ако бяхте преспали заедно и те беше зарязал след това?
Не знам защо имам чувството, че чатът с непознатия, на когото си казала, че не си готова все още, комбиниран с голямото съвпадение с раздялата, не е случаен. :?

didi0804
07-05-2010, 07:27
И по-добре че сте скъсали.Той е на 20,ти на 14 - какво може да иска от теб?Такива не ти трябват

mincheto
07-05-2010, 07:30
И по-добре че сте скъсали.Той е на 20,ти на 14 - какво може да иска от теб?Такива не ти трябват
+ ,а и какво очакваш ти от него?Той не те взима на сериозно.И е нормално.

bobito_th
07-05-2010, 08:51
Все пак ти е 1-вата любов.Тя оставя белег за цял живот в сърцето.Всеки я помни,но с времето болката отминава и остава само спомена за нея,без чувства и страдания...

Правилно.

И все пак според това което разказа вие сте тръгнали доста бързо и може би не сте имали време да се опознаете. Не плачи, а излез с приятели навън да се позабавляваш. Просто не исли за това и ще ти е по-добре. И нека ти бъде за урок.. Не се захващай с толкова по-големи от теб.

mincheto
07-05-2010, 08:55
Зарежи го най-добре. Хвани си някои до 16 ,не -повече.Защото няма да те вземат сериозно.

Muddled
07-05-2010, 08:59
Не си заслужава да страдаш за него, а си и само на 14 тепърва ти предстоят толкова много неща, така че горе главата и излез да се забавляваш с приятели :)

pebals
07-05-2010, 09:03
Нормално е,защото ти е първата любов..не се отчайвай и давай смело напред... :)

EndlessVoid
07-05-2010, 11:28
Доста бързо си се влюбила :D Любов от пръв поглед :D Явно яко те е занесъл тоя набор :D Но е за твое добро, че така е станало. В днешно време масово момчетата търсят на първо място секс, а после каквото друго има. Така, че като си избираш момче, гледай то да не е от тези. Накрая само ти ще съжаляваш, но вече късно ще е :wink:

LadyDy
07-05-2010, 11:56

За последното изречение, не съм особено съгласна.

Да, първата любов никога не се забравя. Но има и друга приказка - ръжда не хваща. :)

По темата: Успокой се. Всичко е пред теб, не се отказвай :)

Naive
07-05-2010, 12:02
По думите ти излиза, че е искал само да те вкара в леглото си. Та... радвай се, че си се отървала от него.

mechtaq_za_teb
07-05-2010, 12:11
Не виждам смисъл да го търсиш повече. Излизай по-често и се разсейвай. Ще ти мине, сигурна съм. :) Пък и много скоро отново ще се влюбиш.

loveme
07-05-2010, 16:15
Пусни му ... не че той е тръгнал с теб само за това - тва е просто бонус така ще го задържиш....

Момиче може ли да ревеш за некъв дришльо дето е искал да те е**... пфф понякога се чудя аз ли съм свръхчовек или другите са прости честно....

никакъв бонус.. няма да е само едно приятелско чукане за него и за тебе белег за цял живот.. не мисля че ти е първата любов защото приказката е била само 2 седмици, а и си хвани някой поне с 1-2 години по голям ако иксаш да имаш сер гадже и НЕ си лягай с него на 1 месец :?

Lawliet
07-05-2010, 16:25
Du liebst mich denn ich lieb' dich nicht .
Ще го преживееш, ако не можеш поне си избери хубави черни дрехи.
Звучи ми доста странно 20+14= 20.секс 14.изоставена.
Не се ли замисли малко , за к'во е тръгнал с теб, все пак си на четиринадесет the hell o__o. Видял е, че не става и да... да няма да се занимава с деца.

WaterLilly
07-05-2010, 16:44
Алиии, след тоя цял месец сигурно наистина не можеш да живееш без него. :( Много ми е жал за такива момиченца, които "батковците" (което ще рече мъже) ги разиграват с цел секс.

П.С. Топки в корема :lol:

Sladurchoo
07-05-2010, 19:14
По-добре ли щеше да се чувстваш, ако бяхте преспали заедно и те беше зарязал след това?
Не знам защо имам чувството, че чатът с непознатия, на когото си казала, че не си готова все още, комбиниран с голямото съвпадение с раздялата, не е случаен. :?