Влез

View Full Version : Ужаси

Gamazz
07-07-2010, 11:20
Хай,И'ц мЕх Агейн ! .. Този път искам да попитам нещо друго =д ,знаете ли филми (УЖАСИ) които да наподобяват Тексаско Клане , Погрешен Завой, и може би Хостел въпреки ,че изобщо не ми хареса .. примерно с някви младежи , айде не младежи се тая,който отиват на почивка - гора / вила етц сещате се..обаче има някво садистично семейство или някви уроди които почват да ги избиват .. знам ,че са банални и глупави , но такова ми се е пригледало .. поставям ви мисията да ми кажете такива филми , защото след

Хостел
Тексаско Клане
Убийствен пъзел ( той е друг вид вече ) ..
Погрешен Завой
Петак 13ти

Не съм намирал друг подобен филм .. ако знаете моля да го кажете , също и къщата на 1000та трупа гледах и така .. ако знаете споделяйте,,мерсии

Gamazz
07-07-2010, 11:26
Ох много съм глупав обърках раздела без да изкам ако може модератор да ми я премести

ibojilow
07-07-2010, 11:33
Оправи си правописа малко..
До филма, това което търсиш се казва - The hills have eyes/ Хълмовете имат очи .. 8)

Gamazz
07-07-2010, 11:36
До филма, това което търсиш се казва - The hills have eyes/ Хълмовете имат очи .. 8)

страхотно филмче,но съм го гледал :(

ibojilow
07-07-2010, 11:40

Еми не го беше споменал, ами " See No Evil / Виж Страха " с Кейн гледал ли си го?

Gamazz
07-07-2010, 11:44

Еми не го беше споменал, ами " See No Evil / Виж Страха " с Кейн гледал ли си го?

Бях на примиерата като излезе не помня кога беше вече , но го помня като тъпичко филмче за тва смятам и да не го гледам,ако знаеш повече пиши тук .

ibojilow
07-07-2010, 11:49
Frozen / Замръзнали ?

Не съм гледал филма, но ето ти малко инфо : От създателите на Убийствен пъзел!
Не се заглеждай в бездната, иначе бездната започва да гледа по различен начин на теб... Трима млади сноубордисти и скиори дори не подозират как това може да стане реалност, и какъв отвратителен кошмар ги очаква. Те се качват на лифта, и веселата вечер в заснежените планини на зимата се превръща в ад. Ужасен студ и изгарящ вятър ги оставя в плен на голяма височина. Времето работи срещу тях - няма никой наоколо да помогне, тъй като ски курортa е затворен за няколко дни. Остава само едно нещо - да се спасят сами. Но за да оцелеят трябва да победят ужаса на тази нощ... целият ужас.

Това устройва ли те?

Gamazz
07-07-2010, 13:29
Frozen / Замръзнали ?

Не съм гледал филма, но ето ти малко инфо : От създателите на Убийствен пъзел!
Не се заглеждай в бездната, иначе бездната започва да гледа по различен начин на теб... Трима млади сноубордисти и скиори дори не подозират как това може да стане реалност, и какъв отвратителен кошмар ги очаква. Те се качват на лифта, и веселата вечер в заснежените планини на зимата се превръща в ад. Ужасен студ и изгарящ вятър ги оставя в плен на голяма височина. Времето работи срещу тях - няма никой наоколо да помогне, тъй като ски курортa е затворен за няколко дни. Остава само едно нещо - да се спасят сами. Но за да оцелеят трябва да победят ужаса на тази нощ... целият ужас.

Това устройва ли те?

Гледал съм го,доста тъп филм :Д

ibojilow
07-07-2010, 13:30
Еми не знам приятел, това е от мен .. Ако някой друг ти помогне .. аз не мога .. :)

IceCreamCutie
07-07-2010, 15:12
SAW - за мен са дъ бест ама имаше един в които отиват на 1 хижа и един се опитва да ги убие.

Tempest
07-07-2010, 15:20
Event Horizon.. не е кой знае кво меле, ама е голяма психария :D

IceCreamCutie
07-07-2010, 15:44
Event Horizon.. не е кой знае кво меле, ама е голяма психария :D

ммда това е добро и аз съм го гледала :-D

BiGBaDWolF
07-07-2010, 16:18
nightmare on elm street,Тhe hills have eyes...

December
07-07-2010, 17:38
Вълчи залив.Ще го дават по Диема2 в петък от 12 часа.На мене ми харесва <3 И е по истинска история