Влез

View Full Version : Фен тема: Pretty Little Liars

Страници : 1 2 [3]

xWandereRx
07-21-2011, 21:57
На ревюто, DJ-ят не беше ли онзи куриер дето полицайчето му даде 1 торба с пари и го изпрати по живо по здраво :-o

не, беше ученик, Ноел или нещо такова, дето Ариа беше с него за няколко серии и сега той е с Мона 8-)

ch0c0late44
07-22-2011, 08:17
А в края на епизода това с ботушите какво беше :-o
Да не е свързано нещо с оная психоложка,щото нали Хана и беше харесала ботушите или нещо от сорта 8-) сигурно 'А' ще я натопи в нещо

xWandereRx
07-22-2011, 08:22
не ви ли се стори странно, че след като диска им беше провален на ревюто нито една не получи смс от А, обикновено като им направи нещо гадно им пише, а сега бяха само свещите, които те дори не видяха

ameli
07-22-2011, 10:02
Получиха!
На стената, като бяха останали само те - Моите рокли, моята игра, моите правила. Това им беше СМС-а. :)

PsychoBitchFromHell
07-22-2011, 10:29
Верно какви бяха тия ботуши ? :D

xWandereRx
07-22-2011, 11:30
Получиха!
На стената, като бяха останали само те - Моите рокли, моята игра, моите правила. Това им беше СМС-а. :)

а да, бях го забравила това :D

NqkfaNikakva21
07-26-2011, 20:25
за мен ботушите са символ на газене в чужда, нечиста теория
все си мисля, че ще има кал и заровени предмети/съобщения/хора 8-)

Reall
07-26-2011, 22:01
Нямам търпение за новия епизодд! Още малкоо! :grin:

lemonademouth123
07-27-2011, 10:40
7-миииииииииии :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Утре със субтитри :grin: Има го в замунда :)

lemonademouth123
07-27-2011, 20:05
Даже и сега има субтитри, с subsunacs.net, но това накрая нищо не разбрах :(

Sarafina
07-28-2011, 12:36
Аз го разбрах - нали Емили я болеше врата (между другото и мен ме боли, хубаво, че няма А, който да ме мрази :D ) и накрая А й напълни лосиона с някакъв стероид или нещо такова. Виждаха се едни букви и в един форум пишеше, че е стероид. А тоест я дрогирва или нещо подобно.
СПОЙЛЕР:
в следващия епизод припада, може би от това

ameli
07-28-2011, 18:27
Не съм го гледала още, мерси, че ме подсетихте. А какво стана с ботушите, излязоха ли в новия епизод? :)

RainbowGirl
07-28-2011, 18:53
Аз поне не видях ботушите. :?

vilityyy979
07-28-2011, 19:35
любимият ми сериааааааал :grin:

vaniee
07-28-2011, 20:22
И аз да се запиша,гледам го :D

ch0c0late44
07-29-2011, 14:18
Ауу,влюбих се в Джейсън ДиЛорентис 8-) :-)

RainbowGirl,в края на предишния епизод са.

Colouring
07-29-2011, 17:40
^Тоя герой не го ли играеше друг актьор преди? :-o

lemonademouth123
07-29-2011, 19:24
^Тоя герой не го ли играеше друг актьор преди? :-o

Не знам, мене преди и сега ми изглеждат еднакви 8-)

the_best_f
07-29-2011, 20:00
Друг го играеше. Даже бях проверила в imdb. 8-)
Стар Джейсън - http://www.imdb.com/name/nm2782444/
Нов Джейсън - http://www.imdb.com/name/nm3216408/

Аз още в началото си харесах Езра, сега и Джейсън... Ариа си я бива обаче - само красиви мъже привлича. 8-)
Става все по-интересно във всеки следващ епизод... Нямам търпение да разбера кой/коя е А.

Colouring
07-29-2011, 20:37
Аз пък мъжете от каста не ги харесвам много като цяло.
А тоя Джейсън ми е антипатичен. 8-)

JustaLittleKid
07-29-2011, 23:05
Изтеглих си сериала и субтитрите от замунда, но субтитрите не тръгват.
Някой сблъсквал ли се е с този проблем и ако да, как да го оправя?
Звучи интересно филмче.

Sarafina
07-30-2011, 07:44
Преименувай ги с еднакво име.

MonnaStar
07-30-2011, 12:51
Сериала е супееер :grin: :smt007

Коя двойка ви харесва най-много?
Хана и Кейлъб, Спенсър и Тоби, Ариа и Езра ?

tArIkAt
07-30-2011, 15:23
Ариа и Езра са ми крайно скучни и противни.. при Спенсър и Тоби пък няма кой знае какво привличане, Кейлъб и Хана са най-яки като двойка :) аз искам Ариа да зареже Езра и да тръгне с Джейсън, то па такова еднообразие има при нея и Езра, че чак ми противеят вече ;д

Reall
07-30-2011, 16:34
А на мен любимите ми са Езра и Ариа, знам, че повечето въздишат по двойката Кейлъб и Хана /и аз ги харесвам/, ноо Хана винаги ми се е струвала непостоянна.

RainbowGirl
07-30-2011, 17:33
Ауу,влюбих се в Джейсън ДиЛорентис 8-) :-)

RainbowGirl,в края на предишния епизод са.
Да, в края на предишния ги има, ама в този ги няма. 8-)

VampireGirl95
07-30-2011, 18:04
Страшно интересен е!Толкова ти е интересно, докато го гледаш. :grin:

MonnaStar
07-30-2011, 19:47
Ариа и Езра са ми крайно скучни и противни.. при Спенсър и Тоби пък няма кой знае какво привличане, Кейлъб и Хана са най-яки като двойка :) аз искам Ариа да зареже Езра и да тръгне с Джейсън, то па такова еднообразие има при нея и Езра, че чак ми противеят вече ;д

На същото мнение съм.. Като двойка най-ми харесват Кейлъб и Хана :smt007 След това Спенсър и Тоби :) Добре, че Емили и Пейдж се разделиха, че не можех да я понасям тая Пейдж.. Беше ми малко антипатична :?

lemonademouth123
07-30-2011, 21:04

На същото мнение съм.. Като двойка най-ми харесват Кейлъб и Хана :smt007 След това Спенсър и Тоби :) Добре, че Емили и Пейдж се разделиха, че не можех да я понасям тая Пейдж.. Беше ми малко антипатична :?

Мхм, +1 за всичко

ameli
07-31-2011, 09:55
Какво направи А. в последния епизод? :-o Или аз съм пропуснала нещо..

ch0c0late44
08-05-2011, 09:35
Новият епизод е супер :smt041
Това в моргата (в края точно) беше много гадно О.о 8-)

lemonademouth123
08-05-2011, 19:22
Новият епизод е супер :smt041
Това в моргата (в края точно) беше много гадно О.о 8-)

Да знам, мисля че не можах да заспа до 2-3 часа от напрежение :D Ама за мене туй е малко, щото си лягам в 12, 12:30 или 1 8-)

dudulini
08-05-2011, 19:37
сериалчето е мн яко препоръчвам ви да го гледате обзалагам се че ще се зарибите като мен :D :)

GossipGirl89
08-11-2011, 09:22
Ей, никой ли не е гледал новия епизод да изкаже мнение?

Хареса ми. Както винаги напрежение и тръпка... :)
Чудно ми е Джейсън какви ги е намислил.

xWandereRx
08-11-2011, 14:14
ааа последния епизод много ми харесаа
Хана и Кейлъб горките... ама са много сладки заедно
Ариа и Езра са ми от любимите двойки, но наистина са леко скучни, сигурно за това вкара и Джейсън, ще е яко да се съберат двамцата
интересно ми е Джена и полицая какво са направили, дано скоро се разбере

Reall
08-11-2011, 15:51
И на мен ми стана гадно за Хана и Кейлъб, макар че понякога Кейлъб да ме дразни.
Не ми харесва двойката Ариа&Джейсън /той ми е антипатичен много/, а и е съмнителен.
Радвам се, че нямаше сцени между Тоби и Спенсър, защото ми писнаха. 8-)
Жалко, че Емили се скара с приятелката си.
Ариа и Езра бяха големи сладури! :smt007

Colouring
08-11-2011, 17:27
Тоя Джейсън изключително много ме дразни и ми е антипатичен.А и е болен мозък! 8-) А относно завръщенето на зрението на Джена..хм,ще е странно да я виждаме виждаща. 8-)
Хана и Кейлъб-много тъжно. :(

xWandereRx
08-11-2011, 19:18
на мен Джейсън ми харесва, искам да е с Ариа 8-)

lemonademouth123
08-11-2011, 21:30
Ей, никой ли не е гледал новия епизод да изкаже мнение?

Хареса ми. Както винаги напрежение и тръпка... :)
Чудно ми е Джейсън какви ги е намислил.

Аз го гледах срядата още, но забравих да пиша :D

tArIkAt
08-12-2011, 00:13
Джейсън ми е любим от мъжете, дано да се събере с Ариа.. иначе и на мен ми е интересно какво е намислил 8) нямам търпение Джена да си възвърне зрението, определено ще е интересно.. епизодът беше жесток като цяло, ама Емили и Спенс трябваше да внимават повече.. тая Спенсър е жестока просто, толкова ме кефи :-)

cherryup
08-12-2011, 15:19
Любимия сериал..много им се кефя. :grin: Добре, че го пуснаха сега през лятото !!

lemonademouth123
08-13-2011, 20:20
По коя програма и от колко, мерси предварително :)

the_best_f
08-13-2011, 22:04
Мисля, че има предвид, че са пуснали новия сезон в zamunda. :)

cookie_master
08-14-2011, 16:49
По коя програма и от колко, мерси предварително :)има го в замунда :)

Colouring
08-17-2011, 17:03
Гледахте ли епизода?
Хубав беше,но следващият ще е още по-интересен: http://www.youtube.com/watch?v=yb1oWDwdBZs

malka_sladkka
08-17-2011, 17:13
Според вас кой е А :shock: Почти всеки може да бъде :? Дано най-накрая го разкрият, ще разберем в следващия епизод. Нали терапевтката е разбрала кой е А

Colouring
08-17-2011, 17:34
Тя е разбрала,ама според мен няма да може да достигне до тях,че да им го каже."А" предполагам,че ще направи нещо..

ЕДИТ:Забравих да питам нещо.Вчера излезна първи епизод от The Lying game-нов сериал,пак по книгите на Сара Шепард.Като се разрових даже видях,че първата книга е излязла на български.Някой чел ли я е?

RainbowGirl
08-17-2011, 18:14
"Тя знаеше прекалено много." - май така ще е и с терапевтката. 8-)
Иначе гледах първия епизод на The lying game и ми хареса.. може да прочета книгата. :)

UNITED2
08-17-2011, 19:01
A ще да е момче,момиче едва ли може да е толкова умно и да може да върши толкова неща без да я е страх... Не знам по логично ми се вижда да е момче,но може в последния момент да решат кой е -А :lol:

GossipGirl89
08-17-2011, 21:02
Абе аз се оплетох тотално :lol: Егати сериала. Грам идея нямам кой е -А. Така са направили нещата, че дори не загатват кой може да е 8-) Абсолютно всеки може да е.

Reall
08-17-2011, 21:47
Интересен епизод :grin: Но имам един въпрос: дъщерята на Изабел /жената, която ще се жени за бащата на Хана/ не беше ли играна от друга актриса, помня я някаква грозна и невзрачна, а не такава? Питам, защото нямам епизодите и нямам намерение заради това да ги тегля, а някой може да е забелязал. :)

UNITED2
08-17-2011, 22:43
Напълно възможно е,в тоя сериал само главните актриси не са били сменяни до сега :D Второстепенните,като Иън,Джейсън ( е добре де май само тези 8-) ) ги смениха :shock:

Reall
08-17-2011, 23:11
Напълно възможно е,в тоя сериал само главните актриси не са били сменяни до сега :D Второстепенните,като Иън,Джейсън ( е добре де май само тези 8-) ) ги смениха :shock:
Иън как изглеждаше преди? :shock: Не мога да си спомня кой е бил преди 8-)
Намерих си сама :D
Предишна Кейт: http://images.wikia.com/prettylittleliars/images/9/91/0104Kate1.png.jpg
Сегашна Кейт: http://images.wikia.com/prettylittleliars/images/9/94/KateRandall2.png 8-)
"Почти" няма разлика 8-)
Да не е преминала през "Пълна промяна" или нещо подобно? :lol:

rettemich
08-17-2011, 23:32
Любимият ми сериал в момента! <3
Гледах и новият епизод одева и наистина много ми хареса!Все се чудя кой може да е А.,но нали в следващия епизод ще се разбере...Нямам търпение вече! :grin:

RainbowGirl
08-18-2011, 09:51
Любимият ми сериал в момента! <3
Гледах и новият епизод одева и наистина много ми хареса!Все се чудя кой може да е А.,но нали в следващия епизод ще се разбере...Нямам търпение вече! :grin: Ммм.. не, според мен няма да се разбере. Нали все пак трябва сериала да продължи, а пък и мисля, че нещо ще се случи с терапевтката. 8-)

gabri3lla
08-18-2011, 12:05
И според мен няма да ни кажат кой е А, но пък дано греша

CityLightsxx
08-18-2011, 13:06
И аз го гледах току що и съвсем се обърках! :lol: :lol: Нямам идея кой може да е и според мен в следващия епизод ще се разбере кой е А, но както в книгата после ще се случи нещо с него и ще има нов! Не знам.. така си мисля, иначе жалко,че има само още два епизода.. :( :(

И още нещо Езра не са го сменяли ;)) Само Джейсън и Кейт! :)

tArIkAt
08-18-2011, 16:22
тук ли бяхте дали линк за някаква теория, че Езра е А. ? някой от семейството не Спенсър със сигурност има нещо общо с убийството на Алисън (ако изобщо е мъртва).. първоначално подозирах самата Спенсър, защото предния ден се беше сдърпала с Али, заплашваше я, че ще каже на Мелина за нея и Иън, след това се появи снимка на Али със сянка зад нея в нощта на убийството и Спенсър си призна, че е тя.. а за капак - Спенсър беше будна и им съобщи новината, че Али е изчезнала.. или я е убила, или поне знае нещо, твърде подозрително беше всичко ;д иначе може и Мелиса да е, а Иън да е признал за да я спаси, или пък просто всичко около самоубийството на Иън е било представление, което А. е съставил/а, а всъщност тя/той е писал/а писмото с признанието ;) Джейсън, Джена и Гарет според мен нямат нито общо, прекалено ги пробутват като заподозрени, някой друг ще е ;) ще е някой, който не бихме заподозряли, както в Мона в книгата.. кой ще заподозре Мона, та тя е глупава кифла, която мисли само за модни парцалки и купони ? или пък кой ще си помисли, че Алисън е жива, а мъртвата е била ненормалната й близначка о.о наистина е възможно да е Езра, най-безобиден изглежда, а и близо до Ариа може да разбере всичко за тях.. ще кажете, че няма логика, обаче веднага се заговори с Ариа в бара в 1-ви епизод, а тя беше ученичка, личеше си отдалече.. Тоби пък го изкараха натопен и толкова добър, а Джена - кучката, която го тормози.. но защо толкова се интересува от лъжкините, след като разбра всичко ? може би знае нещо за Тоби и прави всичко възможно да го предпази, защото го обича.. всичко е възможно в тоя сериал

убийството на Алисън - Мелиса / Спенсър / Джена
А. - Мелиса / Езра / някоя от лъжкините в комбина с друг / Тоби

това са моментните ми заподозрени ;)

Tiin
08-18-2011, 17:47
Аз си мисля,че 'А' е Спенсър или по-точно някой от нейното семейство.

Colouring
08-18-2011, 17:48
Нееее,според мен никоя от четирите няма общо с А,нито с убийството.На всяка от тях са се случвали ужасни неща,които А е правила.
Езра и аз го подозирах по едно време,но вече не.
Джейсън определено има нещо общо с убийството на Алисън,но не е А.
Според мен А са няколко човека,не само един.
А може би ще го поднесат така,че никои от сегашните герои да не е,а да изникне някой нов,който знае всичките им тайни.

tArIkAt
08-18-2011, 18:53
Аз си мисля,че 'А' е Спенсър или по-точно някой от нейното семейство.
не бих се учудил, почти съм сигурен, че тя или Мелиса имат нещо общо.. било то с А, или пък с убийството..

RainbowGirl
08-18-2011, 19:29
Ами тази Кейт? В последния епизод ми се стори доста зла като говореше по телефона с Хана. 8-)

malka_sladkka
08-18-2011, 20:02
Ами тази Кейт? В последния епизод ми се стори доста зла като говореше по телефона с Хана. 8-)

Аз за момент си помислих, че може да е тя

RainbowGirl
08-18-2011, 20:18
Нали. 8-) Тия последните реплики си ги каза точно в стил "-А". :D

tArIkAt
08-18-2011, 20:47
да, ама нали живееше в друг град, кво общо ще има с тия 4-те + Алисън :-o ама кой знае, все пак Али често си пътуваше без да дава детайли, а и всичко е възможно в тоя сериал..

RainbowGirl
08-18-2011, 21:49
Може да са били приятелки с Алисън. 8-)

Reall
08-19-2011, 09:25
Може да са били приятелки с Алисън. 8-)
Нищо чудно. :D Постоянно се появяват нови загадки и други неща, защо пък тя да не се е сприятелила с нея или нещо подобно. 8-)

Tiin
08-19-2011, 18:42
В момента и аз мисля за версията,че 'А' са много повече от 1 човек.Подозирам и братът на Ариа... някак си странен ми идва ..

whitebunny
08-19-2011, 18:56
Нееее,според мен никоя от четирите няма общо с А,нито с убийството.На всяка от тях са се случвали ужасни неща,които А е правила.
Езра и аз го подозирах по едно време,но вече не.
Джейсън определено има нещо общо с убийството на Алисън,но не е А.
Според мен А са няколко човека,не само един.
А може би ще го поднесат така,че никои от сегашните герои да не е,а да изникне някой нов,който знае всичките им тайни. И аз си мисля, че ще е нов герой :(

Tiin
08-20-2011, 07:52
'А' ще е човекът,който най-малко предполагаме. Мислих и няма възможност това да е братът на Ариа или Джена...

SorrowEyes
08-20-2011, 11:43
Никой ли не подозира Гарет. Според мен той и Джена имат нещо общо с Али, а може и А да са.

tArIkAt
08-20-2011, 11:50
Никой ли не подозира Гарет. Според мен той и Джена имат нещо общо с Али, а може и А да са.
прекалено са подозрителни, не са те.. и аз мисля, че ще е някой, който най-малко предполагаме ;д пак ще ви помоля за теорията за Езра, мисля, че тук я видях..

Colouring
08-20-2011, 12:12
http://www.youtube.com/watch?v=CGNYLEIdDqM&feature=share

Удължено промо.

xWandereRx
08-20-2011, 13:10
според мен Джена и Гарет и може би Джейсън имат нещо общо със смъртта на Алисън, но не и с А.
за А. нямам никакви предположения за сега, по едно време си мислех, че може да е Мона, но това беше преди 2ри сезон
според мен идеята за А да е Кейт, Езра или брата на Ариа е абсурдна 8-)
последните 2 епизода много ми харесват 8-)

tArIkAt
08-20-2011, 13:50
ще убият докторката и ще продължат да ни разиграват, аман вече :-o

lemonademouth123
08-20-2011, 19:44
В началото и аз подозирах Спенсър в убийството, но за А си нямам ни най-малка представа, все подозирам някой и после следва друг...

GossipGirl89
08-20-2011, 21:04
Аз също мисля че А. са няколко човека, като ще вкарат нов герой, който работи в комбина с някой от вече познатите.

Джена и Гарет прекалено много ги набиват на очи - едва ли са те.
Мона я отписваме също, тъй като в книгата тя е А., а е ясно вече, че не снимат по нея.
Някоя от лъжкините - съмнява ме. Прекалено много и гадни неща се случиха на всяка една - едва ли някоя ще се изявява като мазохистка. 8-)
Със сигурност някой от семейството на Спенсър и замесен в убийството на Алисън - Мелиса или бащата. В началото подозирах Мелиса и за А., но после не помня какво стана та се оказа, че май няма как да е тя.

В момента като варианти си мисля за Езра и Кейт. 8-)

А тази бившата на Езра (забравих й името) - възможно ли е и тя да е замесена? 8-)

RainbowGirl
08-20-2011, 22:15
А тази бившата на Езра (забравих й името) - възможно ли е и тя да е замесена? 8-) Напълно възможно.. поне според мен. 8-) Както вече някой преди мен каза, може да е всеки. 8-)

therichbitch
08-20-2011, 22:20
Според мен е някоя от 4те, защото няма как някой друг да знае във всеки един момент какво правят... По едно време мислех, че е Езра, защото той най- бзобиден изглежда. Друга алтернатива е Тоби, когото също никой не подозира вече) Ще е тъпо да е някой от "лошите" (Джена, Иън, братът на Али и т.н.) или пък това с близначката.. (дето ми избива направо на сапунка)

mimsssssss
08-20-2011, 22:59
Е, вие пък натопихте семейството на Спенсър... аз си мисля повече за това на Ариа. И брат и е някакъв странен, майка и също...

Иначе и аз смятам, че А. са няколко човека, а не само един.

Sarafina
08-21-2011, 08:55
Мисля, че когато Ела разпитваше Ария за Езра имаше предвид наистина за самата Ария... просто я пробваше, опитваше да се издаде сама... някак подозрително гледаше
'The doctor is out' :? of course...

tArIkAt
08-21-2011, 10:19
и семейството на Ариа наистина е вариант ;д през повече време и аз съм си мислел за някоя от 4-те.. за убийството също съм за някоя от тях.. най-възможно ми изглежда да е Спенсър, иначе и безобидната Хана е добър вариант.. убила е Алисън, защото винаги е била мачкана от нея заради теглото си, след това отслабва и става супер популярната мацка, също като Алисън.. един вид я убива и заема мястото й ;д може пък да е и потайната Емили, която никога не се усмихва.. и тя има причина : влюбила се е в Алисън, която й е давала напразни надежди и след това я е убила, за да бъде само нейна ;д;д Ариа пък не мисля, но кой знае.. убила я е и точно затова се е махнала от града, за да не й напомня за Алисън.. но веднага след като се връща, трупът се появява ;д

lemonademouth123
08-21-2011, 22:38
Според мен няма как А да е една от четирите.... Помислете - как сами ще си пращат СМС-и и примерно на гробищата когато се пусна видеото от скалата на целувките, видяхме как и четирите тръгнаха, и след това дадоха А.... Аз подозирам Спенсър в убийството на Али, но може да е всеки... И според мен е една от четирите, наистина всяка си има причина без Ария, но не се знае...

Djenka
08-21-2011, 23:08
Не знам и аз вече какво да мисля, но като ви чета постовете ми е странно.. как ви е хрумнало, че може да е Езра? Иначе засега никого не подозирам за Али, но определено почти всеки си има кусури.. А сега се замислих, може Али да е записвала всичките им тайни и да ги е прибрала в оная кутия, дето Джейсън я намери... И той изглежда странен с това, че не помни, МЕлиса също е странна, Гарет и той, да не говорим за Джена... Бащата на Спенсър ми изглеждаше странен, когато гореше оня стик... Братът на Ариа пък .. за кво му е да краде.. може би за да привчеле вниманието на майка си и баща си... Абе, много е объркано, и аз мисля, че А. са много хора... Но от PLL може всичко да се очаква 8-)

lemonademouth123
08-21-2011, 23:29
Оооох, нямам търпение да дойде следващия, много интересно и яко ще е :grin:

mimsssssss
08-22-2011, 08:18
Pretty Little Liars - Сладки малки лъжкини...защо всеки си го говори наобратно ми е много чудно о.О

Ариа също има мотив - тя и Али бяха видяли баща и в колата с любовницата си и Али беше казала - ако не кажеш на майка си, аз ще и кажа и т.н. ... така че, за да си мълчи, може да я е убила!

За убийството на Али може да е някоя от 4-те, обаче сега А да е някоя от тях абсурд.... Хана няма сама да се вкара в болницата, нито някоя от тях я е блъснала, всички бяха заедно...

Colouring
08-22-2011, 08:43
Pretty Little Liars - Сладки малки лъжкини...защо всеки си го говори наобратно ми е много чудно о.О
И аз го правя.Някак по-хубаво ми звучи.Иначе е грешно,да. 8-)

Мен ми писна да ни разиграват.Поне да се загатне кой може да е,защото така вече сезон и половина никакво развитие няма.Уж са на косъм да научат и става нещо.. Сега и докторката ще убият и пак ще са в първоначално положение. :?

mimsssssss
08-22-2011, 09:09
А някой да знае дали ще има 3 сезон? Защото ако няма, поне надеждата е, че към края на 2 ще разберем всичко...

Juli97
08-22-2011, 09:33
Сериалчетоо е убиецц.. надявам се да има и 3ти сезон ..!! :smt054 :grin: :grin: [/b]

tArIkAt
08-22-2011, 10:10
абсолютно никакво развитие няма през този сезон, супер блудкав е.. дано да се разбере поне за убийството на Алисън и после да има нови мистерии, че вече стана супер банално..

lemonademouth123
08-22-2011, 21:16

Ариа също има мотив - тя и Али бяха видяли баща и в колата с любовницата си и Али беше казала - ако не кажеш на майка си, аз ще и кажа и т.н. ... така че, за да си мълчи, може да я е убила!

За убийството на Али може да е някоя от 4-те, обаче сега А да е някоя от тях абсурд.... Хана няма сама да се вкара в болницата, нито някоя от тях я е блъснала, всички бяха заедно...

И аз знаех че е грешно, но ми звучи по-хубаво обратното.... Според мен Ноел вкара Хана в болницата, защото нали тя разбра че уж той е А, и за това знае прекалено много, но може би А както винаги да ги е шпионирал и да я е блъснал защото разбра за Ноел, от този сериал всичко може да е 8-)

lemonademouth123
08-23-2011, 20:16
Също така, според мен Спенсър е убила Али, щото нали в нощта в която умря всички спяха... Освен Спенсър... Но пък може да се е събудила някоя и да я е убила, след това да се преструва но не знам... :? Много е странно, за 2 сезона нищо не разкриха.... :(

tArIkAt
08-23-2011, 20:49
Също така, според мен Спенсър е убила Али, щото нали в нощта в която умря всички спяха... Освен Спенсър... Но пък може да се е събудила някоя и да я е убила, след това да се преструва но не знам... :? Много е странно, за 2 сезона нищо не разкриха.... :(
и аз точно затова се съмнявам в Спенсър..

lemonademouth123
08-23-2011, 22:40
Според мен или А или Спенсър я е убила, но мисля, че е А...

ddeennyy
08-24-2011, 10:04
3 сезон няма да има, а 2-ри сезон ще бъде от 12 епизода :( :( :(

Colouring
08-24-2011, 10:21
^Ъ,къде го прочете/видя,защото не мисля,че е така. :-o

Demi1
08-24-2011, 10:44
Страхотен сериал и много зарибяващи книги!! :smt007 :smt007 :smt007

Colouring
08-24-2011, 12:08
Хора,гледахте ли епизода?Още няма субтитри,ама аз реших да го изгледам,че не ми се чакаше. 8-)

Спойлери:

Тааааа... хубав епизод беше,ама нямаше никакъв напредък,защото докторката изчезна. :? Много ме дразни тая Мая,защо я върнаха пак?Супер антипатична ми е и ми се струва,че крие нещо.Всъщност сгреших,напредък имаше само с това,че научихме поради каква бащата на Спенсър е замесен в цялата работа,но не и защо го е направил.

Ето промото за другия епизод,който е финал на полу-сезона.
http://www.youtube.com/watch?v=aI-Ta_AB9bw
wtf,Алисън?

mimsssssss
08-24-2011, 13:56
И аз я гледах без суб... ами тъпо ми става така, докторката им се обажда и ги вика за да им каже, и хоп - няма я. Да беше казала на Ема по телефона... ужас.
На мен Мая ми харесва... ама тва е отделна тема.
Сега съм инфектирана от никаквото развитие :-x

Harmonyy
08-24-2011, 16:10
Офффф току що го гледах..писна ми бе...все на косъм да се разбере нещо и пак сме до никъде.. :o
Иначе следващия епизод май ще е epic
И какво това е последния епизод за този сезон ли ?? :(

pa73nc3
08-24-2011, 18:16
Гледам сериала и от доста време се опитвам да си накъдря косата като Хана:))) някой има ли идедя как ще стане?

Harmonyy
08-24-2011, 18:41
Гледам сериала и от доста време се опитвам да си накъдря косата като Хана:))) някой има ли идедя как ще стане?

На мен ми се получава като си сплета косата на рибена кост след като леко я навлажня..после само я разресваш малко и става така..

pa73nc3
08-24-2011, 18:44
Благодаря ти! Ще опитам по твоя начин

ddeennyy
08-24-2011, 19:21
^Ъ,къде го прочете/видя,защото не мисля,че е така. :-o

Ако имаше 3 сезон там щеше да пише, а тук пише и че ще са 12 епизода --> http://www.imdb.com/title/tt1578873/episodes :(

http://en.wikipedia.org/wiki/Pretty_Little_Liars_(TV_series) ето и тук показва, че са 2 сезона

Colouring
08-24-2011, 20:25
Не пише,защото няма информация все още.Аз предполагам,че ще направят като миналия сезон-сега пускат половината и януари месец другата половина.
А и в промото се казва SUMMER FINALE,а не финалът на сезона. :)

ddeennyy
08-24-2011, 20:29
^ По принцип е така, но в тези сайтове обикновено показват колко сезона ще има и т.н. ;) Не знам ще разберем :)

cookie_master
08-24-2011, 21:09
момичета може ли да ми припомните:
нали в 1-ви сезон бяха 10-ти клас?
а в кой епизод точно започна новата учебна година?
сега се сетих и се оказа,че съм забравила всичко :D

Sarafina
08-24-2011, 22:27
Супер як епизод :grin: :grin: започна много яко, но завърши кофти...
Добре, де защо така правят - "Да се чакаме еди-си-къде, знам кой е А". Защо не го кажат по телефона? :-x Така А блъсна Хана, докторката сигурно я уби... ако беше казала по телефона кой е А, едва ли щеше да я убие... и със сигурност е била права в предположенията си. И как разбра... не го схванах този момент...
Мен Мая много ме кефи, някак сладка е. Пейдж беше наистина зле, а Самара какви бръчки имаше на челото...

Tiin
08-25-2011, 11:38
И на мен Мая много ме кефи.Голяма сладурана е :grin: :grin:

lemonademouth123
08-25-2011, 11:40
И как разбра... не го схванах този момент...

Аз го схванах, нали в това пишеше нещо подобно на това, че на нещо без име викал или нещо подобно като "любопитни кучки", и понеже и го написа на стената, разбра кой е бил.

lemonademouth123
08-25-2011, 11:42
Дано разбра, не мога да го обясня :D

Colouring
08-25-2011, 15:12
Аз лично не разбрах. 8-) Няма нищо де.. 8-)
Май само на мен ми е антипатична Мая. :-o

tArIkAt
08-25-2011, 16:54
Мая е яка, тя е най-подходяща за Емили.. има химия между тях, докато с Пейдж и Самара ми беше странна ;д да не вземат да убият Емили бе, май следващия епизод ще е супер интересен ;д

lemonademouth123
08-25-2011, 18:34
Аз лично не разбрах. 8-) Няма нищо де.. 8-)

Много съм зле със обясненията и разказването :D Между другото, и на мен Мая ми харесва, а Пейдж ми беше много антипатична.... :? Самара също не ме кефи... :(

ameli
08-25-2011, 18:42
На мен ми е безинтересно вече и не съм гледала последните 3-4 епизода :-o

lemonademouth123
08-25-2011, 20:03
Не е честно... Следващата сряда ще излезе 12 и последния... Чак януари ще има още :o

therichbitch
08-25-2011, 23:17
И как разбра... не го схванах този момент...

Аз го схванах, нали в това пишеше нещо подобно на това, че на нещо без име викал или нещо подобно като "любопитни кучки", и понеже и го написа на стената, разбра кой е бил.

в края на един от епизодите лекарката отвори вратата и каза: "Заповядайте, влезте " или нещо такова. Това беше А, но не го/я дадоха естествено. Мисля, че и от това се сети...

Иначе аз го гледам досега всяка седмица, ама тия дни като се замислих... целият сериал се върти около само едно нещо. Вече взе да ми става леко безинтересно.

cookie_master
08-26-2011, 14:39
момичета може ли да ми припомните:
нали в 1-ви сезон бяха 10-ти клас?
а в кой епизод точно започна новата учебна година?
сега се сетих и се оказа,че съм забравила всичко :D :(

skittlesss
08-26-2011, 20:06
любимия ми сериал :-)

ddeennyy
08-26-2011, 20:17
Ох моя грешка :( .. съжалявам объркала съм се..ще има още сезони ии епизоди :)

Sarafina
08-26-2011, 20:28
cookie_master, никой не може да каже със сигурност. Както и толкова време мина, как така при тях е все топло и ходят с потници :D

GossipGirl89
08-26-2011, 22:46
Оф, пак свърши на най-интересното и по някакъв завъртян начин :-x
Егати, искам да открехнат поне малко за какво иде реч...Наистина вече взе да става безинтересно. То бива да има мистерия ама то това вече е прекалено :? Нищо ново не се случва, А само си ги ебава и никой нищо не може да разбере... Пък и в толкова много епизоди как поне веднъж не направиха така че А да се издъни в нещо, та да се подразбере поне малко кой евентуално може да е, та ад знаем поне кой да предполагаме 8-)
Дано поне в последния за лятото епизод да ни зарадват с нещо макар че се съмнявам. Пак ще пада голямо чакане до Януари :(

П.С. И на мен Мая не ми допада, но от всичките гаджета на Емили тя май е най-добре :D

UNITED2
08-26-2011, 23:26
:shock: Още един епизод ли ще има ?
Не е ли 11 последния за лятото ? Нали епизодите са 22 ? 11 сега и 11 след почивката ?
Иначе ми писна и на мен,тая по телефона вика "Знам кой е -А да се срещнем еди къде си" като чели не можа да каже по телефона :?
Аз съм 100% сигурен,че -А е Ноел Кан обаче е възможно и да греша :D :D :D

GossipGirl89
08-27-2011, 10:02
^ Ми в imdb-то пише, че на 30-ти Август е последния за лятото 12-ти епизод

cookie_master
08-27-2011, 19:12
cookie_master, никой не може да каже със сигурност. Както и толкова време мина, как така при тях е все топло и ходят с потници :Dмного объркано ми стана нещо :(
осъзнах,че не помня почти нищо от 1-ви сезон

MissInd3p3nd3nt
08-27-2011, 21:44
Започна да ми писва,всяка серия да завърши супер интересно,а в следващата да няма никакво развитие-въртят едно и също.
А от приятелките на Емили нито една не ми харесва-Емили по принцип ми е любимката от 4те и много яд ме хвана като се оказа лезбийка-можеха адския пич да и изберат 8-)

miss60sixty
08-31-2011, 11:53
!!!СПОЙЛЕР!!!
Новият епизод беше доста интересен.И забелязахте ли, когато Хана попита Мая за ботушите и,мисля,че точно тези ботуши показаха в края на един от епизодите.И започвам да се убеждавам, че Мая има нещо общо с А. Джена и полицайчето много ме дразнят. Мисля, че Алисън наистина е жива. :)

Colouring
08-31-2011, 11:57
СПОЙЛЕР
Епизодът наистина беше доста интересен и напрегнат.И аз това забелязах за Мая."А" яко ги натопи,да видим как ще се измъкнат сега..Докторката ги е измамила,това ме изненада.Гарет и Джена са супер противни.Много гадно стана между Спенсър и Тоби.Тя ми е любимка.

Абе като цяло хубав епизод,ама пак ни оставиха доникъде.И сега въри чакай колко месеца... :?

miss60sixty
08-31-2011, 12:02
Сега на 16-17 октомври, незнам точно кога, ще излезе епизод за Хелоуин. Той също ще е интересен, но скоро не е имало толкова добър епизод, през цялото време бях в напрежение и не исках да свършва :) .Стана ми много гадно, че А така ги натопи, но мисля, че ще се оправят, ето и промо за следващият епизод:
http://www.youtube.com/watch?v=s7cWWWBHdAc

Colouring
08-31-2011, 12:20
Да,но жалкото е,че тогава ще пуснат само един епизод по случай празника.И после пак чакане до януари.
И все пак е нещо.

NqkfaNikakva21
08-31-2011, 16:03
Значи ... Гарет и Джена са убили Алисън ?
Накрая казаха ' хубави очи ' .. т.е този, който я е подкупил е жена или мъж с хубави очи - предполагам сини ..
кои момчета бяха със сини очи?
Джейсън? Гарет мисля, че не беше ..
ако е Алисън .. значи онези не са я убили ..
ох, много драма 8-) 8-)

Colouring
08-31-2011, 16:28
Защо пък точно сини?Не мисля..

cookie_master
08-31-2011, 19:48
оо и аз сега го гледах :grin: нямам търпение за 13 епизод

Blab
08-31-2011, 23:18
не, и на мен не ми допада. също смятам, че е замесена в игрите.

също си мисля, че:
в кабинета на психолога А е бил някой от училището, може би дори Майк
пред черната сервитьорка - мъж
пред психолога, когато си оправя сметката, възрастен, родител.
ох, ще превъртя епизодите за хинтове явно:Д

проблемът на сериала е, че вместо да съсредоточат вниманието в/у една идея, нарояват купища миниатюрни щипчици, за които така и не се хващат. това оставя сапунено усещане, а в идеята има много потенциал. без да съм чела книгите, очаквам по-синтезиран екранен разказ и интригуващ мистериозен воал, който понякога пропуска през себе си някой и друг лъч светлинка, за да те кара да гледаш.

therichbitch
09-01-2011, 11:30
Тоби е с хубави очи, както и бившата на Езра, но предполагам, че е мъж

SuperBadSuperFresh
09-01-2011, 14:35
1.Добре в крайна сметка само на мен ли ми се стори,че Джена и Гарет са убили Алисън?
2.Тая Джаки е кучка,Ама и Ария как не можа да се сети,че доводите на Джаки срещу нея са по сериозни,отколкото някаква глупава книга.
3.Лекарката не знам да е имала друг избор,ако А. е заплашил/а живота й.Ама друго си е те разследват,разследва а тя разбра за 2 серии 8-)

Blab
09-01-2011, 14:40
^защото е сред пациентите й.

А Ела как нахлеби Езра. 8-) Окуърд.

Sarafina
09-01-2011, 21:43
Добре де, защо всички му мелят на главата на Езра и го правят на проблем, понеже доколкото разбрах, в сериала е на 24-5. Какво толкова? Особено пък Ела: "Разочарована съм, съкрушена съм." Какво я интересува личния му живот? Приятел, хубаво, ама не прекалява ли...

GossipGirl89
09-01-2011, 22:02
^ да ама дъщеря й и приятелките й са на 16. Само в България връзки между 16-26 годишни са на пиедестал хаха 8-)

Иначе аз също останах с впечатлението, че Джена и Гарет са убили Алисън, но като се има предвид, че говорим за PLL - съмнява ме така да разкрият кой е, при положение, че толкова много серии го криха :D

С хубави очи са Тоби, Алисън и Джена. За тях се сещам сега, както и за онази приятелката на Езра. И Хана ама тя отпада като вариант.

Blab
09-01-2011, 22:08
Ами Мелиса?
баси, Алисън все пак се е закачала с гаджето й, а и, честно казано, иначе не виждам смисъл в съществуването й като персонаж:Д

UNITED2
09-02-2011, 00:24
Пълна мистерия... това беше най добрия епизод за сезона до момента :D Ама нали е последен...
Аз ПРОДЪЛЖАВАМ да твърдя,че -А е Ноел Кан а вие каквото искате си говорете :D

lemonademouth123
09-02-2011, 12:57
Оооооооу, не знам как ще чакам до октомври, не трябваше да гледам промото....

Иначе аз също започвам да подозирам Джена и Гарет в убийството на Али, но за А си нямам ни най-малка представа... А, да какво стана с Мелиса? :-o

Tiin
09-03-2011, 08:09
Този сериал е пълна мистерия.
Как се дразня тази Ария,защо вече не признае за връзката си с Езра?И без това все някои ще каже на родителите и рано или късно?

mimsssssss
09-03-2011, 18:19
За очите е очевидно, че няма да е някой с кафеви, така че търсим сини и зелени.

Сини очи - Езра Фитц, Ашли Марин (майката на Хана), Байрон Монгомъри (бащата на Ариа), Алисън Дилорентес, Тоби Кавана

Зелени очи - Джена Маршал

Според мен очите на Джена са си ок, може би като се върна в училището им вече е била оперирана или направо е излъгала, че е сляпа. Теорията ми е, че е излъгала, че е сляпа и е убила Алисън. И дори мисля, че никой не знае, че си е здрава. И да, според мен тя е А.

А сцената с Алисън и Емили, мисля че Ем халюцинираше, защото след това пак заспа и всичко беше някакво блезо, но сияйно...

MissInd3p3nd3nt
09-03-2011, 22:06
проблемът на сериала е, че вместо да съсредоточат вниманието в/у една идея, нарояват купища миниатюрни щипчици, за които така и не се хващат.
Точно и на мен това не ми харесва.Тази серия беше интересна,имаше си действие-не като предишните интересното да стане в последните 2 минути.А според вас каква е тайната,която бащата на Спенсър крие?Четох,че някои си мислят,че Спенсър и Джейсън са брат и сестра-аз не се бях замислила.Първото,което ми дойде на ум,докато говореха в полицейското управление е,че бащата е имал връзка с Алисън.

TrustNobody
09-04-2011, 11:26
Значи ... Гарет и Джена са убили Алисън ?

и аз с такова впечатление останах. :D

xWandereRx
09-04-2011, 11:40
аз малко се обърках, може ли някой да ми разясни, защото може да не съм гледала внимателно - щом психоложката беше жива в края на епизода, то кого тогава изровиха момичетата? :-o

mimsssssss
09-04-2011, 12:43
На мен ми се видя манекен, т.е. кукла... Не беше човек :-o

cookie_master
09-04-2011, 15:24
На мен ми се видя манекен, т.е. кукла... Не беше човек :-oИ аз така мисля.А как веднага ги видя полицията и долетя хеликоптер?

the_best_f
09-04-2011, 18:56
Хайде да обсъждаме и да споделяме мнения кой е А. 8-)

Не четете мнението ми, ако се смята за спойлер.
Тук ми пуснахте мухата, че Езра може да е А, а аз изобщо не го подозирах. Не че и сега мисля, че е той. Също и за ботушите на Мая - въобще не бях забелязала как Хана ги загледа и не направих аналогия с ботушите от предните серии. Затова сега си мисля, че Мая има някаква връзка. Също предполагам, че А е мъж, защото сервитьорката му говореше доста закачливо. Не знам кой какви очи има, но имам странна идея - А е Майк. :lol: Вероятно не съм права, но в документите, които докторката (от нея не бях очаквала да е предателка) гледаше, за да разбере кой е А, пишеше нещо от сорта, че съответният човек е доста агресивен. Това идеално се връзва с теорията ми за Майк и плюс това той й е пациент. Обаче има и друга страна - докторката го гледаше с омраза в кафенето, но явно се и страхуваше от него, а сервитьорката флиртуваше (или както там го наречете), което ме кара да мисля, че е възрастен човек. Много е заплетено. И тая Джена... Колко почна да ме нерви...
Тъпото е, че цял сезон дрямаха и в последните серии се усетиха да разкрият нещичко. Последната серия за този сезон беше най-интересната.
cookie_master, мисля, че А или някой друг ги е натопил и е казал на полицията, че са на сътветното място с оръжието на убийството на Алисън.

xWandereRx
09-04-2011, 19:25
Майк не е пациент на същата докторка, тя каза на Ела, че ще и намери друг психолог за него
не мисля, че А е Майк, но сега като говорите за ботушите на Мая... не съм забелязала, но няма да се изненадам, ако след дългото и отсъствие не се е присъединила към А. (не мисля, че още от началото е имала нещо общо, ако въобще има и сега), но ако има нещо, то мисля, че то е станало докато я нямаше, А може да я е включил в играта за да може да нарани повече Емили... не знам :D
трябва пак да изгледам последните няколко епизода 8-)

Colouring
09-04-2011, 19:30
Мая определено ми се вижда замесена.То нямаше никакъв смисъл да показват тая сцена как Хана й се радва на ботушите,ако не беше нещо важно.
Иначе Майк.. абе,да,може да има нещо.Като се замисля,когато Ариа отиде при него да разговря,той бързо си затвори лаптопа,а след това бутна майка си точно,заради това,че тя му го взе. :-o

the_best_f
09-04-2011, 19:31
Не съм внимавала значи, като съм го гледала. Мислех си, че и Майк й е пациент. Значииии Ноел Кан пасва. 8-) Почвам да си ги нагаждам.

blue_ice
09-05-2011, 16:46
На мен още ми се струва вероятно да се окаже Мона. Знам, че казаха, че няма да е по книгата, но тя е доста удобна за А :D За Езра не виждам никакъв мотив, нито за Мая, въпреки че почти нищо не се знае за нея.

cookie_master
09-05-2011, 20:37
И аз не мисля,че е Езра.По-скоро смятам,че Мая е замесена.

BlackEyedPeas
09-05-2011, 21:02
Хора, това сега последен епизод от 2 сезон ли беше или не? Защото разбрах, че пак ще правят някаква пауза за този сезон и после щели да го продължат.

the_best_f
09-05-2011, 21:22
Това се води последен епизод за този сезон (първи сезон), който беше разделен на две части. Сега вървеше лятната сесия. 8-) През октомври ще има специален хелоуински епизод, а новите епизоди от втори сезон излизат догодина (мисля, че беше през януари).
Още си държа на тезата, че А е Майк. 8-)

BlackEyedPeas
09-05-2011, 21:22
Ух, извинявам се, беше тъп въпрос, но вече разбрах :oops:

Спойлер!!
Иначе мисля, че знам каква е връзката с бащата на Спенсър и Джейсън. Някъде в книгата се разбираше, че Спенсър и Джейсън (както и Алисън) са полу-брат и сестра.
Или имаше нещо друго. Че всъщнот Джейсън и Алисън нямат никаква роднинска връзка. И имаше нещо, че Джейсън знаеше и беше изнасили Али или нещо такова.

NqkfaNikakva21
09-05-2011, 22:22
аз си мисля, че А. е някой, който знаем още от началото ..
за да знае всичките тея неща, трябва да е отдавна с тях
не ми се вярва, че може да е Езра ..
тук удобно влизат Мая (може да е намерила някви дневници и информация за всичките); Мона е от училището и се води, че е с тях отначалото и може да даде доста неща
за Майк ..хъм има логика
а може би А. са няколко човека
и аз подкрепям теорията, че Джейсън и Спенсър може да са брат и сестра
Джена .. прекалено '' сляпа '' ми се вижда .. щеше да се издаде някак си .. а тя никъде не даде каквито и да е индикации, че не е сляпа ... прекалено добра игра би било ..

Linns
09-06-2011, 13:48
Още от началото мислех, че Джена се прави.. не знам защо, но продължавам да го мисля..
Иначе ми се струва логично бащата на Спенсър да крие така такава тайна, ако наистина са брат и сестра.. дори от съпругата си, даже бих казала най-вече от нея..
Не вярвам Езра да има нещо общо с А.
Според мен отдавна мина времето когато той и Ариа трябваше да кажат истината.. А майка и прекалява, разбирам да е някой 25-26 годишен наркоман който няма да постигне нищо в живота си, окей, да е притеснена като родител.. Но той е млад, чаровен и доста успял за годините си младеж.. Да не говорим за това че е мил и възпитан.. Защо прави от мухата слон !? ..
Аз не вярвам Майк да има нещо общо с А.. би било доста немърливо да го хващат в крачка, а както знаем А. не допуска грешки..

Да не говорим за това, че хич не им разбирам тъпите паузи..
Направо ми писва вече..
11 серии ни мотаят с някви тъпи историйки и в последната излеят куп интересни неща, а след това почиват 4 месеца, оставяйки ни да се чудим какво става.. После пускат новите серии и пак тъпотия до последната серия.. уау !

Серията за Хелоуин ще е със спомени от някакъв купон на който са били с Алисън.. тоест нищо ново......

therichbitch
09-13-2011, 20:04

И защо е очевидно :? Дай всички, които са с кафяви очи, да си ги избодат, защото според теб няма как да са им хубави.Пфф, много ограничено мислене..

UNITED2
09-13-2011, 20:54

И защо е очевидно :? Дай всички, които са с кафяви очи, да си ги избодат, защото според теб няма как да са им хубави.Пфф, много ограничено мислене..
Право е момичето,че едва ли са кафяви,сигурно са уникални иначе няма смисъл да загатват по този начин,те колко са с кафяви очи във филма...
А може и да е точно обратното и омишлено да е направено така за да се заблуждаваме :lol:

therichbitch
09-13-2011, 21:16
^ btw не мисля, че става дума за цвета, според мен А. има нещо по- особено (но не знам какво) от сини/зелени очи

В контекста на филма.. и аз мисля, че ако това се има предвид, верояно са сини, но ме подразни такова безпардонно приравняване на хубави=сини/зелени очи. С риск да обидя някого (което не е целта ми) бих казала, че жабешко зелените очи и воднисто сините са гадни. Ако са хубав, наситен цвят, (много малко хора могат да се похвалят с такива) могат да бъдат мн красиви, ама някакви измити хич не ме радват.

the_best_f
09-13-2011, 22:24
Така е, всеки харесва различен цвят очи и хубавото за един е грозно за друг. :)
Просто и аз мисля, че сервитьорката каза: "pretty eyes", защото очите на А са нещо по-особено и не са с типичния кафяв цвят. Затова предполагам, че са сини или зелени.
Как искам да разбера ко е А... 8-)

Colouring
09-14-2011, 08:22
Според мен пък ни казаха това само за да ни хвърлят в тъча и да се чудим кой може да е.. пък то да няма никаква логика и просто да ни дразнят. 8-)

RainbowGirl
09-14-2011, 08:42
Джена е със зелени очи.. ама тя нали носи очила.. :lol:
Може да има предвид пъстри или две различни очи? 8-)

friedpotato
09-14-2011, 08:54
Другите хора с хубави очи са Мона, Езра, Джейсън, Тоби, Лукас и самата Алисън. Като се замисля, май те всичките герои са с хубави очи. :D

the_best_f
09-14-2011, 17:02
^ Абсолютно. 8-)

an0nimn0
09-14-2011, 18:38
Най-готиния и интересен сериал!! :grin:

mimsssssss
09-15-2011, 11:26

Е не ме линчувай де :D Имам предвид, че кафевите са често срещани, няма нищо невероятно в тях и не правят така впечатление, както останалите цветове - или пък различните цветове очи... Не съм казала че кафевите са грозни, не ми извъртай думите...

Reall
09-15-2011, 12:31
Много ми е интересно да чета теориите ви, относно очите и изобщо сериала. :grin:
Според мен ще е някой, който не сме подозирали, а е бил винаги пред погледа ни. Много ми се иска да разбера кой/кои е/са "А" и дали има/имат нещо общо с убийството на Алисън или не. Но в същото време ми става чудно какво ли ще е след като разкрият кой е. Искам да кажа, че очаквам сериала да има около 5-6 сезона и някак си е странно и скучно всичко да се върти около откриването на "А" и четене на SMS-и пълни с разни загадки и купуването на разни ботуши. 8-)

UNITED2
09-15-2011, 14:36
Със сигурност -А ще е тоя/тая дето най ама най малко очакваме !
Дори всичко да изглежда,че -А е Мая ( НАПРИМЕР ) накрая ще се окаже,че е друг 8)

Linns
09-15-2011, 17:00
Два сезона загадки според мен са напълно достатъчни, после ще стане егати бозата.. Все едно и също.. То и така не се престарат, освен в последната серия..

the_best_f
09-15-2011, 19:47
Ще се изкефя, ако А е Езра. 8-)
Аз си мисля, че не би трябвало да увъртат още дълго, защото зрителският интерес ще спадне. На никого не му е интересно да гледа едно и също всеки път. Нали в книгите има и втори А, така че след като разкрият първия във филма, може да го завъртят по подобен начин. Или пък може отделно да почнат да търсят убиеца на Али.

therichbitch
09-15-2011, 20:41
Ще се изкефя, ако А е Езра. 8-)

И аз :D

lemonademouth123
09-21-2011, 18:58
аз вече тотално се обърках, вече си нямам ни най-малка представа кой е А, става доста безинтересно вече :?

bibss
10-21-2011, 12:03
Никой ли не подозира онзи смахнатия Лукас, който Али наричаше 'Херми' .. и се подиграваше с него, че е и с двете (да, сещайте се ;д) да е убил.. Сега в Хелоуинския епизод.. обърнете внимание, когато Алисън обижда Лукас в у-ще по коридорите.. и след това той казва "Някой ден тази кучка ще си го получи.." или нещо подобно..
Моето предположение за това кой е убил е.. Лукас
А за 'А.' мисля, че е група от хора и най-вече от: Гарет,Джена,Иън,Джейсън..
и да не забравяме, че в един от епизодите Иън,Гарет и Джейсън се разбра,че са участвали в някакъв клуб в училище "N.A.T" (там от годишника), което е съкращение на Nos Animadverto Totus .. буквално преведено от латински.. 'Ние виждаме всичко' ..

Wwwooow
10-21-2011, 12:08
Да се включа и аз...луда фенка съм им..прочетох всичките книги Страхотни са, много по-интересни от филма.

nnn1993
10-21-2011, 18:36
Хелоуинския епизод ме обърка още повече.Според мен A e Тоби или Мона.Гледахте ли промото за продължението на сезона през януари?Много ми е любопитно кой ще изчезне и кой ще умре(въпреки че може да се окаже и само някоя заплаха от A,както стана с докторката).

summerxtime
10-23-2011, 13:30
Хелоуинския епизод ме обърка още повече.Според мен A e Тоби или Мона.Гледахте ли промото за продължението на сезона през януари?Много ми е любопитно кой ще изчезне и кой ще умре(въпреки че може да се окаже и само някоя заплаха от A,както стана с докторката).

И мен Хелоуинския епизод ме обърка адски много.Това си е от миналото.Ама к'во се оказва ся?Жива ли е Алисън или не? Иначе и аз съм луда фенка :grin: :grin: Обожавам ги :-P

Linns
10-25-2011, 09:35
Алисън не е жива, това е сигурно..
Въпроса е кой я е убил и кой тормози момичетата!?
Според мен зад това стоят група от хора.. Макар че да мразят нея и да я убият добре, защо тормозят момичетата не разбирам ..

Започва да ми прилича по смисъл малко на Сав, нали той им даваше уроци заради грешките им.. Може би тяхнята грешка е в това че са били прекалено слаби и са подкрепяли Алисън което и е давало сила да мачка останалите..

Джена ми стана още по-противна след тая серия..

UNITED2
10-25-2011, 19:41
По сигурен съм от всякога,че Ноел Кан е -А :D
Ще се разубедя само,ако покажат твърдо,че не е така но слушайте ми думата още от началото на сериите с него го подозирам :D
Иначе епизода беше перфектен.. Алисън е била ебати гадната курва :D
Но пък Лейди Джи радваше :grin:

summerxtime
10-26-2011, 19:30
Алисън не е жива, това е сигурно..
Въпроса е кой я е убил и кой тормози момичетата!?
Според мен зад това стоят група от хора.. Макар че да мразят нея и да я убият добре, защо тормозят момичетата не разбирам ..

Започва да ми прилича по смисъл малко на Сав, нали той им даваше уроци заради грешките им.. Може би тяхнята грешка е в това че са били прекалено слаби и са подкрепяли Алисън което и е давало сила да мачка останалите..

Джена ми стана още по-противна след тая серия..
Или Алисън или близначката и е жива.Със сигурност една от двете.И 100% една от двете е "А".И според мен са група от хора .. :?

Linns
10-27-2011, 20:47
Алисън, или поне тази която са мислили за нея не е жива..
Тва за близначката го знаем вече, само се надявам скоро да го разкрият, защото почна да става скучно.. Все едно и също..

nnn1993
10-28-2011, 06:21
Кой според вас Хана бута от лодката на промото?

the_best_f
01-03-2012, 22:56
Кога ще пуснат новите серии в zamunda? В Америка вече са давали първи епизод от новия сезон.

bonbon_
01-06-2012, 13:40
гледахте ли новия епизод? :bp:

nnn1993
01-06-2012, 14:06
Да.Мисля,че А са Джена и Тоби.

bonbon_
01-06-2012, 14:47
За Джена не знам, но Тоби със сигурност не е

ch0c0late44
01-06-2012, 18:53
..почна да става скучно.. Все едно и също..

+1
Писна ми честно казано...в началото биваше,интересно беше..ама вече не.

alex4ooo
01-10-2012, 11:27
Gledax 15epizod ot 2 sezon beshe gotin. V zamunda go ima samo che bez subs. Dano pusat skoro sledvashtite serii. Nqmam turpenie da razbera koi/ koq e/sa "A". Mislq che i Lucas e zamesen :S. Za Djena sum 100% sigurna kakto i za onezi trimata (N.A.T.) ne znam shte vidim kakvo shte stane :))

nnn1993
01-11-2012, 12:41
Най-новият епизод беше много интересен.Хана се държа доста странно в началото.Явно Джена и Гарет са принудили Лукас да им помага.Според мен Лукас просто искаше да признае на Хана какво е направил и кой го е накарал.

xXTiffanyXx420
01-11-2012, 12:48
Страхотен е! Не усещам кога съм изгледала поредната серия. Изгледах 1-ви сезон за 2 дни(единият ден изобщо не спах и след това всеки път когато получех смс си мислех, че е от -А. :D:D

pettq19
07-12-2012, 17:41
Всяка сряда. Не може ли по-често? :oops:
Чела съм четвъратата книга и сега първите епизоди са ми интересни, защото не съм чела първите три книги. Малко е тъпо, че знам кой е А, но все пак ми е страшно интересно. Актрисите и актьорите са невероятни сладури. Езра и Рен (Wren) са толкооова готини. :smt049
Нямам търпение да излязат всички епизоди.

и според теб кой е А?

pettq19
07-12-2012, 17:51
а кога се разкрива че Алисън има сестра защото аз съм до 5 серия от 3сезони още не се е говорило нищо за сестра освен зловещата хелуинска история за дшете близначки

Cherry~♥
07-20-2012, 13:35
и аз съм голяма фенка на сериала . Гледала съм всички епизоди излязли до сега и все повече започвам да мисля , че Алисън е жива ,а за "А" много се обърках ,но съм сигурна ,че Мона не е "А" и "А" не е само 1 човек.

strawberry88
07-20-2012, 14:01
^Жива??? :shock:
П.П.Аз съм стигнала до половината на втори сезон. :D

wenii
07-20-2012, 16:30
а кога се разкрива че Алисън има сестра защото аз съм до 5 серия от 3сезони още не се е говорило нищо за сестра освен зловещата хелуинска история за дшете близначки

Най-вероятно това няма да се случи.. чела съм, че книгите се различават от филма и краят няма да бъде еднакъв ..

Btw; и аз се присъединявам към вас .. много добър сериал : ))

druzilla
07-23-2012, 13:01
Започнах преди 1 седмици да го гледам,в момента съм на 13 епизод от 2-ри сезон.За сега ми е доста интересен.Бях си купила книгата,но много не ме заинтригува..

milena212121
07-25-2012, 09:41
Всяка серия вместо да ни показва кой е А. само ни обърква. Или поне аз се обърквам адски много.. Мислех, че е Мона, Лукас, Джена и др., а в 7ма серия на 3ти сезон сее появява съвсем нов герой, който ми ее много подозрителен..
Нз мен много ми харесва сериалчето, ама е ммного заплетено... <333

BrokenHeartt
07-25-2012, 10:08
Много як сериал ! Някой ако знае подобен, да казва :D

druzilla
07-25-2012, 10:10
Всяка серия вместо да ни показва кой е А. само ни обърква. Или поне аз се обърквам адски много.. Мислех, че е Мона, Лукас, Джена и др., а в 7ма серия на 3ти сезон сее появява съвсем нов герой, който ми ее много подозрителен..

Нз мен много ми харесва сериалчето, ама е ммного заплетено... <333

^Естествено,че няма да ни покажат кой е "А" , нали тогава сериала трябва да свърши..

titi_boianova
07-27-2012, 08:31
Един от "А" e Мона... ПС: Така ми казаха :D :D :D

titi_boianova
07-27-2012, 08:33
Много як сериал ! Някой ако знае подобен, да казва :D
Ми, Клюкарката ми харесва.

werii
07-27-2012, 10:02
Рядко се зарибявам по сериали, обчаче този сериал.. наскоро започнах да го гледам и изгледах първите два сезона за седмица и половина.. Невероятен е! Постоянно те държи в напрежение и точно тва ми харесва :D

Lovely Dream
07-27-2012, 10:27
Мн го харесвам сериалчето и си го следя всеки ден по БТВ-то. Обаче само повторенията в 01:00 през нощта, че не ми се става в 10ч да го гледам :D Вчера като питах братовчедка ми дали го гледа, тя каза, че гледала някои серии и се разтърсила в нета кой е "А" , но аз я помолих да не ми казва, само че били няколко човека или нещо подобно се изпусна да ми каже, но това и аз си го предполагах. Иначе няма да погледна сериала ако знам кои точно са "А" после - мистерията поддържа интереса, а от 4те Хана и Ариа само са най-хубави. Ще продължавам да го следя, но като почне учебната година и край - няма да имам абсолютно никакво време за него. Затова каквото гледам сега, това ще е. После може да потърся в нета вече кои са "А" защото и без това няма да го гледам тогава, може би само през някоя от миниваканцийките през годината. И песента е мн яка :D Като гледам колко стр. има тази тема, сигурно сериала има доста фенове. Аз се броя за една от тях още в самото начало като го пуснаха по БТВ. Както винаги, проспах днес серията и довечера ще гледам повторението.

BreakingDawn
07-27-2012, 14:51
Lovely Dream защо не си го свалиш от Замунда? Тъкмо ще им чуеш яките гласове а не тия гадни озвучители на БТВ
Иначе сериала става все по-интерсен ^^ за 3сезон говоря

Amore-Mio*
07-27-2012, 17:00
Следя сериала от самото начало. И си ми харесва изключително много.

> Добър подбор на артистите.
Интересен сюжет и развитие на нещата. <

P.S: Чела съм и книгите. Отново нямам оплаквания.
Много добре написани. Единствено вече не помня кой беше "А", а по спомени мисля, че в книгите беше Мона.

xanis
07-29-2012, 04:24
Гледам го и ми е супер интересен. Добре, че съм на 2-ри сезон и няма нужда да чакам нови епизоди засега. :D

Supernaturalfan
07-30-2012, 18:30
Супер якото сериалче е, зарибена съм по него ;дд Всяка сряда като стана първо него си тегля ;дд

*Спойлер*
Според книгите 'А' е самата Алисън

neverbackdownx
08-08-2012, 06:31
Любимият ми сериал. Изключително интересен и страшно заинтригуващ. От всички сериали , които съм гледала досега, този е ПРЕКРАСЕН ! ОБОЖАВАМ ГО ! Гледам сериите и по БТВ и си ги тегля от Замундата, които излизат всяка сряда , защото съм на 3 сезон , ама тези серии от БТВ ще стигнат другите :D Добре, обърках се достатъчно.

*Спойлер*

В книгите наистина 'A' е Мона, но след това тя умира , говори се , също така , че истинската А. наистина е Алисън , а всъщност в гроба са погребали нейната близначка Кортни, аббе който се интересува кой е А. в книгите да ми пише на лично, всичко ще му обясня ;д

neverbackdownx
08-08-2012, 06:31
Lovely Dream защо не си го свалиш от Замунда? Тъкмо ще им чуеш яките гласове а не тия гадни озвучители на БТВ
Иначе сериала става все по-интерсен ^^ за 3сезон говоря

Мнооого съм съгласна с теб. :) Истинските им гласове са мега яки, особено на Спенсър<3

Christinna
08-08-2012, 06:37
Сериала не съм го гледала, обаче сега честа първата част от книгите.

Flowerlight96
08-08-2012, 08:50
Чела съм книгите,а сериалчето е много добро.Има интересен сюжет и известна доза напрежение.Засега не искам да знам кой/коя е А,ще гледам и ще се разбере,иначе няма да е интересно.Харесват ми всичките,но ако трябва да избирам ми харесват Емили и Ариа.Също ми харесват Тоби,Езра и Кейлъб. :)
http://images5.fanpop.com/image/photos/31300000/Pretty-little-liars-pretty-little-liars-tv-show-31378061-1131-707.jpg <3 <3 <3

stephaniie
08-22-2012, 23:24
Спойлер:

Искам да попитам .. не ви ли е подозрително едно от момичетата .. Честно казано на всяка й се е случило нещо ужасно освен на Ария .. Хана я блъсна кола, Емили я отвлякоха, упоиха и убиха приятелката й, Спенсър разбра толкова много тайни за семейството и беше нападната от Мона а за Ария не се сещам много, освен, че от всички тя е била най - голяма приятелка с Алисън .. Може да отмъщава за убийството й .. Все пак незнам ... хаха

А за промото от 12 епизод .. Хана плаче а Ария и Спенсър я утешават, предполагам, че някой нейн близък ще пострада ..
Изключвам Мона, тъй като е строго заключена, изключвам и Рен, защото ако беше той, тогава и Спенсър щеше да е тъжна..

Много се съмнявам в Кейлъб ... Спомняте ли си когато изпрати СМС на Хана да се срещнат от името на -А, може би наистина е -А ... Също, как така се оказа в съблекалнята където Спенсър я нападна змия ...

Боже, съмнявам се в толкова много хора и имам толкова много въпроси ..
Но няма да пълня темата хаха

Мисля, че в края на сериала ще останем много изненадани ....

Nika95
08-23-2012, 00:02
За сравненията по-горе с книгите, няма смисъл, сериалът като цяло тръгва в доста по-различна посока от книгите, запазили са само основния сюжет, героите (повечето) и други развръзки. Възможно е да вкарат и в сериала близначка на Алисън, ако се сещате Хелуинския епизод, Алисън разказа история на някакво дете, за някакви близначки, от които едната убива другата. После, в един спомен, в разговор между Джейсън и Али се вижда снимка на Алисън и до нея още някакво момиче, но едно съвсем нарочно разфокусирано изображение. За следващия епизод, мисля, че дори една от лъжкините да е в цялата схема, няма да ни бъде казано сега, рано ще е за такъв шок. Някой второстепенен герой ще е..не ми се иска да е Мелиса, Лукас, Джена или някой толкова очевиден, на мен ми стана тъпо с Мона, защото постоянно твърдяха, че няма да е тя и кво стана.. :D

Colouring
08-23-2012, 10:33
stephaniie, Aриа не ми е подозрителна. Според мен е изключено да е едно от четирите момичета. И не е вярно,че на нея не са и се случвали ужасни неща. Обаче пък тая история с Маги ми е доста беизнтересна.

Пейдж много ме дразни и определено има нещо гнило в историята, свързано с нея, както всички разбрахме от последния епизод. Но повече ми е съмнителен Нейт. Сигурна съм, че накрая Джена предупреди Емили да се пази от него.

А иначе забелязах нещо странно. В серията Спенсър се караше с Емили и й каза нещо от рода "Не казвам, че Пейдж е змия, но.. ", а след това беше нападната от змия. Coincidence? I don't think so.

stephaniie
08-23-2012, 14:00
Аз поне немога да се сетя нещо толкова ужасно което да й се е случило...............
Освен семейството й, но то се разпадна най - вече заради баща й .. :)

SuNsEt
08-29-2012, 15:56
ОМГ гледахте ли 12 епизод???

black_pearl
08-29-2012, 17:02
SuNsEt - да, уникален е! През цялото време ме държа на нокти. Странно е как има епизоди, в които нищо не се случва, а този 12-ти епизод целият беше пълен с действие. И краят направо ме разби. Бях ей така: O_O WTF did I just watch?! Уникална серия! Браво на продуцентите, постарали са се. И актьорите са прекрасно подбрани. Всички си играят ролите чудесно.
12-та серия няма да я обсъждам сега, защото предполагам, че не всички са я гледали. Имаше някои моменти, които ми бяха странни. И за А няма да говоря засега. :D Но това определено е един много добър епизод.

miilena
08-29-2012, 18:05
3 сезон имали субтитри ? :?

SuNsEt
08-29-2012, 23:14
Да има... можеш да си изтеглиш сериите от Замунда или да го гледаш от вибокс и в двата случая има субтитри :)

radostina23
08-30-2012, 10:36
искам да попитам може ли от някъде да четем книгите online ?

kitty02
09-05-2012, 10:32
Някой да знае кога ще излезе 13 серия? Спешноо ..

iNeon
09-08-2012, 13:27
Сериалът ми е един от любимите. Историята е интересна и постоянно стават нови и нови неща.

druzilla
09-08-2012, 23:24
Не бях гледала последните 2 епизода и се чудех какво толкова говорят всички в twitter за тях.Преди малко ги изгледах и ам шокирана съм.Прави секс с Спенсър и после се оказва,че Тоби е А?! ](*,) И защо трябваше да прострелят Кейлъб :cry:

Radi2
07-18-2013, 12:47
Haresvam seriala 2-riq mi lubim parviq e nepokornite sega imam 2 kniga oko za oko v srqda ste imam luks i grqh i mis savarshenstvo i nqmam tarpenie da gi pro4eta mnogo se valnuvam

Radi2
07-18-2013, 12:50
Imam 2 kniga oko za oko v srqda ste imam luks i grqh i mis savarshenstvo i nqmam tarpenie da po4na da gi 4eta nisto 4e sam izgledal vseki epizod ot 4 sezona mislq 4e knigite ste sa mi intersni i samo da vi popitam momi4etata nai nakraq razbirat 4e ali e imala blizna4ka i pravqt nesto ili samo se razkrivat otgovori

ginnyweasley
11-15-2013, 16:09
ъмм, има ли някой, който все още следи сериала? :)

heartsdesire
11-15-2013, 19:07
ъмм, има ли някой, който все още следи сериала? :)
Азазазаз!

Азз
11-16-2013, 17:03
Не бях гледала последните 2 епизода и се чудех какво толкова говорят всички в twitter за тях.Преди малко ги изгледах и ам шокирана съм.Прави секс с Спенсър и после се оказва,че Тоби е А?! ](*,) И защо трябваше да прострелят Кейлъб :cry:

Ко каза коо??? :shock: Тоби.. А...

heartsdesire
11-16-2013, 17:26
Ко каза коо??? :shock: Тоби.. А...
То това са новини от трети сезон. Езра е новия А.