View Full Version : Фен тема: Pretty Little Liars
xWandereRx
01-31-2011, 19:01
На мен ми се иска Алисън да е жива, ще е интересно да се върне, но ми се струва странно, нереално .... :?
даааа беее, малко сапунено ще стане :D
Evanescense
01-31-2011, 20:06
Аз четох някъде че брата на Алисън е А, ама би било мн странно ако е той, но всъщност е възможно ако му е казвала всичко...
Paramour
02-01-2011, 13:03
последния еп ми хареса :grin:
GossipGirl89
02-02-2011, 13:20
Хараса ми епизодчето обаче не знам защо ама Ариа почва да ме дразни зверски много... И преди не ми беше особено симпатична, но след последния епизод не знам защо, но ми стана още по-противна :D
Colouring
02-02-2011, 18:51
Хубав епизод беше.Да,харесват ми всички игрички и това,че те хвърлят направо в тъча след всеки епизод,защото нещата все повече се заплитат и заплитат,ама искам да знам кой е А,бе,мамка му! 8-)
LaffyTaffy
02-02-2011, 19:24
Аз мисля, че А. е мъж, защото на танците в по-миналата серия, в края на епизода когато А. си взимаше якето и ръкавиците от гардероба, ръкавиците бяха големи, не като за женска ръка...
Изабелязах, че в началото на сезона в смс-ите, които пишеше А. използваше битчез.. битчез тва, битчез онова :D а сега -не..
Може би и самите режисьори още не знаят кой е А. и измислят нещата в движение :D
Paramour
02-03-2011, 12:16
^абе не знам..
според мене е близначката на алисън 8-) :lol:
NqkfaNikakva21
02-03-2011, 13:51
хубаво епизодче
много се радвам за Хана ! голяма сладурана ми е
а пък дали ще заиграе с онова момче
сладък е :oops:
ще си отиват :D
нещо ме съмнява, че Спенсър има нещо общичко със смъртта на Алисън, ама не ми се вярва де ;д
тя изглежда най-стабилна
и би било бозаво да се окаже, ако е някоя от момичетата 8-)
а и бтв как са я търпяли тая Алисън не знам ...
хубаво е направил някой, че я е убил :lol: 8-)
Paramour
02-03-2011, 14:07
:lol: :lol: :razz:
NqkfaNikakva21
02-03-2011, 15:00
е не е ли така :lol:
Paramour
02-03-2011, 15:06
е не е ли така :lol:
така е, така е :lol:
не споря..
само че се сетих как бабите викат по турските сериали "Ти си еди-си-каква заслужи си да те оберат" примерно :lol:
NqkfaNikakva21
02-03-2011, 15:10
баси тъпата кучка
даже много е живяла :lol: :lol:
Paramour
02-03-2011, 16:02
баси тъпата кучка
в книгите я описват като още по-голяма кучка..
8-)
NqkfaNikakva21
02-03-2011, 16:13
баси тъпата кучка
8-)
тогава сигурни ли сме, че не е умряла по-рано ? :lol: 8-)
Paramour
02-07-2011, 18:30
баси тъпата кучка
8-)
тогава сигурни ли сме, че не е умряла по-рано ? :lol: 8-)
:lol:
сигурни сме :)
Новият епизод е много интересен!! :grin:
Супер много ме радва този сериал, все по-интересно
става! 8-)
Paramour
02-08-2011, 19:26
хареса ми епизода..
кой ли е А.?
може би ще стане нещо между Хана и Кейлъб.. ;д
WaterLilly
02-09-2011, 10:43
Забелязали ли сте, че ползват оная мелодийка от SAW? :D Ето тая:
http://www.youtube.com/watch?v=oKluRlY_X_s
___mimity___
02-09-2011, 14:26
Обожавам го тояя сериал !! <3 Прочела съм само 1 книга и търсех 2,но никъде я нямаше! :? Който е чел книгите ще забележи че много сцени ги няма в сериите .. ;x
gabri3lla
02-09-2011, 16:40
Някой разбра ли какво значеше бележката,която Тоби беше сложил в книгата на Спенсър?
^ Какво пишеше на нея ли имаш предвид?
Иначе аз само си викаааам лелелеле кво ли пишее и
то свърши... 8-)
Нямам търпение вече :grin:
WaterLilly
02-09-2011, 17:39
Те я показаха накрая отблизо бележката. Имаше само някакви точки. :lol: Може да им е таен шифър или нещо такова.
Ами това задрасканото трябва да го изтрие и там ще пише нещо, което Спенсър трябва да знае *май така беше*.
Интересна серия! :grin:
NqkfaNikakva21
02-09-2011, 18:49
ммм наистина добър епизод
много ме е яд, че свършват толкова бързо и трябва да се чака цяла седмица
а пък Калъб (?) изглежда свестен, дано да е така ;Д
иииии определено мисля, че Мелиса има нещо общо с всичко
то май са доста заподозрените де
имам чувството, че може да са много хора
не мога да си избера точно кой 8-) 8-) 8-)
gabri3lla
02-09-2011, 19:03
Да излиза другата серия,че и аз нямам търпение вече.Много готино мистериозно е направено всичко. 8-) Иначе относно това кой е -А ми казаха,че сестрата на Алисън й намира дневниците.Тука ми изникват два въпроса:Къде е сестрата на Алисън и защо,ако е наистина някаква си нейна сестра ни убеждават,че -А е мъж? 8-)
джена е сляпа->бележката е на брайлово писмо, което по някаква случайност е 'точки'
дъъ
Купих си първите 2 книги и смятам днес или утре да ги почвам. 8)
Paramour
02-11-2011, 19:59
аз на книгите съм до 6та..
свърших я снощи
8-)
за 3 седмици изчетох 4 от книгите..
адски са интересни :)
за бележката от тоби: нямам идея.. може да е карта? :lol:
за мелодията: ами..сега разбирам.. някак си ..напрегната е ддз 8-)
Ми то нали на бележката отгоре пишеше:
Намерих това в стаята на Джена, май си права..
Което значи, че Тоби я е прочел/разбрал?
ElenaGilbert
02-12-2011, 13:14
единствено ни остава само да гадаем
Paramour
02-12-2011, 15:59
като дойде вторник ще разберем 8-)
NqkfaNikakva21
02-16-2011, 12:59
йей
готина серийка
хареса ми
хъм 214 ? хотелска стая
обаче Спенсър + ? = 214
ммм май е Иън
8-)
xWandereRx
02-16-2011, 18:30
може А. да е в стая 214, Джена да е съучастничка :D
NqkfaNikakva21
02-16-2011, 19:27
хъм не ми се вярва А. да се подвизава там
може да има нещо уличаващо
Джена е толкова хитра и лукава, че няма никак да се издаде
и определено има супер съмнителното нещо у нея 8-)
Той харесва дантела ... :smt061 :)
и бтв в страницата във фб се въртят интересни предположения за А. и 214
иии гледайте анонса за следващия епизод
ще е супер интересно ;д
Paramour
02-17-2011, 20:37
епизода не ме впечатли..
не знам, дали не е защото чета книгите ? :lol: 8-)
като че ли очаквах повече от сериала.. :? много бавно върви всичко..
най-накрая Хана да действа така като гледам промото..
а Ариа и даскалчето само на целувки ли го карат?
Като гледам промото ми се струва, че следващия епизод ще е
много интересен! 8)
GossipGirl89
02-19-2011, 10:53
^ и на мене Спенсър ми стана любимка 8-)
Добър беше епизода. Следващия си е по график на 21-ви нали?
gabri3lla
02-19-2011, 15:59
Хана и Кейлъб са много сладки заедно. :-)
NqkfaNikakva21
02-19-2011, 16:33
Хана и Кейлъб са много сладки заедно. :-)
дааааааааааааааааааа
със Спенсър са ми любимкитеееее
На мен тя още от началото ми е любимка.. Никоя от
приятелките ми не я харесва толкова. 8-)
Molzinka
02-20-2011, 05:37
+ И да следващия е на 21 :)
GossipGirl89
02-23-2011, 09:59
Хареса ми новия епизод!
СПОЙЛЕР:
Най-накрая Хана и Кейлъб <3 Много са сладки :smt007 Сцената в банята беше супер :D
Мелиса и Иън май вървят в комбина :?
Тоби май си е харесал Спенсър и с Емили сигурно ще се сдърпат за него.
Чудно ми е какво свърза Джена с Иън :-o Дали наистина Алисън е подпалила гаража от ревност?
Иии това накрая с плъховете е доста странно - не успях да схвана защо плъхчето на Спенсър го нямаше и защо изобщо са надписани :?
Чакаме следващия еризод :)
Ето и промо:
http://www.youtube.com/watch?v=rQYp6rvhX8E
Colouring
02-23-2011, 18:42
Сцената в банята беше уникалнааа! :lol:
Любима ми е вече.. 8-)
PsychoBitchFromHell
02-23-2011, 23:44
Хах и на мен ми е любима тая сцена :-) Кейлъб е уникално сладък :P
За ролята на Тоби можеха да изберат толкова поооо-як актьор.. яд ме е.. :?
На мен също ми се струва, че той си е харесал Спенсър.
Иии това накрая с плъховете е доста странно - не успях да схвана защо плъхчето на Спенсър го нямаше и защо изобщо са надписани :?
Нали по трофея откриха кръвта на плъх, нямаше го плъха, защото е била неговата.. Не разбрах защо точно Спенсър, но явно ще намерят и другите по една или друга причина.. и ще ги използват кат одоказателства както сега.. Явно А. в крайна сметка иска точно те четирите да са под прицел на полицията, знам ли..
Иначе Хана и Кейлъб са страааааааааашно сладки, крайно време беше......
gabri3lla
02-26-2011, 06:49
Луда ли си,Тоби е супер як. 8-) Да не говорим за Езра и най-вече Кейлъб.Ще ги изям и тримцата! :lol:
Paramour
02-26-2011, 13:07
еп-а беше добър
а за книгите да не говорим :Х мистерия пълна ..
харесва ми 8-) :lol:
___mimity___
02-26-2011, 19:33
Мнооогооооооо са сладкиии ... Кеейлъъб и Ханнаа .. наистиина сцената в банята беше уникалнаа .. !! И на мен вече ми стана любима .. Дано до краяя на сериала .. да си участва Кейлъб .. Много ми харесва .. те всичките ми харесват .. :oops: :oops: Момичетата .. също .. Аз също не разбрах защо точно с хамстера на Спенсър .. но все пак .. може би в някоя серия ще се разберат всички мистерии :) Уникален сериал .. и със сигурност Алисън е бутнала онова момиче по стълбите,а не Иън .. С нетърпение очаквам следващия епизод .. :-)
gabri3lla
03-01-2011, 16:19
http://www10.zippyshare.com/v/13003616/file.html
http://dox.bg/files/dw?a=b8e5b540ae
Molzinka
03-02-2011, 09:57
Луда ли си,Тоби е супер як. 8-) Да не говорим за Езра и най-вече Кейлъб.Ще ги изям и тримцата! :lol:
+ Всички актьори са супер!
gabri3lla
03-02-2011, 10:40
Кейлъб :cry:
^ Ужас как можее така да си играе с Хана.. кой знае
кой го е накарал..
Иии сега Спенсър в затвора ли ще влезе?
И кви са и такива родителите изобщо пък да не и
вярват..
Джена е яко дразнеща. 8-)
Ем не знам, на мен Тоби не ми харесва.
Harmonyy
03-02-2011, 13:47
Мен пък Тоби ме кефи супер много :-) всъщност всички от мъжкия колектив ми харесват :-) :-) :-) :grin: Обачее тва "А" ии Дженаа ии всички други неща вместо да ги разгадават сичко става все по-заплетено...А и ми е интересно кво ще е положението във следващите сезони.. смисъл кво през целия сериал ли щее търсят кой е "А"? :(
Кейлъб :-) :-) :-) :-)
gabri3lla
03-02-2011, 14:14
^ Ужас как можее така да си играе с Хана.. кой знае
кой го е накарал..
Иии сега Спенсър в затвора ли ще влезе?
И кви са и такива родителите изобщо пък да не и
вярват..
Джена е яко дразнеща. 8-)
Ем не знам, на мен Тоби не ми харесва.
И аз не можах да разбера това за Спенсър какво точно значеше,ама сестра и е и тя една лисица....... Най-много ме е яд за Кейлъб и Хана.Уникално яка двойка са и тъкмо си мислех,че поне той ще е от "добрите" :( Вече започвам да си мисля,че и той има нещо общо с А.
Книгите съм ги прочела до 3-та,супер добри са,НО са тийн,има хора,на които няма да им хареса.Сериала ме кефи супер много,даже повече от книгите.Последните серии са много добри,интересни са и са залетени.
Тъкмо си помислих,че Хана ще остане с Кейлъб и сега той ще се окаже част от играта. :shock: Направо не повярвах.И за мене сега той нали е аут,сега ще си остане с нея,но тя сигурно ще разбере,че той е бил замесен в .. в къквото и да е бил замесен и той ще стане враг.Не знам.Чакам с огромно нетърпение следващите серии,искам да видя какво ще стане с историята с Иън и Спенъср.
Ааа към всички момичета - абе не ОБОЖАВАТЕ ли Езра? Оле,ще го изям,толкова е хубав просто..и Тоби ме кефи,той е малко крийпи,но в това му е чара.Но пак,от мъжете най си ме кефи Езра.Уникален красавец бееееееее,не мога да издържам,като гледам сцените, където се мляскат с Ариа (която също направо обожавам,но в друг смисъл :razz: ) направо искам да съм на нейно място. :oops: :-P
WaterLilly
03-02-2011, 15:53
Предчувствам бъдещата драма... Хана научава, че Кейлъб има нещо общо с А, но той й се извинява непрекъснато, защото всичко започнало като измама, но се превърнало в нещо истинско... *прибира кристалното кълбо*
:razz: Да,разбрахме,това е леееко клиширано май,това ли се опита да кажеш? :D Е,изненадааааа,много ясно,че ще заложат на клишета,вече изпробвани и доказани.
бту,не мисля,че Хана ще разбере скоро.Кейлъб едва ли ще й каже,а А сам изпрати оня за паразитите като "предупреждение",така че до драмата май ще има още малко.Я сега докато още не си прибрал/а кълбото,я споделии числата,които ще спечелят от тотото..ще си ги поделим ;)
WaterLilly
03-02-2011, 18:27
O, не, всъщност не говорех за клишета. Сериалът ми харесва толкова, че не съм го "клъвнала" още за всички клишета, които използват, някак не ми прави впечатление. :D Просто видях, че е потенциално предвидимо и изтъркано развитие, и се надявам да докажат, че греша.
Colouring
03-02-2011, 18:51
Знаех си,че нещо не е наред с Кейлъб,ама бяха много сладки с Хана.Тъпо ще се получи,когато разбере,че е бил замесен в...нещо.
А сега пък обвиниха Спенсър.Ужас.Нямам търпение за следващия епизод.
WaterLilly
03-02-2011, 19:18
Ама аз малко не схванах в какво точно я обвиниха. Че е луда и е излъгала за Иън и Али ли? Затова ли искаха да я водят на психиатър?
PsychoBitchFromHell
03-02-2011, 22:00
Много як епизод. Хана и Кейлъб си отиват , аз мисля,че ще останат заедно въпреки А . Спенсър и Тоби рулят 8-) Ариа и Емили ми станаха безинтересни ... Джена най много ме дразни от всички ужас . :x
Colouring
03-03-2011, 09:00
Да.. и на мен Емили и Ариа напоследък нещо не са ми в картинката.Преди като че ли харесвах най-много Емили,но сегаа...Не казвам,че ми е станала противна или нещо друго-пак си я харесвам,но вече на по-преден план са ми Спенсър и Хана. :)
Джена и мен ме дразни,естествено. :booooomb:
А колкото до Езра-отначало ме дразнеше сууупер много,ама не мога да отрека,че е сладък.Даже ми стана симпатичен.
И според мен можеха да изберат друг за Тоби,но не може да се отрече,че на този актьор му върви да играе такъв персонаж.
gabri3lla
03-03-2011, 09:10
Някой да знае случайно колко епизода ще са в първият сезон?
Между другото,засичали ли сте плакати из списанията?Много искам едно.Една приятелка специално беше писала в Хай Клуб,ама нещо не я уважиха. Писна ми да гледам само Селена и Джъстин. :-x
Colouring
03-03-2011, 09:13
В миналия брой(Брой 8-24.02-02.3.2011) е имало на Ашли Бенсън(Хана).Изпуснала съм го..
ама попринцип в Хай Клуб ме са много хубави плакатите.Едни големи и размазани.
Ако в Браво пуснат скоро време ще се зарадвам много.
WaterLilly
03-03-2011, 17:02
В миналия брой(Брой 8-24.02-02.3.2011) е имало на Ашли Бенсън(Хана).Изпуснала съм го..
ама попринцип в Хай Клуб ме са много хубави плакатите.Едни големи и размазани.
Ако в Браво пуснат скоро време ще се зарадвам много.
Честно казано беше леко гаден плаката, понеже не е от фотосесия, и Ашли не е най-хубава на снимката.
Би трябвало в скоро време да пуснат в Браво. ^_^
ch0c0late44
03-03-2011, 17:21
Някой да знае случайно колко епизода ще са в първият сезон?
22 епизода са от първи сезон мисля
Мхмм,да бе,и аз това забелязвам,защо винаги се концинтрират върху някого така? Сега със Спенсър и Хана и по-интересно,а Ариа,която ми е любимка просто я отсвириха почти.Ами да измислят нещо интересно и за нея.И Емили - с нея само това с онова момиче (забравих името,нещо с П беше май ;dd).
А аз си мисля,че сега Кейлъб се отказа,защото хареса Хана и може би дори ще я предупреди и А или там с когото е имал взимане - даване ще го погне и него.Представете си събират се четирите момичета ии..Кейлъб с тях.. :razz: Ще е уникално!!Оффф,и аз вечее си искам епизода,супер интересно ми е,искам да видя какво ще стане.А напоследък не ви ли се струва,че съобщенията от А намаляха?
gabri3lla
03-04-2011, 08:26
Ще имаме ли епизод във вторник?
Ше има ли втори сезон,почнах го през почивката на др-те сериали и горе доло става но ако няма да има да го спирам ? :D :D :D
ch0c0late44
03-07-2011, 16:09
Ще имаме ли епизод във вторник?
Да,попринцип всеки вторник пускат.
Иначе за втори сезон не знам-май не е сниман но може и да има.
On January 3, 2011 ABC Family picked up Pretty Little Liars for a second season.[27] It is scheduled for a summer run. :grin:
Утре ше има епизод,гледайте в уикипедиа 8)
Paramour
03-07-2011, 17:43
^.^ утре ще бъде интересно
п.п. как ме боли главата... не е истина ;х
WaterLilly
03-07-2011, 17:55
On January 3, 2011 ABC Family picked up Pretty Little Liars for a second season.[27] It is scheduled for a summer run. :grin:
http://media.tumblr.com/tumblr_lcgiujJUUQ1qzr2th.gif
Нямам търпение. Лятото преди да почнат да излизат епизоди от 2 сезон ще си изтегля целия първи и ще си го гледaм пак. ^_^
Colouring
03-08-2011, 08:16
Е,как ви се стори серията?
На мен ми беше интересна.Много заплетено стана..
Искам да оставят Спенсър намира,бе.
Много ми хареса епизода.
Хана добре я подреди Джена.. :lol:
А тоя Иън е голям глупак :-x
Остава само още 2 епизода... :(
ch0c0late44
03-08-2011, 14:20
И аз сега го изгледах.
Страхотен епизод <33
Само Хана какъв шамар й заби на Джена.. :-D
Нямам търпение за следващия епизод.
LoVeLySmile7
03-08-2011, 14:58
Следя го с нетърпение стана един от любимите ми сериали :grin:
kuklichka_bg
03-08-2011, 18:46
На мен серията ми се стори тъпичка,но другата ми изглежда интересна. :)
Paramour
03-09-2011, 16:27
и на мене ми беше малко скучен епизода..
имаше 1-2 интересни момента, но като цяло всичко става твърде бавно ..
за новия епизод:
това, че хващат Езра и Ариа го има и в книгите ;д
иначе може би ще бъде по-интересен от 20ти.
brutaLxxbunny
03-09-2011, 18:58
Аа какви дрехи носят самоо :smt007 Страашни са.Много се вдъхновявам от техните комбинации и etc. Стилистката им е страаашна..
GossipGirl89
03-09-2011, 19:40
Щях да умра от смях като Хана заби шамар на Джена :lol: :lol: :lol:
Дано оставят Спенсър на мира :(
Иначе искам Ариа и Езра да ги хванат най-накрая, че много ме дразни това момиченце :lol:
dreamwalker
03-10-2011, 07:04
Чела съм 8-ти книги, които излязоха и сега мисля да почна да гледам сериала, който е доста по-различен. Али много ме кефи :D Пък Ариа и Хана нещо малко ме дразнят ;]]
На мен пък ми стана жал за Джена,като я удари Хана :D
Хана ми е любимка 8) Ариа ме кефи,Емили е стабилна и Спенсър си я бива..
Като цяло сериала става за лека нощ 8)
NqkfaNikakva21
03-11-2011, 13:21
муахаха нека и е на Дженица :lol:
иначе и на мен са ми любимки Хана и Спенсър
супер тъпото е че я подхванаха нея ;/
а тоя Иън колко е лууууууукаввввв 8-)
BlackEyedPeas
03-15-2011, 21:57
Абе честно казано и на мен ми стана малко жал за Джена. Имам чувството, че това всичкото не го прави нарочно. Нали знаете, че във филмите/сериалите винаги има един, който изглежда най-виновен, най-мрачен, също както нея, но тук може би продуцентите ще ни изиграят. Може би тя не иска да натопи никой или каквото и да е било, може да е нещо важно, но не опасно, но за нея просто да е важно. Нали знаете - Най-невиния се оказва най-виновен (Тук конкретно говоря за Калеб). Както Калеб, никой не подозираше, че изобщо е замесен в тези работи, а накрая се оказа, че и той има пръст в това нещо. Но няма значение - НОВИЯ ЕПИЗОД БЕШЕ СТРАХОТЕН! :smt007 :smt007 :smt007 Но само още 1 епизод и свършва 1-ви сезон :cry: Но поне след 3 месеца започва 2 (: В прочие - Според мен Габриел (Полицая, мисля че така се казваше 8-) ) няма да издаде Ариа и Езра. BTW - Абе новото момиче не е ли онази 'дет играеше в онзи сериал за русалките? O_O
BlackEyedPeas
03-15-2011, 22:09
Да.. и на мен Емили и Ариа напоследък нещо не са ми в картинката.Преди като че ли харесвах най-много Емили,но сегаа...Не казвам,че ми е станала противна или нещо друго-пак си я харесвам,но вече на по-преден план са ми Спенсър и Хана. :)
Джена и мен ме дразни,естествено. :booooomb:
А колкото до Езра-отначало ме дразнеше сууупер много,ама не мога да отрека,че е сладък.Даже ми стана симпатичен.
И според мен можеха да изберат друг за Тоби,но не може да се отрече,че на този актьор му върви да играе такъв персонаж.
Значи не е само при мен 8-) Попринцип Емили ми е фаворитката (И все още е :smt007 :smt007 :smt007 ), но напоследък сякаш Спенсър започна да ми харесва повече (Има разлика между харесване и фаворит 8-) ), а си спомням, че в първите епизоди ми беше антипична :oops: Скоро гледах една книга - Хекс Хол, може да се каже, че е подобна на Лъжкините, само че става дума за вещици. Мисля да я видя тази книга, ако някоя я е чел да каже как е.
Забелязах коментари от рода, че ставало по-заплетено - Ами нали знаете, че точно в края на един сезон винаги става най-заплетено, за да те държи в напрежение до следващия нов сезон. А лол, не знаех, че актрисата, която играе Мелиса - Сестрата на Спенсър, в реалния живот ходи с Пол Уесли (. a.k.a Stefan Salvatore :smt007 )
BlackEyedPeas
03-15-2011, 22:11
А ето и трейлър за книгата, за която ви говорех:
http://www.youtube.com/watch?v=xX2KUOMFtg8&feature=player_embedded#at=36
Интересна ли е?
http://3.bp.blogspot.com/_Pg9YUSOF4xQ/TGgDHY73Y1I/AAAAAAAAAiI/PY6IH3Hzbqo/s1600/hexhall.jpg
Colouring
03-16-2011, 06:54
Ъ,за книгата има доста положителни мнения,ама каква е тази корица(за българската става въпрос)?
http://store.picbg.net/pubpic/0C/58/2d44f933b5370c58.jpg
Само на мен ли ми прилича на.. не знам,обложка на порно?? :lol: По меко не можах да се изразя,сори. 8-)
Ама ако искаш-вземи си я,може да ти хареса.Аз нямам намерение за сега.
и бай дъ уей,май има подарък парфюм към книгата :-o
BlackEyedPeas, аз съм чела книгата. Много е интересна! По принцип чета почти всичко, в което могат да се намерят някакви свръхестествени същества, а в "Хекс Хол" се разказва точно за тях. Не бях огромна фенка на вещиците, но тази книга промени мнението ми. Разбира се, няма как да не срещнеш и отрицателни мнения, но може би няма да сбъркаш, ако я прочетеш! :)
21 епизод е доста интересен. Доволна съм, че имаше моменти между Езра и Ариа, но нещо въображението ми се развинти и си мисля, че тази Джаки *така ли се казваше?!* може да дойде в града, да го търси, да иска да се съберат и да стане някакъв любовен триъгълник. Това са си мои предположения....ама не искам да става така. 8-)
Спенсър и Тоби напоследък започнаха да ми харесват заедно, а този Иън искам да го убия заедно със сестрата на Спенсър, която постоянно я обввинява, че е виновна за всичко.
Хана и Кейлъб са тооолкова сладки заеднооо! :smt007 Много ме е яд, че тя не отиде при него, за да го спре, да не се качва в автобуса, да остане при нея ..... :-x
А нещата около Емили постоянно са заплетени и не искам да я коментирам.
Трейлър за 22 епизод: http://www.youtube.com/watch?v=qdlmaHKaqVE
И сега чак го видях, ама това на вратата Джаки ли е?
8-) Или само аз така си мисля??? И онзи там, не му помня името, приятелият на Хана, той да не е замесен с А? Ахх, искам епизооод! :grin:
Paramour
03-16-2011, 11:18
21 епизод е доста интересен. Доволна съм, че имаше моменти между Езра и Ариа, но нещо въображението ми се развинти и си мисля, че тази Джаки *така ли се казваше?!* може да дойде в града, да го търси, да иска да се съберат и да стане някакъв любовен триъгълник. Това са си мои предположения....ама не искам да става така. 8-)
Спенсър и Тоби напоследък започнаха да ми харесват заедно, а този Иън искам да го убия заедно със сестрата на Спенсър, която постоянно я обввинява, че е виновна за всичко.
Хана и Кейлъб са тооолкова сладки заеднооо! :smt007 Много ме е яд, че тя не отиде при него, за да го спре, да не се качва в автобуса, да остане при нея ..... :-x
А нещата около Емили постоянно са заплетени и не искам да я коментирам.
същото 8-)
уф не искам да свършва сезона..
щото няма да има какво да правя до 8ми април..
пфф ..
но се очертава интересен край поне ;д
за книгата ^ подариха ми я за коледа, но не съм я почвала още..
Леле този последен епизод ще е мноооого заплетен...
а някой знае ли кога точно ще почне 2ри сезон?
GossipGirl89
03-17-2011, 10:39
^ говори се нещо за Май месец ама не е много сигурно май. Аз не знам как ще издържа без любимите сериали толкова много време. Почти всичките се завръщат чак Април, а ако Лъжкините са Май... ужас :(
Иначе епизода беше як. Наистина става все по-заплетено и по-заплетено. Тва е единствения сериал, в който не мога да хвана нишката и да имам някакви предположения за развитие на нещата. Тамън подхана някаква логика и стратегия и в следващия епизод я разбиват напълно 8-) Вече имам чувството, че абсолютно всички без Спенсър, Ариа, Емили и Хана са замесени с -А :D
Яд ме е много за Хана и Кейлъб - бяха страхотна двойка :smt007
Пейдж ми е няква антипатична не знам защо.
Тоя Гарет май също има пръст някъде...
А какво стана с онзи приятел на Хана дето беше лудо влюбен в нея докато тя още ходеше с Шон? Той се затри някъде, а до колкото си спомням при разбиването на мемориала на Алисън той имаше нещо общо, в смисъл кецовете му бяха кални...
Тая русичката от училище "Шеридън" май си хареса Емили. Сигурно ще забъркат някой игра между двете :D
А промото за последния епизод е невероятно :grin: Нямам търпение вече!
TrustNobody
03-17-2011, 19:50
е,този,който беше влюбен в Хана си призна,че той е разрушил мемориала,защото мразел Алисън (тя постоянно му се подигравала и т.н.) 8-) и Хана " :shock: :shock: ТИ???" и после май не се е мяркал
^ говори се нещо за Май месец ама не е много сигурно май. Аз не знам как ще издържа без любимите сериали толкова много време. Почти всичките се завръщат чак Април, а ако Лъжкините са Май... ужас :(
То при тях не е почивка, а е край на сезона. Те не са почивали от януари като почнаха, така че сега като свърши сезона предполагам че ще почне лятото по някое време. Иначе знаете ли какво точно ще разберем в края на този сезон. Кой е убил Али? Кой е А?
BlackEyedPeas
03-17-2011, 21:34
Пак по същото време ще се излъчва сериала - От юни.
Paramour
03-18-2011, 11:46
^ йейй !
Иначе знаете ли какво точно ще разберем в края на този сезон. Кой е убил Али? Кой е А?
не мисля..
може би ще има някаква по-голяма следа, но няма да разкрият всичко сега. все пак трябва да има някаква мистерия и във втория сезон. 8-)
Пак по същото време ще се излъчва сериала - От юни.
Така си и помислих, благодаря :)
Време е вече да ги спипат Езра и Ариа, въпреки, че не искам де, но те като не си признават вече толкова време.......
Много харесвам Спенсър, тя ми е любимка, и не виждам защо точно нея са погнали, дано да я оставят, че вече се дразня.. Много ме изкефи как се върна и го целунаа, беше супер..
Емили да вземе да я зареже тази Пейдж, много ми е антипатична.. Русото момиче е точно за нея, много ще са яки, дано стане така..
Колкото до Хана, много съм разочарована, харесвам я много, но направи от мухата слон.. Той и каза, че веднага щом е усетил нещо между тях е спрял всичко, какво се е хванала тя, чак го прати не знам си къде.. А онази Мона, от къде тази злоба? Много ми е противна.. Но Хана с тая гордост, сега да си стои сама..
Много съжалявам, че сезона свършва в понеделник.. ще ми липсва наистина много, но какво да се прави, и те трябва да почиват.. Иначе се надявам вторият сезон да заслепи първият по оригиналност, ако е възможно въобще.. Само дано последната серия не ни остави с пръст в уста и да чакаме чак до юни..
8-) Точно така ще стане последния епизод ше ни държи в напрежение до лятото ;) Нищо аз се кефя когато става така !
Радвам се,че Хана си е сама :smt007 Така ме кефи още повече 8-)
GossipGirl89
03-18-2011, 15:43
е,този,който беше влюбен в Хана си призна,че той е разрушил мемориала,защото мразел Алисън (тя постоянно му се подигравала и т.н.) 8-) и Хана " :shock: :shock: ТИ???" и после май не се е мяркал
Ааа да, да, сега се сетих - бях я забравила тая част 8-)
Иначе надали ще разкрият кой е -А. Все пак трябва да оставят някаква интрига и за следващия сезон :D 100% последния епизод ще свърши адски объркващо и напрегнато и ще чакаме както миналото лято, когато Хана я блъсна кола и ни оставиха да гадаем жива ли е, не е ли 8-)
gabri3lla
03-22-2011, 14:02
Някой,който чете книгите може ли да ми каже първи сезон до коя книга горе-долу е?
dreamwalker
03-22-2011, 17:02
Трета книга от поредицата свършва така както свършва десетият епизод (първи сезон) на сериала ;]
NqkfaNikakva21
03-22-2011, 17:14
ОЛЕЛЕ
Бахти якия край на сезона
Браво на онзи, че доведе Кейлъб ...
Време беше Иън да умре, ама ей ся ще им е на момичетата ...
особено на Спенсър ..
а пък тая Джена не остана ли с някой, който да не е имала връзка
бахти любовницата :lol:
Края наистина ще ни държи на тръни до втория сезон..
Много се радвам и аз, че Кейлъб се върна !
Джена не мога да я нарека точно ''любовница'', друга дума ми идва..
Многооооо са сладки Тоби и Спенсър, много ме кефят..
А Мона супер много ме издразни, за коя се взе!?
Езра се издъни супер яко..
Емили наистина ли ще замине!? о.О
Хана защо прави така!? Не я разбирам.. много тъжно..
И така, има какво да чакаме..
Paramour
03-22-2011, 18:58
това с изчезването на тялото на иън го има и в книгите.. мисля, че 3тата книга завършва по подобен начин.
като цяло епизодът беше интересен. Кейлъб се връщааа :grin:
нямам търпение да пуснат и втория сезон.. а междувременно ще прочета последната от излезлите книги 8-)
Забравих да кажа, втория сезон започва на 14ти юни :grin:
RainbowGirl
03-22-2011, 20:39
Само аз ли мисля, че Иън е жив.. няма как тялото ей така да изчезне. Е, освен ако "черната качулка" или -А не е махнал/а тялото. :D
Остава само да гадаем до 14 юни. 8-)
Paramour
03-22-2011, 20:43
Иън е жив.. поне в книгите е.
BlackEyedPeas
03-22-2011, 22:02
Абе края нещо не ми хареса много, но ще видим на 14 юни какво ще стане . . .
е какво се е издънил Езра? какво не можете да разберете?
Само аз ли очаквах повече от този последен епизод?
Интересно беше все пак.. Иън според мен е мъртав, просто
този който помага на момичетата(А-то) е скрил тялото за да не ги
обвинят..
Дразни ме полицая!
И Джена продължава да е срещу тях не мога да разбера
кво иска...
Искам искам Алисън суууупееер яка е!!! :-)
Не знам защо, но си мисля, че въпреки всичко Иън е оживял :?
somanycookies
03-23-2011, 16:02
За мен Мелиса е А и има нещо общо със смъртта на Алисън, стана доста очевидно в последния епизод (прати Спенсър в църквата при Иън и онова "I'm doing it because I love her.")
P.S. това, което Иън приказва на Спенсър хич не го разбрах...
P.S. 2 всичките мъже в сериала си приличат прекалено много, отне ми няколко минути да разпозная Ноел и то след като четох в imdb :/
GossipGirl89
03-23-2011, 16:18
Абе честно казано не ме грабна особено много тоя последен епизод :? Очаквах доста повече, но все пак не беше толкова лош.
Крайно време е Ариа и Езра да си дадат малко почивка - писна ми да им гледам любовните меланхолии всеки път 8-)
Надявам се Емили да не замине или ако замине да се върни по-скоро.
Хана нещо много се превзема с Кейлъб... Вярно е, че постъпи кофти спрямо нея обаче тя толкова навътре го е приела... Хем й е гадно, хем се инати...
Джена и Гарет ?! wtf ?! :lol: Тая милата с кой ли не се пробва... И все си мисля че не е сляпа, не знам защо :)
Иначе Иън е жив според мен и всичкото това накрая беше инсценирано. С Мелиса са в комбина, но не мисля че тя е -А.
Честно да ви кажа имам чувството, че и сценаристите още не са решили кой да е -А и просто си импровизират 8-)
sweetyKari
03-23-2011, 17:11
Уникален сериал!! Следя висчки серии !! Мноого ми харесва!!! :grin: :grin: :-)
Оле,направо се шокирах,докато гледах последния епизод..всичко е супер,на мен ми хареса,въпреки,че можеше още.Ама тоя Иън..абе да бяха избрали малко по-хубав актьор да го играе,като ще го виждаме толкова често ;d Много ми беше странно обаче как така от момента,в който тоя с качулката избутва Иън надолу до момента,в който всички отиват там при Спенс,Иън ВЕЧЕ е завързан и обесен,че и камбаната вече бие? Ебаси,май нещо не ги бива в такива сцени.Така фалшиво беше и като блъснаха Хана с колата - те пищят отстрани,гледат си СМС-ите,а Хана пада в няква ултра неестествена поза..абе ужас.Добре,че мистерията, ако така може да се нарече, в сериала е добра и никой не обръща внимание на тези неща ;d
Иначе многоси ми харесва всичко.А и аз мисля,че Джена нещо не е апълно сляпа.Помните ли оня епизод,когато Хана работеше в кабинета на майката на Шон и Джена беше с нея в асансьора?И си слагаше червило..ПРЕД ОГЛЕДАЛОТО!!На кой слепец му трябва огледало?! Нещо не ми се връзва..въпреки че когато Хана удари Джена изглеждаше реално..абе не знам.
А Ариа и Езра,леле,обожавам ги,но искам вече издънка с тях..искам нещо да стане,някой да ги види или А да започне да ги бъзика и да праща снимки и намеци.ИСКАМ МАЛКО ИНТРИГА БЕЕ!!
На мен епизода в,който прегазиха Хана ми се стори по динамичен и интересен от колкото последния но и него си го биваше ;)
Не мисля,че Иън е -А,по скоро можеби Ноел вижте,как се появи копелето му с копеле мръсно накрая :D
^ Според мен пък точно Ноел избута Иън и спаси Спенсър..
NqkfaNikakva21
03-26-2011, 12:24
аз пък мисля, че Тоби спаси Спенсър
защото преди това и каза, че довечера ще е с нея ( нещо такова де )
:D
а пък си личи, че Джена не е сляпа 8-)
WaterLilly
03-26-2011, 16:31
Много, много съм доволна от сериала. Нищо, че няма кой знае какво разкритие относно А. Повечето малки мистерийки се разкриха - кой ги е снимал, защо Джена е била на погребението и т.н. Не е като да са ни оставили без нищо! :)
ElenaGilbert
03-29-2011, 08:21
та кога точно излиза 2ри сезон?
RainbowGirl
03-29-2011, 10:43
Не знам обаче в някой епизод джена стоеше пред лаптопа и пишеше нещо.. е нали е сляпа.. ? :Д:Д
П.С. втория сезон започва на 14 юни (или юли беше.. не знам точно)
^ Не видя ли, че е със слушалки явно то и говори
и тя така избира какво да натисне..
аз четох някъде, че Мона е А. :-o
ch0c0late44
04-09-2011, 06:41
^ Да,и аз четох някъде че тя е 'А'
Аз преди няколко дни прочетох третата книга на лъжкините и
това за Спенсър малко ме изненада О.о Тя си ми беше противна още в началото и си знаех че има нещо..
14 юни
^ Да,и аз четох някъде че тя е 'А'
Аз преди няколко дни прочетох третата книга на лъжкините и
това за Спенсър малко ме изненада О.о Тя си ми беше противна още в началото и си знаех че има нещо..
14 юни
я ми кажи на ЛС за Спенсър ;д
BlackEyedPeas
04-09-2011, 13:03
Хора, книгите въобще не ги гледайте. Много пъти са казвали "Сериала няма нищо общо с книгите!" и казаха, че "А"-то не е Мона!
GossipGirl89
04-09-2011, 14:49
Оф до 14-ти юни ще изперкаме :(
Иначе аз също знам горе-долу какво се случва по книгите, но то вече е ясно на всички, че в сериала ще е коренно различно, а и по-добре - нека има малко напрежение :)
BlackEyedPeas
04-10-2011, 03:01
Да, така е! По-добре да се различават от книгите, защото така всички ние знаем какво ще се случи и няма да ни е толкова интересно.
ch0purche
04-10-2011, 10:21
Гледала съм сериала :smt007 :grin: Адски интересен е.. !
Четох по-нагоре,че го сравняват с "Отчаяни съпруги" - нищо общо нямат!! :D
И аз съм зарибена,но съм гледала само първия сезон.Втория се ще го тегля и..просто нямам време да го гледам.. :(
И аз съм зарибена,но съм гледала само първия сезон.Втория се ще го тегля и..просто нямам време да го гледам.. :(
той почва на 14-ти юни ;д
vvvanilla
04-13-2011, 10:47
Аз гледам сериала и много ми харесва! Адски е интересен. Книгите не съм чела :)
Не знам как ще изтърпя до юни за новия сезон, много интересно ми стана
Аз сега си изтеглих 1вия сезон и ще си го гледам пак :lol:
villypop
04-22-2011, 21:28
Лелеее обожавам го тоя филм.......УНИКАЛЕН Е! Нямам търпение за следващ сезон :)
chocolatedidi
04-23-2011, 12:02
Най-добрия ее .... ааа значи А-то няма да е същото като в книгите така ли ???
Много ми харесва сериала, нямам търпение да излезе следващия сезон. Колкото до книгите - не съм ги чела, но може и да ги прочета :)
Аз преди седмица - две отрих това сериалче в zamunda - странно, че чак сега, но факт! И истината е, че съм просто очарована - невероятно е!! Оптивам се, обаче не мога да разбера кой/коя е -А. Всъщност мислех, че е Иън, обаче мой не е той - вече и аз незнам... ще видим във втория сезон
[b]
Книгите не съм ги чела за сега, но не се знае за по нататък. :smt007
vilityyy979
05-15-2011, 10:10
Този сериал ми е любимияяяяя ! :smt055
Обожавам сериала гледам го още от юни месец,когато излезе...Сега нямам търпение до 14 юни :grin: :grin:
vilityyy979
05-16-2011, 16:13
Обожавам сериала гледам го още от юни месец,когато излезе...Сега нямам търпение до 14 юни :grin: :grin:
+ :grin:
justwannabewithyou
05-16-2011, 16:50
мм и аз сега нямам търпение да излезе 2ри сезон .. но имам някакви съмнения кой е А. и кой е убил Алисън .. поне така ми казаха хора, които са чели книгите, а тези дни и аз почвам да ги чета .. все пак има разлика между филма и книгата :)
Не съм чела книгите, но надали -А, да е същият като в книгите, защото така се убива една ли не тръпката за тези, които са ги чели или пък са чели някакви спойлери. Другия месец започва 2 сезон. :grin: Готови ли сте за малките сладки лъжкини? :P
gabri3lla
05-30-2011, 09:11
Oще 15 денаааа
adriana121
06-03-2011, 17:12
Интересен е ... много ми харесва ... не е еднообразен като повечето сериали
RainbowGirl
06-09-2011, 17:54
Аз искам да ви питам нещо. Коя книга е първата, защото днес бях в книжарницата и се чудех коя да купя? :D:D
Аз искам да ви питам нещо. Коя книга е първата, защото днес бях в книжарницата и се чудех коя да купя? :D:D
Първата е лукс и грях, а втората - око за око.
ddeennyy
06-12-2011, 09:36
Още малко останаа :grin: .. най-накрая чакам го сс нетърпениее !!
BlackEyedPeas
06-13-2011, 13:39
Още 1 ден :grin:
brutaLxxbunny
06-13-2011, 17:15
Wait for it girls,A is coooming :grin:
Ехее, кога мина времето направо не се усети! Супер нямам търпение за утре :grin:
BlackEyedPeas
06-14-2011, 21:29
АААА! Още няколко часа!!!
kitti123
06-15-2011, 05:52
Айдеее сваляйте !! :grin: :grin: :grin:
Много интересен епизод, но искам Ариа и Езра да се съберааат! :( Вечерта ще коментирам по-подробно. :D
gabri3lla
06-15-2011, 10:56
супеееер,да ни е честит новия сезон и дано все така хубав да е 8-) очаквам субтитриии и сядам да гледам
Айде честит нов сезон! Толкова ми липсваше, че не е истина♥
Иначе има толкова много неща да се обсъждат от новия епизод, но ще ви го спестя. Най ме е яд за Кейлъб и Хана ;___; а края ме накара да зяпна, хаха
Jessieee
06-16-2011, 00:31
Много добро начало на сезона :) Събраха доста неща в 1 серия..
Colouring
06-16-2011, 06:39
Хубаво начало. :)
BlackEyedPeas
06-16-2011, 10:45
СПОЙЛЕР!
Според мен това на телефона не беше Иън. Просто... сигурна съм, че не е той. Нали знаете, че по сериалите винаги ни карат да мислим, че е един виновен, а се оказва, че е съвсем друг. Просто има нещо странно в тази работа. Знаех си, че и Мелиса играе някаква роля с "А"! Още от първи сезон бях сигурна, че нещо не е наред. А и как винаги не вярваше на Спенсър? Поне другите винаги малко са им вярвали на "лъжкините", но Мелиса винаги ги е мразила и е била срещу тях, когато нещо им се случи. Никога не им вярва... Просто има нещо гнило в цялата тази "Мелиса" работа!
Много ме хвана яд за Хана и Кейлъб (толкова е готин :smt007 :smt007 :smt007 ) Уххх едва се стърпях толкова време без PLL <3
Много готин епизод! :grin: И поне има кво да
се гледа лятото
Знаех си, че Иън ще се окаже жив :(
ch0c0late44
06-17-2011, 07:24
Епизода е страхотен,от кога го чаках : )
BlackEyedPeas
06-17-2011, 07:30
Следващия епизод другия вторник ли излиза? (При нас сряда)
lisi4ety
06-17-2011, 18:45
Еее научете се да използвате тоя Google :D Да.
Ариа и Езра в момента са ми най-интересни *-*
BlackEyedPeas
06-17-2011, 21:14
Еее научете се да използвате тоя Google :D Да.
Ариа и Езра в момента са ми най-интересни *-*
Попринцип винаги аз казвам на хората кога кое излиза,.. но този път ме домързя да потърся :oops:
Мале от толкова чакане да дойде сериала тая седмица чак бях забравила кога излиза :D :D :D Много хубав беше новия епизод. Както приключиха, така се и завърнаха - с интересен край :D
tainstvenomomi4e
06-19-2011, 14:36
Това е любимият ми сериал! :-) Уникален е и направо ще се побъркам докато чакам 2ри сезон. :( Сега се опитвам да гледам сериали като "The secret life of the american teenager", но никой не може да ме впечатли както "Pretty little liars". Обичам този сераил! :smt007
Новата серия беше уникална,сега с тая психоложка ще има интересни моменти..абе като цяло един от най-яките сериали е именно този.И на мен Ариа и Езра са ми най-интересни.
И аз се 'опитвам' да гледам други сериали,даже намерих един доста добър и интригуващ,много нов,засега са излязли само 2 епизода.Казва се switched at birth,наистина е готин!Но както и Тайнственото момиче каза,ПЛЛ впечатлява най-много от тийн сериалите :grin:
URAfever
06-23-2011, 15:13
Книгите не съм ги чела, но сериала е страхотен :-)
Colouring
06-23-2011, 17:36
Абе сериалчето наистина е много хубаво и с интерес го следя,обаче на мен вече ми омръзна всичката тази мистерия около А.Сценаристите ни подхвърлят нещо,тъкмо започваме да свързване нещата и се появи нещо друго,което възпрепядства героините и всичко започва отначало.Само се развъртяват,получват съобщения,знаци..
Знам,че ако разкрият кой е А,то няма повече смисъл да продължава сериала,но просто цял сезон,а и предполагам втори,само ще се чудим кой стой зад всичко и всяка серия се случва едно и също,въпреки моментния прогрес.
Лично мнение,де.Аз ще продължавам да си го следя.
NessieCCB
06-24-2011, 18:25
Наистина страхотен сериал!Един от любимите ми.От начало бях доста скептично настроена относно него, но щом започнах да го гледам не можех да спра.Изгледах десет серии за ден и исках още :D Наистина увлекателно филмче.
Абе сериалчето наистина е много хубаво и с интерес го следя,обаче на мен вече ми омръзна всичката тази мистерия около А.Сценаристите ни подхвърлят нещо,тъкмо започваме да свързване нещата и се появи нещо друго,което възпрепядства героините и всичко започва отначало.Само се развъртяват,получват съобщения,знаци..
Знам,че ако разкрият кой е А,то няма повече смисъл да продължава сериала,но просто цял сезон,а и предполагам втори,само ще се чудим кой стой зад всичко и всяка серия се случва едно и също,въпреки моментния прогрес.
Лично мнение,де.Аз ще продължавам да си го следя.
На същото мнение!
Сега го свалих , ще видим :P
Определено един много интересен сериал. Нямам търпение да излизат нови серии. :grin: С голямо очакване чакам и The Vampire Diaries тия два филма са невероятни :-D :)
Новия епизод не трябваше ли днес вече да е в замунда? Или нещо се бъркам.. :)
Надявам се в новия епизод да има раздвижване на нещата! :---)
Colouring
07-07-2011, 18:33
Отдавна трябваше да е качен,но явно има някакъв проблем,по коментарите всички се оплакват.За щастие го има в Арена-та.Аз го изгледах. :) Интересен е,не мога да повярвам,че Иън е мъртъв.
C0okieMonster
07-07-2011, 18:43
Много интересен сериал. Харесват ми постоянните обрати :)
Отдавна трябваше да е качен,но явно има някакъв проблем,по коментарите всички се оплакват.За щастие го има в Арена-та.Аз го изгледах. :) Интересен е,не мога да повярвам,че Иън е мъртъв.
Най - после да се разбере нещо, че беше пълна загадка дали е мъртав или не :-D , а странното държание на Мелиса допълнително създаваше напрежение.
Сега и аз ще го изтегля!
Най - после да се разбере нещо, че беше пълна загадка дали е мъртав или не :-D , а странното държание на Мелиса допълнително създаваше напрежение.
Сега и аз ще го изтегля!
Еми иън не е мъртъв шот пращаше смс-и на мелиса .. ама наистина беше той
Colouring
07-10-2011, 14:33
Сега и аз ще го изтегля!
Гледай 4 епизод и ще видиш,че е. :)
Сега и аз ще го изтегля!
Гледай 4 епизод и ще видиш,че е. :)
Да бе , видях :D :D само дето не разрах кой го е замъкнал там и тн :D :D
Естествено, че А. го е замъкнал там :-D .
RainbowGirl
07-10-2011, 20:15
Естествено, че А. го е замъкнал там :-D .Или замъкнала. :D
PsychoBitchFromHell
07-10-2011, 21:53
Според мен Иън не е изпращал смси . А е 8-) И когато Спенсър пита за името на детето им тогава А я чу какво казва и отговори . Иън си е мъртъв още от миналия сезон :D
Иън е убит или се е убил.Най - накрая видях , че подковата , която златара даде на Спенсър е била там.
cookie_master
07-11-2011, 10:26
и аз се включвам,защото съм голяма фенка
а колкото до смъртта на Иън-той си беше мъртъв още от църквата
просто А му е взел/а телефона и си е писал/а с Мелиса :)
а как е влязъл/a -А в кабинета на докторката, като ключалката не е разбита...
cookie_master
07-11-2011, 17:47
а как е влязъл/a -А в кабинета на докторката, като ключалката не е разбита...хмм не се бях замисляла за това :-o
CityLightsxx
07-11-2011, 17:53
Сериала е мн интересен и аз го следя и според мен Иън е мъртъв още от църквата, но А му е взел/а телефона , за да ги разиграва. Аз също не разбрах как А е влязла в кабинета на докторката... А на края аз не разбрах какво точно стана какъв телефон пусна в чантата на Спенсър... нз и само аз ли забелязвам , че май нещо ще се случи м/у Джейсън / братът на Али/ и Ария?? Мн сладки бяха :-)
^^
не си само ти, и според мен ще стане нещо 8-)
Сериала е мн интересен и аз го следя и според мен Иън е мъртъв още от църквата, но А му е взел/а телефона , за да ги разиграва. Аз също не разбрах как А е влязла в кабинета на докторката... А на края аз не разбрах какво точно стана какъв телефон пусна в чантата на Спенсър... нз и само аз ли забелязвам , че май нещо ще се случи м/у Джейсън / братът на Али/ и Ария?? Мн сладки бяха :-)
Тва не беше ли телефона на иън ?
CityLightsxx
07-12-2011, 17:41
Тва не беше ли телефона на иън ?
Ами не знам.. ще разберем в следващия епизод явно! :-D
anonimka07
07-12-2011, 18:28
Според мен -А сложи телефона в чантата на Спенсър за да си помосли Мелиса че Спенсър участва в убийството на Иън.И не само в последния епизод -А влиза в кабинета на докторката нали преди бяха намерили дипломата Езра,според мен -А е пациент на доктора и е успял/а да вземе копие от ключ.
^^
Мда де, ама нали като я питаха кой друг има ключ освен нея (докторката) тя каза: никой? :-o
^^
Мда де, ама нали като я питаха кой друг има ключ освен нея (докторката) тя каза: никой? :-o
Но тя се замисли малко, може и да лъже, да знае, че и друг има ключ за кабинета й, но да не иска другите да узнават? Поне аз така мисля.
а как е влязъл/a -А в кабинета на докторката, като ключалката не е разбита...
А като им влиза по домовете, да не би ключалките да са разбити? ;)
Sarafina
07-13-2011, 12:16
Ааа схванах откъде телефона на Иън е попаднал при Спенсър. Наистина сестра й се ядоса много, но пък не че Спенсър не е виновна. За пръстена говоря. Не разбрах смисъла да го залага и на следващата седмица да носи обратно парите. Ако е можело толкова лесно да ги получи, защо ще залага пръстена?
P.S. - Помните ли, когато Езра си държеше резервен ключ под изтривалката. Едва ли е единственият.
А да ви питам момичета, някоя чела ли е книгите? В библиотеката видях, че има 7ма и я взех.. дали ще разбера нещо без да съм чела останалите? И имат ли връзка с филма? Имам в предвид - коя книга на кои епизоди съответства.
^^
Не знам дали ще разбереш нещо, все пак преди това са цели 6 книги 8-) , имат връзка с филма, но доколкото знам -А, не е един и същ човек в книгата и във филма.
п.п. Значи от последния епизод излиза, че Иън не се е самоубил, а -А е виновен?! и тоя полицайчето :shock: цяла чанта с пари му даде на доставчика..
AutomatiC
07-14-2011, 06:33
Ааа схванах откъде телефона на Иън е попаднал при Спенсър. Наистина сестра й се ядоса много, но пък не че Спенсър не е виновна. За пръстена говоря. Не разбрах смисъла да го залага и на следващата седмица да носи обратно парите. Ако е можело толкова лесно да ги получи, защо ще залага пръстена?
P.S. - Помните ли, когато Езра си държеше резервен ключ под изтривалката. Едва ли е единственият.
за Спенсър:защото през уикенда банките не отпускали кредит или нещо такова беше..
kuklichka_bg
07-14-2011, 06:48
Мен сериалът почна да ме дрази,само нови интриги вкарват,а много малко разкриват.Последния епизод 4ти освен края нямаше нищо друго интересно.
То даваха , че А. взима ключа от под изтривалката .. :D:D ама за кабинета ми е мн. чудно как го е направил /а
OMG , гледахте ли новия епизод .. ааа щее го хвана тоя сериал и не знам на какво ще го направя .. как може да свърши така ?! :-x :-x
Още колко сезона има? :-o
Sarafina
07-14-2011, 21:04
На бас, че Алисън е жива и тя е A. Или поне е ясно, че е жена. Когато слагаше телефона в якето на Спенсър, направи някаква чупка с ръката :D това мъж не може да го направи :D
lemonademouth123
07-14-2011, 21:08
На бас, че Алисън е жива и тя е A. Или поне е ясно, че е жена. Когато слагаше телефона в якето на Спенсър, направи някаква чупка с ръката :D това мъж не може да го направи :D
Да, и аз мисля така
(И аз следя сериала и реших да се включа ) :)
lemonademouth123
07-14-2011, 21:12
Между другото, кога излизаха сериите?
Sarafina
07-14-2011, 21:46
Вторник, при нас в сряда
xxaxanxa ако алисън е А. и Иън не я е убил , тогава полицайчето и джена са я убили :D :D страшна лотика имам , ааа може и джейсън да е бил ,нали не помнеше какво е станало , а просто джена да го прикрива .. :lol:
СПОЙЛЕР
В книгата пише, Иан е вече намерен умрял. Мона е единия А. Имало е пожар и момичетата са ранени. Спенсър е осиновена. Хана ходи с брана на Ариа.
И нататък не съм чела :D
Sarafina
07-15-2011, 09:57
:shock: фак... Хана ходи с брата на Ария, това трябва да се види :D
Доколкото разбрах сериала не е по точно по книгите или поне се надявам. А не е Мона, потвърдили са го, все пак да има мистерия.
cookie_master
07-16-2011, 06:36
Сериала е различен от книгите
то иначе нямаше да е интересно :?
xWandereRx
07-16-2011, 10:21
не ми се вярва Алисън да е жива, нали намериха тялото и в първи сезон...
ураа Хана и Кейлъб 8-)
това с видеото ме изненада, обаче когато Иън се опита убие Спенсър не си ли призна, че е убил Алисън, имам някакъв такъв спомен :-o
malka_sladkka
07-16-2011, 17:43
Алисън има сестра-близначка(Кортни), която е луда :) Тя е убила Иън и Али и тя прави всичките номера на момичетата. Тоест А. е Алисън (истинската)
gabri3lla
07-16-2011, 18:06
и аз бях чула нещо подобно за някаква близначка. много се радвам за Хана и Кейлъб,ще станат работите май. 8-) между другото, А,като го дават го правя на мъж
Алисън има сестра-близначка(Кортни), която е луда :) Тя е убила Иън и Али и тя прави всичките номера на момичетата. Тоест А. е Алисън (истинската)
Щом Кортни е убила Алисън и Иън как Алисън е истинския -А? Ти чела ли си книгите или това са от спойлери? И ако си чела - заслужават ли си четенето? :grin:
Да и аз се питам за книгите, дали са интересни и заслужава ли си... знам, че всеки има различен вкус, ама все пак - едно мнение никога не е излишно. :)
RainbowGirl
07-16-2011, 21:16
Мисля да си купя първата книга и ако ми хареса, ще кажа. :)
Някой, който е чел книгите, ще може ли да драсне едно лично, за да каже какво горе-долу става в тях, ако му се занимава? :P
RainbowGirl
07-16-2011, 21:39
Много назад в темата (или в някоя друга) някой беше казал, че в книгите -А прави на момичетата много по-гадни номерца. 8-)
Sarafina
07-17-2011, 11:51
Нищо не разбрах... Кортни е луда, никой не знае за нея сигурно освен семейството й. Доколкото знам тя бяга от клиниката, прочита дневника на Алисън и разбира за тайните и след това Алисън я убива. Намират тялото на Кортни и понеже никой не е знаел за нея, не правят анализ на ДНК-ато (защото както знаете ДНК-то на близначките също е различно). Само че Алисън как се крие, никой не е забелязва... къде учи, къде живее... ако е при брат си Джейсън... нали Спенсър беше забелязала сянката на човек вътре... всички мислеха, че е Иън, но той е бил умрял... но как Джейсън ще приюти сестра си, убила Кортни...
В сериала сигурно ще е доста по-различно, но все пак...
P.S. - Мелиса как се разкрещя, когато помисли, че Спенсър й е пратила съобщенията... какво ли ще направи, когато научи, че тя заложила годежния й пръстен... :D и го е загубила в крайна сметка
Само че Алисън как се крие, никой не е забелязва... къде учи, къде живее... ако е при брат си Джейсън... нали Спенсър беше забелязала сянката на човек вътре... всички мислеха, че е Иън, но той е бил умрял... но как Джейсън ще приюти сестра си, убила Кортни...
На мен ми заприлича на мъжки, силует, а не на женски. И един глупав въпрос, тъй като съм изтрила първи сезон, а не ми се тегли отново - Джейсън не изглеждаше ли различно в първи сезон, нали идваше за погребението, за мемориала? Не беше ли чернокос и по-голям или аз се бъркам? 8-)
malka_sladkka
07-17-2011, 19:08
Нищо не разбрах... Кортни е луда, никой не знае за нея сигурно освен семейството й. Доколкото знам тя бяга от клиниката, прочита дневника на Алисън и разбира за тайните и след това Алисън я убива. Намират тялото на Кортни и понеже никой не е знаел за нея,
Точно това имах предвид - Истинската Алисън е жива, а тази, която е била приятелка с момичетата е Кортни, само че не знам що във филма й казват Алисън... много е объркано и не мога да го обясня :D Книгите не съм ги чела, но бих :)
даа.. и нали Кортни е чела някакъв дневник на Алисън, където тя е описвала тайните на момичетата..
Интересно ми е дали във филма ще се спомене за въпросната сестра близначка или ще има съвсем различно развитие на нещата. Ще е интерсно да разберем!
Аз също мисля да прочета първата книга, а ако ми хареса ще продължа и с другите :)
Sarafina
07-18-2011, 10:17
Точно това имах предвид - Истинската Алисън е жива, а тази, която е била приятелка с момичетата е Кортни, само че не знам що във филма й казват Алисън...
Как така Кортни е била приятелка с момичетата :( нали е била в клиника... никой не знаел за нея... Как така е учила в Роузууд и се представяла за Алисън... пак нищо не разбрах. Но както и да е.
Коя от момичетата най-много харесвате или виждате прилика със себе си и коя ви дразни?
Colouring
07-18-2011, 10:40
Мен Ариа преди много ме дразнеше,но сега харесвам й нея.Не знам.. аз лично и четирите момичета харесвам,но като че ли най-много симпатизирам на Спенсър. :)
Много назад в темата (или в някоя друга) някой беше казал, че в книгите -А прави на момичетата много по-гадни номерца.
Мда, праща Хана в лудница, където се оказва, че е била и тая Али; Емили при някакви амиши, където Алисън и някакъв нейн приятел са живяли с друга самоличност.. иии другите героини май не са чак толкова интересни :D А да, и Джена умира..
А иначе.. нямам любимка, само Емили ме дразни супер много. Между другото, когато в един епизод Джена си махна очилата, страшно много ми заприлича на Алисън :-o
xWandereRx
07-18-2011, 17:47
това за сестрата близначка в книгите ли е или сте чели спойлери за сериала?
на мен най са ми сладки Ариа и Хана и са ми най - нормални 8-) Емили става, а Спенсър ми е мн антипатична, не знам защо 8-)
ch0c0late44
07-18-2011, 20:07
на мен най са ми сладки Ариа и Хана и са ми най - нормални 8-) Емили става, а Спенсър ми е мн антипатична, не знам защо 8-)
И при мен е така 8-)
Иначе нямам търпение за следващия епизод :) Едвам го дочаквам вече ;д
Edit:Забравих да ви питам,някой знае ли песента от края на 5ти епизод 2ри сезон (абе то не е съвсем края)..там където погребват Иън,спускат ковчега и момичетата хвърлят отгоре пръст и изтърсват ръце... 8-)
YourInspiration
07-19-2011, 11:23
Ариа много дразни , тоя Езра също.
Емили и Хана са ми симпатични :))
[quote] Между другото, когато в един епизод Джена си махна очилата, страшно много ми заприлича на Алисън [/color] :-o
+1
Sarafina
07-19-2011, 17:41
Сторило ви се е. Мен ми беше странна без очилата...
http://www.tvfanatic.com/images/gallery/tammin-sursok-photo.jpg
Има многооого зелени очи.
ch0c0late44, песента е много готина, сцената беше уникална
http://www.youtube.com/watch?v=s-QIMPBdkH4&feature=related
Новата обложка на сезона също е много хубава :grin: само малко Хана ми е странна...
cookie_master
07-19-2011, 18:15
кога излиза новият епизод? :)
lemonademouth123
07-19-2011, 18:20
кога излиза новият епизод? :)
Всяка сряда мисля че, тоест утре, и аз се чудех и ми казаха :)
MissInd3p3nd3nt
07-19-2011, 21:46
Джена има просто страхотни очи,жалко,че трябва да ги крие с тези очила.
От четирите момичета най-много харесвам Емили и Хана-Емили е много красива с тези екзотични черти,а Хана просто си ме радва 8-)
ch0c0late44
07-20-2011, 08:29
Sarafina,мерси.
Шести епизод го има вече в замунда :grin:
Colouring
07-20-2011, 09:10
От четирите момичета най-много харесвам Емили и Хана-Емили е много красива с тези екзотични черти,а Хана просто си ме радва 8-)
О,на външен вид и аз съм за Емили.Някак си е много екзотична,както ти я описа. :oops: 8-)
RainbowGirl
07-20-2011, 09:23
О,на външен вид и аз съм за Емили.Някак си е много екзотична,както ти я описа. :oops: 8-) И аз харесвам на външен вид Емили.. и Хана е много.. сладка ли, не знам как да се изразя. 8-) Иначе и Ария е хубава. Спенсър не ми харесва на външен вид.. иначе май тя най-много от четирите мисли като възрастен.. ох абе не знамм. :lol:
___mimity___
07-20-2011, 12:14
Днес ще гледам новият епизод - 6, както всички и той се очертава ,че ще бъде много интересен! Днес направих страница в Фейсбук и много ви моля да я харесате,тъй като е съвсем нова. Благодаря ви ! <3
http://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B8-%D0%9C%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D0%9B%D1%8A%D0%B6%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%B8/233124440055419?sk=wall
MissInd3p3nd3nt
07-21-2011, 14:05
Абе в края на шести епизод (на 2 сезон) нещо не схванах накрая момента със свещите,смисъл някакъв знак/буква ли образуваха?
gabri3lla
07-21-2011, 15:16
Абе в края на шести епизод (на 2 сезон) нещо не схванах накрая момента със свещите,смисъл някакъв знак/буква ли образуваха?
да,бяха във формата на А :)
На ревюто, DJ-ят не беше ли онзи куриер дето полицайчето му даде 1 торба с пари и го изпрати по живо по здраво :-o