Влез

View Full Version : проблем след бръснене

Slynchiicee
07-07-2010, 09:47
Преди си бръснех постоянно краката защото много ме болеше с епилатор .. временно свиквах с епилатора но миналата година го забравихме в квартирата като бяхме на море и сега само с бръснача . не ми се е случвало да ми излизат някви пъпчици или нещо подобно беше си много гладко само дето на по следващия ден излизаха ама нямах др проблем .. сега .. само като ги махна с пяна за бръснене и самобръсначка както винаги .. нищо не съм променила . .обаче ,, веднага ми излизат някви червени като обрив по целите крака на някакви ситни червени точици .. ужасно е .. у нас като съм нищо ми няма .. слагам нещо късо . .пола примерно излизам .. и краката целите стават . .ужас налага се да се прибера 20 мин по-късно след като съм излязла да се преоблека с нещо дълго защото ми е неудобно така .. възможно ли е от самобръсначката или нещо друго незнам кажете някои имал ли е такъв проблем и какво му е помогнало благодаря предварително :)

CuteBaby
07-07-2010, 10:10
Щом преди нищо ти е нямало да не би да е от пяната.Пробвай да я смениш или спреш,може да пробваш и с депилатор.

Slynchiicee
07-07-2010, 10:14
Щом преди нищо ти е нямало да не би да е от пяната.Пробвай да я смениш или спреш,може да пробваш и с депилатор.

slynchoo
07-07-2010, 12:12
мисля,че проблема е в пяната.Смени я.

LipSy
07-07-2010, 12:41
Проблема ти може да идва от пяната или от бръсначката! Все пак бръсначката е малко ножче, което до някаква степен одрасква кожата! Смени и 2-те! Може да има ефект от смяната! :)

LipSy
07-07-2010, 12:43
Забравих да добавя: Купи си успокояващ крем с някакви билки. В аптеките и по магазините ги има! Точно за марка не мога да ти кажа. След всяко бръснене се мажи с този крем. Ако кожата ти е чувствителна той би тлябвало да я успокои! :)

SummerDream
07-07-2010, 12:46
Явно самобръсначката ти одрасква прекалено много кожата и от това се получават пъпчиците.Купи си друга, смени и пяната..както ти казаха и по-отгоре-е добре да си мажеш краката с нещо, след бръсненето..

Neopitom3na
07-07-2010, 13:38
смени пяната :)